Yleinen

Jaksohali 2018

28.12.2017 · Olli Sulopuisto

HUOM OBS: Tällä sivulla kerrotaan edellisvuosien tapahtumista. Jos etsit tietoja tämän vuoden Jaksohali-festarista, suuntaa sivulle jakso.fi/jaksohali


Jaksohali on Jakso.fin järjestämä Suomen ensimmäinen podcast-festari, joka järjestetään Helsingissä Korjaamon Vintillä lauantaina 10.2. kello 13–19. Livelähetyksiä! Seminaari! Mentorointipaja! Suomen parhaat podcastaajat kertovat salaisuutensa!
Jaksohali on suunnattu suomalaisille podcastaajille, tuleville podcastaajille sekä heille, jotka muuten vaan pitävät podcasteista. Lippuja voi ostaa Holvi-verkkokaupasta tai suoraan tältä sivulta ja tietoja ohjelman päivittymisestä saa helpoiten ilmoittautumalla mukaan Facebook-tapahtumaan.
Jaksohalin järjestävät Jakso.fi ja Toimitus.
<!—

—>

Ohjelma

13–13.15 AVAUSSANAT
13.15–13.45 MAAILMAN PARHAAT PODCAST-JAKSOT
Podcast-keisari Olli Sulopuisto (Jakso.fi, Toimitus) kertoo paitsi parhaista podcasteista, myös lempijaksoistaan ja siitä, mikä tekee niistä hienoja.
13.45–14.15 NÄIN SEN TEEMME: SIVUMENNEN
Kaksi ystävää ja paljon puhetta siitä mistä ei ole puutetta: hyvistä kirjoista. Sivumennen-podcastia luotsaavat Johanna Laitinen ja Jonna Tapanainen kertovat, miten kirjapodcast syntyy.
14.15–14.45 KAIKKI 10 ASIAA, JOTKA OLEN EHTINYT OPPIA PODCASTIEN TUOTTAMISESTA
Veera Luoma-aho (Toimitus, Jakso.fi) kertoo kaiken tietämänsä podcastien tuottamisesta sekä nekin asiat, joita ei vielä tiedä.
14.45–15.15 YLEISÖ, HUHUU!
Olli Sulopuisto kertoo, keitä podcastien kuuntelijat oikein ovat ja mitä heistä tiedämme.
15.15–15.45 LIVE: KASPER JA MIKKO – SUOMEN SUOSITUIN PODCAST
Suomen suosituimmassa podcastissa Kasper Strömman ja Mikko Pykäri käyvät erilaisissa paikoissa ja keskustelevat samalla tärkeistä asioista. Tällä kertaa he tekevät sen Jaksohali-festareilla!
15.45–16 KAHVITAUKO
16–16.30 PAREMPAA PUHETTA POLITIIKASTA
Valtuuston Hannu Oskala, Politbyroon tekijät ja Tasavallan Ville Blåfield kertovat, miten puhut paremmin politiikasta (ja saat poliitikosta enemmän irti).
16.30–17 NÄIN SEN TEEMME: PÄIVYSTÄVÄT DOSENTIT
Dosentit, VTT Antto Vihma ja FT Miika Tervonen vastaavat yleisön esittämiin kysymyksiin podcastien tekemisestä.
17-17.15 RAHAVARTTI: MAINOSTAJAT, SPONSORIT, JOUKKORAHOITUS JA MUUT TAVAT MUUTTAA PODCAST TULOIKSI
Veera Luoma-aho ja Olli Sulopuisto (Toimitus, Jakso.fi) kertovat, miten podcasteilla voi tehdä myös rahaa.
17.15–17.45 JARGONIN JATKE VAI TUNTEIDEN TULKKI?
Toimitus tuottaa ja Jukka Vahti juontaa ja toimittaa Sitralle Hyvää huomista -tulevaisuuspodcastia. Mitä siinä samalla on opittu organisaation podcastin tekemisestä?
17.45–18.30 LIVE: APUNEN JA MALIRANTA
Apunen ja Maliranta on podcast, joka tahtoo maailmaan parempaa puhetta markkinataloudesta. Mika Malirannan vieraana kansanedustaja Juhana Vartiainen.
18.30–19 SUOMEN PARAS PODCAST -GAALANEN
Palkitsemme Suomen parhaaksi äänestetyn podcastin Rahapodin ja muutaman muunkin!
LISÄKSI: MENTOROINTIPAJAT
Haluatko tehdä podcastia, mutta kaipaat tukea ja neuvoja? Laita meille viesti, niin etsimme sinulle sopivan mentorin, joka pikamentoroi sinua festarien kahvitauolla. Pikamentorin sinulle etsivät Veera ja Olli, [email protected], [email protected].
PODCAST-AUTOMAATTI
Haluatko uusia podcast-suosituksia? Kerromme sinulle sopivan!