Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Aatoksia ohjelmistobisneksestä

Atostekin Aatoksia ohjelmistobisneksestä -podcastissa paneudutaan IT-alan polttaviin puheenaiheisiin. Asioita tarkastellaan ohjelmistobisneksen näkökulmasta. Keskustelemassa Markku Haukijärvi ja Risto Pitkänen. Jaksoja julkaistaan noin joka toinen viikko. Pysy kuulolla!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 9 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 11.10.2018.

Voiko tietojärjestelmäprojekti onnistua?

Julkaistu 6.3.2019

Onko tietojärjestelmäprojekti vain tietojärjestelmäprojekti? Mitä muuta täytyy ottaa huomioon, kun suunnitellaan uutta tietojärjestelmää?

Miten tekoäly muuttaa terveydenhuoltoa lähivuosina?

Julkaistu 14.2.2019

Tässä Aatoksia ohjelmistobisneksestä -podcastin episodissa Markku Haukijärvi ja Atostekin toimitusjohtaja Mika Torhola pohtivat, miltä terveydenhuollon tekoäly näyttää nyt ja tulevaisuudessa.

Muuttaako palvelumuotoilu maailman?

Julkaistu 31.1.2019

Miksi palvelumuotoilu on nyt niin pinnalla? Miten muotoilu liittyy softabisnekseen? Episodissa Atostekin Markku Haukijärvi haastattelee ED Designin toimitusjohtajaa Sami Pyörrettä.

Hengittäisitkö älypölyä tai muuttaisitko serverifarmiin?

Julkaistu 17.12.2018

Vuoden viimeisessä jaksossa Atostekin Risto Pitkänen ja Markku Haukijärvi keskustelevat vuoden 2018 saavutuksista ja vuoden 2019 uusista ja jatkuvista trendeistä.

Miten julkiset IT-hankinnat tehdään hyvin?

Julkaistu 5.12.2018

Julkisia IT-hankintoja tehdään Suomessa jopa miljardeilla euroilla vuosittain. Episodissa julkisten IT-hankintojen haasteista ja kilpailutuksista puhuvat Atostekin Markku Haukijärvi, Risto Pitkänen ja Tuomas Fjällström.

Kuinka iso it-osaajapula todellisuudessa on?

Julkaistu 19.11.2018

Markku Haukijärvi ja Risto Pitkänen keskustelevat HR-asiantuntija Annamari Lehtisen kanssa IT-osaajapulasta. Miten osaajapula vaikuttaa yrityksiin? Mitä ratkaisuja tilanteeseen on?

Onko data uusi öljy?

Julkaistu 8.11.2018

Episodissa Atostekin Risto Pitkänen ja Markku Haukijärvi pohtivat, onko data uusi öljy. Dataa muodostuu valtavalla vauhdilla erilaisista digitaalisista palveluista. Miten big dataa voi vielä hyödyntää paremmin?

Terveydenhuollon tietojärjestelmät ja tulevaisuuden softabisnes

Julkaistu 24.10.2018

Risto Pitkänen keskustelee Atostekin eRA-myynnistä vastaavan Jani-Petteri Peltovuoren kanssa Suomen digitalisoituneista terveydenhoitopalveluista, ja siitä, mihin tulevaisuus vie terveydenhuollon softabisnestä.

MaaS-palvelut ja softabisnes

Julkaistu 11.10.2018

Atostekin Risto Pitkänen ja Markku Haukijärvi keskustelevat Aatoksia ohjelmistobisneksestä -podcastin ensimmäisessä jaksossa MaaS- eli Mobility as a Service -palveluiden tulevaisuudesta ja softabisneksen mahdollisuuksista niiden suhteen.

Takaisin podcastien listaan