Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Suhteellista Podcast

Asiaa ihmissuhteista sekä ilmiöistä niiden ympärillä joka keskiviikko 7.10. alkaen. Hosteina Meri, muoti- ja lifestylevaikuttaja Minnean muruja -blogista ja Hanna, kauneus- ja lifestylevaikuttaja Hannamaria-blogista. Hanna: @hannamariaw // Meri: @minneanmuruja

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 28.9.2020.

4. Voiko puolison kanssa puhua eksistä?

Julkaistu 28.10.2020

Montako kummallakin on entisiä, tietääkö kumpikaan nykyisen puolisonsa entisistä, voiko niistä puhua nykyisen puolison kanssa ja miksi etenkin Hanna haluaa tietää ja keskustella nykyisen entisistä enemmänkin? Loppubiisinä Merin valinta, Ida Paulin ja Kalle Lindrothin "Hullu exä".

3. Pitääkö kumppanin olla match myös ulkoisesti?

Julkaistu 21.10.2020

Miksi Ensitreffit alttarilla joutui mediamyllytykseen ulkonäön kommentoinnista, ollaanko lähdetty etsimään kumppania ulkoisten elementtien perusteella ja mitä ollaan mieltä mm. Painon kommentoinnista? Loppubiisinä Jukka Pojan "Pläski".

2. Tinder: Kannattaako omaa markkina-arvoa testata?

Julkaistu 14.10.2020

Mikä se markkina-arvo oikein on treffimarkkinoilla, kuinka Elo-luku ja algoritmit siihen vaikuttavat ja onko oikein kokeilla Tinderiä feikkitilillä? Loppubiisinä Alisan "Tinderi", feat Kevin Tandu ja LC Nick.

1. Esittely: Ystävyydestä, suhteista ja Ville Valosta

Julkaistu 7.10.2020

Mistä koko podcast tulee kertomaan, kuinka me kaksi tavattiin, millaiset on meidän pari- ja ystävyyssuhteet sekä -piirit sekä miten Ville Valo liittyy asiaan. 

0. Intro

Julkaistu 28.9.2020

Podcastin intro, yay!

Takaisin podcastien listaan