Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Voi Hyvin -meditaatiot

Voi hyvin -lehden meditaatiot vetää Taru Karoliina Astikainen. Äänisuunnittelu Sami Kuusela. Osa luontoäänistä on Ylen vapaaseen käyttöön jakamia nauhoituksia. Meditaatioissa on kaksi tuotantokautta: Torjutut tunteet ja Voimameditaatiot. Julkaisija A-lehdet.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 10 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 21.11.2020.

Voimameditaatiot: Vapaus

Julkaistu 20.1.2022

Millaisia tunteita vapaus sinussa herättää? Tunnetko helpotusta vai pelkoa? Kun elät täydessä vapaudessa, uskallat elää näköistäsi elämää, vailla suorittamista tai yrittämistä. Uskallat antaa tilaa toisille ihmisille ja keskityt omaan polkuusi. Kulje tietäsi kärsivällisesti ja luottaen sielusi täydelliseen suunnitelmaan.

Voimameditaatiot: Rauha

Julkaistu 20.1.2022

Haluatko oppia elämään rauhan tilasta käsin? Ne, jotka elävät todellisen rauhan tilassa, elävät myötätunnon, hyväksymisen ja anteeksiantamisen kautta. Kun tunnistat rauhan elämässäsi, sinulla ei ole kiire mihinkään. Ymmärrät elämän yksinkertaisuuden, näet loputtoman runsauden ja kauneuden ympärilläsi.

Voimameditaatiot: Rakkaus

Julkaistu 20.1.2022

Haluatko kokea rakkauden parantavan voiman? Se on kuin palsamia haavoille. Rakkaus sinussa kasvaa kuin siemen, joka paisuu tuoden näkyviin suuren kauneuden ja kokonaisuuden. Tärkeintä on, että sinä keskityt aidosti siihen, joka sydämessäsi olet. Pyyteetön rakkaus ei vaadi eikä kyseenalaista. Se ymmärtää, hyväksyy ja antaa anteeksi.

Voimameditaatiot: Kiitollisuus

Julkaistu 20.1.2022

Kannattaako olla kiitollinen? Kiitollisuuden tunne avaa sinulle oven hyväksymisen tilaan. Se toimii tärkeänä työkaluna, kun haluat vapauttaa erilaisia tunteita kehostasi. Ota kiitollisuudella vastaan jokainen päivä ja hetki. Valitse tuntea kiitollisuutta, kaikkea uutta ja ihmeellistä kohtaan. Myös niitä asioita kohtaan, joita et ole ennen kokenut.

Voimameditaatiot: Ilo

Julkaistu 20.1.2022

Tunnistatko aidon ilon elämässäsi? Ilo kuuluu meille kaikille. Se syntyy siitä, että luot elämässäsi enemmän tilaa merkityksellisyydelle. Inspiraatio syntyy intohimosta ja aito ilo syntyy siitä, että teet asioita, jotka tuottavat sinulle hyvää oloa ja mieltä. Anna valosi loistaa, niin sinullekin loistetaan. Ilosi kasvaa päivä päivältä. Meditaation vetää Taru Karoliina Astikainen.

Torjutut tunteet: Pelko

Julkaistu 21.11.2020

Kohtaa pelon tunne ja vapaudu siitä äänimatkalla aarniometsään. Meditaation vetää Taru Karoliina Astikainen.

Torjutut tunteet: Kateus

Julkaistu 21.11.2020

Kohtaa kateuden tunne ja vapaudu siitä äänimatkalla aarniometsään. Meditaation vetää Taru Karoliina Astikainen.

Torjutut tunteet: Viha

Julkaistu 21.11.2020

Kohtaa vihan tunne ja vapaudu siitä äänimatkalla aarniometsään. Meditaation vetää hyvinvointivalmentaja Taru Karoliina Astikainen.

Torjutut tunteet: Häpeä

Julkaistu 21.11.2020

Kohtaa häpeän tunne ja vapaudu siitä äänimatkalla aarniometsään. Meditaation vetää Taru Karoliina Astikainen.

Torjutut tunteet: Suru

Julkaistu 21.11.2020

Kohtaa surun tunne ja vapaudu siitä äänimatkalla aarniometsään. Meditaation vetää Taru Karoliina Astikainen.

Takaisin podcastien listaan