Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Meni Fiilis

Tuntuuko susta usein ulkopuoliselta, vaikka ystäviä onkin? Ahdistaako joskus koko oma henkinen ja fyysinen olemus, etkä tiedä mitä asialle pitäisi tehdä? Tuntuuko joskus siltä, että maailmasta on kokonaan kadonnut huumorintaju, eikä tulevaisuus sen kirkkaammalta näytä? Onko sellainen olo, että itsenäistyminen on mahdotonta saavuttaa ja epävarmuudesta on tullut normi? Menikö fiilis?

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 12 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 3.9.2018.

HeidiXLuru 2

Julkaistu 9.11.2020

Toinen jakso mun bestiksen Heidin kanssa (@heiditarilo)! 😍 Tällä kertaa me puhutaan suoruudesta ja hermojen menettämisestä sekä äänistressistä. Lisäksi myös työttömyyden pelkäämisestä ja riittämättömyydestä sekä siitä miten Heidi navigoi lomautuksensa läpi ja tietenkin myös paljon muusta! 👏

MeriXLuru

Julkaistu 11.10.2020

Meri / @turimeeli on mun rakas ystävä! ❤ Meri on yksi nokkelimmista ja hauskimmista ihmistä kenet tunnen, eikä Merin seurassa ikinä ole tylsää! Meri on ihanan aito ja vilpitön ja siksi hänet otetaankin joka paikassa ilolla vastaan! 🤗 Meri on myös taitava laulaja ja kitaristi 🎶 Kuuntele, kun me puhutaan stalkkaamisesta ja siitä kuinka Meri Catfishattiin 😱 Lisäksi kuuntele meidän ajatuksia alastomuudesta ja kehohäpeästä sekä keinosta miten roskaavat ihmiset saataisiin kuriin 💪 ja tietenkin paljon muusta!

SuviXLuru 2

Julkaistu 1.10.2020

Toinen jakso mun ystävän Suvin kanssa (@kesatyty)! 🥰 Tällä kertaa me puhutaan työnhausta ja sen hankaluudesta sekä paskoista työnantajista. Lisäksi myös ajatusten voimasta, Oshosta ja interaktiivisesta Tinderistä sekä tietenkin paljon paljon muusta! 👌

JuliaXLuru

Julkaistu 14.9.2020

Julia / @juliamatyjasek is my girl! 👯‍♀️ She is one of the most compassionate people I know! She is always there for you and her down-to-earth mentality makes her one of the wisest and most honest advice-givers 🥰 Julia is such a fun person to be around and her humor is amazing! She is also a new and proud puppy mama for the cutest little thing @minidoodlelio 🐶 💕 Listen us talk about fashion and our different interests within fashion. How we've handled life during corona and the revolutionary mindset by Louise Hay that we've both started to practise 😇 and of course a lot more!

RiinaXLuru

Julkaistu 16.12.2018

Riina / @riintissaar on mun ystävä! ❤ Riina on yksi erikoisimmista persoonista mitä tiedän - Riinan kun kerran tapaa, hänet muistaa ikuisesti! 😊 Riina on tosi hauska ja huoleton, joka osaa suhtautua asioihin rakentavasti. Riinalla on ihailtavan tarkka huomiointikyky 🤓 Riinalla on myös vallaton Taika-hauva! 😍 Kuuntele kun me puhutaan tv-sarjoista, oman polun ja identiteetin löytämisestä, masennuksesta ja lääkityksestä sekä eläinten parantavasta voimasta ja terapiasta ja tietenkin paljon paljon muusta!

LepaXLuru

Julkaistu 6.12.2018

Lepa / @lleppimaa on mun ystävä jo 10 vuoden takaa! Lepa on aina ihanan aurinkoinen ja iloinen, jonka seurassa on hyvä olla! 😌 Lepa osaa ilmaista mielipiteensä kiertelemättä ja onkin yksi rehellisimmistä mutta silti hyväntahtoisimmista ihmisistä kenet tiedän! Lepa on myös kunnon badass koirankouluttaja ja koiratuntija 🐶 Kuuntele kun me puhutaan itsevarmuudesta, oman arvon tietämisestä ja girlboss ystävyydestä, tunnesyömisestä sekä kehopositiivisuudesta sekä tietenkin paljon paljon muusta kuten kuinka Lepasta tuli tyttö, jolla on sateenvarjo 🌂

SirpaXLuru

Julkaistu 17.10.2018

Sirpa Heiskanen / @sirpahelina on mulle tosi tärkeä ystävä! 💕 Sirpa on todella ystävällinen ja huomaavainen ja onkin aina miellyttävää seuraa! 😊 Sirpa on kypsä ja muutenkin järkevä ihminen eikä ikinä kauhistele tai paheksu muita. Sirpa on myös ihan loistava leipuri! 🥧 Kuuntele kun me puhutaan äitiydestä, ruoasta, mielenterveydestä, anoreksiasta, kohtalosta ja uskosta sekä paljon paljon muusta!

ChristinaXLuru

Julkaistu 10.10.2018

Christina Fagerström / @christinafagerstrom on mun vanhin ystävä - ollaan tunnettu jo ekasta luokasta! 😍 Christinassa yhdistyy ihanasti vakavamielisyys ja eloisuus! Christina tulee kaikkien kanssa toimeen ja onkin super sopeutuvainen mutta myös sanavalmis persoona! Christina myös ylpeästi kantaa erityisherkän viittaa! 💪😌 Kuuntele kun me puhutaan yksinäisyydestä, vetovoimanlaista ja energioista, erityisherkkyydestä, Vantaasta sekä paljon paljon muusta!

SuskiXLuru

Julkaistu 1.10.2018

Suski Risunen / @susanna.risunen on mun ihana ystävä! 💖 Suski on yksi rohkeimmista ja innokkaimmista ihmisistä kenet tiedän! Suski on monen alan supertaituri ja ihan mahtava äiti pienelle pojalle ja tytölle mutta myös hauva vauvalle! 🐶 Suskilla on maailman hauskin nauru! Kuuntele kun me puhutaan uravaihtelusta, koirista, ulkonakäymisestä ja darroista, juurettomuuden tunteesta sekä paljon paljon muusta!

HeidiXLuru

Julkaistu 22.9.2018

Heidi Tarilo / @heiditarilo on mun kaikkein aikojen paras ystävä! 😍 me Heidin kanssa ollaan kasvettu aikuiseksi yhdessä, eikä kukaan tunne meitä paremmin kuin me toisemme. Heidissä parasta on aitous ja rehellisyys! Heidissä myös yhdistyy hassu leikkisyys ja kärsivällinen levollisuus, Heidin seurassa kaikki tuntuu mahdolliselta! Kaikilla pitäisi olla oma ihana Heidi! ❤ Kuuntele kun me puhutaan työvaikeuksista ja uravalinnoista, Justin Bieberistä, pakkomielteisistä piirteistä, iho-ongelmista ja yrittäjyysunelmista sekä paljon paljon muusta!

FanniXLuru

Julkaistu 5.9.2018

Fanni Udelius / @supafanni on yksi mun parhaista ystävistä tai kuten me kahden kesken sanotaan my homeboy! 😎 Fannia sydämellisempää ja aidompaa ihmistä saa hakea, eikä elämää ilman Fannin viisauksia ja vitsejä voi edes kuvitella! Fannissa yhdistyy parhaalla mahdollisella tavalla eloisa nokkeluus ja lempeä tyyneys. 😌 Fannin jenkki ug rap tietämys on myös melkoinen! Kuuntele kun me puhutaan deittailun vaikeudesta ja joko-tai-kulttuurista, perheen perustamisesta, ystävyyssuhteiden muuttumisesta ja Hannu Hanhi-ihmisistä sekä tietenkin paljon paljon muusta!

SuviXLuru

Julkaistu 3.9.2018

Suvi Muukka / @kesatyty ei ole vain mun serkku, vaan myös yksi mun parhaista ystävistä! Suvi on tuleva diplomi-insinööri ja boss lady. Suvissa parasta on huoleton elämänasenne ja spontaanius, eikä Suvin kanssa ole ikinä tylsää! Suvi rakastaa yksisarvisia. 🦄 Kuuntele kun me puhutaan opiskelun hankaluudesta, huonoista viikoista, ruotsalaisista, vihaisen näköisestä naamasta ja paljon paljon muusta!

Takaisin podcastien listaan