Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


FPL Podcast Suomi

Mikä on FPL Podcast Suomi? Se on sekasortoinen viritelmä nasevia jalkapallo anekdootteja ja (hyvää) mieltä. Jos Valioliiga ja etenkin FPL kiinnostaa, otathan kuunteluun! Uusi jakso joka gameweekin jälkeen! -F&K

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 37 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 29.11.2019.

36. GW9 Ei mene nallekarkit tasan

Julkaistu 25.11.2020

GW9 alkoi sekasortoisissa meiningissä, sillä maajoukkuetauon aikana loukkaantui liuta pelaajia ja itse Egyptin kuningaskin oli saanut COVID-tartunnan. Miten juontajakaksikko selviytyi tästä haasteellisesta kierroksesta? Fransin avautumissegmentti saa uudet mittasuhteet, kun keskustelu siirtyy Bruno Fernandesiin. Miltä näyttää Spursin, Chelsean ja Cityn tulevaisuus? Onko Jota must have? Näitä asioita pohditaan tässä superjaksossa! Tulkaa messiin!

35. GW8 Tulikuuma mestaruustaistelu w/ Tatu Virtanen

Julkaistu 10.11.2020

Valioliigan mestaruustaistelu käy tulikuumana, kun siirrytään maajoukkuetauolle. Kaikin puolin hieman erikoista alkukautta podcastiin on tullut analysoimaan Twitter-sensaatio Tatu Virtanen. Haastattelu alkaa ajassa 28:38. Kuka on ollut alkukauden yllättäjä? Mitä tehdä Spurs pelaajien kanssa? Nouseeko City vielä? Hoitaako Liverpool mestaruuden? Näihin kysymyksiin saat vastauksen tässä erikoisjaksossa! Tervetuloa!

34. GW7 Yleisökysymys extravaganza! (Jota, Trent, Grealish & Bellerin)

Julkaistu 3.11.2020

Frans ei ole enää maailmalle vihainen, mutta syy ei ole ainoastaan kasvaneessa pistepotissa. Kasper vertaa itseään jalkapalloikoniin ja kertoo koppaustaidoistaan. Ovatko Spurs pelaajat mulkkuja? Onko Jota must have? Joko tarvitsee laittaa Trent pihalle? Tämä ja paljon enemmän tässä sykähdyttävässä jaksossa. Tule mukaan tai ole punainen kolmio.

33. GW6 Horrorkierros & Hovimuusikko Frans

Julkaistu 27.10.2020

Historiallisen huono pistesaldo sai Fransin laulutuulelle. Viikon ottelut puretaan läpi ja ihmetellään Cityn ankeaa suorittamista. Aston Villan ja Evertonin tappioton putki sai päätöksen. Onko nyt palattu normaaliiin vai kenties uuteen normaaliin? Miltä näyttää Arsenalin tulevaisuus Artetan alaisuudessa? Myös case Özil käydään läpi. Tule mukaan!

32. GW5 EVARton, Virgil van Loukki & Spurs

Julkaistu 20.10.2020

Merseysiden derby herätti vahvasti tunteita, myös juontajakaksikossa. Oliko Pickfordin taklaus punaisen arvoinen? Tunteeko kukaan sääntöjä? Spurs koki spursmäisen romahduksen, mutta onko KSB tästä huolimatta essential? Aguero iskukunnossa? Tämä ja paljon enemmän tässä jaksossa. Let's go!

31. GW4 ManU, Pool & Gunnersaurus w/ Antti Granlund

Julkaistu 7.10.2020

Podcastiin vieraaksi tulee rutinoitunut radiojuontaja ja FPL-fanaatikko Antti Granlund. Haastattelu alkaa ajassa 05:28. Jaksossa analysoidaan kauden alkua ja sen mukana tuomia trendejä. AG paljastaa myös, että hän ei ole kotinsa paras FPL manageri. Onko Spurs sittenkin huippujengi? Mitä Liverpoolin romahdus tarkoittaa mestaruustavoittelun kannalta? Voiko Cavani pelastaa ManUn? Tämä ja enemmän tässä jaksossa.

30. GW3 Avautumispodi (Fransin täydellinen hermoromahdus)

Julkaistu 30.9.2020

Huhhuh! Twitterissä sitä mainostettiin ja nyt se on täällä - kautta aikojen kovin avautumisjakso. Juontajakaksikon FPL ei ole alkanut ruusuisesti ja sepä on aiheuttanut harmaita hiuksia. Frans saa täydellisen hermoromahduksen keskustellessaan Spurs-Newcastle pelistä ja sen myötä koko FPL joukkue menee remonttiin. Myös FPL Podcast Suomen intro unohtuu jaksoa editoidessa. Nyt on BIG DATAA ja tunnetta. Tätä jaksoa ette halua missata.

29. GW2 Kassun wildcard ja maalitehtailukierros!! (Zaha, DCL & Son)

Julkaistu 22.9.2020

Maaleja tulee ja oikein olan takaa. Mitä tämä tarkoittaa jatkon kannalta? Onko DCL, Zaha ja Son nyt must have pelaajia? Kuka on paras 5.5M keskikenttäpelaaja? Entä Manchesterin joukkueet? Tule mukaan, kun Kassu esittelee maailmanluokan villikortti joukkueensa perusteluineen. It's wildcard time baby!!

28. GW1 Se on marathon, ei sprintti! (Mitä ensimmäinen peliviikko opetti?)

Julkaistu 15.9.2020

VALIOLIIGAKAUSI 20/21 PÄRÄHTI KÄYNTIIN! Tässä kauden ensimmäisessä jaksossa käydään läpi ensimmäisen kierroksen antia. Mitkä joukkueet yllättivät? Keitä pelaajia kannattaa tarkkailla? Kannattaako heti myydä kaikki osakkeet? Juontajakaksikko analysoi tuttuun tapaan omia joukkueitaan ja nyt ensimmäistä kertaa ikinä paneudutaan myös kuuntelijoiden joukkueisiin. Tervetuloa!

27. Preseason, pelaajasiirrot & siirtohuhut!! (Doherty, Koulibaly, Rodríguez yms)

Julkaistu 5.9.2020

Kuuntelijat pyysivät napakampia jaksoja, mutta toisin kävi! Tässä megalomaanisessa jaksossa käydään läpi kaikki tarvittava, aina harkkaotteluista kuumimpiin siirtoihin. Miten Doherty istuu Spursin sapluunaan? Pystyykö City haastamaan Poolin Koulibalyn avulla? Saako Chelsea enemmän valkoisia lakanoita T Silvan johdolla? Tämä ja enemmän tässä jaksossa!

26. Uusi kausi, uudet kujeet!! (Hinta-analyysi)

Julkaistu 25.8.2020

Nyt käydään kaikki läpi! Tässä erikoispitkässä jaksossa juontajakaksikko käy kaikki hintamuutoksista pelaajien äitien tyttönimiin asti läpi. Miten Valioliigan otteluohjelma vaikuttaa FPLään? Ketkä pelaajat ovat must have? Miten Firmino, Lacazette ja Jesus käyttäytyisivät venettä äyskäröidessä? Kaikki tämä ja enemmän tässä jaksossa! Tervetuloa!

25. Mitä FPL Kausi 19/20 opetti meille? w/ Marko ''Masco'' Seppälä

Julkaistu 6.8.2020

FPL kausi 19/20 sai vihdoin päätöksensä. Mitä edesmennyt kausi opetti meille? FPL Podcast Suomi on näitä asioita analysoimaan värvännyt yhden Suomen kovimmista FPL managereista, Marko ''Masco'' Seppälän (8 kautta parhaan 1% joukossa). FPL Podcast Suomi lupaa, että tulet olemaan tämän jakson kuunneltuasi paljon parempi FPL valmentaja. Tule mukaan!

24. GW37+ Viimeisen pelikierroksen syväanalyysi

Julkaistu 25.7.2020

VIIMEISTÄ VIEDÄÄN! FPL Podcast Suomi palaa ennenaikaisesti lomiltaan analysoimaan Valioliigan viimeistä pelikierrosta. Frans paljastaa Twitterissä mainostamansa strategian. Kassu on puolestaan tehnyt töitä, mutta palkitaanko se? Ketkä menevät chämppäreihin? Ketkä tippuvat? Mikä on viimeisen kierroksen paras Free Hit joukkue? Kaikki tämä ja enemmän tässä jaksossa. Tervetuloa!

23. GW33+ Nuorten pelaajien esiintulo! (Greenwood, Foden, Saka edition)

Julkaistu 6.7.2020

Juontajakaksikon nousukiito jatkuu Free Hit-kierroksen jälkeen! Menneen peliviikon tapahtumat purkitetaan: Jatkuuko Liverpoolin taaperrus loppukauden? Mitä big data kertoo KDB:n pelipaikasta heikompia joukkueita vastaan? Ja ovatko nuoret pelaajat tulleet jäädäkseen? Tuleva peliviikko analysoidaan, yleisökysymyksiin vastataan ja viikon haut paljastetaan. TERRRVETULOA!

22. GW32+ Mourinhon kuolematon haastis, Poolin murskajaiset ja Free Hit

Julkaistu 3.7.2020

Vihreää nuolta paukkuu jälleen kun juontajakaksikko analysoi menneen Valioliigaviikon tapahtumat. Mourinho antoi jälleen legendaarisen haastattelun. Martti meni kiikareilla. City murskasi Liverpoolin. Myös ensi viikko analysoidaan perusteellisesti. Fransin mielestä nyt on paras aika pelata free hit. Miksi? Kuuntele, niin tiedät!

21. GW31+ Martin hattutemppu, Liverpoolin mestaruus & FA Cup

Julkaistu 27.6.2020

Tällä viikolla käydään tuttuun tapaan läpi Valioliigassa tapahtuneita asioita. Martille tuli kautta aikojen suonenveto ja onnistui tekemään hattutempun. Onko Martti must have? VAR hylkäsi puolestaan Spursin korealaislaiturin maalin. Cheers, Son is crying. Liverpool kruunattiin Valioliigan mestariksi kutkuttavan Chelsea-Man City pelin jälkeen. FA Cup tulee vuorostaan vaikuttamaan ensi gameweekiin. Kuka nousee voittajana esille? Kuka on viikon haku? Kuuntele F&K:n mietteet tästä!

20. GW30+ Pikapodi

Julkaistu 23.6.2020

Tämä on kautta aikojen pikaisin podi, joka on sinänsä ihan hyvä, sillä juhannus on ottanut juontajakaksikosta pienoisen niskaotteen. Juhannus ei ole kuitenkaan vaikuttanut kaksikon pistepottiin, päinvastoin. Frans löi tiskiin upeat 119p ja vihreä nuoli on valmis. Kaikki käydään taas läpi, mutta tällä kertaa hyvin pikaisesti! HUOM! GW31+ deadline on jo tänään (tiistai) klo 19:00.

19. FPL is back!! (Kaiken kattava tietopaketti)

Julkaistu 13.6.2020

Valioliigan uudelleenkäynnistymisen hetki on lähellä ja monia FPL managereita mietityttää tuleva. Mitkä ovat uudet säännöt? Ketkä pelaajat valita? Kuinka kannattaa käyttää chipit? Kaikki tämä ja paljon enemmän tässä jaksossa. Kuuntele, niin tiedät. We back, baby!!

FPL Podcast Suomi - Official Trailer

Julkaistu 3.6.2020

Mikä on FPL Podcast Suomi? Se on sekasortoinen viritelmä nasevia jalkapallo anekdootteja ja (hyvää) mieltä. Jos Valioliiga ja etenkin FPL kiinnostaa, otathan kuunteluun!

18. STORYTIME: Kun Italian mafia ryösti Kassun kahdesti

Julkaistu 18.4.2020

FPL Podcast Suomen nimi nimi ei ole koskaan ollut näin epäajankohtainen, sillä tässä jaksossa fantasiajalkapalloa ei käsitellä ollenkaan! Sen sijaan kaksikko avaa sanaisen tarina-arkkunsa menneiltä vuosilta ja läväyttää pöytään tarinan suoraan Kummisedästä. Vuoden 2016 Italian jalkapallomatka ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Tätä vaiherikasta tarinaa et halua missata! Lisäksi jaksossa pohditaan e-''urheilun'' asemaa, annetaan lukusuosituksia ja vastataan ikuisuuskysymykseen berliinin- vai piispanmunkki? Tule messiin!

17. GWX - It's Corona time! (Karanteenipodi)

Julkaistu 25.3.2020

FPL Podcastin virallinen neuvo koronaviruksen ajalle: peskää kätenne ja kuunnelkaa tämä podcast. Vallitsevat olosuhteet ovat pakottaneet juontajakaksikon nauhoittamaan alkeellisiin olosuhteisiin. Juttujen taso on kuitenkin parantunut. Jaksossa käydään läpi mm. juontajakaksikon kautta aikojen lempi Valioliigapelaajat ja top 5 karanteenioluet. Tätä te ette oikeesti halua missata.

16. GW29 Bruno mandariinit, Allin sextape & miljonäärikerho

Julkaistu 10.3.2020

Juontajakaksikolla on valtavat, paksut ja ylöspäin sojoittavat vihreät nuolet. Toisin kuin Allilla ''suorituksissa''. Tällä viikolla keskustellaan K-Marketin Bruno mandariineista ja samannimisen jalkapalloilijan otteista. Jamie ''viikon haku'' Vardy toi muhkeat pisteet ja tällä viikolla juontajakaksikko perehtyy viikon haku pohdintoihin syvällisemmin kuin koskaan. Mikä on paras joukkue blänk peliviikolle? Pool omistuksen vähentäminen? ja katsooko Keke Armstrong edes Valioliigaa? Tämä ja paljon enemmän tässä jaksossa.

15. GW28 Viikon haku -jakso (Differentiaalikapteeni)

Julkaistu 2.3.2020

Sarrjatulitusta!! Watfordin pojat nostavat juontajakaksikon selvästi pinnan yläpuolelle ja nousu on huumava. Tuleeko Liverpoolista sittenkään mestari? Suomen kuudenneksi paras FPL manageri Niko Virta saa tuntea Fransin roastauksen nahoissaan. F&K:n neuvot ovat viikko toisensa jälkeen napsuneet kohdalleen. Kuka on tämän viikon haku?

14. GW27 Vieraana Niko Virta (Suomen top 10 FPL manageri)

Julkaistu 25.2.2020

Äänitekniikan jumalat ovat juontajakaksikkoa vastaan, kun Garagebandin ääniraita tuhoutuu ja Niko Virran(Suomen top 10 FPL manageri) haastattelu on hävitä maailmankartalta. Vaikeuksista huolimatta jonkinlainen jakso saadaan eetteriin, mutta sen verran menee kuitenkin sekoillessa, että Twitter-kysymyksiin unohdetaan vastata. Moniin kysymyksiin saadaan kuitenkin vastaus: Onko aika vaihtaa Traore pois? Lundstramin korvaaja? Bruno vs Martti? Ja ikuisuuskysymykseen ''Salah vai Mane?'' palataan BIG BIG DATAN kera. Tervetuloa!

13. GW26 Citybänni & talvitauon yhteenveto

Julkaistu 18.2.2020

Talvitauko on nyt lusittu ja juontajakaksikko on valmis palaamaan normaaliin podirytmiin! Näihin polttaviin kysymyksiin saadaan ainakin vastaus: Onko se sattumaa, että Henderson ja Salah saivat molemmat muksut talvitauolla? Onko Arsenal virkoamassa? Miten käy Manchester Cityn nyt UEFA:n rangaistusten jälkeen? DCL in/out? Onko huhuiltu Valioliigan striimauspalvelu Fransin ja Kassun mieleen? Tule mukaan!

12. GW25 Tammikuun siirtoikkuna extravaganza!

Julkaistu 3.2.2020

Salah on siivittänyt Kassun hurjaan lentoon, kun taas Frans kiroo Twitter kyselyä, joka sai hänet pitämään Manen. Siirtoikkunan tärkeimmät pelaajat analysoidaan vakuuttavaan malliin. Onko Frans hylännyt sexy footballin? Lopuksi polttaviin yleisökysymyksiin vastataan: Kenellä on helpoin loppukauden otteluohjelma? Ketkä ovat parhaat differentiaalit? Onko aika luopua Lord Lundstramista? Entä Vardy? Kaikki tämä ja enemmän tässä jaksossa.

11. GW24 Vieraana Juhani Koskinen (DGW edition)

Julkaistu 30.1.2020

FPL Podcast Suomi saa ensimmäisen vieraansa, kun Selviytyjistä ja Sohvaperunoista tuttu sanavalmis turkulainen Juhani Koskinen tulee studioon. Aiheet vaihtelevat aina Selviytyjien riisikakuista Lingard-memeihin. F&K purkavat myös tuplapeliviikon saldoa ja F:lla on tapahtunut suuri katastrofi. Miten tämä vaikuttaa hänen unirytmiinsä? Tämä ja enemmän tässä jaksossa.

10. GW23 Aika pelata triplakapteeni? (Twitter Edition)

Julkaistu 19.1.2020

Kassun oravanpyörä on pakottanut juontajakaksikon Skypeen. Äänenlaatu on laskenut, mutta juttujen taso ei! Kassun parjaama Traore vilautti hauistaan ja täräytti pöytään kovan pistepotin. Vardyn juhlat ovat puolestaan tauonneet. Onko aika harkita muita vaihtoehtoja? Tulevaa tuplapeliviikkoa analysoidaan ja Twitterin puolelta vastataan moneen polttavaan kysymykseen. Onko aika pelata triplakapteeni? Tämä ja enemmän tässä jaksossa.

9. GW22 Lähestyvä tuplapeliviikko ja FPL:n unohdettu sankari

Julkaistu 14.1.2020

FPL Podcast Suomi palaa pienen hengähdystauon jälkeen takaisin ääniaalloille. Sää on kuin morsian – märkä ja oikukas – mutta se ei poikien podcast intoa haittaa. Kassu kokee valinnan tuskaa ja se saa hänet avaamaan sanaisen arkkunsa. Fransilta tulee todella villejä ehdotuksia. Pep tankkaa diesel Rolls Roycensa 95 bensalla, mutta siitä huolimatta Cityn moottori kehrää kuin kissa. Mutta kuka onkaan FPL:n unohdettu sankari? Tuplapeliviikko lähestyy, lähesty sinäkin tätä podcastia!

8. GW21 Big data -jakso (Mane vs Salah)

Julkaistu 3.1.2020

Uusi vuosi on alkanut Fransilla närästäen. FPL:ssä molemmat kuitenkin lentävät raketinomaisesti. Big dataa on kerätty koko vuosi ja nyt on aika paljastaa se. Kumpi on parempi Mane vai Salah? DCL vai Rich? Mistä tuli Sidibén bonukset? Kaikki tämä ja enemmän tässä jaksossa.

7. GW19/20 Futisähky, VARssi & Liverpoolin dominointi

Julkaistu 29.12.2019

Fransilla on jouluähkyn sijaan futisähky. FPL ei vaan suju. Kassulla menee Trentin omistajana paremmin. VAR on saanut aivan naurettavat mittasuhteet. Tätä kirjoittaessa Wolvesin täydellisen hyvästä maalista saatiin taas millimetrin paitsio. Vi**u mikä varssi! Tule mukaan!

6. GW18 Tapaninpäivän (Boxing Day) löylyt

Julkaistu 23.12.2019

Juontajakaksikon nuoli on vihreä kuin joulukuusi ja elämä hymyilee. Kassu haluaa pyhittää koko jakson Danny Ingsille, Frans ei. Fransin sanaleikit saavat aikaan päänsäryn, kuten myös Sonin joulukortti. Mourinho otti oppipojalta turpaan. ManU otti muuten vaan. Man City is back! Kaikki tapaninpäivän ottelut analysoidaan. Differentiaaleja mietitään. Kapteenit lukitaan. FPL Podcast Suomi on valmis joulunviettoon. Tule mukaan!

5. GW17 VAR turhautuminen, Magnus Carlsen & ylivoimainen KDB

Julkaistu 17.12.2019

Juontajakaksikon osat ovat vaihtuneet. Frans on kovassa nousukiidossa, kun taas Kassu harmittelee virheitään. Shakin maailmanmestari on ottanut FPL:n ykkössijan, Sterkka teki vihdoin maalin, Arsenalia parjataan ja Pukkipartyt jatkuu. Ketkä ovat ensi peliviikon parhaimmat kapteenivalinnat? Kaikki tämä ja enemmän tässä jaksossa.

4. GW16 Nolla moti

Julkaistu 11.12.2019

Frans on menettänyt uskonsa FPLään. Kaikki vaihdot menevät vastaan ja differential kapteenihaut ei toimi. Kassun touhu näyttää puolestaan paljon paremmalta. Viime peliviikon tapahtumia ja hyvin suorittaneita pelaajia analysoidaan. Onko Man Cityn lento loppumassa? Saako Martti laserkynästä silmään? Ketkä ovat GW17 parhaat kapteenivaihtoehdot? Kaikki tämä ja enemmän tässä jaksossa.

3. GW15 Mane, mane, mane

Julkaistu 6.12.2019

Kautta aikojen kolmannessa FPL Podcast -jaksossa puhutaan Sadio Manen ylivertaisuudesta. Frans on masentunut viime kierroksen pistesaldoonsa (ja Marttiin), kun taas Kassulla menee paremmin. Viikonlopun pelejä analysoidaan ja kapteenivalintoja mietitään. Tule mukaan!

2. GW14 Vardypartyt jatkuu

Julkaistu 2.12.2019

Toisessa FPL Podcast Suomi -jaksossa käydään läpi viimeisintä gameweekiä. Kassu päihitti hiuksen hienosti Fransin. Vardypartyt jatkuu ja Pukki onnistui pitkästä aikaa maalinteossa. Ensi viikon kapteenivalintoja ja pelaajia mietitään. Tule mukaan!

1. GW13 Ensimmäinen jakso

Julkaistu 29.11.2019

Kautta aikojen ensimmäisessä FPL Podcast Suomi-jaksossa käydään läpi kaikki mitä tällä kaudella on tapahtunut. Ketkä joukkueet ja pelaajat ovat yllättäneet? Ketkä ovat in/out? Kaikki tämä ja enemmän yhden klikkauksen takana.

Takaisin podcastien listaan