Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


JOKU TIETÄÄ JOTAIN

Oli kyseessä sitten katoaminen, murha tai muu mysteeri, on jossain aina joku, joka tietää siitä jotain. Tässä podcastissa matkustetaan ympäri maailmaa erilaisten, kenties hieman tuntemattomampien, rikosten perässä kohdemaan vaihtuessa viikoittain. Kuuntele yksinoikeudella Supla+:ssa! Instagram: @jokutietaajotain E-mail: [email protected].

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 6.7.2022.

#47 Yksikkö 731 | Kiina & Japani

Julkaistu 6.7.2022

Toisen maailmansodan kenties tarkimmin varjeltu salaisuus. Satojatuhansia uhreja. Biologisia aseita ja ihmiskokeita. Japanin keisarillisen armeijan Kiinaan perustama keskus, Yksikkö 731, on vastuussa yhdestä aikamme järkyttävimmästä sotarikoksesta, joka on kuitenkin pysynyt pimennossa suurelta yleisöltä. Mitä tapahtui Harbinissa vuosina 1935-1945?

#33 Burari Deaths | Intia

Julkaistu 6.7.2022

Yksitoista saman perheen jäsentä löytyy menehtyneenä intialaisesta asunnosta. Menehtymistapa herättää kysymyksiä, joihin ei edelleenkään ole saatu vastauksia. Oliko kyseessä itsemurha, henkirikos vai tapaturma?

#22 Peter Bergmann | Irlanti

Julkaistu 6.7.2022

Kesäkuussa 2009 irlantilaisen pikkukaupungin rannoilla treenaamassa ollut mies ja hänen poikansa bongaavat alueelta jotain sinne kuulumatonta: ruumiin. Vainajan vaatteissa oli jotain hyvin erikoista, mutta miehen mysteeri ei rajoittunut ainoastaan niihin. Kuka mies oikein oli ja mitä hänelle oli tapahtunut?

#18 Els Van Doren | Belgia

Julkaistu 6.7.2022

Yksi Belgian rikoshistorian mielikuvituksekkaimmista henkirikoksista näki päivänvalon marraskuussa 2006, kun naisen ruumis löytyy erään pikkukylän asukkaiden puutarhasta ja poliisille selviää, että ruumis oli päätynyt pihamaalle ilmateitse. Mitä oli tapahtunut, miksi ja kenen toimesta?

Jaksossa käsitellään erästä Belgian kuohuttavimmista ja mielipiteitä jakavasta tapauksesta, jonka lopputulemasta ei kansan keskuudessa edelleenkään olla yhtä mieltä.

#7 Rupperswilin neloismurha | Sveitsi

Julkaistu 6.7.2022

Pieni, noin 5000 asukkaan yhteisö järkkyy, kun neljän ihmisen hiiltyneet ruumiit löydetään tulipalossa vaurioituneen talon sisältä. Sveitsin rikoshistorian yksi kamalimmista teoista ja kalleimmista tutkinnoista saa kasvot vasta kuukausia itse tapahtuman jälkeen.

Jaksossa perehdytään Rupperswilin hirviöksikin kutsuttuun murhaajaan ja hänen karmeisiin tekoihinsa vuodelta 2015.

Takaisin podcastien listaan