Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Sunnuntain Hallittu Kaaos

Tule mukaan Oonan ja Eddyn seuraan kuuntelemaan maailman polttavia kysymyksiä, sekä ratkaisuja niihin. Kuuntele meitä Spotify:ssa, sekä Google:n podcast palveluissa. Osallistu myös Twitterissä ja Instagramissa keskusteluun hästägillä: #sunnuntainhallittukaaos

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 13 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 9.4.2020.

Parhaita paloja

Julkaistu 13.7.2020

Poimimme parhaita paloja kaikista jaksoistamme ja saimme erittäin hauskan koosteen teille. Lähettäkää meille seuraavan kauden ideoita ja tarinoita joita voimme käsitellä. Ootte ollu mahtava yleisö ja toivottavasti dikkasitte meidän podcast tarinoista ja kokemuksista. Oli hauskaa tehdä tätä juuri teille.

Mitä ihmettä nämä ovat?

Julkaistu 28.6.2020

Kaiken näköisiä vekottimia ja vempaimia näemme elämämme aikana, mutta mitkä niistä ovat oikeasti hyödyllisiä ja mitkä turhia. Jaksossa käydään muutamia yleisempiä turhuuksia, sekä vähän harvinaisempia jotka eivät ole meille asti rantautuneet syystä tai toisesta. 

Niin mikä oli...?

Julkaistu 14.6.2020

Onko sinulla pyy pivossa tai kenties pää kolmantena jalkana?

Suomen kieli on käsittämätön verbaalinen viidakko. Sen tietävät kaikki asiaan vähänkään perehtyneet.

Kerro meille sinulle yleisimmät ja vähemmän tuntemattomat sanonnat.

Suomen kesä

Julkaistu 7.6.2020

Tiedämme kaikki, että kesä voi Suomessa olla maailman parasta aikaa mökkeineen ja järvineen. Mutta onko sittenkään? Miten meidän säät on muuttunut ja miten ne on vaikuttanut esimerkiksi Juhannuksen viettoon. Mitkä ovat Suomen kesään kuuluvia bravuureja ja tapoja, jotka ovat juurtuneet kulttuurimme. Oletko sinä perinteinen Suomalaisen kesän viettelijä vai rikotko rajoja ja teet jotain täysin muuta? Mistä kumpuaa kaikki meidän perinteet ja miksi?

Turhat julkkikset

Julkaistu 31.5.2020

Mitä julkisuus on, ketkä ansaitsevat julksiuutta ja miten? Kuka ruokkii näitä rattaita joissa syntyy julkkiksia ja miten koko paletti toimii.? Kerro meille instassa miten sinä koet nämä asiat jakson kuunneltuasi ja oletko samaa mieltä meidän kanssa siitä miten pitäisi toimia "julkkis" tilanteissa? 

Nettideittailu

Julkaistu 24.5.2020

Ootteko koskaan miettinyt miksi, naisia naitettiin ennen ritareille, prinsseille ja kuninkaille kuin kauppatavaraa. Pornolehtien ilmestyttyä 70-luvulla, printtimedia mahdollisti uudenlaisen treffailu tyylin, kun lehdistä alkoi löytyä seuranhakupalstoja.90-luvulla.

Biletys kulttuurin yleistyttyä ei kuitenkaan käytössä ollut vielä Tinderiä,vaan huonolla tuurilla Tinneriä.

V***n helppoa olla Suomalainen

Julkaistu 17.5.2020

Miten me eroamme toisistamme vaikka asummekkin samalla maalla ja saman kulttuurin alla? Meitä yhdistää monikin tekemisen asia, mutta ollaanko me epäsuvaitsevaisia muita kohtaan?  Mitkä ovat yleisimmät mogat mitä matkaillessa teemme ja miten voisimme parantaa maan sisäistä meininkiä. 

Osallistukaa rohekasti somessa keskusteluun ja kertokaa mitä kokemuksia sinulla on Suomen matkailusta ja turismista.

Kerro kerro kuvastin extra

Julkaistu 5.5.2020

Mitä tapahtuu kauneusklinikalla ja miten Oona reagoi piikkiin. Mukana lähetyksessä mielenkiintoinen vieras. 

Kerro meidän somessa omista kokemuksista.

Kerro kerro Kuvastin

Julkaistu 3.5.2020

Kuka maailmassa on kaunein ja miksi kauneus-ihanteita on? Olemmeko itse määrittelleet riman vai määritimmekö sen sosiaalisen median kasvettua. Mitä kaikkea ihminen on valmis tekemään oman ulkonäkösä eteen ja onko se oikein?

Humalan huurteinen taival

Julkaistu 26.4.2020

Miten käytämme alkoholia, miksi menee överiksi ja minkä takia löytyy seikkailuita sekä tarinoita, joista harvemmin itse muistaa mitään.  Humalan huurteisessa jaksossa erittäin huurteisia tarinoita. Käy kuuntelemassa ja kommentoi somessa omat tai kaverin parhaat kännitarinat #sunnuntainhallittukaaos

Seksin elämänkaari extra

Julkaistu 22.4.2020

Yhteistyössä kaalimadon kanssa nauhoitettu extra jakso teitä ajatellen. Osallistu somessa keskuteluun ja voita palkintoja samaan malliin, kun tämän päivän jaksoon osallistuneet. On hienoa saada mukaan teidän tarinoita ja kyllä meillä Zugen tarinaa pisaa taas.

Seksin elinkaari

Julkaistu 19.4.2020

Mistä alkaa tietoisuus seksistä ja mihin se päättyy vai päättyykö ollenkaan. Onko härskeimmät tarinat jo kerrottu vai kuuletko ne tässä lähetyksessä. Miten sinun omat tarinat tai ystävien temmellykset? Jos sinulle härskeys riittää, niin kerro toki meille tarinasi.  

Osallistu jakso aiheiseen keskusteluun meidän some kanavilla ja voita huikeita tuote paketteja. 

Tämän jakson kylkiäisiksi julkaisemme keskiviikko jakson, jossa Zuge jälleen iskussa.

#sunnuntainhallittukaaos #seksinelinkaari

Liikenne ja liikkuminen

Julkaistu 9.4.2020

Mikä tämän päivän liikenteessä oikeen ärsyttää?

Oletko junalla kulkia vai hurjapää kaasuttelija, miten pyöräily tai käveleminen sopisi sinulle? Liity mukaan sunnuntaiseen hallittuun kaaokseen ja osallistu somessa keskusteluun.

Twitterri: @sunnuntainhall1 ja #Sunnuntainhallittukaaos

Instagram: @sunnuntainhallittukaaos ja #Sunnuntainhallittukaaos

Takaisin podcastien listaan