Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Suhteellista Podcast

Asiaa ihmissuhteista sekä ilmiöistä niiden ympärillä. Ensimmäinen kausi ulkona nyt! Hosteina Meri, muoti- ja lifestylevaikuttaja Minnean muruja -blogista ja Hanna, kauneus- ja lifestylevaikuttaja Hannamaria-blogista. Hanna: @hannamariaw // Meri: @minneanmuruja

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 11 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 28.9.2020.

10. Joulu ja juhlapyhät: rasite parisuhteelle?

Julkaistu 9.12.2020

Mistä kiikastaa, jos joulu ja muut juhlapyhät on vain rasitteita parisuhteelle, kuinka erilailla lyhyessä ja pitkässä parisuhteessa joulut vietetään, onko joulu spesiaalia aikaa parisuhteessa ja annetaan vielä viisi vinkkiä joilla selvitä juhlapyhistä! Loppubiisinä Merin valinta, Elviksen tulkinta "Silver Bells" -kappaleesta.

9. Ensitreffit: valkoisia ruusuja ja huoltsikkakahveja

Julkaistu 2.12.2020

Monetko huonot ja hyvät treffit mahtuu elämään, onko jokin juttu jäänyt vain ensitreffien asteelle (vinkki, kyllä on!), millaiset olisivat täydelliset ensitreffit, onko käynyt sokkotreffeillä ja lähdettäisiinkö Ensitreffit alttarilla –ohjelmaan? Loppubiisinä Merin valitsema Mikko Harjun "Sinä riität" jota kuullaan useasti kyseisessä ohjelmassa.

8. Auttaako aika sisarussuhteiden parantumisessa?

Julkaistu 25.11.2020

Onko tärkeää että on sisaruksia, onko ne opettaneet jotakin, miten suhde eroaa nyt vs. Lapsena (vai eroaako), onko eri asia kun sisaruksena on veli vai sisko ja onko tämänhetkiseen sisarussuhteeseen tyytyväinen? Loppubiisinä Hannan valinta, Avicii:n Hey Brother.

7. Toimiiko ystävyys 12 vuoden ikäerolla?

Julkaistu 18.11.2020

Millaisia haasteita ikäero tuo ystävyyteen, onko iällä väliä kaverisuhteissa, voiko vahvaa ystävyyttä syntyä eri ikäisten välille ja miten ylipäätään ystävyys määritellään aikuisiällä? Loppubiisinä Hannalle samaistuksen tunteita herättävä Keko Salatan "Vanha (feat BEHM)."

6. Ikäero parisuhteessa: Kuinka nuori on liian nuori?

Julkaistu 11.11.2020

Miksi miehille on hyväksyttävämpää "ottaa" nuorempi nainen kuin toisin päin, mitkä on meidän "hyypiöikärajat" joita voisi deittailla ja mistä se ylipäätään johtuu, että suuria ikäeroja kauhistellaan? Loppubiisinä aivan hatusta heitetty valinta "Age Gap Love" esittäjältä "Random Seed". 

5. Voiko kaukosuhteet toimia?

Julkaistu 4.11.2020

Hetken huumaa vai lopullista rakkautta? Mikä luetaan kaukosuhteeksi, millaiset kokemukset kummallakin on, miten usein näkeminen riittää ja millaisella fiiliksellä itse on näissä mukana? Loppubiisinä Merin valinta vuosituhannen alusta, Atomic Kittenin "Whole Again".

4. Voiko puolison kanssa puhua eksistä?

Julkaistu 28.10.2020

Montako kummallakin on entisiä, tietääkö kumpikaan nykyisen puolisonsa entisistä, voiko niistä puhua nykyisen puolison kanssa ja miksi etenkin Hanna haluaa tietää ja keskustella nykyisen entisistä enemmänkin? Loppubiisinä Merin valinta, Ida Paulin ja Kalle Lindrothin "Hullu exä".

3. Pitääkö kumppanin olla match myös ulkoisesti?

Julkaistu 21.10.2020

Miksi Ensitreffit alttarilla joutui mediamyllytykseen ulkonäön kommentoinnista, ollaanko lähdetty etsimään kumppania ulkoisten elementtien perusteella ja mitä ollaan mieltä mm. Painon kommentoinnista? Loppubiisinä Jukka Pojan "Pläski".

2. Tinder: Kannattaako omaa markkina-arvoa testata?

Julkaistu 14.10.2020

Mikä se markkina-arvo oikein on treffimarkkinoilla, kuinka Elo-luku ja algoritmit siihen vaikuttavat ja onko oikein kokeilla Tinderiä feikkitilillä? Loppubiisinä Alisan "Tinderi", feat Kevin Tandu ja LC Nick.

1. Esittely: Ystävyydestä, suhteista ja Ville Valosta

Julkaistu 7.10.2020

Mistä koko podcast tulee kertomaan, kuinka me kaksi tavattiin, millaiset on meidän pari- ja ystävyyssuhteet sekä -piirit sekä miten Ville Valo liittyy asiaan. 

0. Intro

Julkaistu 28.9.2020

Podcastin intro, yay!

Takaisin podcastien listaan