Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Social Selling Mastery

Social Selling Mastery is a podcast series by @SaniLeino. Sani is A Global Top 100 Social Selling Influencer and a sales coach around Social Selling and emotional sales intelligence. Contact @SaniLeino for more info

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 21 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 10.12.2016.

Social Selling Mastery #22 - Menestyvän myyjän mentaalimaailma

Julkaistu 12.8.2017

Social Selling Mastery Podcast paneutuu tällä kertaa mentaalipuolen vinkkeihin. Millaisia mentaalipuolen vinkkejä on tarttunut matkaan myyntiuran varrelta? Miten menestyvä myyjä ajattelee myynnistä? Miksi asiakkuuden avaaminen on tärkeämpää kuin kaupan päättäminen?

Social Selling Mastery #21 - Myynnin Modernisointi - Jan Ropponen, Ascend

Julkaistu 13.4.2017

Keskustelimme myynnin modernisoinnista ja myyntityön tilasta arvostuksesta Suomessa yhdessä Ascendin perustajan Jan Ropposen kanssa. Jan ja Ascend auttavat yrityksiä modernisoimaan myyntinsä eri keinoin, joten päätimme ottaa tarkasteluun, miksi ja mitä itseasiassa tulisi myyntiorganisaatioissa modernisoida? Kävimme lähetyksessä läpi mm. - Miksi myyntiä ylipäätään tulisi modernisoida? - Mitä haasteita Suomella on mielestäsi myynnin saralla? - Miten amerikkalainen myyntikulttuuri eroaa kotimaisesta? - Miten lähteä liikkeelle, jos mielii modernisoida myyntiä?

Social Selling Mastery #20 - 'Ihminen vs. Kone' - vieraana Ilkka Vertanen - Giosg

Julkaistu 9.4.2017

Onko myynnin tulevaisuus teknologian ja robottien peli? Millainen rooli teknologialla ja digitaalisilla työkaluilla on tulevaisuuden myynnissä? - Mikä on chattien ja bottien rooli tulevaisuudessa myynnissä? - Mikä on ihmisen ja koneen välinen suhde tulevaisuudessa? - Miten myynti ja Social Selling adaptaatio UK:ssa eroaa myynnistä Suomessa? Vieraana Giosg teknolgiayhtiön UK:n myynnin johtaja Ilkka Vertanen. Giosg on useammalle tuttu toimijana joka auttaa yrityksiä käymään keskusteluja verkossa chatin avulla, he siis auttavat yrityksiä keräämään liidejä ja käymään keskusteluja verkkosivuille laitettavan chat palvelun avulla.

Kasvun salaisuudet - Antti Heikkilä, Lyyti - Social Selling Mastery #19

Julkaistu 29.3.2017

Tämän kertaisessa jaksossa hypätään Kasvun saloihin. Iloksemme vieraana on Lyytin myyntijohtaja Antti Heikkilä, jonka luotsaama myyntitiimi on onnistunut kasvattamaan Lyytin myynnin kaakkoon muutamassa vuodessa. Lyyti listattiin viime vuonna Deloitte Fast 50 listalla sijalle 27. Keskustelussa käsitellään kuitenkin myös henkistä kasvua ja asiakaskeskeisyyttä mielenkiintoisten tarinoiden kautta. Jaksossa kuulet mm. - Miksi kasvotusten kohtaaminen on edelleen tärkeää myynnissä? - Miten yritys voi aidosti arjessaan edistää asiakaskeskeisyyttä? - Miten lähteä muodostamaan voittavaa myyntitiimiä? - Mistä Lyyti on onnistunut ponnistamaan alansa ehdottomaksi kärkipeluriksi? - Kuka ihmeessä on Andy Skädäm ja miten eri roolit voivat edesauttaa henkisessä kasvussa?

# 18 Social Selling & Tunneäly - Vieraana Mikko Parikka - Adeptus

Julkaistu 17.3.2017

Mikä on tunneälyn rooli sosiaalisen ja digitaalisen ajan myynnissä? MItä uskomuksia ja epäilyksiä ammattilaisilla usein on uusia toimintamalleja kohtaan? Mitä huomioita ja havaintoja MIkolla on myynnin rautaisena ammattilaisena Social Sellingistä ja tunneälystä. Vieraana Adeptuksen toimitusjohtaja ja tunneälykkään myyntityön valmentaja ja Mikko Parikka.

Social Selling Mastery #17 - #SocialSelling & LinkedIn - Vieraana Tom Laine

Julkaistu 1.3.2017

LinkedIn on maailman suurin ammatillinen sosiaalinen media. Mitä hyötyä LinkedInistä on aidosti ammattilaiselle Social Sellingin näkökulmasta? Vieraana on Suomen arvostetuin LinkedIn asiantuntija Tom Laine, joka valottaa todella mielenkiintoisia uudistuksia ja taustoja uudistuneesta LinkedInistä. Lähetyksessä kuullaan ajatuksia aiheista kuten: - Miten LinkedIn muuttuu Microsoftin oston myötä? - Mitä tärkeitä uudistuksia alustalle on lähiaikoina tulossa? - Miten sosiaalinen liiketoiminta muuttaa yritysten käyttäytymistä? - Mikä on suuri salaisuus joka on vielä monelta tietämättä, mutta tulossa LinkedIniin lähitulevaisuudessa!

Social Selling Mastery Podcast #15 - Vieraana Mika Jordanov - Vainu.io -

Julkaistu 7.2.2017

Miten teknologia aidosti auttaa modernia myyjää? Haastattelussa myynnin dynamo Mika Jordanov. Mika on ollut myynnin parissa yli 8 vuotta erilaisissa rooleissa. Aktiivisen myynnin intohimoisena kannattajana Mika on siirtynyt kokoajan klousaavasta outbound myynnistä fiksuun ja asiakasta arvostavaan tapaan tehdä myyntiä. Kuuntele Mikan ja Sanin ajatuksia myynnistä ja teknologiasta.

Social Selling Mastery Podcast #14- Sosiaalisen myynnin 4 tukipilaria

Julkaistu 3.2.2017

Mistä elementeistä sosiaalinen myynti koostuu? Mitä on lyhyen tähtäimen sosiaalinen myynti? MItä taas on pitkän tähtäimen sosiaalinen myynti? Onko Henkilöbrändäys koko totuus?

Social Selling Mastery Podcast #16- Viestinnän murros - Vieraana Aku Varamäki

Julkaistu 3.2.2017

Viestinnän murroksesta puhutaan paljon, mitä se tarkoittaa käytännössä. Vieraana Aku Varamäki Ping Helsingistä.

Social Selling Mastery Podcast #13 - Asenne

Julkaistu 8.1.2017

Millainen asenne on sosiaalisen myynnin ytimessä? Miten moderni myyjä toimii asiakkaan suuntaan verrattuna aiempaan? Mistä tunnistaa todellisen Social Selling ammattilaisen?

Social Selling Mastery Podcast #12 - Asiakaskohtaaminen

Julkaistu 5.1.2017

Millainen on maailmanluokan kohtaaminen digiaikana? Mikä tulisi olla minimistandardi jokaisessa kohtaamisessa. Miten teknologia voi vahvistaa maailmanluokan kohtaamista.

Social Selling Mastery #11- Sisällöt sosiaalisen myynnin tukena

Julkaistu 1.1.2017

MIllainen rooli sisällöillä on myynnin tekemisessä? Millainen sisältö toimii eri ostoprosessin vaiheissa? Sisältömarkkinoinin statistiikkaa.

Social Selling Mastery #Podcast #10 - Myynti, maine ja henkilöbrändäys

Julkaistu 28.12.2016

Miten asiantuntijan hypetetty henkilöbrändi oikein rakentuu? Mikä ero on maineella ja henkilöbrändäyksellä? Miten voit kasvattaa oman orgaanisen maineesi tunnettuutta?

#SocialSelling Mastery #Podcast #9 - 6 Vinkkiä Verkoston vahvistamiseen

Julkaistu 26.12.2016

Käsittelyssä Sosiaalisen myynnin neljä tukipilaria ja verkostot. Miten kasvattaa verkostoa orgaanisesti? Miten saat parhaan tehon keskusteluissa?

Social Selling Mastery Podcast #8 - Social Selling ROI - Miten mitata menestystä?

Julkaistu 26.12.2016

Miten mitata menestymistä sosiaalisessa myynnissä? Mitä asioita ylipäätään voi ja kannattaa mitata? Miten pääsen liikkeelle ja voit systemaattisesti seurata omaa edistymistä?

Social Selling Mastery #7 Social Spämming ja muut sosiaalisen myynnin sudenkuopat.

Julkaistu 26.12.2016

Mitä eroa on Social Sellingillä ja Social Spämmingillä? Miksi Sosiaalisen myynnin efortit eivät lähde lentoon? Miten välttää sudenkuopat Social Selling muutosmatkalla?

Social Selling Podcast #6 - Yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä Social Sellingistä.

Julkaistu 18.12.2016

Yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä ja kyseenalaistuksia Sosiaalisesta myynnistä.

Social Selling Mastery Podcast #5 - Onko sosiaalinen myynti passiivista?

Julkaistu 18.12.2016

Onko Sosiaalinen myynti passiivista? Miten aktiivinen myyjä ottaa täyden hyödyn irti sosiaalisesta myynnistä?

Social Selling Mastery #4 - Kuoleeko kylmäpuhelu?

Julkaistu 11.12.2016

Mikä on aidosti kylmäpuhelun tilanne herran vuonna 2016? Vieläkö kylmäsoitto kannattaa vai olisiko syytä laittaa luuriluukutus roskakoriin?

Social Selling Mastery #3 - Mistä myynnin elementeistä Social Selling konkreettisesti koostuu?

Julkaistu 10.12.2016

Tässä jaksossa käydään läpi mistä myynnin elementeistä Social Selling aidosti koostuu.

Social Selling Mastery Podcast #2 - Sosiaalisen myynnin statistiikat ja tutkimukset

Julkaistu 10.12.2016

Tässä jaksossa keskustellaan muuttuneen ostokäyttäytymisen tilastoista ja tutkimuksista sosiaalisen myynnin taustalla.

Takaisin podcastien listaan