Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Valtioneuvoston podcastit

Tällä kanavalla julkaistaan valtioneuvoston ajankohtaisia podcasteja eri aiheista.

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 26.1.2019.

Miten koronakriisin aiheuttamaa ahdistusta ja pelkoa voi helpottaa?

Julkaistu 29.5.2020

Helsingin yliopiston työelämäprofessori Pekka Sauri pohtii Suomi toimii –podcastissa koronakriisin aiheuttamaa pelkoa ja ahdistusta. Miten ahdistusta ja pelkoa voi helpottaa?  Miksi on tärkeää jakaa omia ahdistuksia ja pelkoja muiden kanssa?

Yksinäisyys ja eristäytyminen koronakriisin aikana

Julkaistu 29.5.2020

Miten koronakriisistä johtuva eristäytyminen on vaikuttanut ihmisten mielentilaan? Miten ihmiset reagoivat rajoitusten poistamiseen? Työelämäprofessori Pekka Sauri pohtii Suomi toimii –podcastisssa yksinäisyyttä ja eristäytymistä koronakriisin aikaan. 

Koronapandemia viestinnän näkökulmasta

Julkaistu 29.5.2020

Koronapandemia on ensimmäinen kriisi ihmiskunnan historiassa, jossa ihmisten väliselle viestinnälle ja tiedonsaannille ei ole enää portinvartijaa. Työelämäprofessori Pekka Sauri Helsingin yliopistosta pohtii Suomi toimii –podcastissa koronapandemiaa viestinnän näkökulmasta.

Herätys Suomi! Voiko pieni maa vaikuttaa globaaleihin kysymyksiin?

Julkaistu 18.2.2019

Globaalit kysymykset, kuten ilmastonmuutos, tuntuvat valtavilta ongelmilta. Kannattaako pienen maan edes yrittää ratkaista niitä? Kansliapäälliköt Hannele Pokka ympäristöministeriöstä sekä Matti Anttonen ulkoministeriöstä  kertovat, millaisia ratkaisuja virkamiesten laatima Mahdollisuudet Suomelle -raportti tarjoaa seuraavalle hallitukselle. Valtioneuvoston viestintäjohtaja Päivi Anttikoski haastattelee. 

Herätys Suomi! Missä avaimet kestävään kasvuun?

Julkaistu 4.2.2019

Miten Suomi saadaan kestävän kasvun ja kehityksen uralle? Kansliapäälliköt Jari Gustaffson työ- ja elinkeinoministeriöstä sekä Anita Lehikoinen opetusministeriöstä  kertovat, millaisia ratkaisuja virkamiesten laatima Mahdollisuudet Suomelle -raportti tarjoaa seuraavalle hallitukselle. Valtioneuvoston viestintäjohtaja Päivi Anttikoski haastattelee. 

Herätys Suomi! Miten valtion rahat saadaan riittämään?

Julkaistu 26.1.2019

Miten hyvinvointivaltio ja sen kansalaisille lupaamat palvelut turvataan myös 2020-luvulla? Kansliapäälliköt Päivi Sillanaukee sosiaali- ja terveysministeriöstä ja Martti Hetemäki valtiovarainministeriöstä kertovat, millaisia ratkaisuja virkamiesten laatima Mahdollisuudet Suomelle -raportti tarjoaa seuraavalle hallitukselle. Valtioneuvoston viestintäjohtaja Päivi Anttikoski haastattelee.

Takaisin podcastien listaan