Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Voi hyvin -meditaatiot

Voi hyvin -lehden meditaatiot ovat aikaa, jonka annat itsellesi. Torjutut tunteet, Voimameditaatiot, Lyhyet meditaatiot ja Unimeditaatiot vastaavat kukin erilaisiin tarpeisiin. Ohjaajana Taru Karoliina Astikainen, Lyhyet meditaatiot ja Unimeditaatiot ohjaa Oona Hänninen. Osa luontoäänistä on Ylen vapaaseen käyttöön jakamia nauhoituksia, musiikit Epidemic Sound. Äänisuunnittelu Sami Kuusela, Lyhyet meditaatiot Sami Kuusela ja Kati Lahtinen. Julkaisija A-lehdet.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 20 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 21.11.2020.

Unimeditaatiot: Ylivirittyneisyydestä lepoon

Julkaistu 17.11.2023

Ylivirittyneisyydestä lepoon -harjoitus auttaa päästämään irti nukahtamista häiritsevästä ylivireyden tai levottomuuden tunteesta. Tietoinen rentoutuminen ja sisäisen turvan vahvistaminen auttavat rauhoittamaan stressitilaa. Meditaatioharjoitus palauttaa hermoston sen luonnolliseen tasapainoon. Harjoituksen voi tehdä istuen tai makuuasennossa. Ohjaajana Oona Hänninen, Henkisen kasvun Kajo.

Unimeditaatiot: Syvärentoutus kohti unta

Julkaistu 17.11.2023

Syvärentoutus kohti unta saattelee lempeästi kehon ja mielen syvään rentouden tilaan. Tämä on itselle hetki, jossa ei ole mitään suoritettavaa! Harjoituksen voi tehdä makuuasennossa nukahtamisen avuksi. Ohjaajana Oona Hänninen, Henkisen kasvun Kajo.

Unimeditaatiot: Mielikuvamatka uneen

Julkaistu 17.11.2023

Mielikuvamatka uneen -harjoituksen aikana matkataan rauhoittavaan paikkaan luonnossa. Harjoituksen jälkeen voit käydä nukkumaan levollisena. Harjoituksen voi tehdä istuen tai makuuasennossa. Ohjaajana Oona Hänninen, Henkisen kasvun Kajo.

Unimeditaatiot: Kehon rauhoitus

Julkaistu 17.11.2023

Kehon rauhoitus -meditaatioharjoituksen aikana vapautetaan kehosta jännityksiä osa kerrallaan ja laskeudutaan asteittain syvään rentouden tilaan. Meditaation jälkeen nukahtaminen tapahtuu kuin itsestään. Harjoitus tehdään sinulle mukavassa makuuasennossa. Ohjaajana Oona Hänninen, Henkisen kasvun Kajo.

Unimeditaatiot: Hengitysharjoitus uneen

Julkaistu 17.11.2023

Hengitysharjoitus uneen valmistaa kehon ja mielen levolliseen nukahtamiseen. Harjoituksen voi tehdä istuen tai makuuasennossa niin, että selkäranka on luonnollisessa suorassa asennossa ja rintakehä avoimena. Ohjaajana Oona Hänninen, Henkisen kasvun Kajo.

Lyhyet meditaatiot: Vältä paniikkikohtaus

Julkaistu 7.9.2023

Vältä paniikkikohtaus -meditaatioharjoituksesta saat tukea kehon sekä mielen rauhoittamiseen. Harjoituksessa käytetään apuna pitkää uloshengitystä ja sisäisen turvan vahvistamista. Harjoituksen voi tehdä istuen tai seisten.

Lyhyet meditaatiot: Lievitä stressiä

Julkaistu 7.9.2023

Lievitä stressiä -meditaatioharjoituksen aikana otetaan etäisyyttä stressaaviin ajatuksiin ja tuntemuksiin. Tietoinen läsnäolo luo mieleen lisää tyyneyttä ja rauhaa. Harjoituksen voi tehdä istuen tai selinmakuulla.

Lyhyet meditaatiot: Laske verenpaine

Julkaistu 7.9.2023

Laske verenpaine on rauhoittava ja maadoittava meditaatioharjoitus. Harjoituksen jälkeen olo on rentoutunut ja olet vahvemmin läsnä tässä ja nyt. Harjoituksen voi tehdä istuen tai selinmakuulla.

Lyhyet meditaatiot: Kohota energiaa

Julkaistu 7.9.2023

Kohota energiaa -meditaatioharjoituksessa kohotetaan energiatasoja yksinkertaisen hengitysharjoituksen avulla. Harjoituksen jälkeen olo on virkeä ja uudistunut. Voit tehdä harjoituksen istuen tai seisten.

Lyhyet meditaatiot: Apua ahdistukseen

Julkaistu 7.9.2023

Apua ahdistukseen -meditaatiossa pyritään kohtaamaan ahdistus hyväksyvästi ja lempeästi. Harjoituksen voi tehdä istuen tai selinmakuulla.

Voimameditaatiot: Vapaus

Julkaistu 20.1.2022

Millaisia tunteita vapaus sinussa herättää? Tunnetko helpotusta vai pelkoa? Kun elät täydessä vapaudessa, uskallat elää näköistäsi elämää, vailla suorittamista tai yrittämistä. Uskallat antaa tilaa toisille ihmisille ja keskityt omaan polkuusi. Kulje tietäsi kärsivällisesti ja luottaen sielusi täydelliseen suunnitelmaan.

Voimameditaatiot: Rauha

Julkaistu 20.1.2022

Haluatko oppia elämään rauhan tilasta käsin? Ne, jotka elävät todellisen rauhan tilassa, elävät myötätunnon, hyväksymisen ja anteeksiantamisen kautta. Kun tunnistat rauhan elämässäsi, sinulla ei ole kiire mihinkään. Ymmärrät elämän yksinkertaisuuden, näet loputtoman runsauden ja kauneuden ympärilläsi.

Voimameditaatiot: Rakkaus

Julkaistu 20.1.2022

Haluatko kokea rakkauden parantavan voiman? Se on kuin palsamia haavoille. Rakkaus sinussa kasvaa kuin siemen, joka paisuu tuoden näkyviin suuren kauneuden ja kokonaisuuden. Tärkeintä on, että sinä keskityt aidosti siihen, joka sydämessäsi olet. Pyyteetön rakkaus ei vaadi eikä kyseenalaista. Se ymmärtää, hyväksyy ja antaa anteeksi.

Voimameditaatiot: Kiitollisuus

Julkaistu 20.1.2022

Kannattaako olla kiitollinen? Kiitollisuuden tunne avaa sinulle oven hyväksymisen tilaan. Se toimii tärkeänä työkaluna, kun haluat vapauttaa erilaisia tunteita kehostasi. Ota kiitollisuudella vastaan jokainen päivä ja hetki. Valitse tuntea kiitollisuutta, kaikkea uutta ja ihmeellistä kohtaan. Myös niitä asioita kohtaan, joita et ole ennen kokenut.

Voimameditaatiot: Ilo

Julkaistu 20.1.2022

Tunnistatko aidon ilon elämässäsi? Ilo kuuluu meille kaikille. Se syntyy siitä, että luot elämässäsi enemmän tilaa merkityksellisyydelle. Inspiraatio syntyy intohimosta ja aito ilo syntyy siitä, että teet asioita, jotka tuottavat sinulle hyvää oloa ja mieltä. Anna valosi loistaa, niin sinullekin loistetaan. Ilosi kasvaa päivä päivältä. Meditaation vetää Taru Karoliina Astikainen.

Torjutut tunteet: Pelko

Julkaistu 21.11.2020

Kohtaa pelon tunne ja vapaudu siitä äänimatkalla aarniometsään. Meditaation vetää Taru Karoliina Astikainen.

Torjutut tunteet: Kateus

Julkaistu 21.11.2020

Kohtaa kateuden tunne ja vapaudu siitä äänimatkalla aarniometsään. Meditaation vetää Taru Karoliina Astikainen.

Torjutut tunteet: Viha

Julkaistu 21.11.2020

Kohtaa vihan tunne ja vapaudu siitä äänimatkalla aarniometsään. Meditaation vetää hyvinvointivalmentaja Taru Karoliina Astikainen.

Torjutut tunteet: Häpeä

Julkaistu 21.11.2020

Kohtaa häpeän tunne ja vapaudu siitä äänimatkalla aarniometsään. Meditaation vetää Taru Karoliina Astikainen.

Torjutut tunteet: Suru

Julkaistu 21.11.2020

Kohtaa surun tunne ja vapaudu siitä äänimatkalla aarniometsään. Meditaation vetää Taru Karoliina Astikainen.

Takaisin podcastien listaan