Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Vepsän käsikirja liftareille

Vepsän käsikirja liftareille on podcast-sarja liftaamisesta. Se etenee pitkin maanteitä Emma Vepsän jalanjäljissä ja avaa näkymiä liftauskulttuuriin maailmalla. Tämän sarjan mahdollistaa joukkorahoitus Rapport-palvelussa. Tue laatujournalismia ja tilaa Rapport osoitteessa rapport.fi, niin saat jatkossakin tämän podcastin ja paljon muuta.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 11 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 24.4.2017.

Jakso 11 - Turkin kulkukoirat

Julkaistu 14.10.2017

Yhdestoista jakso. Turkissa vastaanotto oli lämmin. Kiinaan pakettiautolla matkaava pariskunta poimi liftarin kyytiin ja yksinäinen koira esitteli Amasran parhaita näköalapaikkoja.

Jakso 10 - Kauhutarinoista

Julkaistu 22.9.2017

Kymmenes jakso. Bulgariassa käytiin keskustelua liftaamisen turvallisuudesta. Tue laatujournalismia ja tilaa Rapport osoitteessa Rapport.fi, niin saat jatkossakin tämän podcastin ja paljon muuta.

Jakso 9 - Transnistrian neuvostoliittolainen charmi

Julkaistu 24.8.2017

Yhdeksäs jakso. Joskus liftari haluaa vain olla hiljaa, rentoutua ja kuunnella autostereoista täysillä Slayeriä. Tue laatujournalismia ja tilaa Rapport osoitteessa rapport.fi, niin saat jatkossakin tämän podcastin ja paljon muuta.

Jakso 8 - Liftariperheen tarinat

Julkaistu 5.8.2017

Kahdeksas jakso. Konkariliftari Odessasta osaa ottaa hyödyn irti poliisien kohtaamisesta.

Jakso 7 - Tallinnasta Teheraniin

Julkaistu 15.7.2017

Seitsemäs jakso. Pitkin Via Balticaa guitalele kainalossa.

Jakso 6 - Lennon liftaamisesta

Julkaistu 23.6.2017

Kuudes jakso. Pussillinen suklaata voi avata yllättäviä ovia.

Jakso 5 - Afganistanin raja häämöttää

Julkaistu 15.6.2017

Viides jakso. Uzbekistanin poliisi huutaa kielimuuria nurin. Tue laatujournalismia ja tilaa Rapport osoitteessa rapport.fi, niin saat jatkossakin tämän podcastin ja paljon muuta.

Jakso 4 - Riskit tien päällä

Julkaistu 31.5.2017

Neljäs jakso. Kun oikeaa valuuttaa ei ole, maksu hoituu vaikka banaaneina. Tue laatujournalismia ja tilaa Rapport osoitteessa rapport.fi, niin saat jatkossakin tämän podcastin ja paljon muuta.

Jakso 3 - Nopeuslaskelmia

Julkaistu 12.5.2017

Kolmas jakso. Aina on hyvä aika hieroa autokauppaa. Tue laatujournalismia ja tilaa Rapport osoitteessa rapport.fi, niin saat jatkossakin tämän podcastin ja paljon muuta. Jos sinulla on Emmalle kysymys, tai palautetta sarjasta, ota yhteyttä. Tviittaa tunnuksella #Vepsänkäsikirjaliftareille tai kirjoita sähköpostia osoitteeseen emmavastaa@gmail.com. Otamme kysymykset ja palautteet jossain vaiheessa käsittelyyn.

Jakso 2 - Paukkupakkasia

Julkaistu 1.5.2017

Toinen jakso. Montako villapaitaa liftari tarvitsee talvisen Kazakstanin tuulissa? Tämän sarjan mahdollistaa joukkorahoitus Rapport-palvelussa. Tue laatujournalismia ja tilaa Rapport osoitteessa rapport.fi niin saat jatkossakin tämän podcastin ja paljon muuta.

Jakso 1 - Hyvän tahdon varassa

Julkaistu 24.4.2017

Ensimmäinen jakso. Emma Vepsä sai venäläisten liftarien uudenvuodenjuhlassa elintärkeitä vinkkejä Keski-Aasian teille. Siitä alkoi yli 7000 kilometrin liftausretki kohti Mazar-i-Sharifia. Vepsän käsikirja liftareille on podcast-sarja, joka avaa näkymiä liftauskulttuuriin maailmalla. Sarja etenee pitkin maanteitä Emma Vepsän jalanjäljissä. Yksi rasti matkalla on Pohjois-Euroopan suurin liftauskilpailu - tarkoitus on dokumentoida kisahumua Helsingin Hitchball 4000 -tapahtumassa kesäkuun al

Takaisin podcastien listaan