Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


ERÄLOKI PODCAST

Podcast retkeilystä ja mimmienergiasta. Laita kuunteluun & osallistu keskusteluun tägillä #eralokipodcast. Muutetaan maailma yksi retki kerrallaan!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 33 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 3.1.2018.

33. Kuulijoiden parhaat retkiniksit ja retkivinkit

Julkaistu 4.12.2018

Me kysyimme, te vastasitte! Jaossa parhaat retkiniksit, -vinkit ja hacksit, eli tavat joilla parannat ja helpotat erä- ja retkielämää. Tune in!

32. Kakkoslajit retkeilyn jälkeen, onko niitä?

Julkaistu 29.11.2018

Mitä jää jäljelle, jos elämästä poistetaan retkeily; Evalta pitkän matkan vaellukset ja Marinellalta kalastus? Tune in, saatat yllättyä!

31. Vinkit talviretkeilyyn ja lämpimiin varusteisiin

Julkaistu 22.11.2018

"Fuck you suo, kuka nyt on jähmettynyt!" Millaisilla varusteilla talviretkeily kannattaa aloittaa, mitkä ovat meidän luottokamoja ja miksi jokaisen pitäisi pelata pilkkipeliä? Kyllä, pilkkipeliä! Tune in!

30. Kuulijan toive: miten retkeily on muuttanut meitä?

Julkaistu 14.11.2018

Tämän kertaisessa Erälokissa paneudutaan aiheeseen, joka tuli kuulijalta, eli miten retkeily on muuttanut meitä, vai onko?

29. Kuinka selättää vaelluskrapula?

Julkaistu 7.11.2018

Iskeekö reissun päälle vaellusdarra? Niin meilläkin! Ensiapua saat tästä jaksosta ja toivottavasti myös somesta, eli jaa parhaat vinkkisi tägillä #eralokipodcast ja #vaellusdarra. Tune in!

28. Erälokin raivoaihe: retkikohteet ja julkinen liikenne

Julkaistu 31.10.2018

Tänään eetterissä Eräloki podcastinkin alulle pannut raivoaihe eli julkinen liikenne ja sen mahdottomuus Suomen retkikohteissa. Miten tämä voi olla niin vaikeaa?!

27. Soolo vs. ryhmäretkeily

Julkaistu 24.10.2018

Oletko suorituskone vai vuoristomaisemien fiilistelijä? Liittoudutko polulla toisten kulkijoiden kanssa vai jatkatko matkaasi mieluiten yksin? Oletko kuullut valitusharjoituksesta? Entä millainen on täydellien vaelluskumppani? Tune in!

26. Rohkeusjakso - kuinka selättää retkipelot

Julkaistu 17.10.2018

Erälokilta jo pitkään toivottu rohkeusjakso on täällä! Mitä me pelkäämme ja miksi? Miten pelkoja voi käsitellä? Mistä saa rohkeutta? Tune in!

25. Onnettomuusjakso - voiko haavereilta välttyä?

Julkaistu 3.10.2018

"Joka harkitsee seuraavaa askeltaan liian kauan, seisoo koko ikänsä yhdellä jalalla. " Vaellusreissuilla sattuu ja tapahtuu, ja se pitää hyväksyä. Mutta miten estää mahdolliset kolhut ja miten varautua surkeiden sattumusten varalle?

24. Mikä ajaa viikoiksi vuorille ja mitä jos siellä on kamalaa?

Julkaistu 26.9.2018

Grönlantilainen sananlasku tietää kertoa: "Kun olet päässyt niin pitkälle, ettet jaksa enää askeltakaan, olet kulkenut vasta puolet matkasta, johon pystyt." Mutta miksi pitää siltiähteä, jos siellä on tosi rankkaa ja kamalaa?

23. Aloittelevan retkeilijän varusteet

Julkaistu 19.9.2018

Teltat laavuissa ja muita kohteliaita vinkkejä aloitteleville retkeilijöille. Tune in ja nappaa meidän parhaat vinkit harrastuksen aloittamiseen! <3

22. Teräspersikoiden kesä, osa 2.

Julkaistu 12.9.2018

Kesäkuulumiset jatkuvat, kun tänään grillataan Evaa! Miten vuoret puhuttelivat ja mitä ne opettivat? Maistuiko saksalainen aamupala? Tune in!

21. Teräspersikoiden kesä, osa 1.

Julkaistu 5.9.2018

Erälokin toisen kauden ensimmäisessä jaksossa palataan kesäreissuihin, suolla hajoamisiin sekä kiperiin kysymyksiin, joihin vastaa ensimmäisenä.. Tune in ja kuulet lisää!

20. Te kysyitte, me vastasimme!

Julkaistu 6.6.2018

Te kysyitte, me vastasimme! Eräloki podcastin kevätkauden viimeisessä jaksossa käydään läpi kaikkea sitä, mikä kuulijoitamme kiinnosti, kuten esimerkiksi reitit, deitit ja rakkaimmat retkimuistot. Tune in!

19. Retkeily ja deittailu

Julkaistu 30.5.2018

Löytyykö rakkaus reitiltä? Vai kenties Tinderistä tai Vaellussinkuista? Entä minne viedä true hiker treffeille? Tune in ja jaa vinkkisi somessa #erälokipodcast! <3

18. Kuinka retkeillä vastuullisesti?

Julkaistu 23.5.2018

Voiko maapallon toiselle puolelle mennä retkeilemään vastuullisesti? Erälokilta paljon toivottu aihe käsittelee paljon puhuttua lentämistä ja matkailun ekologisuutta. Tune in ja osallistu Twitterissä/Instassa keskusteluun #erälokipodcast!

17. Treenaaminen ja kehonhuolto vaelluksille

Julkaistu 16.5.2018

Kuinka moni treenaa vaelluksille ja miten? Enkä tankkaa, venytteleekö kukaan? Mitkä ovat parhaat vinkit kipeille hartioille ja jaksamiseen? Tune in!

16. Retkeilyn ja muun elämän yhteensovittaminen

Julkaistu 10.5.2018

Miten aktiivisen retkeilyharrastuksen ohella ehtii ja pystyy harrastamaan muuta? Entä miten selittää perheelle, puolisolle ja kavereille, että vuorille on päästävä? Kenen napa menee kaiken edelle?

15. Suuri retkiruokanumero - älä kuuntele nälkäisenä!

Julkaistu 25.4.2018

15. Suuri retkiruokanumero - älä kuuntele nälkäisenä! by ERÄLOKI PODCAST

14. Inspiroivat vaellusleffat, lehdet ja kirjat

Julkaistu 18.4.2018

Mitä kannattaa lukea, katsoa ja kuunnella silloin, kun omaa retkeä tai vaellusta joutuu vielä hetken odottamaan? Tästä jaksosta saat roppakaupalla Evan, Nellan ja kuulijoiden vinkkejä! #erälokipodcast

13. Kuinka retkeilystä voi tehdä itselleen työn?

Julkaistu 12.4.2018

Kuinka rakkaasta harrastuksesta, retkeilystä, voi tehdä itselleen työn? Ja kannattaako se? Tune in!

12. Mistä repiä reissubudjetti?

Julkaistu 4.4.2018

Mistä ja miten kannattaa säästää, entä mistä ei kannata missään nimessä sniiduilla? Pelimerkit pöytään ja kukkarot auki, Erälokin 12. jakson aiheena on jo alusta asti toivottu raha eli reissubudjetit!

11. Mikä retkeilyssä *ituttaa?

Julkaistu 28.3.2018

Eräloki podcastin 11. jakso on varmasti yksi retkeilyn kuumista perunoista: mikä tässä hommassa ottaa eniten aivoon? Mitkä ovat kenenkin raivoaiheita? Mikä jurppii eniten ja mitä ei voi sietää alkuunkaan? Tune in!

10. Matkakuumetta

Julkaistu 7.3.2018

Kun mikään ei mene suunnitelmien mukaan.

9. Retkeily ja some

Julkaistu 28.2.2018

Miten retkeily ja some liittyvät toisiinsa? Entä millaisen kuvan some antaa retkeilystä, mikä on totta ja mikä tarua? Ja ennen kaikkea: miksi somea tarvitaan? Tune in!

8. Mistä ja miten löytää parhaat retkikohteet?

Julkaistu 21.2.2018

Mistä ja miten löytyvät parhaat retkeilykohteet? Mitkä ovat Evan ja Marinellan suosikit uusien kohteiden etsimiseen? Tune in! #erälokipodcast

7. Monenlaiset majoitteet

Julkaistu 14.2.2018

Me kysyimme, te vastasitte: miten 700 annettua ääntä jakautui majoitteiden kesken ja mitä nukkumisvaihtoehtoa jengi haluaisi tulevaisuudessa testata? Tune in!

6. Retkiyöhaaste ja talviyöneitsyys (-15°C)

Julkaistu 7.2.2018

Miten ensimmäinen talviyö sujui Nuuksiossa, kun pakkaslukemat tipahtivat -15°C asteeseen? Entä kuinka Savottan Hawu-teltassa ja Tentsilessa nukutti, ja mistä koko Retkiyöhaasteessa onkaan kyse? Tune in!

5. Eva ja kuinka aloittaa pidemmät vaellukset?

Julkaistu 31.1.2018

Mikä saa naisen vaeltamaan yksin yli 500 km mittaisia matkoja? Entä miten aloittaa harrastus itse? Nella ja yleisö kuumottivat Evaa tiukoilla kysymyksillä, käy kuuntelemassa!

4. Retkeilyvarusteet

Julkaistu 24.1.2018

Mitä pakkaat aina mukaan retkillesi, mitä et enää todellakaan pakkaa mukaasi ja mitä olisit sillä heikolla hetkellä toivonut löytyvän rinkasta? Neljännen jakson aiheena retkeilyvarusteet!

3. Naisretkeilijät - onko meitä?

Julkaistu 17.1.2018

Mitä eroa on nuorilla naisilla ja keski-ikäisten miesten retkeilyharrastuksella? Ei mitään. <3

2. Retkimentaliteetti

Julkaistu 10.1.2018

Podcast retkeilystä ja mimmienergiasta. Laita kuunteluun & osallistu keskusteluun tägillä #erälokipodcast. Muutetaan maailma yksi retki kerrallaan!

1. Eräloki podcast esittäytyy

Julkaistu 3.1.2018

Podcast retkeilystä ja mimmienergiasta. Laita kuunteluun & osallistu keskusteluun tägillä #erälokipodcast. Muutetaan maailma yksi retki kerrallaan!

Takaisin podcastien listaan