Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Afterwork

Afterwork on viikon odotetuin hetki hyvien ystävien seurassa ja monenlaisten aiheiden parissa, jotka juuri nyt askarruttavat mieltä. Afterworkin äärellä parannetaan maailmaa, jaetaan kokemuksia, itketään ja nauretaan, haastetaan omaa ja muiden ajattelua ja välillä opitaan jotain ihan uuttakin. Viikoittaisen ystävien “terapiatuokion” aiheet vaihtelevat maan ja taivaan väliltä, kepeistä jutuista syvällisempiin ja vakavampiin keskusteluihin. Sarjan tekijät ovat suosittua Pupulandia-blogia kirjoittava Jenni Rotonen, stylisti Meri Milash ja toimittaja Petra Väänänen - ja välillä menossa on mukana vierailijoitakin.


Kuuntele Podimosta uusi jakso aina keskiviikkoisin!


podimo.fi/afterwork


Podcastin musiikki: Matti PaalanenHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 220 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 6.9.2017.

Mistä tietää löytäneensä Sen Oikean?

Julkaistu 28.12.2022

Uusi jakso Afterworkia aina tuttuun tapaan keskiviikkoisin Podimossa!

Tsekkaa itsellesi 60 päivää ilmaista kuunteluaikaa 👉 podimo.fi/afterwork


Perhosia vatsassa, rakkautta ensisilmäyksellä ja sielunkumppani. Ovatko nämä merkkejä, joista tietää löytäneensä Sen Oikean? Tai onko yhtä oikeaa ihmistä olemassakaan vai voisiko elämänsä aikana kohdata moniakin oikeita ja itselle sopivia kumppaneita? Afterworkin äärellä kuullaan tällä kertaa kuulijoiden tarinoita rakkaudesta ja pohditaan myös omia parisuhteita sekä ajatuksia Sen Oikean löytämisestä.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Jodel-keskusteluita ja Merin elämäntarina

Julkaistu 30.11.2022

Uusi jakso Afterworkia aina tuttuun tapaan keskiviikkoisin Podimossa!

Tsekkaa itsellesi 60 päivää ilmaista kuunteluaikaa 👉 podimo.fi/afterwork


Jodel inspiroi tämän jakson tekoon hyvässä ja pahassa... Tällä kertaa Afterworkilla sukelletaan Jodel-keskusteluiden herättämien tunnelmien siivittämänä Merin elämäntarinaan, joka on kiinnostanut monia. Miksi joskus läheistenkin ystävien kanssa toisen lapsuudesta ja taustoista puhuminen saattaa olla hankalaa? Miltä on tuntunut kasvaa maassa, jossa on ollut käynnissä sotatila? Ja millaiselta 90-luvun Suomi on näyttänyt 9-vuotiaan lapsen silmissä?
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Lukupiiri: Astrologia - totuuden siemeniä, hyvää viihdettä vai turhaa hömpötystä?

Julkaistu 17.10.2022

Kaupallinen yhteistyö: Bookbeat.


Afterworkin lukupiirissä sukelletaan tällä kertaa astrologian pariin ja keskustelua siivittää Janica Branderin Astrologiaa epäilijöille -kirja. Miten astrologiaan pitäisi suhtautua? Onko horoskoopeissa totuuden siemen vai pitäisikö niihin suhtautua vain kevyenä viihteenä?Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Pelkoa ja häpeää hammaslääkärin penkissä

Julkaistu 19.9.2022

Kaupallinen yhteistyö Mehiläinen


Pelkoa, häpeää ja jännitystä - tässä jaksossa otetaan käsittelyyn hammaslääkäripelko!


Hammaslääkärillä käyntiä saatetaan pelätä jopa niin paljon, että sitä vältellään viimeiseen saakka. Monien pelot juontavat juurensa lapsuuden ja nuoruuden kokemuksiin. Mitä apukeinoja tämän pelon selättämiseen on? Kuulijoiden ja AW-mimmien kokemuksia ja kysymyksiä perataan tämän jakson verran yhdessä Hammas Mehiläisen hammaslääkärin kanssa.


Vastaa Hammas Mehiläisen kyselyyn ja voita 500€ lahjakortti Hammas Mehiläisen palveluihin. Vastaukset kerätään anonyymina ja tuloksia käytetään palveluiden kehittämiseen.


Kyselyn ja tarkemmat tiedot löydät Hammas Mehiläisen nettisivuilta, osoitteesta: hammasmehilainen.fi/hammashoitopelkoHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Pohdintaa ruokasuhteesta: polttoainetta vai nautinto?

Julkaistu 12.9.2022

Kaupallinen yhteistyö: Hävikkiviikko


Millainen suhde sinulla on ruokaan: suhtaudutko siihen ensisijaisesti polttoaineena vai nautintona? Sorrutko heittämään käyttökelpoista ruokaa roskiin tai pilaantuvatko ruoat joskus kaapissa ennen kuin ehdit niitä käyttää? Hävikkiviikon kunniaksi Afterworkilla keskustellaan ruoan arvostuksesta sekä mietitään arkisia niksejä, miten ruokahävikkiä voisi vähentää.


Lisätietoa kampanjasta ja ruokahävikin vähentämisestä: https://havikkiviikko.fi

Hävikkiviikko on osa Hävikkifoorumia, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Lukupiiri: Riittääkö keskinkertaisuus vai pitääkö tavoitella enemmän?

Julkaistu 31.8.2022

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat


Afterworkin lukupiirissä jutellaan tällä kertaa Tiia Rantasen Suurin Piirtein -esikoisteoksesta ja peilataan kirjan teemojen kautta omiakin ihmissuhteita, lapsuusmuistoja sekä urapolkuja - ja pohditaan, millainen elämä on elämäkerran arvoinen? Jaksossa jaetaan myös muita lukusuosituksia sekä alekoodi äänikirjojen ystäville!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

214. Afterworkin tulevaisuus?

Julkaistu 24.8.2022

Afterwork-podcast palaa lomilta isojen uutisten kera. Millainen on podcastin tulevaisuus? Uutiset herättävät varmasti monenlaista tunteita, joten keskustelua voi jatkaa Afterworkin Instagramissa @afterworkpodcast
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

213. Lukupiiri: Avoimia suhteita ja kipuilua vanhemmuudesta

Julkaistu 29.6.2022

Kaupallinen yhteistyö BookBeat.


Millainen tarina syntyy, kun kaksi toisilleen tuntematonta istuvat kesäyössä juttelemassa syvällisiä? Afterworkin lukupiirissä sukelletaan tällä kertaa kovasti kehutun Virtahevot-kirjan teemojen pariin. Mimmit käsittelevät jaksossa muun muassa yksinäisyyttä vanhemmuudessa, avoimia suhteita ja yhdyntäkeskeisyyttä. Jaksossa jaetaan myös kirjavinkkejä kesään sekä huikea alekoodi BookBeatille!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

212. Unohtumattomimmat kommentit

Julkaistu 22.6.2022

Sanat voivat satuttaa tai muuttaa ihmisen elämän - myös hyvässä. Sanoilla on paljon valtaa, mutta millaisia ovat kommentit, jotka onnistuvat muovaamaan omaakin käsitystä itsestämme? Afterworkilla keskustellaan tällä kertaa mieleenpainuvimmista kommenteista, mitä itsestä on saatu, sekä omien kokemusten että kuulijatarinoiden kautta.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

211. Entä jos ei tunne olevansa nainen eikä mies?

Julkaistu 15.6.2022

Pride-kuukauden kunniaksi Afterworkilla pohditaan, millaista on olla sukupuoleltaan jotain muuta kuin nainen tai mies. Miltä tuntuu olla yhteiskunnassa näkymätön ja tulla jatkuvasti sukupuolitetuksi väärin? Jakson vieras Ani Iivanainen jakaa omia kokemuksiaan ja auttaa luovimaan alati muuttuvan termistön joskus hiukan hämmentävässäkin viidakossa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

210. Meikkimokia ja ihonhoitopulmia

Julkaistu 8.6.2022

Kaipaisitko ammattilaisen niksejä kauneusasioissa? Entä millaisia meikkitöppäyksiä mahtuu Afterwork-mimmien historiaan? Afterworkin vieraana on tällä kertaa meikkitaiteilija Eevis Liedes, joka arvioi mimmien meikkimokat sekä vastailee kuulijoiden kiperiin meikki- ja ihonhoitopulmiin.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

209. Lomaromansseja, nuoruusmuistoja ja muita kesäjuttuja

Julkaistu 1.6.2022

Afterworkin kesäisessä yllätyspussijaksossa sukelletaan unohtumattomimpiin ja villeimpiin lomaromansseihin sekä lapsuuden kesämuistoihin ja suunnitellaan tulevaa kesälomaa. Mukana on myös kesäinen MP-tujaus!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

208. Miten löytää uusia kavereita ja muita kuulijapulmia

Julkaistu 25.5.2022

AW-mimmit saivat tällä kertaa erittäin kinkkisiä pulmia ratkottavaksi. Jenni, Meri ja Petra antavat neuvoja mm. uupumuksesta selviytymiseen, uusien ystävien löytämiseen ja yksipuoliseen ystävyyteen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

207. Isyys ja tasavertainen vanhemmuus

Julkaistu 18.5.2022

Miksi uranaista pidetään yhä helposti huonompana äitinä? Entä miten siihen suhtaudutaan, jos isä ottaakin perheessä "pääkasvattajan" roolia? Tällä kertaa Afterworkin äärellä keskustellaan isyydestä ja tasavertaisesta vanhemmuudesta Isimode-podcastin Juhana Kiiskin kanssa, joka muuten on myös Afterworkin tuottaja.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

206. Afterworkin lukupiiri: Fomosta, onnellisuuden tavoittelusta ja ystävien välisestä kateudesta

Julkaistu 11.5.2022

Kaupallinen yhteistyö: Bazar. Miltä onnellisuuden kuuluu näyttää tai tuntua? Entä miten käy, kun fomo menee liian pitkälle? Afterworkin äärellä pohditaan tällä kertaa näitä teemoja sekä mielenterveyttä ja ystävien välistä kateutta Elina Annolan uutuusteoksen “Kunnes kukkivat puut” innoittamana.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

205. Kuulijoiden tunnustuksia

Julkaistu 4.5.2022

Asioita, joita et ole kertonut kenellekään - näitä paljastetaan nyt meidän ihanien kuulijoiden toimesta. AW-mimmit tuovat pöytään myös omat ”mehukkaat” salaisuutensa - etenkin yksi naisista innostuu toden teolla tunnustamaan!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

204. Mikä on arvokasta tai arvostettavaa työtä?

Julkaistu 27.4.2022

Koetko tekeväsi työtä, joka on muiden silmissä arvokasta? Tai saatko työstäsi tunnustusta? Entä miltä tuntuu tehdä työtä, jota ulkopuoliset eivät arvosta? Afterworkin äärellä jutellaan tällä kertaa tunnustuksen merkityksestä sekä oman työn arvostuksesta somevaikuttaja Roosa Rahkosen kanssa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

203. Miksi afrohiuksiin ei saa koskea?

Julkaistu 20.4.2022

Afrohiuksiselle on niin tavallista, että täysin tuntemattomat ihmiset hypistelevät hiuksia lupia kyselemättä, että Solange on omistanut aiheelle kokonaisen biisin "Don’t touch my hair". Miksi afrohiusten kohdalla kunnioitus muiden henkilökohtaisia rajoja kohtaan tuntuu katoavan? Entä missä menee kulttuurisen omimisen ja arvostamisen ero, kun puhutaan hiustyyleistä? Tällä kertaa Afterworkin äärellä jutellaan afrosuomalaisuudesta ja siihen liittyvistä haasteista Good Hair Day -kollektiivin koordinaattorin Akunna Onwen kanssa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

202. Lukupiiri-special feat. Lenita: Suoraa puhetta naisvihasta ja vähän muustakin

Julkaistu 13.4.2022

Afterwork-lukupiirin erikoisjaksossa studioon saapuu vieraaksi Lenita Airisto, jonka uusin teos Noitanaisen ilosanoma on herättänyt suurta mediahuomiota. Mitä mieltä Lenita on itse kirjan herättämästä mediakohusta? Minkä asian puolesta hän olisi valmis tekemään kansalaisaloitteen? Entä minkä elämänohjeen hän antaisi itseään nuoremmille naisille?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

201. Lukupiiri: Miten lopettaa turha kuluttaminen?

Julkaistu 6.4.2022

Afterworkin lukupiirissä tiukennetaan kukkaroiden nyörejä ja inspiroidutaan Julia Thurénin Kaikki kuluttamisesta -teoksen äärellä. Millainen kulutushistoria mimmeillä on ollut ja herättikö Thurénin teos oikeasti tarkastelemaan omia kulutustottumuksia?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

200. Onnistuminen on omakehun paikka

Julkaistu 30.3.2022

Afterworkin 200. jakso on täällä ja sen kunniaksi on aika antaa itselle reippaasti vähän kredittiä! Tällä kertaa pohditaan onnistumisen tunnetta ja jaetaan sekä omia että kuulijoiden onnistumisen kokemuksia. Millaisissa tilanteissa onnistumisen kokemuksia ylipäänsä tuntee?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

199. Raha-asiat solmussa - mitä tehdä?

Julkaistu 23.3.2022

Velkaantuminen ja rahaongelmat ovat ihan valtava tabu, josta moni vaikenee viimeiseen asti. Afterworkin äärellä pohditaan velkaantumiseen liittyvää häpeää sekä sitä, miten tilannetta kannattaa lähteä ratkomaan, jos raha-asiat ovat menneet solmuun. Sekä sitä, mitä ainakaan ei kannata tehdä. Entä miten voi tukea ylivelkaantunutta läheistä? Aiheesta on mukana juttelemassa nuorten ylivelkaantumista ehkäisevässä hankkeessa työskennellyt Essi Lindberg.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

198. Mikä ihmeen OnlyFans?

Julkaistu 16.3.2022

Aftereilla otetaan tällä kertaa selvää kohutusta OnlyFans-somealustasta. Mimmien vieraaksi saapuu graafikko Iris Flinkkilä, joka avaa mimmeille ovet OF:n maailmaan. Millaista palautetta Iris on sisällöstään saanut ja millainen henki pääasiassa eroottista somemateriaalia sisältävällä alustalla oikeastaan on?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

197. Tinder-huijareita ja catfish-profiileja

Julkaistu 9.3.2022

Uutisotsikoissa on viime aikoina kuhistu hurjia summia uhreiltaan kavaltaneista huijareista. On helppo ajatella, että itse ei haksahtaisi moiseen ansaan, mutta voiko sitä lopulta olla ihan varma? Miksi häpäisemme ja vähättelemme rikosten uhreja? Tällä kertaa Afterworkin äärellä puhutaan huijauksista, jaetaan kuulijatarinoita ja pohditaan, miten voi itse varmistaa, ettei joudu lankaan?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

196. Onko haluttomuus oikeasti ongelma?

Julkaistu 2.3.2022

Kun seksihalut hiipuvat, sitä usein pidetään ongelmana, joka tulee korjata. Ja yleensä korjaamisella viitataan nimenomaan haluttomaan osapuoleen. Mutta voisiko haluttomuutta tarkastella toisenlaisestakin näkökulmasta? Entä milloin edes on kyse haluttomuudesta ja milloin jostain ihan muusta? Studiossa on mukana keskustelemassa tällä kertaa seksuaalineuvoja Larissa Nevalainen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

195. Suuri mielihyväjakso

Julkaistu 23.2.2022

Tällä kertaa aftereilla ollaan mielihyvää tuottavien asioiden äärellä! Jaksossa fiilistellään kuulijoiden vinkkaamia arkisia pieniä asioita, jotka tuntuvat terapialta vaikkeivat sitä ole. Meri myös yllättää Jennin ja Petran ihan totaalisesti!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

194. Lukupiiri 1: Metoo-kohuista, tirkistelystä ja vaikenemisen kulttuurista

Julkaistu 16.2.2022

Afterwork päätti toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja järjestää lukupiirin! Jaksossa jutellaan Laura Malmivaaran autofiktiivisestä Vaiti-teoksesta, jonka tarina sivuaa hänen ex-puolisonsa muutaman vuoden takaista #metoo-kohua. Ovatko julkiset kohut hedelmällinen tapa käsitellä tapahtunutta ja miten itse valitsee toimia, kun kohun keskellä onkin joku läheinen? Teos tarjoaa kiinnostavan näkökulman tapahtuneeseen sekä pohjan erittäin monisyiselle keskustelulle.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

193. Parhaita treffitarinoita

Julkaistu 9.2.2022

Afterworkin äärellä on jaettu aiemmin kamalimpia treffikokemuksia, mutta tällä kertaa muistellaankin lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi niitä unohtumattomimpia, hauskimpia ja ihanimpia treffitarinoita - sekä omia että kuulijoiden. Syntyikö unelmien treffeistä vuosisadan rakkaustarina vaiko vain hauska muisto, jota vanhana muistella?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

192. Pulmia ystävyydessä - mikä neuvoksi?

Julkaistu 2.2.2022

Miten löytää yhteinen sävel vuosien erossaolon jälkeen? Mitä tehdä, kun arvomaailmat alkavat ystävän kanssa luisua liian kauas toisistaan? Entä miten vastata kaverille, joka kommentoi kehoasi? Ystävänpäivä lähestyy ja tällä kertaa Afterworkilla ratkotaan kuulijoiden ystävyyteen liittyviä pulmia.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

191. Mielipiteillä uuteen vuoteen

Julkaistu 26.1.2022

Vuoden ensimmäisessä jaksossa sanotaan suorat sanat kuulijoiden toivomista aiheista! Millaisia tunteita herättävät hittilaite airfryer, citymaalaiset tai hedelmämaailman uutuus suklaa-appelsiini? Entäs kovasti hypetetty Don’t Look Up -leffa tai And Just Like That -sarja?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

190. Vuosi 2021 paketissa

Julkaistu 22.12.2021

Vuoteen 2021 mahtui 40 Afterworkin jaksoa, mutta siihen mahtui myös iso kasa isoja uutisia. USA:n uusi presidentti, Meghanin ja Harryn kohuhaastattelu, Britney pääsi vihdoin vapaaksi ja pääministeri Marinia kritisoitiin yhdestä sun toisestakin asiasta... Afterworkin äärellä pureudutaan näihin ja moniin muihin vuoden merkkitapauksiin sekä kuullaan myös kuulijoiden mietteitä menneestä ja tulevasta.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

189. Vaatehuolto, vol. 2: Pesetkö pyykkisi oikein?

Julkaistu 15.12.2021

Miten saada hienhaju vaatteista? Entä mikä kaikki voikaan mennä pieleen pyykinpesussa? Afterworkin äärellä jatketaan vaatehuolto-teeman parissa, mutta tällä kertaa pureudutaan vaatteiden pesuun ja materiaaleihin vastuullisuus- ja vaatehuoltoguru Outi Pyyn opastuksella. Outin opissa menevät pyykkirutiinit ihan uusiksi ja opitaan muun muassa, että erilaisille pukeutujille sopivat erilaiset materiaalit.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

188. Anopin lahja, piilotettu kinkku ja muut joulupulmat

Julkaistu 8.12.2021

Aftereilla ratkotaan tällä kertaa kuulijoiden jouluisia pulmia! Miten paketoida aineeton lahja tai miten ilahduttaa läheisiä pikkurahalla? Mimmit ratkovat myös piilotetun kinkun arvoituksen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

187. Kauhujen treffit, vol. 2

Julkaistu 1.12.2021

Flirttiä vai ahdistelua? Mitä ainakaan ei kannata tehdä ensitreffeillä? Tällä kertaa Afterworkin äärellä käsitellään lisää kuulijoiden kamalimpia treffikokemuksia ja pohditaan treffietikettiä.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

186. Miten lopettaa pitkä ystävyyssuhde ja muita kuulijapulmia

Julkaistu 24.11.2021

Tällä kertaa Afterworkin äärellä ratkotaan jälleen kuulijoiden pulmia - tällä kertaa ystävyys- ja perhesuhteisiin liittyen. Pohditaan muun muassa sitä, miten toimia passiivisaggressiivisesti käyttäytyvän kaverin kanssa tai luopua ystävyydestä, joka aiheuttaa enemmän pahaa oloa kuin hyvää mieltä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

185. Joulurauhaa - älä jää perheväkivallan kanssa yksin

Julkaistu 20.11.2021

Joka kolmas nainen kärsii perheväkivallasta tai sen uhasta. Joulu ja joulun aika eivät ole monelle perheelle pelkkää iloa ja joulurauhaa. Afterwork on mukana Finlaysonin Joulurauhaa-kampanjan podcast-sarjassa, jonka toisessa jaksossa Afterwork käsittelee yhdessä jakson vieraan PMMP-yhtyeestä tutun laulaja Mira Luodin kanssa miten hakea apua perheväkivalta tilanteissa ja kuinka apua on saatavilla.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

184. Epäsuositut mielipiteet: voiko lihansyöjä olla aidosti eläinrakas?

Julkaistu 17.11.2021

Koirat pois toimistoista ja hiiva tuoksuu hyvältä! Entä millaisia ajatuksia herättävät lasten ruutuaika, suonenvedot ja Squid Game. Viikon jaksossa paljastetaan liuta kuulijoiden ja Afterworkin mimmien epäsuosittuja mielipiteitä.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

183. Vaatehuolto - miten hoitaa vaatteita oikein?

Julkaistu 10.11.2021

Vaatehuolto nimetään usein tärkeäksi osaksi vastuullista kuluttamista. Mutta miksi ja miten vaatteita pitäisi huoltaa? Millaisia välineitä siihen tarvitsee ja mistä ei ainakaan kannata luistaa? Tällä viikolla Afterworkin äärellä pureudutaan vaatehuoltoon ja kuulijakysymyksiin vastaa neuleiden ja nahkatuotteisiin erikoistunut vaatehuollon ammattilainen ja Arkive Atelier -firman perustaja Maria Manninen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

182. Vähemmistöstressi - mitä se oikein on?

Julkaistu 3.11.2021

Termi "vähemmistöstressi" tulee usein vastaan eriarvoisuuteen liittyvissä keskusteluissa, mutta mitä sillä oikein tarkoitetaan? Vähemmistöstressillä viitataan vähemmistöjen kokemaan henkiseen kuormitukseen, joka johtuu syrjinnän kokemuksista tai sen pelosta. Miten vähemmistöstressi näkyy konkreettisesti arjessa tai voiko sitä jotenkin helpottaa? Jaksossa vastataan kuulijoiden kysymyksiin aiheesta ja mukana keskustelussa on Ruskeat tytöt -median head of self care Sophia Wekesa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

181. Kauhujen treffitarinoita

Julkaistu 27.10.2021

Miten toimia, kun treffikumppani ilmaantuukin paikalle aivan liian humalassa? Entä mitä ihmettä tapahtuu kuulijatarinassa, kun romanttiseksi aiotut treffit alkavatkin tuntua enemmän kidnappaukselta? Halloweenin kunniaksi Afterworkin äärellä kuullaan tällä kertaa kuulijoiden kamalimpia treffikokemuksia ja pohditaan, milloin unelmien treffit muuttuvat painajaiseksi.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

180. Pettäjä-exiä, kuorsaava kumppani ja liian vähän hellyyttä

Julkaistu 6.10.2021

Tällä kertaa Afterworkin äärellä ratkotaan kuulijoiden parisuhdepulmia. Mitä tehdä, jos ei tule toimeen kumppaninsa ystävien kanssa? Entä mistä löytää balanssi, kun toinen kaipaa enemmän hellyyttä kuin toinen? Keskustellaan myös siitä, onko parisuhteessa lupa rajoittaa toisen menemisiä mustasukkaisuuden tähden.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

179. Uupumusta, uranvaihtohaaveita ja muita kuulijapulmia

Julkaistu 29.9.2021

Mistä löytää elämään lisää merkityksellisyyttä? Milloin kertoa pomolle, että on raskaana? Tai etsimässä uutta työpaikkaa? Entä miten voisi vähentää somen käyttöä? Näitä ja muita työelämään ja vapaa-aikaan liittyviä kuulijapulmia ratkotaan Afterworkin äärellä tällä kertaa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

178. Kapselivaatekaappi ja kuulijoiden tyylipulmia

Julkaistu 22.9.2021

Mikä ihme on kapselivaatekaappi ja miten sellaisen voisi ottaa käyttöön? Millaisten vaatekaapin kulmakivien nimiin vannovat Afterworkin mimmit? Entä voiko naisena pukeutua oman tyylin mukaisesti ja olla silti työelämässä uskottava ammattilainen? Muun muassa näitä kuulijoiden kysymyksiä ja tyylipulmia pohditaan tällä kertaa Afterworkin äärellä yhdessä stylisti Vesa Silverin kanssa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

177. Ilmastokriisi - mitä minä muka voin tehdä?

Julkaistu 15.9.2021

Jokaisen valinnoilla on merkitystä! Afterworkin äärellä keskustellaan ilmastokriisistä ja annetaan konkreettisia vinkkejä siihen, miten jokainen voi muuttaa omaa elämäänsä ilmastoystävällisempään suuntaan. Studiossa mimmien kanssa ajatuksiaan jakaa Pallon kokoinen elämä -blogin Ami Värtö.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

176. Salaisia paheita

Julkaistu 8.9.2021

Vihdoinkin paljastuu jotain uutta Afterworkin mimmeistä! Vai paljastuuko sittenkään? Kuka tilaa juorulehtiä kotiin ja kuka on kirjoittanut niihin? Ja onko salainen pahe oikeastaan niin salainen, vai tietävätkö sen jo kaikki? Jakson lopussa myös mehukkaita mega-kääk-huippupaljastuksia!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

175. Kuulijatoive: Afterworkin arkirutiinit

Julkaistu 1.9.2021

Torkutus vai heti hereille? Mitä kokata kiireessä ja väsyneenä ruoaksi? Entä kuluvatko illan viimeiset minuutit kännykkää selaten, sarjoja katsellen vai kirjaa lukien? Tällä kertaa sukelletaan kuulijan toiveesta Afterworkin arkirutiineihin. Ja onpa jaossa myös vinkki, millä viikonlopun voi saada tuntumaan pidemmältä!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

174. Rehelliset kuulumiset

Julkaistu 25.8.2021

Takaisin mikkien ääreen! Miten AW:n mimmien kesä oikein sujui? Tässä jaksossa kerrotaan tuoreet kuulumiset ja pohditaan maailman menoa. Käsittelyssä on myös koronarokotukset, Britney Spears ja podcast-maailmaa kuohuttanut PodMe.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

173. Afterworkin Q&A

Julkaistu 14.7.2021

Tällä kertaa AW-mimmit vastailevat kuulijoiden kysymyksiin ennen lomia. Mikä eläin kukin olisi ja millaisia pirteitä mimmit arvostavat toisissaan? Näitä ja muitakin hauskoja paljastuksia kepeässä kesäjaksossa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

172. Selittämättömät mysteerit

Julkaistu 7.7.2021

Kaksoisolentoja kadulla, mystisesti katoavia esineitä ja etiäisiä - tämä jakso on omistettu oikean elämän mysteereille! Mimmit jakavat tarinoita selittämättömistä asioista joita heille ja kuulijoille on tapahtunut.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

171. Mihin unohtuivat rasismikeskustelussa romanit?

Julkaistu 30.6.2021

Miksi romaneihin kohdistuu Suomessa niin paljon ennakkoluuloja? Millaista syrjintää romanit kohtaavat arjessaan? Ja ennen kaikkea miksi katsomme tätä syrjintää aivan liian usein sormiemme läpi? Studiossa keskustellaan aiheesta yhdessä romani-aktivisti Leif Hagertin kanssa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

170. Ihanat kamalat naapurit

Julkaistu 23.6.2021

Sitkeä torkkuja, ihastus ikkunassa ja pikku juomaa etsivä herra – tällä kertaa afterworkin äärellä jaetaan hauskimpia ja ehkä niitä ikimuistoisimpia naapuritarinoita.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

169. Hyvää vai huonoa positiivisuutta?

Julkaistu 16.6.2021

Kaupallinen yhteistyö: Somersby. Onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä? Mitä eroa on hyvällä ja huonolla positiivisuudella? Ja miksi positiiviset ihmiset ärsyttää? Tällä kertaa Afterworkin äärellä jaetaan kuulijoiden ajatuksia ja jutellaan muun muassa siitä, onko negatiivisuus rehellisempää ja aidompaa kuin positiivisuus.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

168. Tiktok-pulla, pinkki seinä ja muut parhaat jutut juuri nyt

Julkaistu 9.6.2021

Afterworkilla inspiroiduttiin Perjantain parhaat -podcastista ja listattiin tämän hetken suosikkijutut. Jaksossa kuullaan muun musssa vinkit miten valmistetaan pullaa vohveliraudalla.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

167. MP-jakso: kesäjutut

Julkaistu 2.6.2021

Kaupallinen yhteistyö Somersby. Pilaako sateinen sää tyystin lomatunnelman? Pitääkö mökillä olla kaikki mukavuudet vai riittääkö askeettisempi majoitus ja miten suhtautua lomailuun yksin? Tässä jaksossa pureudutaan mimmien ja kuulijoiden mielipiteisiin kesälomasta.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

166. Miksi kannattaisi olla kiinnostunut kuntavaaleista?

Julkaistu 26.5.2021

Tylsää ja vaikeaselkoista? Jos ajattelet näin kuntapolitiikasta, tämä jakso on erityisesti sinulle. Miksi on tärkeää äänestää? Entä kannattaako oma ääni antaa puolue vai ehdokas edellä? Muun muassa näihin kysymyksiin löytyy vastaus Afterworkin äärellä, kun mukana keskustelussa on diversiteettikonsultti ja aktivisti Fatima Verwijnen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

165. Toivejakso: tyylipulmia ja -ratkaisuja

Julkaistu 19.5.2021

Kaupallinen yhteistyö - Kekäle. Miten oppia yhdistelemään vaatteita toimivasti? Tai miten pukeutua vastuullisesti ja kestävästi, kun paino jojoilee? Mitä tehdä kirppariaddiktiolle? Entä millaiset farkut sopivat päärynävartalolle? Tällä kertaa Afterworkin äärellä ratkotaan kuulijoiden pukeutumispulmia ja keskustellaan juhlapukeutumisesta. Pukukoodi - kauhistus vai helpotus?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

164. Epäsuositut mielipiteemme

Julkaistu 12.5.2021

Matkailun ei pitäisi palata ennalleen, korianteri ei kuulu ruokiin ja lemmikkien pitäminen on epäeettistä – nämä ja monet muut epäsuositut mielipiteemme ruoditaan perin pohjin tässä jaksossa. Osallistu keskusteluun Instagramissa @afterworkpodcast


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

163. "Olet laihduttanut, myönnä se!"

Julkaistu 5.5.2021

Onko toisen ulkonäköä koskaan sopivaa kommentoida? Tai miksi kannattaa miettiä kahdesti positiivistakin kommenttia? Entä mitä mahtaa liikkua päässä heillä, jotka päättävät täräyttää "kritiikkiä" toisen ulkonäöstä ilmoille somessa tai jopa ihan kasvotusten? Näiden pohdintojen lisäksi AWn mimmit paljastavat hämmentävimmät kommentit, joita ovat saaneet omasta ulkonäöstään.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

162. Salasuhde kaverin exään, ärsyttävä sukulainen ja muita kuulijapulmia

Julkaistu 28.4.2021

Miten neuvoa kaveria, joka on ajautunut hankalaan friends with benefits -suhteeseen? Entä miten toimia, kun sukulaisen kanssa arvot joutuvat törmäyskurssille? Afterworkin äärellä ratkotaan jälleen kuulijoiden kinkkisiä pulmia ja neuvotaan muun muassa siinä, miten voisi löytyä oma urapolku.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

161. Mitkä ihmeen vaihdevuodet?

Julkaistu 31.3.2021

Menopaussi, kuumia aaltoja, mielialojen heittelyjä ja virtsan karkailua – vaihdevuodet on aihe, josta AW:n mimmeillä ei ennen tätä jaksoa ollut oikeastaan mitään käryä. Miksi vaihdevuosista puhutaan edelleen häpeillen ja mitä vaihdevuosien aikana oikeasti tapahtuu? Voisiko vaihdevuosissa ja vanhenemisessa olla jotain positiivista? Mukana keskustelussa on vaihdevuosivaikuttaja ja Naisten neuvolan yksi valmentajista, kirjailija Kati Reijonen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

160. Ystävyys korona-aikana, vaativa frendi ja muita kaveripulmia

Julkaistu 24.3.2021

Miten ylläpitää ystävyyttä korona-aikana? Mitä tehdä jos kaveri vaatii koko ajan palveluksia, mutta ei koskaan itse auta? Tässä jaksossa pureudutaan kuulijoiden kaveripulmiin, pohditaan ulkopuolisuuden tunnetta ja vinkataan millaisilla teoilla voi korona-aikana yllättää ystävän.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

159. Pääpäivä!

Julkaistu 17.3.2021

Mitä jos pääpäivä tarkoittaisikin jotain ihan muuta kuin pään pään vetämistä täyteen? Afterworkin äärellä jutellaan omasta suhteesta alkoholiin yhdessä Jarno Jussilan kanssa. Mitä jos oma tai läheisen alkoholinkäyttö uhkaakin karata käsistä? Mitä silloin voi tehdä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

158. Miksi emme tiedä mitään saamelaisista?

Julkaistu 10.3.2021

Miksi niin harva meistä tietää mitään EU-alueen ainoasta alkuperäiskansasta ja heidän kulttuuristaan? Tiesitkö, että Suomi on saanut YK:lta langettavan päätöksen ihmisoikeusrikkomuksista saamelaisia kohtaan? Miksi tästä ei puhuta? No nyt puhutaan ja lupaamme, että tämän jakson kuunneltuasi tiedät vähän enemmän! Mukana keskustelussa on saamelainen toimittaja ja somevaikuttaja Emmi Nuorgam.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

157. Rasismikokemuksia ja suoraa palautetta

Julkaistu 3.3.2021

Mitä tapahtuu, kun ihminen saa palautetta rasistisesta käytöksestä? Osataanko sellainen ottaa vastaan? Afterworkin äärellä jutellaan Merin työtilanteessa kohtaamasta rasismi-kokemuksesta, josta hän päätti antaa rehellistä palautetta. Mitä tästä seurasi ja mitä voimme siitä oppia? Mukana keskustelussa Fatima Verwijnen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

156. MP-jakso: alkuvuoden trendit

Julkaistu 24.2.2021

Aftereilla täräytetään suorat mp:t avantouintiin, somepulliin, Framing Britney Spears -dokkariin ja muihin alkuvuoden isoimpiin trendeihin liittyen. Mimmit myös skarppaavat tarjoiluiden suhteen ja jakson aluksi sihautetaankin auki juoma, joka ei kuitenkaan ole Jennin mieleen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

155. Miksi abortti on ihmisoikeusasia?

Julkaistu 17.2.2021

Aborttilainsäädäntö kiristyy monessa maailman kolkassa - miksi siitä pitäisi olla kiinnostunut myös Suomessa? Abortti on vielä tänäkin päivänä tabu ja vain harva nainen uskaltaa puhua siitä ääneen, vaikka Suomessa tehdään noin 25 raskauden keskeytystä päivässä. Afterworkin äärellä halutaan hälventää aborttiin liittyvää häpeää ja tullaan tällä kertaa ulos "abortti-kaapista". Mukana keskustelussa on Naisasialiitto Unionin puheenjohtajan Fatim Diarra.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

154. Olettamuksia ja totuuksia - millaisia oikeasti olemme?

Julkaistu 10.2.2021

Tunteeko joku meistä ulkopuolisuuden tunteita? Kuka on hulluin tanssilattialla? Entä kuka odottaa jo mummoutumista? Tällä kertaa Afterworkin mimmit antoivat kuulijoille mahdollisuuden esittää olettamuksia itsestään. Tässä jaksossa selviää mikä on totta ja mikä ei!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

153. Pettämistarinoita

Julkaistu 3.2.2021

Mikä ajaa parisuhteessa olevan pettämään ja millaisia kokemuksia kuulijoilla on uskottomuudesta? Ja voiko pettämisestä seurata joskus jotain hyvää? Afterworkin mimmit pohtivat parisuhteiden kiemuroita ja uskottomuutta petettyjen sekä pettäjien näkökulmista.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

152. Ikäkriisien äärellä

Julkaistu 27.1.2021

Maaginen 40 lähestyy mittarissa hitaasti mutta varmasti - joko pukkaa ikäkriisiä? Tällä kertaa Afterworkin äärellä jutellaan ikään liittyvistä paineista ja odotuksista. Miksi ikäistään nuoremman näköiseksi kommentoiminen tuntuu kehulta? Entä mistä ikäkriisit loppujen lopuksi juontavat juurensa?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

151. Haaveita ja toiveita vuodelle 2021

Julkaistu 20.1.2021

Maailmarauhaa, lapsihaaveita, uusi asunto vai muutoksia työkuvioihin? Tällä kertaa Afterworkin äärellä jutellaan siitä, millaisia toiveita mimmeillä on vuodelle 2021.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

150. Lomaextra: Mitä tehdä liialliselle empaattisuudelle ja muita kuulijapulmia

Julkaistu 13.1.2021

Afterwork lomailee vielä hetken, mutta uudenvuoden yllärinä mimmit ratkovat muutaman kuulijapulman. Mitä tehdä, kun ottaa muiden huolet harteilleen? Entä kannattaako varattua, entistä ihastua lähestyä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

149. Lomaekstra: ihastus työkaveriin ja muita kuulijapulmia

Julkaistu 30.12.2020

Kukkuu! Afterwork lomailee, mutta ei malttanut olla ratkomatta jouluyllätyksenä muutamaa kuulijapulmaa. Mitä tehdä, kun menee varattuna palavasti hurmaantumaan työkaveriin? Entä miten toimia, kun ihastus yllättää liian pian eron jälkeen? Mimmit pohtivat taas parhaan kykynsä mukaan kuulijoiden kinkkisiä ongelmia.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

148. Joulutunnelmia ja kinkkisiä tilanteita

Julkaistu 23.12.2020

Miten päästä eroon piinaavasta FOMOsta tai kiemurrella irti tunteita kuumentavasta poliittisesta keskustelusta perheen joulurauhaa rikkomatta? Tällä kertaa Afterworkin äärellä ratkotaan jouluun ja juhlapyhiin liittyviä kuulijapulmia.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

147. Suuri mielipidejakso: joulun tärkeimmät jutut

Julkaistu 16.12.2020

Kaupallinen yhteistyö: S-market. Rehelliset mp:t kaikesta mikä liittyy jouluun! Pitääkö jouluruoat tehdä alusta loppuun asti itse? Kuinka monta joulukuusta on riittävästi? Kenen joulu ei ala ilman Lumiukkoa? Ja miksi perunalaatikko aiheuttaa niin tiukkaa vääntöä mimmien kesken?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

146. Vintage-juoruja 90-luvulta

Julkaistu 9.12.2020

Tänään on aika palata kultaiselle 90-luvulle eli AW-mimmien nuoruusvuosiin! Ketkä olivat Merin, Petran ja Jennin suosikkistaroja silloin, kun julkkis-uutiset luettiin internetin sijaan Suosikki-lehdestä? Ja kuka tunnustaa lähetelleensä ihastuneita faniviestejä Jarper Pääkköselle?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

145. Tinder-liemessä keitettyjä

Julkaistu 2.12.2020

Nyt sukelletaan Tinderin ihmeelliseen maailmaan. Onko ok ottaa äiti deiteille mukaan, tai antaa lakanat treffilahjaksi? Afterworkin mimmit analysoivat jaksossa kuulijoiden uskomattomia ”catfish”-kokemuksia sekä hämmentäviä Tinder-treffejä.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

144. Faktaa vai huuhaata?

Julkaistu 25.11.2020

Koronakriittisyyttä, salaliittoteorioita ja uskomushoitoja - useimmat meistä ovat varmaan törmänneet näihin kaikkiin viime aikoina somessa. Meemien ja tunteisiin vetoavien kannanottojen keskellä voi olla vaikea erottaa valheita totuudesta tai hömppää tieteestä. Tänään Afterworkin äärellä jutellaan Tiedenaiset-kollektiivista tutun lääkärin Anni Saukkolan kanssa, missä kulkee vaikuttajan vastuu ja miten tunnistaa valeuutiset.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

143. Suuri mielipidejakso

Julkaistu 18.11.2020

Raa’an rehelliset mp:t Temppareista, diy kierrekynttilöistä, rottingista, laminoiduista kulmista ja muista tänä vuonna trendiksi nousseista ilmiöistä. Kuka on Tempparit OG ja mistä tulee Petran lempinimi samba-lanne?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

142. Mitä tarkoittaa sosiaalinen vastuu?

Julkaistu 11.11.2020

Kun puhutaan vastuullisuudesta, ajatellaan usein ekologisia ja eettisiä kysymyksiä. Mutta mitä on yrityksen sosiaalinen vastuu ja miten se liittyy kesällä käytyyn BLM-keskusteluun? Afterworkin äärellä pohditaan tällä kertaa sosiaalisen vastuun merkitystä yhdessä aiheeseen erikoistuneen Ataá Agencyn Wanda Holopaisen kanssa, joka toimii työssään moninaisuuden lähettiläänä.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

141. V*tun huora

Julkaistu 4.11.2020

Nea joutui 16-vuotiaana seksuaalisen väkivallan uhriksi kotibileissä. Traumaattinen tilanne levisi myös videon muodossa somessa, kun joukko bileissä olleita nuoria kuvasi tapahtuneen. Afterworkilla kuullaan Nean tarina ja keskustellaan seksuaalisen väkivallan aiheuttamista traumoista ja häpeäntunteista sekä siitä, miksi uhreja syyllistetään.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

140. Millainen olet parisuhteessa?

Julkaistu 28.10.2020

Oletko romantikko? Nalkuttaja? Mustasukkainen? Tällä kertaa Afterworkin äärellä pureudutaan siihen, millaisia persoonia mimmit ovat parisuhteessa. Kuka myöntää olevansa nopeasti suuttuvaa JA hitaasti leppyvää tyyppiä? Entä tunnustautuuko kukaan nalkuttajaksi?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

139. Sananlaskut, vol. 2

Julkaistu 21.10.2020

Tällä viikolla Afterworkin mimmit ovat suomalaisten sananlaskujen jäljillä. Mitä tarkoittaa ”Moni on kotiinsa kuollut” tai ”työ tekijäänsä kiittää”? Mennäänkö näiden kanssa ”Perse edellä puuhun” vai löytyykö näille kenties oikea merkitys?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

138. IG vs. todellisuus - Miten some vaikuttaa itsetuntoon?

Julkaistu 14.10.2020

Kaupallinen yhteistyö - Dove. Sosiaalinen media on nykyään täynnä niin dramaattisesti muokattuja kuvia, että joskus ei ole tunnistaa kavereita tai edes itseään filttereiden takaa. Tässä jaksossa pureudutaan siihen, mitä some, kuvamuokkaukset ja epärealistiset kauneusihanteet tekevät meidän ja etenkin nuorten itsetunnolle? Jaksossa on vieraana terapeutti Tarja Hintikka, joka vastaa kuulijoiden kysymyksiin itsetunnosta.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

137. Hankala anoppi ja muita pulmia

Julkaistu 7.10.2020

Miten suhtautua ystävään, joka matkii kaikessa? Entä mitä pitäisi tehdä hankalaksi heittäytyvän anopin kanssa? Tällä kertaa Afterworkin äärellä ratkotaan jälleen kuulijoiden pulmia. Neuvojen noudattaminen omalla vastuulla!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

136. Sijoittaminen - tietoisku aloittelijalle

Julkaistu 30.9.2020

Kaupallinen yhteistyö - Taaleri

Sijoittaminen kiinnostaa, muttet tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Voiko huonolla sijoituksella menettää kaikki rahansa? Entä mistä voi tietää, että ei tule sijoituksillaan tukeneeksi kyseenalaisia bisneksiä? Tänään Afterworkin äärellä sukelletaan sijoittamisen saloihin, pohdiskellaan sijoitusmaailman koukeroita matalalla kynnyksellä ja vastaillaan kuulijoiden kysymyksiin asiantuntijavieraan kanssa.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

135. Epärealistiset ihanteet vs. terve itsetunto?

Julkaistu 23.9.2020

Kaupallinen yhteistyö - Dove. Mainosten ja somen naiskuva saattaa muodostaa vääristyneen mielikuvan siitä, millainen on normaali, hyvä ja terve vartalo. Jos aikuisetkin sortuvat vertailemaan itseään muokattuihin ja filtteröityihin ihmisiin, miten lasta tai nuorta voi auttaa rakentamaan tervettä itsetuntoa epärealististen ihanteiden keskellä? Afterworkilla pureudutaan tällä kertaa positiiviseen minäkuvaan ja itsetuntoon sekä pohditaan miten niitä voi vahvistaa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

134. Lomautuksia ja osa-aikatöitä - mistä saada tukea?

Julkaistu 16.9.2020

Kaupallinen yhteistyö - KELA. Voihan korona... Viime keväänä työelämä joutui melkoiseen myllerrykseen, jonka seurauksena osa-aikatyö ja lomautukset tulivat tutuiksi monelle. Mistä saada tukea, kun oma talous joutuu koetukselle? Afterworkin äärellä puhututtavat tällä kertaa keikkaduunit, työttömyys ja tuet, joita näihin tilanteisiin on onneksi saatavilla. Luvassa on konkreettisia neuvoja ja vinkkejä avun hakemiseen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

133. Ikuisesti sinkku?

Julkaistu 9.9.2020

Pitäisikö vähän höllätä niitä kriteerejä? Et kai vain ole liian nirso? Sinkkuihminen saa usein kuulla neuvoja miten pitäisi toimia, jotta rakkausrintamalla lykästäisi. Monen ajatuksissa elämä on täydellistä vasta, kun rinnalle on löytynyt se unelmien kumppani. Mutta entä jos viihtyykin sinkkuna eikä ole koskaan seurustellut? Ikisinkun leima saattaa olla myös rasite ja tänään aiheesta jutellaan Rakkauden nallekarkit -podcastista tutun Jonnan kanssa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

132. Pakkoajatusten vankina

Julkaistu 2.9.2020

Jäikö hella sittenkin päälle? Tuliko kädet varmasti pestyä riittävän hyvin? Loputon tarkistelu saattaa vaikuttaa ulkopuolisista huvittavalta neuroottisuudelta, mutta todellisuudessa taustalla voi olla vakavampi syy ja ahdistavia ajatuskaavoja. OCD eli pakko-oireinen häiriö on sairaus, johon liittyvät pakkoajatukset ja -toiminnot voivat lamauttaa ihmisen täysin. Afterworkilla puhutaan tällä kertaa häiriöstä Petran omien kokemusten kautta.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

131. Kuuluuko kantaaottavuus someen ja viihteeseen?

Julkaistu 26.8.2020

Kaupallinen yhteistyö: HBO Nordic. Pitäisikö ottaa kantaa vai saako olla vain hiljaa? Feminismi, Black Lives Matter ja yhteiskunnalliset aiheet ovat viimeistään tänä vuonna jyränneet osaksi somea ja viihdettä. Afterworkin äärellä pohditaan, onko hyvä vai huono asia, että kantaa ottavat nykyään niin tv-sarjat kuin somevaikuttajatkin? Jakoon pääsevät myös parhaat kantaaottavat sarjat.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

130. Pettävä sulho ja muita kuulijoiden pulmia

Julkaistu 19.8.2020

Mistä löytää kunnon mies? Mitä tehdä, jos tietää ystäväpariskunnan toisen osapuolen pettävän? Entä pitääkö sinkun aina joustaa perheellisten kavereiden kanssa treffejä sopiessa? Muun muassa tällaisia kinkkisiä tilanteita on tullut vastaan Afterworkin kuulijoille ja tällä kertaa mimmit ratkovat oman elämänsä keittiöpsykologeina muiden ihmissuhdepulmia.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

129. Vintage-juorujen pauloissa

Julkaistu 15.7.2020

Kiihkeästi toivottu julkkisjuoruspesiaali vol 2. on täällä! Mutta älkää pidätelkö hengitystänne: kertaus on opintojen äiti ja Afterworkin äärellä muistellaan vain juoruarkistojen aarteita vuosien takaa. Mikä on hulluin julkkisjuoru, jonka mimmit ovat kuulleet? Kuka julkkis uhkasi aseella omaa poikaystäväänsä? Entä kuka AW-mimmeistä tunnustaa kirjoittaneensa salaa fan fictionia?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

128. Parhaat matkavinkit kotimaahan

Julkaistu 8.7.2020

Nyt jos koskaan kannattaa lomailla Suomessa! Matkakohteena rakas kotimaamme saattaa monelle olla tuntematon, mutta Afterworkilla jaetaan parhaat vinkit kotimaan mielenkiintoisimpiin ja ehkä myös erikoisimpiin kohteisiin. Missä voi kokea aikamatkan 80-luvulle? Entä mistä löytyy Suomen Amazon? Vinkkejään jaksossa jakavat myös podcast-maailmasta tutut yllätysvieraat.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

127. Miksi naisen karvat ovat yhä tabu?

Julkaistu 1.7.2020

Sheivaamme sääremme tunnollisesti teinistä lähtien, mutta tulemmeko koskaan miettineeksi, miksi teemme niin? Miksi naisen ihokarvat nähdään hävettävinä, epäsiisteinä ja jopa vastenmielisinä? Jenni päätti uhmata totuttua normia ja antoi menneenä keväänä karvojensa kasvaa. Afterworkin äärellä pohditaan, millaisia mietteitä kokeilu on tuonut tullessaan ja millaisia tiedostamattomia ulkonäköpaineita meihin kohdistuu.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

126. Seuraavat askeleet kohti antirasistista maailmaa

Julkaistu 24.6.2020

Rasismin vastainen taistelu valtasi hetki sitten sosiaalisen median, mutta mitä voimme tehdä nyt, jotta kannanotot eivät jäisi vain sanahelinäksi? Mitä juuri minä voin tehdä ihmisoikeuksien puolesta omassa arjessani? Näistä kysymyksistä keskustellaan tämän viikon jaksossa yhdessä yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistossa ylitarkastajana työskentelevän Michaela Mouan kanssa, joka oli vieraanamme myös aiemmin tehdyssä rasismi-jaksossa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

125. Henkisiä epävarmuuksia: oman persoonan hyvät ja huonot puolet

Julkaistu 17.6.2020

Kaupallinen yhteistyö - Somersby

Onko joku oma luonteenpiirre joskus hävettänyt? Mitä piirteitä arvostamme muissa? Entä itsessämme? Mistä piirteistä olemme tunteneet epävarmuutta tai paineita? Tänään Afterworkin äärellä on luvassa itkua, naurua ja vertaistukea omiin epävarmuuksiin liittyen ja vähän kilistelyä niille parhaille puolillekin.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

124. Ihonhoito - parhaat vinkit ja karmeimmat mokat

Julkaistu 10.6.2020

Kaupallinen yhteistyö - Skincity

Tällä kertaa Afterworkin äärellä jaetaan omia ihonhoitorutiineja, parhaita ihonhoitovinkkejä sekä karmeimpia kauneusmokia. Mikä on Merin yllättävä ase ihonhoidossa? Entä kuka kuori vahingossa mustapäänaamiolla nenästään nahkan irti?Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

123. Kiehtovat, kummalliset kultit

Julkaistu 3.6.2020

Mikä saa ihan normaalin ja järkevän ihmisen liittymään kulttiin? Tänään Afterworkin äärellä jutellaan kiehtovista ja pelottavistakin kulteista. Onko ihmisen tarve johonkin niin kova, että vahva yhteisö vie helposti mennessään? Entä saako sosiaalinen media ihmisen hurahtamaan entistä helpommin mukaan kummallisiinkin yhteisöihin?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

122. Ihana kamala peilikuva – epävarmuuksia ja hyväksyntää

Julkaistu 27.5.2020

Kaupallinen yhteistyö: Somersby. Meillä kaikilla on ulkonäköön liittyviä epävarmuuksia ikään, kokoon ja näköön katsomatta. Afterworkin äärellä jutellaan, millaiset asiat omassa ulkonäössä ovat saaneet tuntemaan epävarmuutta. Miten some tai media vaikuttaa ajatuksiin omasta itsestä? Entä mille asioille omassa ulkonäössä voisi nostaa vaikka maljan ja kippistää?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

121. Perutaan häät - vai marssitaanko maistraattiin?

Julkaistu 20.5.2020

Koronakriisi on sotkenut monen hääsuunnitelmat ja Afterworkin äärellä pohdiskellaankin tällä kertaa naimisiinmenoa. Merkitseekö avioliitto ensisijaisesti syvän rakkauden sinetöimistä vaiko vain hyviä bileitä? Entä tuoko parisuhteen virallistaminen turvaa vai onko avioituminen loppujen lopuksi vain juridiikkaa?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

120. Kyytiä äitimyytille

Julkaistu 13.5.2020

Täydellinen äiti on supernainen, joka omistaa koko elämänsä lapsilleen ja perheelleen. Hän ei koskaan suutu ja hoitaa lapset ja kodin vaikka pää kainalossa. Äitienpäivän jälkimainingeissa Afterworkilla jutellaan äitimyytistä. Mistä siinä on oikein kyse ja pitäisikö siitä sittenkin pyrkiä eroon?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

119. Kuulumisia, kotoilua ja vinkkejä tylsyyden karkoitukseen

Julkaistu 1.4.2020

Kaupallinen yhteistyö: HBO Nordic. Kyllästyttääkö jo kotona jumittaminen? Ei hätää, sillä Afterworkin mimmit jakavat kuulumistensa lisäksi parhaat ideat, miten ajan saa kulumaan karanteenissakin. Miten elämä on muuttunut nyt, kun pitää pysytellä kotona? Ja mistä löytää tämän kaiken keskellä positiivista mieltä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

118. Myrkylliset ihmissuhteet

Julkaistu 25.3.2020

Mitä tehdä, jos joku läheinen ihminen väheksyy jatkuvasti tai saa olon tuntumaan huonolta ja arvottomalta? Valitettavan usein mielen myrkyttäjänä on oma kumppani, mutta vahingollista käyttäytymistä saattaa olla myös ystävien kesken, perhepiirissä tai työpaikalla. Miten toimia tilanteessa, jossa myrkyllinen ihminen on ihan lähipiiriä? Jaksossa kuullaan myös kuulijoiden tarinoita myrkyllisistä suhteista.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

117. Millaista on syntyä väärään sukupuoleen?

Julkaistu 18.3.2020

Millaista on tulla kaapista omille vanhemmilleen transsukupuolisena? Kelet-dokumentista tuttu suomalais-somalialainen transnainen Kelet Ali kävi AW-mimmien vieraana kertomassa kokemuksistaan. Kun omalla perheellä on vaikeuksia hyväksyä tilannetta, mistä voi löytää tukea?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

116. Onko nainen naiselle susi?

Julkaistu 11.3.2020

Somehitiksi ponnahtanut "Be a Lady" -video nosti naisten kokemat paineet valokeilaan. Naistenpäivän jälkimainingeissa Afterworkin äärellä keskustellaan siitä, millaista on elää ristiriitaisten odotusten ja vaatimusten keskellä. Miksi keskustelu kääntyy niin usein miehiin naisten kohtaamista ongelmista puhuttaessa? Entä miksi naiset itse arvostelevat toisiaan niin kovin sanoin?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

115. Raastava ulkopuolisuuden tunne

Julkaistu 4.3.2020

Melkein jokainen on varmasti kokenut ulkopuolisuuden tunnetta. Se voi iskeä parhaiden ystävien tai jopa oman perheen seurassa. Afterworkilla pohditaan tällä kertaa, että mistä tunne oikein kumpuaa ja mitä ulkopuolisuuden tunteelle oikein voisi tehdä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

114. Afterwork goes Kaverin Puolesta Kyselen

Julkaistu 26.2.2020

Katastrofaalinen ensisuudelma, märät housut ja shokki kodinkoneostoksilla. Muun muassa nämä "kavereiden" tarinat kuullaan jaksossa, joka on tribuutti yhdelle AW-mimmien suosikki-podcasteista. Mukana tietenkin myös KPK eli karmaisevan paha kysymys, jonka takana ovat ketkäs muutkaan kuin alkuperäisen Kaverin Puolesta Kyselen -podin Tiia ja Anna.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

113. Saako lapsista julkaista kuvia somessa?

Julkaistu 19.2.2020

Kun lasten valokuvat ovat siirtyneet sosiaalisen median myötä perhealbumeista nettiin, onkin vastassa monenlaisia kysymyksiä. Missä menee raja, mitä vanhemmat saavat julkaista ja mitä olisi hyvä ottaa huomioon? Mukana keskustelussa on Papupata-podcastista tuttu, pian kolmen lapsen äiti Sara Parikka.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

112. Onko enää aikaa ystäville?

Julkaistu 12.2.2020

Aikuisena ystävyyssuhteiden ylläpitäminen saattaa tuntua haastavalta. Elämän kiireet vievät, eikä aikaa yksinkertaisesti riitä kaikkeen. Millaisilla mittareilla ystävyyttä nykyään mitataan ja onko se muuttunut somen myötä pinnallisemmaksi? Ja voiko aikuisena luoda pysyviä ystävyyssuhteita?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

111. Vituttaako? Vol.2

Julkaistu 5.2.2020

Kuulijoiden toiveesta on jälleen luvassa vertaistukea ketutukseen! Välillä on ihan hyvä päästellä höyryjä, joten tässä jaksossa avaudutaan ihan kunnolla kaikesta maan ja taivaan väliltä.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

110. Eroottisia unelmia ja salattuja fantasioita

Julkaistu 29.1.2020

Mistä sinä haaveilet salaa vällyjen välissä? Afterworkin äärellä sukelletaan tänään fantasioiden maailmaan ja mukana keskustelussa on eroottisen novellikokoelman kirjoittanut Sita Salminen. Pitääkö tai kannattaako omista fantasioista kertoa kumppanille? Hävettävätkö omat seksihaaveet? Entä mitä sitten, jos ei ole yhtäkään fantasiaa?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

109. 7 vuoden kriisi ja muita parisuhdepulmia

Julkaistu 22.1.2020

Pitääkö huolestua, jos kumppani tuntuu enemmänkin kämppikseltä kuin rakastajalta? Afterworkilla pureudutaan parisuhteiden kriisinpaikkoihin ja pohditaan, povaako kriisi aina eroa? Vai kuuluvatko kriisitkin vain luonnollinena osana suhteeseen? Entä miten kriisistä voi selvitä yhdessä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

108. Lomalukemista ja sarjavinkkejä

Julkaistu 25.12.2019

Kaipaatko parempaa tekemistä joululomalla? Afterwork ilahduttaa joulun kunniaksi viihdyttävin vinkein ja kokoaa yhteen parhaita kirja-, sarja-, leffa- ja podcast-suosituksiaan. Nappaa mimmien lempparit talteen ja vietä välipäivät entistäkin rattoisammin!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

107. Perinteinen perhejoulu vai jotakin ihan muuta?

Julkaistu 18.12.2019

Tällä kertaa Afterworkin äärellä kurkistetaan mimmien joulunviettotapoihin. Kenen koti näyttää Stockan jouluosastolta? Entä kuka on viettänyt monta joulua poikakaverin kanssa kahdestaan palapelejä kooten? Mietitään myös, miksi perinteiden noudattaminen on jouluna monelle niin tärkeää.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

106. Asiaa tukiverkosta - Kenelle soitat avun tarpeessa?

Julkaistu 11.12.2019

Vatsatauti kesken muuton, lapsi kipeänä ja itsellä tärkeä meno - kenelle soitat? Afterworkilla jutellaan tukiverkon tärkeydestä. Kukaan ei pärjää yksin, mutta mitä tehdä jos tukiverkkoa ei ole? Mihin kaikkeen se vaikuttaa ja mistä yllättävistäkin paikoista apua voi saada?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

105. Kauneusoperaatiot, uhka vai mahdollisuus?

Julkaistu 4.12.2019

Kauneusleikkauksia, täyteaineita ja pientä tuunausta... Pienet ja isommatkin kauneusoperaatiot eivät ole enää pelkästään Hollywood-tähtien juttu, vaan ne ovat yhä yleisempiä ihan tavallisten ihmisten keskuudessa ja omassa tuttavapiirissä. Millaisia mietteitä ja huolenaiheita tämä herättää Afterworkin äärellä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

104. Kiusaamista somessa - mihin katosivat käytöstavat?

Julkaistu 27.11.2019

Julkisia somelynkkauksia, maalitusta ja valheiden tai yksityisasioiden levittelyä netissä... Kiusaaminen voi somemaailmassa saada monenlaisia muotoja. Mikä meihin fiksuihin ihmisiin oikein menee netin keskustelupalstoilla ja somessa? Afterworkin äärellä jatketaan tällä viikolla keskustelua somekiusaamisesta Fitness-päiväkirjoista tutun Tinzen kanssa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

103. Somekohun keskellä - Vieraana Maria veitola

Julkaistu 20.11.2019

Miltä tuntuu joutua somekohun keskiöön? Nettikeskusteluissa mopo lähtee helposti käsistä ja asiat saavat odottamattomia ja kohtuuttomiakin mittasuhteita. Jaksossa toimittaja ja mediapersoona Maria Veitola kertoo kokemuksistaan vihapuheesta ja somekohuista, jotka ovat nousseet otsikoihin saakka.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

102. Q&A – kuulijat kysyvät

Julkaistu 13.11.2019

Tällä kertaa Afterworkin äärellä vastataan kuulijoiden kysymyksiin! Millaisia haaveita mimmeillä on tulevaisuuden osalta? Osallistuisivatko he Big Brotheriin? Jaksossa jutellaan myös adoptiosta, kaamoksen piristysvinkeistä sekä siitä, kyllästyttääkö podcastin tekeminen koskaan.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

101. Kurkistus teinivuosiin

Julkaistu 6.11.2019

Hammasrautoja, ensisuudelmia, salaisia alkoholikokeiluja ja ovien paiskomista. Tällä viikolla Afterworkin äärellä muistellaan ihania, kamalia teinivuosia. Joillekin teinivuodet ovat olleet elämän huolettominta ja hauskinta aikaa, toisille taas ahdistavaa tunnemyrskyä. Kumpaan kokemukseen mahtavat mimmit samaistua enemmän?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

100. Halloween-special: mysteerejä ja yliluonnollisia ilmiöitä

Julkaistu 30.10.2019

Ufoja, spiritismiä ja outoja hissirituaaleja... Millaisia yliluonnollisia kokemuksia mimmeillä on? Kenen kesämökillä on tehty ufohavaintoja? Entä miksi spiritismi voi olla Tinderiä houkuttelevampaa ajanvietettä? AW:n 100. jakso on omistettu Halloweenin kunniaksi mysteereille ja kauhutarinoille. Vieraana graafikko, DJ & kissanainen Maria ”Bifu” Ahonen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

99. Mutkittelevia urapolkuja

Julkaistu 23.10.2019

Moneen työhön päädytään mitä erikoisimpien käänteiden kautta ja tällä kertaa Afterworkin äärellä jutellaan urapoluista. Millaisia urahaaveita mimmeillä on ollut lapsena? Millaisia mutkia ja ammatteja matkan varrelle on mahtunut? Entä millaisia reittejä nykyisiin töihin on päädytty?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

98. Rakastumisen paloa ja parisuhdevinkkejä

Julkaistu 16.10.2019

Miltä rakkaus tuntuu? Tämän viikon jaksossa jutellaan ihastumisesta ja rakastumisesta: ovatko Afterworkin mimmit salamarakastujia vai hitaammin lämpeävää tyyppiä? Entä millaisia parisuhdevinkkejä Jennin 85-vuotias mummokaveri on antanut?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

97. Syyllistytkö tietämättäsi rasismiin?

Julkaistu 9.10.2019

Kukaan meistä ei ajattele olevansa rasisti, mutta silti saatamme tahattomastikin sanoa tai tehdä asioita, jotka asettavat ihmiset eriarvoiseen asemaan - joskus silloinkin, kun tarkoitamme vain hyvää. Tällä kertaa Afterworkin äärellä pureudutaan juuri näihin tilanteisiin: millaista on esimerkiksi työelämässä tapahtuva tiedostamaton syrjintä ja rakenteellinen rasismi? Entä mitä ovat mikroagressiot tai rodullistaminen? Näistä teemoista jutellaan tämän viikon jaksossa asiantuntijan seurassa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

96. Työuupumus - miten siitä selviää?

Julkaistu 2.10.2019

Kaupallinen yhteistyö: Mehiläinen


Millaisista merkeistä tunnistaa uupumisen? Miten sitä voi hoitaa ja mistä tietää, että on parantunut? Studiossa kuulijoiden esittämiin kysymyksiin vastaa työpsykologi Marianne Oksanen. Afterworkin mimmit jakavat myös omat kokemuksensa työuupumisesta.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

95. Arjen parhaat vinkit ja pelastajat

Julkaistu 25.9.2019

Afterworkin äärellä jaetaan tällä kertaa parhaita niksejä kiireiseen arkeen. Mitä laittaa ruoaksi, kun nälkä kurnii ja mielikuvitus on kateissa? Mitä pukea päälle, kun vaatekriisi iskee ja pitäisi olla jo menossa? Entä miten lisätä helposti liikuntaa kiireisiin arkipäiviin tai pelastaa huono tukka- tai naamapäivä? Kuuntele viikon jakso ja poimi talteen parhaat vinkit!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

94. Ex-Files

Julkaistu 18.9.2019

AW:lla kaivetaan luurankoja kaapista..tosin ei kirjaimellisesti. Puhutaan nimittäin ex-kumppaneista. Miten läheisissä väleissä entisen kanssa on ok olla? Kuka myöntää olevansa stalkkeri ja millainen ex-box Jenniltä löytyy?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

93. Mitä kuuluu Rina?

Julkaistu 11.9.2019

Afterworkin alkuperäinen jäsen palaa studioon! Kuullaan Rinan kuulumiset ja fiilikset saadusta palautteesta sekä AW:n uusista jaksoista. Myös eräs legendaarinen loppukevennys tekee comebackin!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

92. Ekologisempia valintoja vaate- ja tekstiiliostoksilla

Julkaistu 4.9.2019

Kaupallinen yhteistyö - Finlayson.

Mistä tunnistaa viherpesu aidosti ekologisesta valinnasta? Tai laadukas materiaali huonolaatuisesta? Entä mikä on tavallisen ja luomupuuvillan ero? Ovatko keinokuidut aina pahasta? Muun muassa näitä aiheita pohditaan viikon Afterwork-hetkessä yhdessä tekstiilialan asiantuntijan kanssa.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

91. Ekologiset valinnat arjessa

Julkaistu 28.8.2019

Kuulijan toiveesta Afterworkilla otetan käsittelyyn ekologiset valinnat ja ympäristöä säästävä elämäntapa. Mitä konkreettisia valintoja mimmit tekevät arjessaan? Mitä me kaikki voisimme tehdä vielä enemmän ja paremmin? Jaksossa pohditaan myös uskaltaako aiheesta puhua, ilman että joutuu maalitauluksi?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

90. Stressi ja palautuminen

Julkaistu 21.8.2019

Painaako stressi arjen ja töiden käynnistymisestä? Tuntuuko, että sait loman aikana kehon sekä mielen rentoutumaan? Afterworkilla pohditaan miten jatkuvan hyvinvoinnin ylläpitäminen, niin töissä kuin vapaa-ajalla vaikuttaa loman laatuun.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

89. Flirttaillen: noloimmat mokat ja parhaat flirttailuvinkit

Julkaistu 14.8.2019

Millaisia ovat Afterwork-mimmien parhaat flirttailukokemukset? Entä noloimmat flirttimokat? Afterworkin äärellä jutellaan tällä kertaa kuulijan toiveaiheesta ja pohditaan esimerkiksi sitä, saako varattuna flirttailla. Entä millaisia flirttailuvinkkejä mimmit antaisivat kokemattomalle tai ujolle?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

88. Näin aleshoppailet fiksusti

Julkaistu 10.7.2019

Kaupallinen yhteistyö Spot A Shop. Ale, SALE ja Rea! Miten alennusmyyneissä saa pidettyä järjen päässä ja kannattaako kaupoille edes lähteä? Voiko alea kuluttaa vastuullisesti ja järkevästi? Tätä pohditaan Afterworkin äärellä täällä kertaa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

87. Yksinäisyys

Julkaistu 3.7.2019

Oletko tuntenut joskus yksinäisyyttä? Suurin osa ihmisistä tuntee jossakin elämäntilanteessa yksinäisyyttä. Afterworkin mimmit pohtivat tällä viikolla, miltä yksinäisyys tuntuu ja onko sosiaalisesta mediasta enemmän haittaa vai hyötyä yksinäisyyttä tunteville?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

86. Kesäpukeutumisen kinkkisimmät pulmat?

Julkaistu 26.6.2019

Kaupallinen yhteistyö: Redi.

Miten estää reisien hankautuminen kesäkuumalla? Tai millainen on näppärin hellehattu? Afterworkin mimmit vastaavat kuulijoiden kinkkisiin tyylipulmiin sekä kysymyksiin kesämuodista ja pukeutumisesta.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

85. Afterwork goes murha-podcast!

Julkaistu 19.6.2019

Kukapa olisi arvannut, että rintsikat tai sukkakin voi toimia murha-aseena... Afterwork sukeltaa murha-podcastien maailmaan ja tällä kertaa jaetaan hyytäviä tarinoita kiinnostavista murhatapauksista. Vieraamme Heidin kotitalossa on tapahtunut murha ja Petran appivanhemmat puolestaan ovat asuneet murhaajan kanssa samassa talossa! Kääk!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

84. Ideoita kotiin ja sisustuskiistoja

Julkaistu 12.6.2019

Kaupallinen yhteistyö: Desenio. Millainen sisustuspersoona sinä olet? Koti on paikoista henkilökohtaisin, mutta mitä jos asuinkumppanin kanssa onkin aivan eriävät näkemykset siitä, millainen sisustus on kaunis ja viihtyisä? Afterworkin äärellä pohditaan, millaiset asiat tekevät kodin ja jaetaan omia sisustusvinkkejä.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

83. Jätskihimo, sipsiallergia ja muita mietteitä ruoasta

Julkaistu 5.6.2019

Kaupallinen yhteistyö: Pingviini. Kesä on herkuttelun aikaa ja tällä kertaa Afterworkin äärellä jutellaan ruoasta: mitä mieluiten kesällä herkutellaan, onko mimmeillä ruokarajoitteita tai millainen suhde heillä on ruokaan noin ylipäänsä? Onko se ensisijaisesti ravintoa vai nautinto?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

82. Julkkisjuoruspesiaali

Julkaistu 29.5.2019

AW goes Tuplakääk! Tällä kertaa Afterworkin äärellä sukelletaan julkkisjuorujen maailmaan ja jaossa on myös muutama aika herkullinen tarina omistakin kohtaamisista supertähtien kanssa. Mitä tapahtui, kun Meri kohtasi Steven Tylerin Stockmannilla? Entä kuka Sinkkuelämää-tähti on tullut Petran juttusille keskellä katua?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

81. Saako rupsahtaa rauhassa?

Julkaistu 22.5.2019

Harmaantuvat hiukset, rypyt ja kasvava nenä - vanhuus ei tule yksin! Iän karttuessa muutokset kropassa ja kasvoilla ovat väistämättömiä. Kannattaako ikääntymisen merkit piilottaa jo hyvissä ajoin vai millaisia vinkkejä Afterworkin mimmit antavat?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

80. Bikinivartalo kesäkuntoon!

Julkaistu 15.5.2019

Kesän kynnyksellä lehdet ovat täynnä treenivinkkejä ja lupauksia bikinivartaloista, mutta kenelle ne oikein on suunnattu? AW-mimmit keskustelevat ”kesäkuntoon”-konseptista sekä siitä, mitä se heille merkitsee. Lisäksi jaossa ovat AW:n ihan omat vinkit, miten valmistautua kesään.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

79. Äitinä olemisen sietämätön vaikeus

Julkaistu 8.5.2019

Tämä jakso on omistettu mammoille! Hyvä äiti antaa lapsilleen kaikkensa, mutta mikä riittää? Saako äideillä olla omaa elämää ja pitääkö mutsin kanssa soitella joka päivä? AW-mimmit pohtivat omia äitejään ja tämän päivän äitiyttä.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

78. Vain ihmisiä

Julkaistu 1.5.2019

Miksi Suomessa on niin paljon yksinäisyyttä ja miksi uusiin ihmisiin tutustuminen voi olla vaikeaa? Entä millaisia ennakkoluuloja meillä on erilaisista taustoista tulevia kohtaan? Tänään Afterworkin äärellä pyristellään ulos omasta kuplasta ja pohditaan ihmisyyttä. Mikä meitä yhdistää ja mikä erottaa? Erikoispitkässä jaksossa on mukana myös mielenkiintoinen yllätysvieras! Jakso on toteutettu yhteistyössä Vain ihmisiä -kampanjan kanssa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

77. Laiskottelu - elämän parasta aikaa?

Julkaistu 24.4.2019

Onko laiskottelu tuhlattua aikaa vai hyvin käytetty lataus ja nollaus aivoille? Tänään Afterworkin äärellä jutellaan laiskottelun parhaista puolista sekä joutilaisuuteen liittyvistä syyllisyydentunteista. Mitä AW-mimmit touhuavat, kun on hetki ansaittua vapaa-aikaa ihan yksin?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

76. Pelottaako?

Julkaistu 17.4.2019

Ahtaat paikat, hämähäkit, piikit ja verikokeet... Kaikki nämä ovat aika yleisiä pelkojen kohteita, mutta kun Afteroworkin äärellä ryhdytään juttelemaan fobioista, paljastuu, että mimmeillä on toinen toistaan kummallisempia pelkoja!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

75. Käytä ääntäsi!

Julkaistu 10.4.2019

Ei voi valittaa, jos ei ole vaikuttanut. Afterworkilla motivoidaan tällä kertaa äänestämään. Petra, Jenni ja Meri pohtivat tulevia vaaleja. Mitkä teemat ovat juuri nyt heille tärkeitä? Ja miksi omasta suosikkiehdokkaastaan ei haluta huudella?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

74. Oma tyyli hukassa - miten löytää oma tyyli-identiteetti?

Julkaistu 3.4.2019

Paras tyylivinkki, jonka tulet koskaan kuulemaan: älä pukeudu muita varten! Oma tyyli löytyy kokeilemalla, mutta harmittavan moni saattaa jännittää vaikkapa huulipunan käyttöä murehtiessaan, mitä muut ajattelevat. Miten jännityksestä pääsee yli ja miten oma tyyli-identiteetti oikein rakentuu?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

73. Yhden illan juttu: Huumaa vai harmia?

Julkaistu 27.3.2019

Spontaani hetkessä eläminen voi kaduttaa seuraavana aamuna todella paljon. Yhden yön jutut tuovat monelle kaivattua säpinää sinkkuelämään ja onnistuessaan niistä voi kehkeytyä ihan koko elämän kestävä parisuhde. Miksi kuitenkin niin moni yhden illan suhde aiheuttaa morkkista? Ja millaisia ovat AW-mimmien mieleenpainuvimmat yhden yön kohtaamiset?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

72. Parisuhdeväkivallan uhrit - yksi meistä

Julkaistu 20.3.2019

Kolmasosa suomalaisnaisista on kokenut parisuhteessaan väkivaltaa, ja heidän joukkoonsa kuuluu myös yksi Afterworkin mimmeistä. Mikä saa jäämään väkivaltaiseen suhteeseen? Mikä lopulta katkaisi kierteen? Entä millaisia neuvoja väkivaltaa kokenut antaisi muille uhreille sekä heidän läheisilleen?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

71. Piilevät kyvyt ja salatut taidot

Julkaistu 13.3.2019

Meillä kaikilla on sellaisia taitoja, mitä muut eivät koskaan osaisi arvatakaan. Afterworkin äärellä paljastetaan tänään piileviä kykyjä, joista osa on vähän enemmän ja osa, noh, vähän vähemmän hyödyllisiä... Arvaisitko, kuka mimmeistä olisi taitojensa ansiosta paras kumppani maailmanlopun edellä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

70. Onko ostolakosta mitään hyötyä?

Julkaistu 6.3.2019

Trendisana monen huulilla tuntuu olevan ostolakko. Vaatteiden ja kenkien ostosta pidättäydytään kuukauden, ehkä jopa vuoden verran. Pystyykö joku oikeasti tähän ja onko ostamattomuudesta oikeasti mitään hyötyä? Ja olisiko muita keinoja kestävämpään kulutukseen?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

69. Esittelyssä ja persoonallisuustestissä AW:n uusi tulokas!

Julkaistu 27.2.2019

Tänään on aika paljastaa Afterworkin uusi tulokas! Rinan saappaisiin loikkaa stylisti ja hiusmuotoilija Meri Milash, mutta kuka hän oikein on naisiaan? Tällä kertaa studiossa tutkaillaan persoonallisuustestien tuloksia ja tutustutaan Meriin. Kuka on luontaista johtajatyyppiä? Entä kuka luottaa intuitioonsa vähän liikaakin?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

68. Jäähyväisiä ja uusia alkuja

Julkaistu 20.2.2019

Tällä viikolla Afterworkilla ollaan haikeissa tunnelmissa, sillä yksi mimmeistä istuu studiossa viimeistä kertaa. On siis aika muistella menneitä, pohtia miten podcast-skene on viime vuosina muuttunut ja kehittynyt sekä jakaa omia podcast-suosikkeja. Entä mitä tapahtuu Afterworkille nyt, kun kokoonpano ei enää ole entisensä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

67. Laiska ja saamaton?

Julkaistu 13.2.2019

Kasvava pyykkivuori, keskeneräinen remppa tai to do -lista, joka tykyttää takaraivossa ennen nukkumaanmenoa. Laiskottelu voi lannistaa, mutta joskus se tekee oikeasti ihan hyvää! Afterworkilla jaetaan omakohtaisia kokemuksia saamattomuudesta ja hyviä vinkkejä siihen, miten saa härkää tartuttua sarvista kun aika on!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

66. Taikauskoiset tapamme

Julkaistu 6.2.2019

Puun koputtelua ja suolaa olan yli. Moni noudattaa taikauskoisia tapoja ihan tiedostamattaan. Miten taikausko näkyy Afterworkin mimmien elämässä? Uskaltaako ulos lähteä perjantai 13. päivä? Ja miksi Rinalla on kivi tyynyn alla?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

65. Kauneuskatastrofeja

Julkaistu 29.1.2019

Oletko koskaan istunut kampaajalla ja tajunnut, että nyt menee pieleen ja pahasti? Tällä kertaa Afterworkin äärellä jaetaan epäonnisimpia kampaajakokemuksia ja kamalimpia kauneusmuistoja. Ketkä kaksi ovat itkeneet hiustenleikkuun jäljiltä? Entä kenen kampaamokäynti päättyi lääkärireissuun?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

64. Lottovoitto

Julkaistu 23.1.2019

Tällä kertaa Afterworkilla unelmoidaan! Mimmit pohtivat mitä tekisivät lottovoitolla ja kuka paljastaa oikeasti voittaneensa lotossa? Kuinka todennäköistä tämä sitten onkaan...


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

63. Huumori on taitolaji

Julkaistu 16.1.2019

Huumorintaju - ominaisuus, joka löytyy meistä kaikista jo syntyessämme. Se on myös ominaisuus, jota moni peräänkuuluttaa unelmien kumppanissaan. Toisaalta erilaisten huumorintajujen kohtaaminen voi aiheuttaa mielipahaa ja jopa riitaa. Millainen huumorintaju AW-mimmeiltä löytyy? Mikä ei naurata ja voiko huumoria käyttää myös vallan välineenä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

62. Kriisiä pukkaa

Julkaistu 9.1.2019

Syntymäpäivä ei aina ole pelkästään iloinen juhlan aihe ja monesti ikään saattaa liittyä kriiseilyä ja ahdistustakin. Millaisissa elämän hetkissä, ikävaiheissa ja muutoskohdissa Afterworkin mimmit ovat kiemurrelleet kriisien kourissa? Entä millaisissa tunnelmissa Jenni ottaa vastaan 35-vuotissynttärinsä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

61. 2018 - Miten meni niinku omasta mielestä?

Julkaistu 2.1.2019

Vuosi vaihtui ja mimmit muistelevat mitä jäi käteen menneestä vuodesta. Mitä kohokohtia ja ilmiöitä koettiin sekä miksi 2018 oli omalla tavallaan rakkauden vuosi?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

60. Visa vinkumaan ja tili tyhjäksi

Julkaistu 19.12.2018

Osamaksulla sitä, Visalla tätä. Yli varojen elelyyn luisuu yllättävän helposti ja oma talous saattaa olla pahastikin retuperällä, vaikka palkka juoksisikin. Voiko tästä syyttää somea? Ja miten oman taloutensa saa haltuun?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

59. Strippaava joulupukki ja muita joulumuistoja 🎅🎶🎄🎁

Julkaistu 12.12.2018

Kuka syö joulukalenterin suklaat jo ensimmäisinä päivinä ja kuka myöntää rakastavansa vihreitä kuulia? Entä kuka on päässyt (tai joutunut) todistamaan strippaavan joulupukin esitystä? Tällä viikolla Afterworkin äärellä jaetaan unohtumattomimpia joulumuistoja sekä keskustellaan mimmien omista jouluperinteistä.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

58. Joulu, antamisen aikaa

Julkaistu 5.12.2018

Joulu on jo ovella ja mimmit pohtivat miten voidaan välttää turhan tavaran kuluttaminen sekä miten jakaa jouluiloa muilla keinoilla. Jakso on toteutettu yhdessä Silpomaton -kampanjan kanssa.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

57. Juoruilu ja pahan puhuminen

Julkaistu 28.11.2018

Miten juoruilun kierteeseen joudutaan ja miten pahan puhumisesta voisi päästä eroon? Onko juoruilulla bondailu ok ja miten Jenni päätyi Seiskaan-lehteen - kahdesti? Afterworkilla pohditaan myös mamma-palstaa ja Jodelin blogijuoruja.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

56. Tekojen tiistai

Julkaistu 21.11.2018

Muistatko sellaista hetkeä, kun joku tehnyt tai sanonut sinulle jotakin erityisen mukavaa? Tällä viikolla Afterworkin äärellä muistellaan kivoja eleitä ja sanoja, sekä mietitään millaisia pieniä tekoja voitaisiin tehdä muiden iloksi arjessa. Entä mikä mahtaa olla Tekojen tiistai?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

55. Käytöstavat kunniaan!

Julkaistu 14.11.2018

Käytöstapojen puute puhuttaa Afterworkilla tällä kertaa. Mitkä tavat ovat kotoa opittuja ja mitä mimmit toivoisivat muiden ottavan useammin huomioon?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

54. Millainen on hyvä mies?

Julkaistu 7.11.2018

Miksi juuri miesten voi olla haastavaa puhua ja ilmaista tunteitaan? Afterworkilla puhutaan tänään elämämme miehistä, erityisesti isistä. Millaiset suhteet mimmeillä on isiinsä? Miksi heitä pitää joskus hieman kovistella ja miltä tuntuu, kun oma isä ei tule tyttärensä häihin?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

53. Voiko etäsuhde toimia?

Julkaistu 31.10.2018

Mitkä ovat etäsuhteen haasteet ja sudenkuopat? Voiko kaukosuhteessa olla jotain hyvääkin? Kaikki Afterwork-mimmit ovat joskus olleet etäsuhteessa, ja osa on sellaisessa tälläkin hetkellä. Miten kaukosuhteen saa toimimaan? Entä millaisia parisuhdevinkkejä tytöillä on hihassaan?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

52. Petettyjä ja pettureita

Julkaistu 24.10.2018

Luottamus on kauneimpia asioita, jonka toiselle voi antaa. Mutta mitä jos tämä petetään, voiko luottamuksen esimerkiksi parisuhteessa koskaan ansaita takaisin?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

51. Tissit tiskiin

Julkaistu 17.10.2018

Oletko koskaan tuntenut tissikateutta? Tänään puhutaan tisseistä ja omasta suhtautumisesta niihin - sekä omiin että muiden. Saavatko nännit vilkkua? Mitä tuumitaan silikoneista? Entä miltä tuntuu, kun rintojen tärkein tehtävä ei onnistukaan?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

50. Tarinoita raivosta

Julkaistu 10.10.2018

Joskus itsehillintä pettää ja raivo ottaa vallan. Millaisissa tilanteissa Afterworkin mimmeillä on palanut pinna? Entä millaisia raivonpuuskia he ovat itse saaneet osakseen? Tällä kertaa Afterworkin äärellä jutellaan suuttumuksesta ja itsehillinnästä (tai joskus nimenomaan sen puutteesta).


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

49. Olipa kerran...

Julkaistu 3.10.2018

- Kun rähisin vanhukselle.

- Minut yllätettiin itse aktista.

- Olin pinnallinen.


Arvaatko mikä tarina kuuluu millekin Afterwork-mimmille? Tervetuloa paljastusten tarinatuokiolle!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

48. Kateudesta vihreä

Julkaistu 26.9.2018

Miksi muut saa aina kaiken ja minä en koskaan mitään? Sisimmässä jäytävä kateus on varmasti tuttu tunne monelle, ehkäpä jo lapsuudesta saakka. Se voi pahimmillaan pilata itsetunnon ja ystävyyssuhteet, mutta voiko kateudesta olla myös hyötyä? Tätä pohditaan tänään Aftereilla.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

47. Siitä puhe, mistä puute

Julkaistu 19.9.2018

Mitä jos seksi ei kertakaikkiaan vain maita? Entä miltä tuntuu, kun kumppani ei halua? Tänään Afterworkin äärellä jutellaan haluttomuudesta. Millaisia omakohtaisia kokemuksia mimmeillä on tästä parisuhteen möröstä ja millaisia keinoja sen kukistamiseksi keskustelun lomassa keksitään?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

46. Luksuselämää

Julkaistu 12.9.2018

Mitä tarkoittaa tänä päivänä luksus? Ovatko designerlaukut ja eksoottiset lomakohteet menettäneet hohtonsa, kun tämän hetken ylellisyyttä ovat oma aika ja lepoloma mökillä? Voiko luksusta olla elämässä koskaan liikaa vai olisiko sitäkin parempi nauttia kohtuudella? Tervetuloa pohtimaan näitä asioita Afterworkin äärelle!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

45. Oman tyylin DNA

Julkaistu 5.9.2018

Vaatekaappi täynnä kamaa, eikä mitään päällepantavaa - tuttu ongelma monelle. Mitä tehdä, kun sitä tyyliä ei vaan meinaa löytyä? Jaksossa mimmit analysoivat sitä mistä oma tyyli-identiteetti koostuu ja millaisten kokeilujen kautta siihen on päädytty. Jaossa myös parhaimmat ja oikeasti toimivat vinkit muun muassa siihen, miten välttää hutiostokset, mistä löytyy se täydellinen pipo ja klassikko: valkoinen t-paita.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

44. Kamalimmat koulumuistot ja traumoja matematiikantunneilta

Julkaistu 29.8.2018

Mikä oli AW-tyttöjen yhteinen inhokkiaine koulussa? Tällä viikolla Afterworkilla muistellaan kouluvuosien kamalimpia hetkiä ja pohditaan, miksi koululiikunta jättää niin paljon traumoja jälkeensä? Kaameimpien koulumuistojen lomassa jaetaan pari hyvääkin hetkeä ja vastaillaan slämäri-kysymyksiin.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

43. Liikunnan vihaajia ja joogahäiriköitä?

Julkaistu 22.8.2018

Mitkä ovat AW-mimmien lempilajeja liikunnan saralla ja kuka on nuorempana vihannut urheilua? Entä miksi ihmeessä Petra on heitetty kerran pihalle joogatunnilta? Tällä viikolla Afterworkin äärellä pohditaan omaa suhdetta urheiluun ja kuinka merkittävää sekä kehon, että mielen huoltaminen voi omalle hyvinvoinnille ollakaan. Entäs mitä tulee ensimmäisenä mieleen sanasta meditaatio – humpuukia vai tie tasapainoon? Koodilla AFTERWORK saat kokeilla Yogaian jäsenyyttä maksutta kuukauden. Koodi voimassa syyskuun loppuun asti. Pääset lunastamaan tarjouksen suoraan tästä linkistä: https://fi.yogaia.com/code/AFTERWORK


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

42. Takaisin sorvin ääreen!

Julkaistu 15.8.2018

Lomat loppuu ja monelle arki koittaa ihanan, pitkän ja helteisen kesän jälkeen. Miten sitä voi oikein tottua jälleen ysistä viiteen -rytmiin? Afterworkilla mimmit kertovat omat vinkkinsä lomalta paluun ahdistuksen selättämiseksi.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

41. Hutsu vs. Pelimies

Julkaistu 27.6.2018

Miksi vielä nykypäivänä seksuaalisesti aktiivinen nainen leimataan usein hutsahtavaksi, helpoksi ja kevytkenkäiseksi, kun pojat puolestaan ovat poikia ja pelimiehiä? Kesän viimeisellä Afterworkilla pohditaan naisen seksuaalisuutta, tasa-arvoa ja ns. slut-shaming -ilmiötä. Lopuksi kerrotaan Täti Toivolan totuuksia, mitä voimme oppia näistä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

40. Eron jälkeisen elämän pelisäännöt

Julkaistu 20.6.2018

Kuinka pian eron jälkeen on soveliasta loikata uuteen suhteeseen? Tällä kertaa Afterworkin äärellä jutellaan eron jälkeisistä tunnelmista ja pelisäännöistä. Mitä mimmit tuumaavat laastarisuhteista? Entä pitääkö exälle kertoa uudesta kumppanista?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

39. Meditaatio ja mindfulness - turhaa haihattelua vai tie henkiseen hyvinvointiin?

Julkaistu 13.6.2018

Miksi omien ajatusten äärelle hiljentyminen on niin vaikeaa? Tällä viikolla pohditaan miten tärkeää on keskittyä omaan aikaan ja hyvinvointiin. Miksi kolmekymppisenä näiden asioiden tärkeys korostuu? Loppukevennyksenä pelataan biisirulettia: kysy universumilta ja universumi vastaa takaisin!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

38. Riikinkukko tunkiolla ja muita suomalaisia sananlaskuja

Julkaistu 6.6.2018

Itku pitkästä ilosta, vai miten se meni? Tällä kertaa Afterworkin äärellä jutellaan suomalaisista sananlaskuista ja pohditaan, miksi ihmeessä moni niistä on niin negatiivisia. Samalla tulee paljastettua pari noloa sananlaskumokaa ja käännöskukkasta.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

37. Parisuhde 2.0

Julkaistu 30.5.2018

Afterworkin vieraana tällä viikolla sanavalmis ja omien sanojensa mukaan energinen terrieri Sonja. Mimmit keskustelevat eri parisuhderakenteista ja miksi perinteinen monogaminen parisuhde ei ehkä sovi kaikille - mitä jos suhde on myös avoin muille kumppaneille?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

36. Omaa tietä etsimässä

Julkaistu 23.5.2018

Tällä viikolla on taas vieraana ihana Jenny. Afterworkilla mimmit pohtivat miksi välillä voi tehdä ihan hyvää lähteä kauas, jotta näkee lähelle? Arjen kiireessä unohtaa helposti itsensä ja pieni sielun tutkiskelu on välillä itse kullekin paikallaan.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

35. Onks pakko, jos ei haluu?

Julkaistu 15.5.2018

Tilanne on treffeillä edennyt intiimiksi, mutta mitä jos kesken kaiken muuttaakin mielensä? Tällä viikolla Afterworkin äärellä jutellaan suostumuksen merkityksestä, sekä puidaan mietteitä #metoo-ilmiön ympärillä suurimman kuohunnan hieman laannuttua. Onko yksi syyllinen koko sopassa sittenkin populaarikulttuuri?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

34. Introvertti vs. ekstrovertti

Julkaistu 9.5.2018

Afterworkin vieraana jatkaa iki-ihana Viena. Tällä viikolla mimmit pohtivat luonteenpiirteitä ja mikä näistä on omassa luonteessa dominoivaa. Kuka rakastaa esiintymistä ja kuka mimmeistä taas vetäytyy mielummin nurkkaan puhumaan henkeviä? Skål!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

33. Uskonto ja kulttuurierot ihmissuhteissa

Julkaistu 2.5.2018

Kuinka suuri merkitys uskonnolla tai kulttuurilla on ihmissuhteissa? Afterworkin äärellä pohdiskellaan uskontoa, arvoja sekä kulttuurieroja vanhoillislestadiolaisessa yhteisössä kasvaneen vieraan kanssa. Voiko esimerkiksi eri uskontokunnista tulevilla olla sittenkin aika paljon yhteistä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

32. Vauvoja ja ruuhkaista arkea

Julkaistu 25.4.2018

Kolmekymppisten kaveripiirissä vauvoja syntyy kuin sieniä sateella. Petran jäätyä mammalomalle pohditaan yllätysvieraan kanssa, mitä tapahtuu ystävyyssuhteille ruuhkavuosien pyörityksessä. Vieläkö on aikaa ystäville vai imaiseeko vauvakupla uumeniinsa?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

31. Sisu

Julkaistu 18.4.2018

Sitkeyttä, hellittämätöntä tahdonvoimaa, lannistumattomuutta – tätä kaikkea tarkoittaa sisu. Jokainen suomalainen tietää varmasti mistä sisussa on kyse, onhan se osa meidän kansallisidentiteettiämme. Voiko näin positiivisella ja voimaannuttavalla käsitteellä olla kuitenkin myös kääntöpuolensa ja millaisia ovat olleet AW-mimmien sisuuntumishetket?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

30. Sokerikoukku

Julkaistu 11.4.2018

Tällä viikolla AW mimmit puhuvat salakavalasta aineesta, nimittäin sokerista. Miksi joidenkin sokerihammasta kolottaa useammin ja viekö sokerikoukku helposti koko käden?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

29. Mikä ihmeen sukupuolisensitiivisyys?

Julkaistu 4.4.2018

Sininen on poikien väri ja vain tytöt leikkivät barbeilla. Vai miten se meni? Viime vuosina on keskusteltu paljon sukupuolisensitiivisyydestä, mutta termi herättää yhä monissa hämmennystä. Tällä kertaa Afterworkin äärellä pohditaan sukupuolirooleja sekä sukupuolisensitiivisyyttä, ja ollaan hetkittäin pää aivan pyörällä itsekin.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

28. Kannattaako mennä naimisiin?

Julkaistu 28.3.2018

Vaikka erotilastot sitkeästi kertovat samaa faktaa, että noin puolet avioliitoista päättyy eroon, silti moni haluaa ehdottomasti mennä naimisiin. Miksi ihmeessä? Rakkauden lisäksi löytyy liuta syitä solmia avioliitto, mutta mitä nämä syyt ovat? Ja onko AW-mimmeillä aikomusta astella alttarille tulevaisuudessa?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

27. Kauniita unia, oman kullan kuvia?

Julkaistu 21.3.2018

Alitajuntamme on kuumottava kätkö, täynnä mitä oudoimpia ajatuksia. Tällä kertaa Afterworkin mimmit keskustelevat unista ja millaista yöllistä elämää he viettävät. Tulkitaan mitä toistuvat unet mahtavat tarkoittaa ja miten kiihkeiden unien kohteet voivat yllättää jopa unien näkijän itsensä.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

26. Nostalgiatripillä

Julkaistu 14.3.2018

Nintendo, slämärit, Bula-hatut, c-kasetti, Turtlesit ja Spice Girls. Muistatteko näistä kaikki? Tällä viikolla Afterworkin äärellä muistellaan menneitä ja sukelletaan lapsuusmuistoihin kultaisille 80- ja 90-luvuille. Kuka oli suosikkihahmo Beverly Hills -sarjassa? Entä millaisia ongelmia saattoi kohdata aikana ennen kännykkää?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

25. Olen somessa eli olen olemassa

Julkaistu 7.3.2018

Someriippuvuus on asia, joka vaivaa monia meistä, mutta harva sitä tunnistaa – tai myöntää sen olemassaolon. Sosiaalinen media on jatkuvasti läsnä, etenkin elämämme huippuhetkissä. Herää siis kysymys elämmekö me somea varten? Ja mitä erityisen hyvää se on tuonut elämiimme?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

24. Naisena olemisen sietämätön keveys

Julkaistu 28.2.2018

Tällä viikolla Afterworkilla keskustellaan siitä, kuinka ihanaa on olla nainen! Mitä naisellisuus merkitsee mimmeille ja milloin ylitetään maaginen rajapyykki tytöstä naiseksi?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

23. Mökötystä, lenteleviä astioita vai mykkäkoulua?

Julkaistu 21.2.2018

Tällä viikolla Afterworkin äärellä jutellaan riitelystä. Millaisia riitelijöitä mimmit ovat itse: lentelevätkö astiat, pidetäänkö mykkäkoulua, raivotaanko äänekkäästi vai sorrutaanko uhkailuun ja kiristykseen? Entä kenen kanssa syntyvät pahimmat taistelut? Riitely ei koskaan ole mukavaa, mutta voiko siitä joskus olla jotain hyötyäkin?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

22. Puolison perhe on pahin!

Julkaistu 14.2.2018

Kaikille se on yhtä jännittävää, olipa minkä ikäinen tahansa, nimittäin kumppanin vanhempien tapaaminen ensimmäistä kertaa. Tietenkin sitä haluaa tehdä hyvän vaikutuksen, mutta aina se ei onnistu vaikka tekisi mitä. Kuinka paljon anopit ja appiukot saavat vaikuttaa parisuhteeseen? Ja mitä tehdä, jos anopin kanssa tuntuu menevän sukset aina ristiin?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

21. Vituttaako?

Julkaistu 7.2.2018

Eniten vituttaa kaikki, vai onko näin? Mikä kismittää tällä hetkellä ja minkä luulet sinussa saattavan ärsyttää muita? Näitä asioita mimmit pohtivat tämän viikon Afterworkilla, sekä avautuvat ihan kunnolla kaikesta maan ja taivaan välillä.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

20. Madame Kriselda

Julkaistu 31.1.2018

Tämän viikon Afterworkilla vierailee ihana Kriselda Mustonen, aka Madame Kriselda. Tulkitaan Tarot-kortteja ja katsotaan tulevaisuuteen! Jenni ja Rina pohtivat seuraavatko vuonna 2018 intuitiota vai järkeä, kumpi voittaa?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

19. Ihastusta ilmassa

Julkaistu 24.1.2018

Ihastus - tuo ihana, kutkuttava tunne! Tänään Afterworkin äärellä jutellaan niistä levottomina rinta-alassa lepattavista tunteista, kun kiikarissa on joku, jolle sydän aivan erityisesti sykähtelee. Millaisia ihastujia Afterworkin mimmit ovat: salamarakastujia vai hitaammin syttyviä harkitsijoita? Millaisia olivat tyttöjen ensi-ihastukset? Entä miksi ihastuminen on vaikeampaa, mitä vanhemmaksi tulee?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

18. Baby Shower -juhlat

Julkaistu 17.1.2018

Tänään Afterworkeilla vietetään Baby Showereita! Vauvakutsujen juuret löytyvät Pohjois-Amerikasta ja niissä on tarkoitus juhlistaa äidiksi tuloa. Miltä siis vaippakakku maistuu ja mikä on juhlien ehdottomasti älyttömin perinne? Entä kenelle nämä Baby Showerit oikein ovat?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

17. Eniten hävettää kaikki

Julkaistu 10.1.2018

Millaisiin noloihin tilanteisiin Afterworkin mimmit ovat onnistuneet elämänsä aikana päätymään? Kuka on vahingossa antanut striptease-shown kotinsa ikkunassa, kuka soittanut taskupuhelun kriittisellä hetkellä ja kuka puolestaan esittäytyi vahingossa samalle ihmiselle kolme kertaa? Tällä kertaa Afterworkin äärellä jutellaan häpeästä, noloista tilanteista ja siitä, mistä myötähäpeässä oikein on kyse.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

16. Ankdammen

Julkaistu 3.1.2018

Rapujuhlat, Hangon Regatta ja snapsilaulut - mitä mielikuvia nämä herättävät? Tämän viikon jaksossa Rina kertoo ennakkoluuloista ja miten hän on kokenut suomenruotsalaisuuden vaikuttaneen hänen identiteettiinsä. Petra ja Jenni sen sijaan ihmettelevät paksun tukan salaisuutta ja mitä ihmettä komplimangi oikein tarkoittaa?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

15. Parhaat matkavinkit vuodelle 2018

Julkaistu 27.12.2017

Minne kannattaa suunnata, jos kaipaa hyvää ruokaa, trendikästä ja huokeaa kaupunkilomaa, kohdetta jossa viihtyy yksinkin, tai pientä Tinder-seikkailua? Tässä jaksossa jaetaan parhaat matkavinkit, sekä summataan hieman tämän vuoden reissuja.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

14. Luova kaaos vai kaikki tip top?

Julkaistu 20.12.2017

Harva asia aiheuttaa perheissä ja parisuhteissa yhtä paljon erimielisyyksiä ja kitkaa kuin siivoaminen ja kotityöt. Oletko sinä siivousasioissa neuroottinen jynssääjä, suurpiirteinen huithapeli vai jotakin siltä väliltä? Tänään Afterworkin äärellä paljastetaan millaisia siivouspersoonia Jenni, Petra ja Rina ovat. Sekä se, että pitääkö ne pölyt pyyhkiä ennen vai jälkeen imuroinnin...


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

13. Mikä ei tapa, vahvistaa

Julkaistu 13.12.2017

Tämän viikon Afterworkilla pohditaan vastoinkäymisiä, miten näistä on selvitty ja mitä nämä ovat opettaneet elämän varrella. Rina esittelee jakson lopussa uuden leikin, joka aiheuttaa päänvaivaa: kenen sattumanvaraisen julkkiksen kanssa mimmit suostuisivat hyppäämään sänkyyn, jos olisi pakko?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

12. Juhliminen ennen vs. nyt

Julkaistu 6.12.2017

Legendaariset euron tuopit, sunnarit ja biletopit! Miten juhliminen muuttuu kun mittariin pärähtää lukemat 30? Vai muuttuuko se mitenkään?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

11. Puolukkapäivät

Julkaistu 29.11.2017

Puolukkapäivät, menkat, kuukkarit, hilloviikot - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tällä kertaa puhutaan menkoista! Kuukautiset ovat jokaista naista koskettava riesa, mutta silti niihin liittyy kaikenlaista ujostelua ja mystiikkaa. Nyt nostetaan kuukuppi pöydälle ja pureudutaan naiseuden ytimeen.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

10. Miksi rahasta puhuminen on tabu?

Julkaistu 8.11.2017

Rahasta puhuminen on tabu! Omaa palkkaa ei kerrota edes omalle äidille, eikä varsinkaan kollegalle. Silti verotiedot ja muiden tulot kiinnostaa, ainakin kerran vuodessa. Miksi rahasta vaietaan ja minkä takia siitä kuitenkin kannattaisi puhua?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

9. Onko olemassa paskaduunia?

Julkaistu 1.11.2017

Mitkä olivat Rinan, Petran ja Jennin haaveammatteja lapsena ja osuiko todellisuus aikuisena lähellekään niitä? Millaisia työpaikkoja mimmit ovat kolunneet läpi ennen nykyiseen työhönsä päätymistä? Entä onko olemassa paskaduunia? Kaikesta tästä puhutaan Afterworkilla tällä kertaa - kuuntele jakso ja osallistu keskusteluun!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

8. Kiitospäivä

Julkaistu 25.10.2017

Tällä viikolla Afterworkilla pysähdytään kiireiden keskellä. Kolmikon kesken pohditaan mitä on tapahtunut kuluneen vuoden aikana sekä miten helposti unohtaa kuinka onnekas sitä voikaan olla arjen pienistä asioista.


Wecast productionHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

7. Ystävyyssuhteet aikuisena – joskus tauko tekee ihan hyvää!

Julkaistu 18.10.2017

Lapsena ja nuorena oli todella tärkeää, että oli se paras kaveri - joillakin se saattoi vaihtua ja osalla taas pysyä samana ihan tähän päivään asti. Miten ystävyyssuhteet muuttuvat aikuisena, millaisia "vaatimuksia" ystävyyssuhteille tulee ja voiko tosiystävyys koskaan päättyä?


Wecast productionHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

6. Perhe on paras - vai miten se meni?

Julkaistu 11.10.2017

Millaisia piirteitä Afterwork-mimmit ovat huomanneet perineensä vanhemmiltaan? Ja miksi sitä tuntuu vielä aikuisenakin joskus taantuvan teiniksi keskustellessaan vanhempiensa kanssa? Entä mikä ihme mahtaa olla kananpaistogeeni? Tällä kertaa Afterworkin äärellä pureudutaan perhesuhteisiin.


Wecast productionHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

5. Work hard, play harder

Julkaistu 4.10.2017

Tämän viikon jaksossa keskustellaan työn, harrastusten ja vapaa-ajan hupien välillä tasapainottelusta. Miten tunnistaa loppuunpalamisen merkit ja miten pitäisi toimia, ettei kuormita itseään liikaa? Tervetuloa Afterworkille!


Wecast productionHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

4. Reisivako vs. Merenneitoreidet

Julkaistu 27.9.2017

Reisivako vastaan merenneitoreidet! Tässä jaksossa puhutaan kehopositiivisuudesta – tärkeästä aiheesta, joka saa osan ihmisistä miltei raivon partaalle. Millaisia epävarmuuksia AW-mimmit ovat kokeneet omien kroppiensa suhteen ja miksi termiä laihaläski ei kenenkään pitäisi koskaan käyttää?


Wecast productionHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

3. Vauvauteluja ja biologisen kellon tikitystä

Julkaistu 20.9.2017

Wecast production


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2. Happy New Syksy

Julkaistu 13.9.2017

Afterworkin tässä jaksossa tehdään Happy New Syksy lupauksia ja samalla käsitellään Rinan näkökulmasta eroa ja elämää tämän jälkeen. Keskustelua deittailusta ja Tinder -kokeiluista, deittailupioneeri Jennin next level -vinkkeihin. Tervetuloa Afterworkille kanssamme!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1. Afterwork esittäytyy

Julkaistu 6.9.2017

Tuleeko Afterwork opettamaan sinulle jotain uutta? Noh, ei välttämättä. Mutta takaamme, että sinulla tulee ainakin olemaan hauskaa. Tunnet olosi ehkä vähemmän eksyneeksi, tai jos olet vielä eksynyt, et ainakaan ole enää yksin! Lyhyesti sanottuna Afterwork on rentouttava “terapiahetki” hyvien ystävien seurassa, jossa parannetaan maailmaa. Aiheita maan ja taivaan väliltä, kepeistä jutuista, syvällisempiin keskusteluihin. Sarjan tekijät ovat huippusuosittua Pupulandia-blogia kirjoittava Jenni Rotonen, Pr-ammattilainen Rina Järventaka ja radiotoimittaja Petra Soikkeli.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Takaisin podcastien listaan