Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Muutostarinat

Muutostarinat-podcastissa jokaisessa jaksossa on uusi vieras ja uusi muutostarina, jonka avulla haluamme ymmärtää elämää paremmin. Ohjelmaa tekevät toimittajat Jenni Koskensuu ja Elina Hovinen. [email protected]

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 26.4.2019.

8. Ihana kamala raha. Keskustelua rennosti rahasta ja säästämisestä.

Julkaistu 7.6.2019

Jaksossa keskustelemme blogaaja – kirjailija –toimittajan Julia Thurénin kanssa rahasta, joka monelle aiheuttaa jos jonkin näköistä tunnetta. Julia itse toimittaa podcast-sarjaa #melkeinkaikkirahasta, jossa hän ruotii rahankäyttöä monesta näkökulmasta. Jaksossa otamme selvää hänen omasta suhteestaan rahaan ja pyydämme säästövinkkejä höveleille rahankäyttäjille. Haastattelussa mukana myös varallisuusneuvoja Kati Kyyrö.

7. Keskustelua uskonnollisesta yhteisöstä irtaantumisesta ja identiteetin uudelleenrakentamisesta

Julkaistu 24.5.2019

Arttu Mustonen kertoo, minkälaista elämä oli homona vanhoillislestadiolaisessa yhteisössä ja miltä tuntui irtaantua tiiviistä yhteisöstä, joka määritteli koko elämän.

6. Huippu-urheilijan elämää ja urheilu-uran lopettaminen

Julkaistu 10.5.2019

Minkälaista on huippu-urheilijan arki? Minkälaisia ajatuksia urheilijan päässä on kesken urheilusuorituksen? Minkälaista on elämä urheilu-uran lopettamisen jälkeen?

5. Toipumista työuupumuksesta

Julkaistu 26.4.2019

Miten työuupumus pysäyttää tunnollisen ja kunnianhimoisen työntekijän? Jaksossa keskustellaan uupumuksen oireista ja niiden selättämisestä yhdessä bloggaaja, markkinointi- ja viestintäalan asiantuntijatehtävissä työskentelevän Lotta Heikkerin kanssa. Työterveyslaitoksen työterveyspsykologi Heli Hannonen kertoo myös mietteitä, miten työyhteisön tulisi työuupumukseen puuttua.

Takaisin podcastien listaan