Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Marski Talks

Marski Talks X Laura Friman on suoraa puhetta muutoksesta suoraan Marskin baarista.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 7 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 5.11.2019.

Astrid Swan, onko mediassa tilaa vain niille sairauksille, joista parannutaan?

Julkaistu 23.12.2019


Siedetäänkö mediakuvastossa vain sairauksia, jotka ”voitetaan”? Täytyykö potilaan olla aina kiltti ja kiitollinen? Muusikko Astrid Swanilla todettiin rintasyöpä ensimmäisen kerran vuonna 2014. Vuoden 2017 keväällä hänellä todettiin syöpä toisen kerran, levinneenä ja parantumattomana. Miten sairaus on muuttanut ystävyyssuhteita tai parisuhteen dynamiikkaa?Marski Talks on suoraa puhetta muutoksesta – suoraan Marskin baarista. Toimittaja Laura Friman tapaa kiinnostavia ihmisiä, joilla on henkilökohtainen suhde muutokseen.
Anna Perho, miksi meidän kaikkien pitäisi oppia sanomaan suorat sanat?

Julkaistu 18.12.2019


Miksi ein sanominen on niin vaikeaa? Onko hankalista aiheista pakko puhua ääneen? ”On!” sanoo Anna Perho, joka kertoo tässä Marski Talksin jaksossa Laura Frimanille, miten kissa nostaa täräytetään pöydälle, minkä takia hampurilaispalaute ei auta ketään ja miksi kaikille tulee suorasta puheesta lopulta parempi olo.Marski Talks on suoraa puhetta muutoksesta – suoraan Marskin baarista. Toimittaja Laura Friman tapaa kahdeksan kiinnostavaa ihmistä, joilla on henkilökohtainen suhde muutokseen.
Anna Puu, onko pop-urasta tullut Suomessa tasohyppelyä, jossa valloitetaan konserttipaikkoja?

Julkaistu 11.12.2019


Muusikko Anna Puu vieraili Marski Talksissa pian Hartwall-areenan keikkansa jälkeen. Miten musiikilliset muutokset ja uudet konseptit syntyvät? Keskustelussa palataan myös kaiken alkuun eli vuoden 2008 Idols-ohjelmaan. Aloittaisiko hän uransa nyt toisin, jos se olisi mahdollista? Entä millainen oli Anna Puun kolmenkympin kriisi?Marski Talks on suoraa puhetta muutoksesta – suoraan Marskin baarista. Toimittaja Laura Friman tapaa kiinnostavia ihmisiä, joilla on henkilökohtainen suhde muutokseen.
Anja Snellman, kumpi muuttaa maailmaa enemmän, terapeutti vai kirjailija?

Julkaistu 4.12.2019


Mikä muuttuu, kun kirjailija ryhtyy terapeutiksi? Anja Snellman on kirjailija, joka tekee nykyään työtä myös terapeuttina. Kumpi vaatii enemmän mielikuvitusta ja ihmistuntemusta, ja kummalla voi muuttaa tehokkaammin maailmaa? Kuka Snellmanin kirjojen hahmoista olisi kiinnostavin asiakas terapiassa, ja mikä tekee mielenterveydelle enemmän hyvää, kirjojen lukeminen vai pitkä terapia?Marski Talks on suoraa puhetta muutoksesta – suoraan Marskin baarista. Toimittaja Laura Friman tapaa kahdeksan kiinnostavaa ihmistä, joilla on henkilökohtainen suhde muutokseen.
Kaj Kunnas, mikä on suomalaisen urheilun iso asennemuutos?

Julkaistu 27.11.2019


Urheilutoimittaja Kaj Kunnaksen elämä muuttui päivänä, jona hän sai sairaskohtauksen. Sen jälkeen hän on uskaltanut muuttaa suuria asioita elämässään. Kaksi asiaa on pysynyt: vaimo ja urheilu. Tässä jaksossa Kaj Kunnas kertoo elämänsä käännekohdista sekä siitä, miten on nähnyt suomalaisten urheilijoiden asenteen ja koko urheilun muuttuvan.Marski Talks on suoraa puhetta muutoksesta – suoraan Marskin baarista. Toimittaja Laura Friman tapaa kahdeksan kiinnostavaa ihmistä, joilla on henkilökohtainen suhde muutokseen.
Meiju Niskala, miltä tuntuu, kun kaikki elämässä menee uusiksi?

Julkaistu 20.11.2019


Taiteilija Meiju Niskalan elämässä mullistui hetkessä melkein kaikki: hänen äitinsä sairastui ja kuoli, parisuhde loppui ja terveys petti. Näistä kokemuksista hän kirjoitti kirjan Sata kirjettä kuolleelle äidille. Miksi ystävien oli vaikeaa kestää, kun iloinen, rohkea ja vahva ihminen ei enää mentoroinutkaan muita? Mille kaikelle elämän perustusten totaalinen mureneminen voi olla lähtölaukaus?Marski Talks on suoraa puhetta muutoksesta – suoraan Marskin baarista. Toimittaja Laura Friman tapaa kahdeksan kiinnostavaa ihmistä, joilla on henkilökohtainen suhde muutokseen.

Matti Apunen, pitääkö meidänkin muuttua, kun työ muuttuu?

Julkaistu 5.11.2019


Työelämäprofessori Matti Apunen kertoo, miksi kaiken pitää muuttua ja miksi hän on uskaltanut muuttaa myös omaa elämäänsä. Työelämän muutoksen lisäksi Apunen kertoo, miten 35 vuotta kestäneessä avioliitossa riidellään, mitä opiskelijoiden pitäisi tajuta työelämästä ja mikä on ollut muutosten keskellä hänen elämänsä punainen lanka.Marski Talks X Laura Friman on suoraa puhetta muutoksesta suoraan Marskin baarista. Laura Frimanin vieraana on ihmisiä, joista jokaisella on henkilökohtainen suhde muutokseen.
Takaisin podcastien listaan