Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Nuotiolla podcast

Reppu ja Reissumies -blogissa yhteisömanageri ja eräopas postaa matkailuun, retkeilyyn ja luontoon liittyviä juttuja. A Finnish wilderness guide and producer shares his posts of travelling, hiking and nature: http://reppujareissumies.com

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 20.1.2019.

Nuotiolla jakso 05 / UK-puistossa uutuuksia ja muutoksia

Julkaistu 15.3.2019

Metsähallituksen Pohjois-Lapin puistoalueen asiakaspalvelupäällikkö Heini Koivuniemi kertoo Urho Kekkosen kansallispuiston ajankohtaisista asioista hotelli Kultahovin takkahuoneessa Inarissa. Puiston kävijämäärä jatkaa kasvuaan, Luulammen latukahvila on avoinna, asiakaspalvelupiste Kiehinen muuttaa, kesäksi saadaan uusi vuokratupa ja talkoolaisille on hommia luvassa.

Nuotiolla jakso 04 / Liukulumikengillä retki kansallispuistoon

Julkaistu 1.3.2019

Tällä kertaa en ole nuotiolla, vaan autiotuvan kaminan lämmössä Urho Kekkosen kansallispuistossa. Lumiolosuhteiden takia jouduin muuttamaan retkisuunnitelmia. Päivällä metsästän kadonnutta hiihtotaitoa liukulumikengillä ja illan pimetessä pohdin muun muassa kansallispuiston tupaverkostoa ja sen huoltoa. Mukana myös vinkkejä autiotuvassa toimimiseen. Nuotion ympärillä on kerrottu tarinat ja jaettu vinkit jo tuhansien vuosien ajan. Tuleen on tuijotettu ja sen ääressä on myös laulettu ja soitettu. Nuotiolla-podcastissa tulen äärellä keskustellaan rennosti retkeilystä, ulkoilusta ja luonnossa liikkumisesta. Nuotiolla keskustelua virittelee eräopas Olli Järvenkylä.

Nuotiolla jakso 03 / Hiihtäen Grönlannin halki

Julkaistu 14.2.2019

Grönlannin halki hiihtänyt seikkailija Sanni Rannikko kertoo nuotiolla retkikunnan valmistautumisesta ja kuukauden kestäneestä vaelluksesta, joka sisälsi myös haastavia olosuhteita ja evakuoinnin. Jääkarhuihin oli varauduttu ja teltasta löytyi jopa sisävessa. Seuraavaksi hänellä on tavoitteena hiihtää etelänavalle.

Nuotiolla jakso 02 / Saimaan upeat retkeilykohteet

Julkaistu 31.1.2019

Toisessa jaksossa liikutaan talvisella Saimaalla ja keskustellaan mm. Saimaa Geoparkista ja Puumalan mainioista retkeilyreiteistä. Onko saimaannorpasta Järvi-Suomen joulupukiksi? Entä mitkä paikat ovat ehdolla vuoden retkikohteeksi? Nuotiovieras Petri Kulha antaa vinkit ympärivuotiseen pyöräilyyn. Nuotion ympärillä on kerrottu tarinat ja jaettu vinkit jo tuhansien vuosien ajan. Tuleen on tuijotettu ja sen ääressä on myös laulettu ja soitettu. Nuotiolla-podcastissa tulen äärellä keskustellaan rennosti retkeilystä, ulkoilusta ja luonnossa liikkumisesta.

Nuotiolla jakso 01 / Vieraana ulkoilun monitoimimies Petri Kulha

Julkaistu 20.1.2019

Ensimmäisen Nuotiolla-podcastin vieraanani on retkeilyn ja ulkoilun monitoimimies Petri Kulha. Ensimmäisessä jaksossa muun muassa liikutaan Saariselän ja Urho Kekkosen kansallispuiston maisemissa, keskustellaan maastopyöräilystä, nuotiokahvin syvimmästä olemuksesta ja arvuutellaan vuoden retkikohdetta. Nuotion ympärillä on kerrottu tarinat ja jaettu vinkit jo tuhansien vuosien ajan. Tuleen on tuijotettu ja sen ääressä on myös laulettu ja soitettu. Nuotiolla-podcast kutsuu keskustelemaan luontoon, retkeilyyn ja ulkoiluun liittyvistä aiheista. Nuotiolla keskustelua virittelee eräopas Olli Järvenkylä vaihtuvine vieraineen. Tervetuloa mukaan nuotiolle!

Tervetuloa mukaan nuotiolle!

Julkaistu 20.1.2019

Nuotion ympärillä on kerrottu tarinat ja jaettu vinkit jo tuhansien vuosien ajan. Tuleen on tuijotettu ja sen ääressä on myös laulettu ja soitettu. Nuotiolla-podcast kutsuu keskustelemaan luontoon, retkeilyyn ja ulkoiluun liittyvistä aiheista. Nuotiolla keskustelua virittelee eräopas Olli Järvenkylä vaihtuvine vieraineen. Tervetuloa mukaan nuotiolle!

Takaisin podcastien listaan