Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Mainosradio

Mainosradio on Staart Oy:n tuottama markkinointiviestintäalan ajankohtaisohjelma, jossa alan saloihin pureudutaan vieraiden voimin. Puhetta luovuudesta, markkinoinnista, mainonnasta, medioista ja kaikesta sillä välillä. Briefly in English. Mainosradio (Marketing Radio) is a talk show about advertising and marketing hosted by Staart Oy's creative director Juuso Kemi. Currently only in Finnish.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 31.5.2016.

Siksi markkinointia

Julkaistu 7.7.2016

Kolmoskauden viimeisessä jaksossa ääniaallot valtaa Anne Korkiakoski. Entisen Koneen markkinointijohtajan ja nykyisen hallitusammattilaisen kanssa pohditaan markkinoinin tilaa ja tehoa sekä pureudutaan Siksi Markkinointia-hankkeeseen. Mukana vakio-osat Twitter-katsaus ja sanatesti. Kuuntele ja opi miksi markkinoida!

Vaikuttaminen

Julkaistu 30.6.2016

Kolmoskauden toiseksi viimeisessä jaksossa audiokanavan valloittaa Mikael Junger. Monessa mukana olleen Mikaelin kanssa puhutaan vaikuttamisesta, lobbaamisesta, vuorovaikutuksesta, viestinnästä ja tulevaisuudesta! Mukana vakio-osat Twitter-katsaus ja sanatesti. Vuorovaikutu!

Asiakaskokemus

Julkaistu 23.6.2016

Tällä kertaa vieraanamme on CEO Helsingin BAD Kari Tervonen. Karin kanssa keskustellaan asiakaskokemuksesta, arvon synnyttämisestä ja modernin maailman menosta! Mukana vakio-osat Twitter-katsaus ja sanatesti. Kuuntelun jälkeen olet kokemusta rikkaampi!

Toimistojen toimintamallit

Julkaistu 16.6.2016

Kolmoskauden kolmannessa jaksossa vieraana on Wörksin Mikko Airas. Mikko esittelee Wörksin ketterää toimintatapaa, lisäksi puhutaan tulevaisuuden toimintatavoista ja mainostoimistoista tiloina. Mukana vakio-osat Twitter-katsaus ja sanatesti. Agilet kuuntelumetodit käyttöön!

Innovaatiot

Julkaistu 9.6.2016

Alf Rehnin kanssa puhutaan markkinointi-innovaatioista, vaarallisista ideoista ja mainostoimistojen roolista. Mukana myös Twitter-katsaus ja sanatesti. Ei oppi ojaan kaada!

Luova Teho

Julkaistu 31.5.2016

Tässä Mainosradion jaksossa Staartin luova johtaja Juuso Kemi etsii Elisan markkinointipäällikö Tomi Wirtasen kanssa keinoja toimivaan ja tehokkaaseen markkinointiin. Tomin kanssa puhutaan luovasta tehosta: millaista on toimiva markkinointi, millaisia briiffejä tarvitaan sekä millaista on lentää kopterilla Cannesissa! Mukana myös Twitter-katsaus ja sanatesti. Nyt kuulolle!

Takaisin podcastien listaan