Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


#Porvoopodi

#Porvoopodi on podcast unelmien kotikaupungista. Käsittelemme Porvoota eri kulmista. Millaista on asua, työskennellä ja vierailla Porvoossa?

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 3 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 27.2.2018.

Smakun tuottaja Laura Pulkkinen

Julkaistu 5.4.2018

Huippusuosittu ruokatapahtuma Smaku järjestetään tänä vuonna jo kolmatta kertaa Porvoossa. Smakun tuottaja Laura Pulkkinen vieraili #Porvoopodissa ja kertoi tapahtuman uusimmat käänteet. Miksi juuri Porvooseen on muodostunut näin eläväinen ravintolakulttuuri? Miten Smaku syntyi ja mitä uutta Smaku tarjoaa tänä vuonna? Jakso julkaistu 5.4.2018

Kaupunkisuunnittelupäällikkö Eero Löytönen

Julkaistu 20.3.2018

Länsiranta, empirekeskusta, asema-alue, hotellit sekä hypermarketit ovat kuumia keskustelunaiheita Porvoossa. Miten Porvoon kaupunkisuunnittelupäällikkö suhtautuu näihin ja miltä Porvoon tulevat kaavoitushankkeet näyttävät? Haastattelussa paljastetaan myös Eero Löytösen suosikkihanke sekä karvas pettymys. Jakso julkaistu 21.3.2018.

Porvoon veden toimitusjohtajan haastattelu

Julkaistu 27.2.2018

Risto Saarinen kertoo urastaan Porvoon veden toimitusjohtajana. Millaista on johtaa vesilaitosta ja miten vesihuolto on järjestetty Porvoon kokoisessa kaupungissa? Miltä puhtaan veden tulevaisuus näyttää ja millaisia teknisiä edistysaskeleita vesihuollossa on viime vuosina tehty? Jakso julkaistu 27.2.2018.

Takaisin podcastien listaan