Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Social Selling Mastery

Social Selling Mastery is a podcast series by @SaniLeino. Sani is A Global Top 100 Social Selling Influencer and a sales coach around Social Selling and emotional sales intelligence. Contact @SaniLeino for more info

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 1.3.2017.

Social Selling Mastery #21 - Myynnin Modernisointi - Jan Ropponen, Ascend

Julkaistu 13.4.2017

Keskustelimme myynnin modernisoinnista ja myyntityön tilasta arvostuksesta Suomessa yhdessä Ascendin perustajan Jan Ropposen kanssa. Jan ja Ascend auttavat yrityksiä modernisoimaan myyntinsä eri keinoin, joten päätimme ottaa tarkasteluun, miksi ja mitä itseasiassa tulisi myyntiorganisaatioissa modernisoida? Kävimme lähetyksessä läpi mm. - Miksi myyntiä ylipäätään tulisi modernisoida? - Mitä haasteita Suomella on mielestäsi myynnin saralla? - Miten amerikkalainen myyntikulttuuri eroaa kotimaisesta? - Miten lähteä liikkeelle, jos mielii modernisoida myyntiä?

Social Selling Mastery #20 - 'Ihminen vs. Kone' - vieraana Ilkka Vertanen - Giosg

Julkaistu 9.4.2017

Onko myynnin tulevaisuus teknologian ja robottien peli? Millainen rooli teknologialla ja digitaalisilla työkaluilla on tulevaisuuden myynnissä? - Mikä on chattien ja bottien rooli tulevaisuudessa myynnissä? - Mikä on ihmisen ja koneen välinen suhde tulevaisuudessa? - Miten myynti ja Social Selling adaptaatio UK:ssa eroaa myynnistä Suomessa? Vieraana Giosg teknolgiayhtiön UK:n myynnin johtaja Ilkka Vertanen. Giosg on useammalle tuttu toimijana joka auttaa yrityksiä käymään keskusteluja verkossa chatin avulla, he siis auttavat yrityksiä keräämään liidejä ja käymään keskusteluja verkkosivuille laitettavan chat palvelun avulla.

Kasvun salaisuudet - Antti Heikkilä, Lyyti - Social Selling Mastery #19

Julkaistu 29.3.2017

Tämän kertaisessa jaksossa hypätään Kasvun saloihin. Iloksemme vieraana on Lyytin myyntijohtaja Antti Heikkilä, jonka luotsaama myyntitiimi on onnistunut kasvattamaan Lyytin myynnin kaakkoon muutamassa vuodessa. Lyyti listattiin viime vuonna Deloitte Fast 50 listalla sijalle 27. Keskustelussa käsitellään kuitenkin myös henkistä kasvua ja asiakaskeskeisyyttä mielenkiintoisten tarinoiden kautta. Jaksossa kuulet mm. - Miksi kasvotusten kohtaaminen on edelleen tärkeää myynnissä? - Miten yritys voi aidosti arjessaan edistää asiakaskeskeisyyttä? - Miten lähteä muodostamaan voittavaa myyntitiimiä? - Mistä Lyyti on onnistunut ponnistamaan alansa ehdottomaksi kärkipeluriksi? - Kuka ihmeessä on Andy Skädäm ja miten eri roolit voivat edesauttaa henkisessä kasvussa?

# 18 Social Selling & Tunneäly - Vieraana Mikko Parikka - Adeptus

Julkaistu 17.3.2017

Mikä on tunneälyn rooli sosiaalisen ja digitaalisen ajan myynnissä? MItä uskomuksia ja epäilyksiä ammattilaisilla usein on uusia toimintamalleja kohtaan? Mitä huomioita ja havaintoja MIkolla on myynnin rautaisena ammattilaisena Social Sellingistä ja tunneälystä. Vieraana Adeptuksen toimitusjohtaja ja tunneälykkään myyntityön valmentaja ja Mikko Parikka.

Social Selling Mastery #17 - #SocialSelling & LinkedIn - Vieraana Tom Laine

Julkaistu 1.3.2017

LinkedIn on maailman suurin ammatillinen sosiaalinen media. Mitä hyötyä LinkedInistä on aidosti ammattilaiselle Social Sellingin näkökulmasta? Vieraana on Suomen arvostetuin LinkedIn asiantuntija Tom Laine, joka valottaa todella mielenkiintoisia uudistuksia ja taustoja uudistuneesta LinkedInistä. Lähetyksessä kuullaan ajatuksia aiheista kuten: - Miten LinkedIn muuttuu Microsoftin oston myötä? - Mitä tärkeitä uudistuksia alustalle on lähiaikoina tulossa? - Miten sosiaalinen liiketoiminta muuttaa yritysten käyttäytymistä? - Mikä on suuri salaisuus joka on vielä monelta tietämättä, mutta tulossa LinkedIniin lähitulevaisuudessa!

Takaisin podcastien listaan