Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Where IT Meets Business

Haluatko rakentaa siltoja ja kaataa muureja organisaatiosi sisällä? Tämä podcast on sinulle, joka sytyt teknologiasta, mutta hengität bisnestä. Tai päinvastoin. Where IT Meets Business -podcastissa ääneen päästetään nippu Suomen mielenkiintoisimpia asiantuntijoita, sekä tietohallinnon että liiketoiminnan puolelta. Mukaan mahtuu tarinoita menneestä, katsauksia nykyhetkeen sekä kirkkaita visioita tulevaisuudesta. Podcastin isäntänä toimii Datacenter Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja, IT:n ja liiketoiminnan siltoja joka päivä työssään rakentava ja lujittava Antti Kivalo.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 3 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 4.9.2017.

Timo Kallela, Vilkas Group - Miten upgreidata verkkokaupan digitaalinen asiakaskokemus?

Julkaistu 5.10.2017

Kilpailu verkkokaupassa kiihtyy. Kovassa kilpailutilanteessa verkkokaupan pitää erottautua ominaisuuksilla, asiakaspalvelulla, hinnoittelulla ja laadulla. Miten verkkokaupasta saadaan kauppiaan näköinen, todellinen myynnin jatke? Where IT meets business -podcast-sarjan kolmannessa osassa vieraana on verkkokauppaohjelmistoja tarjoavan Vilkas Group Oy:n teknologiajohtaja Timo Kallela. Podcastin isäntänä toimii DataCenter Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo. Jaksossa käsitellään digitaalista asiakaskokemusta sekä verkkokaupan käytettävyyttä ja näkyvyyttä. Poimi vinkit menestyvän verkkokaupan reseptiin!

Sampo Seppänen, Storage IT - Digiarki on täällä, mitä IT:ltä vaaditaan?

Julkaistu 16.9.2017

Miten toimia, kun yrityksen tiedot ovat levällään useassa eri pilvipalvelussa? Miten tehostetaan työskentelyä digitaalisessa maailmassa ilman, että pakka leviää täysin käsiin? Entä miten tuetaan työntekijöitä löytämään juuri heille sopivat digitaaliset työskentelytavat? Where IT meets business -podcast-sarjan toisessa jaksossa on vieraana tiedonhallintapalveluja tarjoavan Storage IT:n toimitusjohtaja Sampo Seppänen. Podcastin isäntänä toimii DataCenter Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo. Puolituntisen keskustelun aiheena on digiarki ja sen vaikutukset jokapäiväisessä työskentelyssä. Digiarki kaatuu IT:n niskaan tietosuojahaasteineen, BYOD-vyöryineen ja kulttuurikitkoineen – podcastimme pelastaa hukkumiselta!

Heikki Paananen, Opteam - Suosittelusta someraivoon

Julkaistu 4.9.2017

Asiakaskokemukseen vaikuttavat muun muassa mielikuva, tunne ja brändi - jokainen kohtaaminen yrityksen kanssa on merkityksellinen. Niinpä suuri osa nykypäivän asiakaskokemuksista syntyy digipalveluiden käytettävyydestä. Miten verkossa luodaan mahdollisimman toimiva asiakaskokemus ja vältetään someraivo? Where IT Meets Business -podcast-sarjan ensimmäisessä osassa vieraana on henkilöstöpalveluyritys Opteam Oy:n ICT-päällikkö Heikki Paananen. Podcastin isäntänä toimii DataCenter Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo. Jaksossa keskustellaan palveluiden käytettävyydestä ja vaikutuksesta asiakaskokemukseen. Mitkä ovat niitä verkkopalvelun ominaisuuksia, jotka vaikuttavat eniten asiakaskokemukseen? Mitä asioita asiakas arvostaa ja mihin IT:n pitäisi ainakin panostaa?

Takaisin podcastien listaan