Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Hiukkasviihdytin

Podcast by Hiukkasviihdytin

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 14.12.2018.

Hiukkasviihdytin-podcast: Kiljut Ja Kissat

Julkaistu 30.4.2019

Hiukkasviihdytin-podcast: Kiljut Ja Kissat by Hiukkasviihdytin

Ilosaarirock 2019, Ville Valon hampaat ja outo koira

Julkaistu 15.2.2019

Karjalaisen Hiukkasviihdytin-podcast käsittelee uusimmassa jaksossaan kesän 2019 Ilosaarirockin artistikattausta. Myös Joensuussa toimintansa aloittava Wolt-ruokalähettipalvelu pohdituttaa studiossa. Lopuksi perinteiset turvallisuusmatriisin mukaiset vinkit Ollilta ja Artulta.

Hiukkasviihdytin-podcast: Tutkijan mukaan porho syö pian jättiläispandaa - unelma merinovillatalosta

Julkaistu 25.1.2019

"Hei, mitä lihaa saisi olla tänään? Ihan mitä tahansa. Ai päivän petrimaljapandaa? Oiva valinta. Nauta on köyhille." Näin tutkijat ennustavat laboratoriolihan vaikutuksia ravintolatilauksiin. Karjalaisen Hiukkasviihdytin-podcastin Olli, Jusa ja Arttu puhuvat myös maailman parhaasta asiasta eli merinovillasta.

“Minullakin on häiriöitä, kun USA harjoittelee" – tekstiviestipalsta ja Pirkan viinit

Julkaistu 18.1.2019

Karjalaisen Hiukkasviihdytin-podcast käsittelee lehden legendaarista tekstiviestipalstaa. Varsinkin viikonloppuyöt ovat vilkasta viestittelyaikaa, ja voi olla, että joskus se näkyy myös sisällössä. Suklaavarkaat, väärintehdyt lumityöt ja seteleillä maksajat kiihdyttävät kansaa – ja podcastin juontajia. Jaksossa kerrotaan myös, että Pirkka lanseeraa Alkoon punaviinejä ja shampanjaa. Onko nyt menty jo liian pitkälle?

Hiukkasviihdytin-podcast: Kebab, krapula ja pyörtyvä imaami

Julkaistu 11.1.2019

Abrakebabra! Tällä kertaa Hiukkasviihdyttimen trio puhuu kebabista. Arttu muistelee opiskelijaystävällisiä kebabhintasotia, krapulainen Olli kertoo kävelleensä kebappilan ohi ja Jusa jauhaa kasviskebabista ja rauhasta. Mikä on pyörtyvä imaami? Lopuksi suositukset tulisella kastikkeella mukaan!

Osa 19: Lieksan Alkon ovi, saunajakkara ja vuoden kulttuuriteot

Julkaistu 14.12.2018

Tämä vuosi on pian siivutettu kilon palasiksi Hiukkasviihdyttimessä, joka on päässyt jo hyvään vauhtiin. Olli Sorjonen ja Arttu Koistinen puhuvat vuoden viimeisessä jaksossa muun muassa Kerubin jokiautosta, Lieksan Alkon ovesta ja saunajakkarasta. Missä olet saunajakkara? Olli esittelee vuoden kulttuuriteot, ja kaksikko suosittelee mitä sattuu, auts!

Takaisin podcastien listaan