Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Paalupaikka - formulapodcastien ykkönen!

Formula 1 -asiaa suomeksi! SuomiF1-sivuston toimittaja Juuso Taipaleen isännöimässä podcastissa käsitellään moottoriurheilun kuninkuusluokkaa asiantuntevasti ja syvääluotaavasti. Podcastissa ruoditaan F1-maailman ajankohtaiset uutiset, spekulaatiot ja tarinat, lajin historiaa unohtamatta. Vauhdikkaita kuunteluhetkiä!

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 9.11.2019.

E18 Q&A - Paras F1-auto? Milloin ja miten seuraava suomalainen F1-tähti nousee?

Julkaistu 18.12.2019

Katsojakysymysten aika! SuomiF1-sivuston toimittaja ja Paalupaikka-podcastin vetäjä Juuso Taipale sai niin paksun nivaskan katsojakysymyksiä, että hän päätti uhrata niille kokonaisen jakson. Mikäs siinä, sen verran laadukkaita ne olivatkin. Käsittelyssä muun muassa seuraavat asiat: - Hamilton Ferrarille? - Naiskuljettaja F1:iin? - Suomalainen F1-tulevaisuus? KymiRing formuloihin? - Historian paras F1-auto?

E17 2019 pähkinänkuoressa, kauden TOP5-kuskit, mitä F1-vuosikymmen meille tarjosi?

Julkaistu 3.12.2019

Päättynyt F1-kausi on syytä kerrata Paalupaikka-podcastin erikoisjaksolla! Lisäksi niputetaan suurempi kokonaisuus, koko vuosikymmen. Mitä kaudesta 2019 jäi mieleen? Ketkä olivat sen TOP5-kuskit? Entä Räikkönen ja Bottas? 2010-luku oli formuloissa kahden dynastian aikakausi. Millaisena vuosikymmen tullaan muistamaan? Analysoinnista vastaa tuttuun tapaan SuomiF1-sivuston toimittaja-esimies Juuso Taipale.

E16 - F1 taistelee ilmastonmuutoksen puolesta - lopeta änkyröinti ja hyväksy se

Julkaistu 14.11.2019

Ilmastonmuutos herättää tunteita. Paalupaikka-podcast ottaa ilolla vastaan F1-sarjan lupauksen hiilineutraaliudesta. Jos sinä et, tai et edes tiedä mitä se tarkoittaa, on tämä jakso sinulle. Ole hetki hiljaa ja kuuntele perustelut, ehkä mielipiteesi muutttuu. Lisäksi SuomiF1-sivuston esimies Juuso Taipale käy lävitse kauden 2021 sääntömuutokset. Mikä on hyvää, missä riittää vielä viilattavaa? Historia-osuudessa fiilistellään legendaarisia Brasilian osakilpailuja.

E15 Formula E -spesiaali - vieraana Eurosportin Joonas Lappalainen

Julkaistu 9.11.2019

Sähköformulat, typerää ininää vai mahtavaa kilvanajoa? Ajatteleepa Formula E:stä mitä tahansa, ei tätä jaksoa kannata missata! SuomiF1-sivuston esimies Juuso Taipale keskustelee sähköformuloista Eurosportin asiantuntijakommentaattori Joonas Lappalaisen kanssa. Mistä lajissa on kyse? Millaisia tehoja autoista lähtee? Mitä odottaa tulevalta kaudelta? Lisäksi käsitellään Le Mansin 24 tunnin ajoa ja Lappalaisen omaa uraa.

Takaisin podcastien listaan