Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Nikotellen

Podcast by Nikotellen

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 105 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 14.3.2019.

105. Fwb = Friends with benefits

Julkaistu 9.4.2021

fwb? no ons? bbw? petite? Mitä hittoa? Miksi deittailusta on tehty nykyajan nälkäpeli ja minkä vyöhykkeen läpi Mäkikyrö on vihdoin sukeltanut. Vanha kunnon TEKSTI-TV DEITTAILU takaisin! Aitoa, ehtaa, suomalaista naista tarjolla. Haaste heitetään ja se otetaan vastaan. Lisäksi @nikotellen instagram on nyt kultaakin arvokkaampi, nimittäin yksi kuulija pääsee arvuuttelemaan uudessa osiossa: Mitä hittoa on boxissa? Eli ensi viikolla sä voit olla myös meidän studiossa? ;) Kuullaan taas!

104. Magdalan Maria & sukat makkaralla

Julkaistu 1.4.2021

Pitkäperjantain 60 minuuttinen spesiaali jakso. Magdalan Maria.. tuo nainen joka seurusteli? pani? voiteli? (arvuuttelua) Jeesuksen kanssa? Joka sitten puolestaan ilmestyi hänelle puutarhurina? Anto vai ei antanu synnit anteeksi? Jos raamattu on outoja tapahtumia täynnä.. niin on kyllä Pihlajankatukin. Miten Maarit Salin liittyy raamattuun? Onko Ismo vai Seppo sitten Jeesus? Ja monestikko Eero-Aaro voi kuolla ja nousta henkiin yhden sarjan aikana? Sekopäinen jakso. Tätähän te tilasitte. @nikotellen on instassa myös. Ottakaa seurantaan. Ollaan siellä aktiivisia viikon jokaisena päivänä.. ainakin melkein!

103. Typerimmät heräteostokset!

Julkaistu 26.3.2021

Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Anyfinin kanssa. Uusille Anyfinin asiakkaille Nikotellen -podcast tarjoaa koodilla NIKOTELLEN20 alennusta ensimmäisestä laskusta 20€. Anyfin ei siis koskaan myönnä uusia lainoja vaan he tarjoaa matalampia korkoja nykyisille lainoille. Hakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa! 1. Mene osoitteeseen anyfin.com tai lataa maksuton applikaatio (muista koodi NIKOTELLEN20) 2. Tee hakemus, liitä mukaan viimeisin kuva laskustasi. 3. Jos Anyfin pystyy madantamaan esim. osamaksusi korkoja saat heiltä tarjouksen, jos tarjous miellyttää sinua niin hyväksyt sen. 4. Anyfin maksaa laskusi ja sinä maksat laskuasi normaalisti jatkossakin, mutta nyt Anyfinille ja pienemmällä korolla. Säästä siis rahaa ja aloita oman elämäsi budjetointi jo tänään! Jaksossa kuullaan kuuntelijoiden hauskoja tarinoita shoppailusta. Mitä kaikkea typerää ihminen meneekään kiukkusena ostamaan kauppareissullaan? Entä mitä tulee tilattua 02.00 pahimmassa humalassa? Ja mitä ostoskoriin päätyy sunnuntain krapulapizzan seuraksi? @nikotellen podcast löytyy myös instagramista ja siellä on menossa parhaat etkot, jatkot ja kaikki muukin! Hyppää messiin jo tänään ;)

102. Vastarannan Kiiski & Tinder päiväkirjat

Julkaistu 19.3.2021

Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nextory:n kanssa. www.nextory.fi/nikotellen te saatte itsellenne 30 päivän täysin ILMAISEN kokeilujakson (uusille käyttäjille), koodilla 'Nikotellen' Jos te rakastatte meidän podcastia niin ihastutte aivan varmana Tinder Päiväkirjat -kirjoihin. Sukella siis jo heti tämän jakson jälkeen noiden pariin. Muita suosituksia Nikotellen studiosta on; Piti vielä sanoa ja Munametsä -äänikirjat. Nää menee myös hyvänä korvikkeena ennen ensi perjantain Nikotellen -jaksoa! @nikotellen podcast on instagramissa - muista ottaa parhaat etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä haltuun meidän tililtä!

101. Mitä helvettiä me nyt odotetaan?

Julkaistu 12.3.2021

Studiossa villiinnyttiin. Tinder pauhaa, keskustelut loppuu yhtä nopeasti kuin alkaakin, tilanne on niin toivoton että seuraavaksi tinderpakista löytyy filosofiset keskustelun aloitukset.. wtf? Entä mitä Jenna ja Niko nyt odottaa kun THE SATA on koettu. Mitä näiden kahden elämässä mahdollisesti tapahtuu seuraavan kahden vuoden aikana? @nikotellen löytyy instasta jossa parhaat etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä. Ota seurantaan! Kuullaan taas ensi perjantaina!

#100

Julkaistu 5.3.2021

100 minuuttia ja hyvä humala. @nikotellen podcast on instagramissa. parhaat etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä. youtubessa on meidän nauhoituksissa myös video, tsekkaa se Niko Saarisen youtube -kanavalta! kuullaan taas ensi viikolla ;)

99. Saatanan Tossu Tolvaset!

Julkaistu 26.2.2021

Ja sit yks ennen #100! Ihan käsittämätöntä. Ens viikolla sitten ollaankin muuten humalassa ja myös teillä on lupa korkkaa sillo ;) Tänään studiossa paistaa aurinko.. ja toinen on kaivautunut taas risukasaan suhdedraamojen kanssa. Kuka, mitä, häh? Minkä oivalluksen Niko tekee liittyen parisuhteeseen? Ja minkä lupauksen Jenna tekee jälleen? Parhaat etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä MIUKU-MAUKU @nikotellen ,ps: siellä on nyt käynnissä kysymysboxi johon teiltä toivottaisiin kiperiä kysymyksiä!

98. Raksamiehiä & yhdet jäät

Julkaistu 19.2.2021

Tinder +40, "mikä leipä olisit?"-testi ja virolaisille työmiehille tissien näyttelyä. Tälläkin viikolla jutut on laukalla ja Jenna & Niko ulapalla! Kaikki on siis hyvinkin ennallaan studiossa. @Nikotellen podcastin instassa on parhaat / pahimmat etkot, jatkot ja kommentoinnit viikon jokaisena päivänä. Ota haltuun. Vielä yks ennen THE SATAA.. hullua! Älkää karatko linjoilta ;)

97. Exiä rannalla,parisuhde & lesboilua!

Julkaistu 12.2.2021

Että niin.. Jenna pakkasi laukun ja lähti Ex On The Beach -sarjan kuvauksiin, Niko puolestaan purjehti parisuhteeseen ja kerkesihän Mäkikyrö pilluakin nuolemaan tässä välissä! Wtf? 97.jaksoa tätä kaikkea odotettiin, mutta nyt isketään faktat tiskiin! @nikotellen podcast instagramissa! Parhaat etkot, jatkot, paljastukset ja kaikki se & enemmän mitä missaat pelkän audion muodossa. Lähtölaskenta 100.jaksoa kohtaan on alkanut! Nauttikaa :*

96. KISSAN KOKOINEN VAAHTOPALLO!

Julkaistu 5.2.2021

Renny Harlin, oletko siellä? Käsikirjoitus on valmiina enää puuttuu ohjaaja! Miten Disney-ilta lopulta päättyi? Kuka tapailee ja ketä tapailee? Kevätkiima?! Bridgerton aiheuttaa vaarallisia tilanteita ja vaahtopalloja!? No mutta nyt on jakso lastattu kyllä hyvin epämääräisillä jutuilla! Me ollaan instassa myös @nikotellen ota meidät seurantaan siellä! Parhaat etkot,jatkot ja kaikki siltä väliltä. Tervetuloa sekopäiseen perheeseemme!

95. Kisuttelua! Kisuttelua!

Julkaistu 29.1.2021

VAROITUS: Jakso sisältää siirappisia kohtaamisia. Yhteinen minuutti ja pientä "kisuttelua". Toinen nuolee näppejään ja toinen jotain muuta. Tasan ei mene tälläkään kertaa nallekarkit studiossa. ..tosin koskapa ne menisi? Ottakaa @nikotellen instagram haltuun, koska siellä on pöydcästin etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä!

94. LIKI TÄYDELLINEN V*TUTUSLISTA!

Julkaistu 22.1.2021

Kuiva beauty blender? Taulut aina vinossa? Huu-Haaa Huttuset keskelllä tietä? Aina tiellä oleva pyykinpesukone? Liian lyhyet laturijohdot? Tänään studiossa listataan asioita jotka taatusti v*tuttaa myös sinua kun alat tarkemmin miettimään! Jaa omat hauskat tarinat @nikotellen instagramissa! Mikä sinua v*tuttaa just nyt? Ongelmat onneksi on tehty ratkottavaksi ja studiossa oivalletaan monta juttua joille lähdetään hakemaan patenttia! Ihmiskunta pelastuu ja tunnelin päässä on valoa ..(tänäänkin). Aamuvirkkujen iloksi jatkot julkaistaan jatkossa 06.00 perjantai aamuisin. Joten herätyskellot soimaan ja kohti uutta ihanaa päivää joka on täynnä mahdollisuuksia!

93. Vuoden ensimmäiset treffit & Herra Suoraan Asiaan!

Julkaistu 15.1.2021

On aika toivottaa tervetulleeksi uusin tulokas podcastiin. Hän on Herra Suoraan Asiaan tai kuten tuttavallisemmin sanotaan: Herra SA! Studiossa on kerrassaan hyvä flow. Nikolla on takanaan vuoden ensimmäiset treffit & Jennakaan ei ole moksiskaan vaikka arpaonni ei ole vielä suosinut. Onko Nikon treffit syynä siihen että Donald Trump menetti twitter tilinsä ja mitä kaikkea naapurimaan Putin voikaan keksiä jos ja kun toiset treffit on jo ovella? @nikotellen podcast on instagramissa ja jakson lisämateriaalit, etkot, jatkot ja muut löytyy sieltä! Jaksot ilmestyvät yleisön pyynnöstä jatkossa jo 06.00 aamulla jotta ne kulkevat kätevästi teidän matkassa töihin, kouluun tai vaikka on siellä aamupalapöydässä seurana!

92. Hävitetyt kengät, muutama mies ja se kaunein!

Julkaistu 8.1.2021

He ovat täällä (edelleen).. kaikki on muuttunut vai onko sittenkään? Vuosihoroskoopit apuun ja samojen kysymyksien äärellä jälleen. Treffejä, seksikumppaneita, sängyltä tippuneita miehiä, lukematon määrä Vesoja ja yks löydetty elämänrakkaus. Kahdessa ja puolessa viikossa on tapahtunut (ainakin jaksollisen verran asioita). Nikotellen tykittää parhaimmat ja kaameimmat etkot, jatkot ja muut instagramissa @nikotellen . Älä missaa päivääkään!

91. Mä en oo patja sun kullilles!

Julkaistu 1.1.2021

VUOSI 2021 SINUA ON ODOTETTU! Ihanaa vuoden ensimmäistä päivää! Tällä kertaa Niko ja Jenna tekee hieman yllättävät listat uudelle vuodelle. Kohti parempaa ja sen yli! Parhaat morkkistelut, jatkot, etkot ja muut @nikotellen instagramista.

90. Yks heteromies studiossa, auta meitä!

Julkaistu 30.12.2020

Vuoden 2020 VIIMEINEN jakso on täällä! Tällä kertaa suomen kaikkia heteroita studiossa edustaa: @samibruh Mitä vinkkejä Jenna ja Niko saa tulevalle vuodelle? Miten hurmataan miehet? Vai onko parhaat jo menneet ja osa meistä lopulta jää yksin? @nikotellen instagramissa surkeimmat läpät, etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä. Me kuullaan jälleen 1.1.2021. siihen asti.. eli ei kamalan kauas MOI MOIIIII.

89. VATKAAMALLA VARTIN MUNA

Julkaistu 25.12.2020

Vuoden viimeisen perjantain Nikotellen studiossa on levotonta! Ennustiko Simpsonit sodan? Jenna lähtee armeijaan? Niko perse edellä puuhun? seinään? MITÄ? Milloin se kulli on parhaimmillaan? Parhaat etkot, jatkot, sekoilut instagramissa @nikotellen ota haltuun. Älä missaa vuoden viimeistä lähetystä KESKIVIIKKONA!

88. OMG! Joulurauha..peruttu!

Julkaistu 23.12.2020

Huhu! Nyt on studiossa härskiä. Mamacitas -podcastin tytöt valtaa studion ja mikään aihe ei ole tabu & kaikesta voi puhua.. ja PUHUTAANKIN! Onko mahdollista että Nikotellen ei olekkaan enää podcastien kruunaamaton kuningas mitä tulee rivouteen? https://open.spotify.com/show/0LBFZyTPOvhp3dn7KdzkRf?si=le7UVbCEQKqzajdbVyZ0_A Tyttöjen podcast löytyy tuolta! Ottakaa haltuun! Ja parhaat etkot, jatkot ja hullunkuriset materiaalit meidän instassa @nikotellen ! Se elää myös koko joulun!

87.JOULU ON ANTAMISEN AIKAA

Julkaistu 18.12.2020

Tip-tap-tip-tap! Nikotellen podcastin joulujakso on täällä! Ei ehkä se ihan perinteisin sellainen.. eli emme ehkä suosittele kuuntelemaan koko perheen voimin (tätäkään jaksoa!) Joulu on totisesti antamisen aikaa..se käy selväksi tässä jaksossa! Parhaat etkot, jatkot ja nolot videot meidän instagramista @nikotellen

86. Toimiiko BB-romanssi ulkomaailmassa Ella?

Julkaistu 16.12.2020

Studiossa tänään 178cm pelkkää säärtä! Mitä kuuluu BB-romanssille jota koko Suomi seurasi koko syksyn ruuduista? Entä miten ulkomaailma kohtelee muuten Ellaa? Ja mitkä ovat karut tilastot mitä tulee näihin romansseihin.. Parhaat etkot, jatkot ja sekoilut @nikotellen instassa myös läpi pyhien! Ota haltuun!

85. Valkoiset pikkuhousut ja esileikin tappaja!

Julkaistu 11.12.2020

Esileikit käyvät kuumana WhatsAppissa.. kunnes yksi kysymys pysäyttää ja latistaa tunnelman tyystin. Entä onko syytä epäillä että kyseessä on kissakala jos mies ei vuonna 2020 omista mitään somea ja tarjoaa vain puhelinnumeroaan? Jenna ja Niko ovat tuttujen kysymyksien & pohdintojen äärellä jälleen. Miten tilanne Herttoniemi lopulta päättyy? Ja kuka ihme onkaan Jätti?

84. Paljastuiko studiossa salaisuus?

Julkaistu 9.12.2020

Miksi hitossa 14.12. pitää merkkaa kalenteriin? Mitä ihmettä maanantaina voisi tapahtua? Studiossa tällä kertaa nainen joka ei välttämättä esittelyjä kaipaa, mutta kerrottakoon että hän on ROSANNA KULJU! Nainen joka halusi olla siivooja, mutta rajan ylittäessä hänestä tulikin missi. Juttu lähtee taas hieman lentoon.. kuten aina! Seuraa meidän päivän vierasta somessa @rosannakulju ja meidän instagramista @nikotellen löytyy parhaat videot, etkot, jatkot ja kaikki se mitä ei muualla kehdata julkaista! Nikotellen koko joulukuun sekä keskiviikkoisin että perjantaisin. Kuullaan taas!

83. THE SEKSILELU SPESIAALI!

Julkaistu 4.12.2020

Tänään studiossa surisee.. ja innostus on käsin kosketeltavissa ;) Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Huippukiva.fi -verkkokaupan kanssa. www.huippukiva.fi/kampanja/nikotellen on se sivu josta pääset kurkkaamaan kaikki Jennan ja Nikon jaksossa puhutut suosikit. Ja tuo on se linkki jonka kautta voitte hakea ainakin ne ilmaiset 12 kpl kondomeja piristämään teidän loppuvuotta. Ja jos tilaus on yli 40€ niin toimitus on täysin ilmaista. Ja ihmiset: TOIMITUS ON RUSKEASSA LAATIKOSSA! Eli voitte noutaa ne ilman hikikarpaloita otsalla sieltä lähimmästä postista ;) Pidä huippukivaa yksin tai yhdessä!

82. 21 JA NEITSYT!

Julkaistu 2.12.2020

Historian ensimmäinen Nikotellen -keskiviikko on täällä! Joulukuun ajan me Nikotellaan keskiviikkoisin ja perjantaisin. Keskiviikon jaksoissa meidän seurana on studiossa aina vieras. Ensimmäisen bonarin teemana on: Neitsyys. Laulaja,somevaikuttaja Tuuli kertoi aikaisemmin keväällä videolla olevansa neitsyt ja soppa oli valmis. Hämmästyneitä kommentteja, klikkiotsikoita.. miksi tämä aihe kiinnostaa niin paljon että myös me halusimme ottaa tästä enemmän selvää? Studiossa juttu lähtee tututusti laukalle.. Mitä jos Tuuli myisi huutokaupassa neitsyytensä? Entä tulemmeko me kuulemaan siitä kun se "kaunein" lopulta tapahtuu vai tapahtuuko? Tuuli löytyy instagramista @tuuli ja meidän podcastin parhaimmat etkot, jatkot ja kaikki siltä väliltä @nikotellen instan tilillä!

81. Yks iso meemi!

Julkaistu 27.11.2020

What do you meme? Tällä kertaa studiossa otetaan avuksi onnenkeksit, meemi-kortit..ja keskustelu käy kuumana kun Niko ja Jenna katsovat miltä vuoden viimeinen kuukausi tulee näyttämään ja entä onko 2021 edeltejäänsä parempi? Lisäksi studiossa tipahtaa pommi! Nyt loppuvuosi Nikotellaan kahdesti viikossa. Perjantain jakso saa rinnalleen kaikkien podcastien isän, äidin, riivasen pikkuveljen ja hieman perverssin papan sillä me Nikotellaan myös keskiviikkoisin! Ota meidän instagram haltuun, koska siellä on maan parhaat etkot ja jatkot & jotain siltä väliltä @nikotellen

80.Herra Burger King

Julkaistu 20.11.2020

20.jaksoa aikaa löytää miehet! Nyt vähän äkkiä sitä sutinaa tänne! Kuka paistoi burgereita janoisille? Ja kuka joutui nuuttipukkina ikävän tilanteen eteen? Tässä jaksossa myöskin mukaan hyppää riivanen Herra Burger King!

79. KAIKKIEN AIKOJEN: THE KÄNNI -JAKSO!

Julkaistu 13.11.2020

Tälllä kertaa studiossa ei aloitella vaan sinne saavutaan jatkoille. Käsissämme on kaikkien aikojen "THE KÄNNI" -jakso. Ensimmäistä kertaa Nikotellen historiassa jaksoa jouduttiin jopa editoimaan, koska kaikki ei todellakaan olisi sopinut.. ei lasten, mutta ei myöskään aikuisten korville. Kello lyö studiossa 00:40 ja meno on sen mukaista. Lähetyksessä otetaan pienet morkkis puhelut Lappiin jossa toinen juontajista on tällä kertaa!

78. Jonnet ei muista part III

Julkaistu 6.11.2020

Se on täällä vihdoin! #jonneteimuista part 3. Tänään studiossa ei itketä sinkkuutta, kirota tai purnata miesten perään..vaan muistellaan aikaa kun kaikki oli paremmin. Vai oliko sittenkään? Kuka näytti tissit Ofelia-pullon vuoksi? Keneltä vedettiin ilmat pihalle välituntisin? Tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen!

77. Katsomme pornoa liikaa!

Julkaistu 30.10.2020

Hän on täällä tänään! Vieraana seksuaalikasvattaja Bettina Gräsbeck - seksuaalisen hyvinvoinnin rautainen ammattilainen. Tekeekö kerta homoksi? Miksi nainen voi p*nna naista, mutta mies ei miestä? Oletko tietoisesti tai tietämättäsi bi-utelias? Porno ja seksilelut! Mihin tahansa löytyy korvike - ja helposti. Miten porno vaikuttaa meihin? Puhutaan asioista oikeilla termeillä ja suoraan. Tärkeitä kysymyksiä, avoimia vastauksia. Suomen kovin ja avoimin podcast Nikotellen - pistä meidät seuraten Spotifyssa ja Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen Aiheesta lisää www.metropoli.net

76. Joku sai ja joku pettyi taas

Julkaistu 23.10.2020

Niko ja Jenna, Nikotellen -podcastin vauhtikaksikko jälleen rakkauden kiitoradalla. Kuka kävi treffeillä ja kenen kanssa? Entä kuka pääsi harrastamaan sitä kauneinta, ja millä seurauksilla? Onko usko jo mennyt - lyödäänkö hanskat tiskiin? Lisää meidät suosikkeihisi Spotifyssa ja seuraa meitä Instagramissa @nikotellen , niin tiedät mistä Suomen suosituimmassa podcastissa puhutaan.

75. MYSTEERI: Kuka runkkasi ja ketä?

Julkaistu 16.10.2020

Nikon synttäriviikonloppu Porvoossa mökillä. Paljussa muutakin kuin kuumaa vettä. Saunassa muutakin kuin hikeä. Pullo- ja tölkkikaupalla märkää ja kenties sitä itseäänkin, kaikkein kauneinta - mutta kuka teki ja mitä? Entä kuka rakastui ja keneen? Kuvioissa mukana myös Herra Löytäjä ja yllätys-yllätys out of the blue, Herra Herttoniemi. On aika syntien ja MYSTEERIN.

74. The Seksilista & Rullaluistelua

Julkaistu 9.10.2020

Niko ja Jenna korkkaavat uuden studion. Jutut pysyy uudessakin paikassa yhtä levottomana. Skumpan lomassa puidaan uusimmat pettymykset, oudot ehdotukset ja lopussa pudotetaan pommi: Kuka listaa ja mitä listaa? Hauskimmat extrat löytyy @nikotellen Instagramista ja viihdemaailman uusimmat käänteet @metropoli_net

73. Kammottavat yleissaunat

Julkaistu 2.10.2020

Tällä viikolla ollaan (jälleen) jännän äärellä. Viikonloppu toivotetaan varoen tervetulleeksi. Studiossa valmistaudutaan treffeihin ja tehdään (jälleen) lupauksia Tinderin suhteen. Mitä mieltä parivaljakko on yleissaunoista ja minkä yllättävän muiston he jakavat yhteiseltä saunareissulta? Seuraa menoa @nikotellen Instagramissa ja podcastin tarjoilee @metropoli_net www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com

72. Suoria ehdotuksia ja pari kondyloomaa

Julkaistu 25.9.2020

Mitään ei ole tapahtunut ja sitten onkin tapahtunut vaikka mitä. Studion polttava kysymys kuuluu: ”Voiko kondylooman hommata yleisestä vessasta itselleen?”. Niko on Jennan Tinderin kimpussa ja lopulta parivaljakko intoutuukin lähettämään suoria ehdotuksia miehille! Instagram @nikotellen tarjoaa jälleen viikon parhaat jälkilöytyt ja podcastin tarjoaa @metropoli_net www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com

71. Mitä jos sinulla olisi...

Julkaistu 18.9.2020

Mitä jos sinulla olisi 7 tuntia aikaa ennen maailmanloppua? Tässä jaksossa puidaan Tinderin uutta ”peliä” jossa käyttäjällä on seitsemän sekuntia aikaa päättää tulevaisuudestaan. Kenen julkkiksen dm:ään Jenna ja Niko slaidaisivat, jos kyseessä olisi panotreffit? Entä tekisikö parivaljakko viimeisinä tunteinaan rikoksia? Ja mikä olisikaan paras tapa viettää ihmiskunnan viimeisiä tunteja? Seuraa parivaljakon elämää Instagramissa @nikotellen. Lisäksi pidä itsesi ajantasalla viihteen maailmasta ottamalla seurantaan podcastin tarjoaja @metropoli_net. Menossa mukana www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com

70. Onlyfans + pari muuttujaa

Julkaistu 11.9.2020

JUHLAJAKSO! Mites meni noin niinku omasta mielestä?

69. Selvisin takaisin

Julkaistu 4.9.2020

Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

68. Kaikilla mausteilla

Julkaistu 28.8.2020

Tiedät mihin olet tullut - harhaanjohtavinta ikinä, nimittäin et voi koskaan tietää mihin olet tullut - Nikotellen podcast yllättää joka ikinen kerta. Nikotellen -podcast parhaita paloja - perjantain piristys! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instassa @metropoli_net & @nikotellen

67. Miekka tanassa kohti tulevaa

Julkaistu 21.8.2020

Tällä kertaa on Jennan vuoro myydä sielunsa. Kumman tulevaisuus näyttää valoisammalta - Jennan vai Nikon? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

66. Kerro, kerro kuvastin

Julkaistu 14.8.2020

Niko myy sielunsa. Miltä näyttää tulevaisuus? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

65. Kalsarikännit Q&A

Julkaistu 7.8.2020

Keitot tulille ja loppu se länkyttäminen! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen.

64. Äidin poika

Julkaistu 31.7.2020

Äidit on #best Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

63. Nyt poistu Tinder

Julkaistu 24.7.2020

Friends with no benefits, Tinderille baiii ja identiteettikriisi. Niistä on jakso 63. tehty. Yritä pitää naama peruslukemilla, et muuten onnistu! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instassa @metropoli_net & @nikotellen

62. Tilanne on perkelöitynyt

Julkaistu 17.7.2020

Ei saat*na, nyt! Forrest Gump ja Töölönlahti, onko tässä sekavin jakso ikinä? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

61. Risteilyseksiä

Julkaistu 10.7.2020

Alun vieraskoreus on nyt takana päin, kun Jenna ja Niko painavat täyttä höyryä eteenpäin. Kuka oli kenen hytissä ja suomalaista ilman risteilyä. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com

60. TERVETULOA!

Julkaistu 3.7.2020

Jakso 60! Suuren juhlan tuntua ja rumpujen pärinää. Tervetuloa *****! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

3-59. Somemyrsky

Julkaistu 26.6.2020

Kun koko Suomi tuntee olevansa petetty. Miltä tuntuu olla koko kansan suurennuslasin alla? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

3-58. KVG! Maisa Torppa

Julkaistu 19.6.2020

Kaikkien aikojen haastattelu - Maisa Torppa - In Your Face! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net ja @nikotellen

3-57. Homopornoa metsikössä

Julkaistu 12.6.2020

Ensimmäinen jakso - elämä jatkuu! Podcastin tarjoaa: www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

56. Jäähyväiset

Julkaistu 5.6.2020

On aika jäähyväisten - Nikon ja Jonnan viimeinen yhteinen jakso. Elämä kuljettaa, mitä jatko tuo? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

55. The Känni -jakso III

Julkaistu 29.5.2020

Kaikkien aikojen toivotuin jakso, The Känni -jakso III. Mahtavaa perjantaita! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instassa @metropoli_net & @nikotellen

54. Paljastuksien perjantai

Julkaistu 22.5.2020

Historiallinen hetki - tajunnan räjäyttävä jakso! Sekä Niko että Jonna paljastavat jotain, mitä kumpikaan heistä ei ole vielä edes toisilleen kertonut. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

53. Hempeilyä kirsikkapuistossa ja v*tutusta

Julkaistu 15.5.2020

Lässyn, lässyn, lää ja voi v*ttu! Meneekö ikinä mikään suunnitellusti? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net ja www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

52. Alax olee?

Julkaistu 8.5.2020

Mr. Vatsalihas aka Mussukka, who the hell is he?! Mikä saa Nikon niin pois tolaltaan, että on valmis harkitsemaan naisseuraa? Varaudu hikoilemaan - hiillos on valmis! Podcastin tarjoilee: www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa: @metropoli_net & @nikotellen

51. Anopit helvetistä

Julkaistu 1.5.2020

Tosielämän kauhutarinoita anoppilasta ja yllättäen vähän muutakin. ;) Podcastin tarjoaa: www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen

50. Kumman kaa? part. II

Julkaistu 24.4.2020

JUHLAJAKSO! Legendaarinen "Kumman kaa" -jakso saa jatkoa! Ketä ovat nämä mystiset miehet, jotka Jonna & Niko ovat valinneet? Sivuraiteiltakaan ei taas vältytä, kun kerran vauhtiin pääsee, niin paluuta ei ole! Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com

49. Ruskeat lakanat ovat merkki hauskanpidosta

Julkaistu 17.4.2020

Next level "kerran yks kaveri" -paljastukset ja Keravan villit vuodet. Tässä jaksossa muistellaan muidenkin puolesta, sori kaverit! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instagramissa @nikotellen & @metropoli_net

48. Inttikundeja ja erakkomiehiä

Julkaistu 10.4.2020

Vain yksi ja ainut Nikotellen-podcast - pääsiäisen kunniaksi mun..kkirikas jakso kaikilla mausteilla ja paistorasvoilla. Podcastin tarjoaa: www.metropoli.net & www.tinderinparhaat.com Seuraa meitä myös Instassa: @metropoli_net & @nikotellen

47. Aurinkoisia päiviä risukasassa

Julkaistu 3.4.2020

Nyt on maailmankirjat sekaisin ja yllätyksiltä ei vältytä. Sekä Jonnalla että Nikolla on molemmilla kerrottavaa. He toteavat myös kuinka pimeä paikka Tinder on, luettuaan pari esimerkkiä uudelta sivustolta: www.tinderinparhaat.com. Podcastin ja www.tinderinparhaat.com tarjoaa www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen.

46. Kohurealityt syynissä!

Julkaistu 27.3.2020

Realityn ammattilainen Niko ja Jonna mankeloivat Suomen tosi-tv skeneä. Lopulta päädytään ultimaattiseen kysymykseen, joka koskettaa molempia. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

45. Kimppakivaa ja siitosori

Julkaistu 20.3.2020

Ei sanaakaan ajankohtaisesta mediaripulista. Vain sinä, Jonna ja Niko - tutun sekavissa tunnelmissa. Metropolin Nikotellen tempaisee sinut mukaansa ja saa sinut hetkeksi irtautumaan arjesta. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net Seuraa meitä myös Instagramissa, @metropoli_net & @nikotellen

44. Vaiettu julkiseksi

Julkaistu 13.3.2020

Mitä et ole koskaan ikinä kehdannut kenellekään kertoa? Jonna ja Niko lukevat kuuntelijoiden paljastuksia. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net Instagram @metropoli_net

43. Tallinnan timanttinen mieskarkki

Julkaistu 6.3.2020

Kuumempi kuin Saharan polttava aurinko, timanttisempi kuin kuningatar Elisabet II:n kruunun jalokivi - mieskarkki, tuo Tallinnan löytö. Teretulemast tagasi!

42. Jonnet ei muista part. II

Julkaistu 28.2.2020

Jatko-osa, part. II. Oot aiva jonne, josset muista! Parasta nostalgiaa, myyttejä ja todella sairaita juttua. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

41. The Känni Q&A II

Julkaistu 21.2.2020

Shottiralli ja Q&A! Mitä välinettä tai esinettä voi käyttää oivallisesti seksiin? Noloin känniseksikokemus? Oksat pois, jakso ilman rajoja. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

40. Tinder on rikki?

Julkaistu 14.2.2020

Koronavirus ja Thaimaan matkamuistot. Tinder on rikki. Jodelissa juorutaan. Menkkaseksi. OMG! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

39. Aikamatka tulevaisuuteen

Julkaistu 7.2.2020

Klamydiasta kukkakaaliin! Nikotellen-kaksikko rikkoo jään kuin jään (vaikka jää puuttuisi). Nimittäin ei viikkoa ilman Suomen top-podcastia ja asioita, joista sinä et uskalla ääneen puhua. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net, seuraa meitä Instagramissa @metropoli_net

38. Kuuntelijoiden kuuma linja

Julkaistu 31.1.2020

Kuuma linja on täällä - rakkaudenammattilaiset vastaavat kuuntelijoiden kinkkisiin ja elämää pienempiin ja suurempiin kysymyksiin. Podcastin tarjoaa: www.metropoli.net

37. Rakastuin mä kerjäläiseen

Julkaistu 24.1.2020

Deitit Tampereella, nääs. Viagraa ja sukukalleuksien tatuointia. Sulaa laavaa, sillä kerjäläinen vei sydämen. Kuuntele Suomen parhaimpiin kuuluuvaa podcastia. Podcastin tarjoaa: www.metropoli.net

36. Ulosottohelvetissä

Julkaistu 17.1.2020

Millaista on elää susikoirat kintereillä?

35. Ylistystä sinkkuudesta

Julkaistu 10.1.2020

Sinkkuna oleminen on best! Miksi? Miljoona hyvää syytä ja pari harha-aselta - nimittäin tässä jaksossa lähtee taas laukalle. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

34. Krapulaa ja horoskooppeja

Julkaistu 3.1.2020

Oliko vuosi 2019 suosiollinen Nikolle tai Jonnalle - vihdoin parisuhteessa? Lisäksi ajaudutaan kuiviin ja märkiin limakalvoihin - sillä krapulassa mikään ei jää sanomatta.

33. Vuosi pakettiin!

Julkaistu 27.12.2019

Vuoden viimeinen jakso. Laitetaan vuosi pakettiin ja muistellaan vuotta 2019.

32. Kumman kaa?

Julkaistu 20.12.2019

Tiukkaa analyysiä, fantasiaa ja kunnianloukkauksia. Oksat pois, nyt selviää - kumman kaa? Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

31. The Känni Q&A

Julkaistu 13.12.2019

Q&A jakso kännissä! Tässä jaksossa ei ole mitään häpyä, sillä Niko ja Jonna ovat aivan pierussa. No filter-takuu. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net. Seuraa meitä myös Instassa @metropoli_net.

30. Joulumuisteloita ja pikkutuhmia kahvitaukoja

Julkaistu 6.12.2019

Yhtä juhlaa! Onnea Suomi, Suomen itsenäisyyspäivänä! Onnea Niko, Nikon nimipäivänä & onnea Nikotellen-podcast 30-juhlajakson johdosta! Joulukuun ensimmäinen jakso, jouluiset terveiset yöllisestä Kauppakeskus Forumista. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net. Pysy ajantasalla, seuraa meitä Instagramissa: @metropoli_net

29. Suoraa puhetta kullista

Julkaistu 29.11.2019

Suoraa puhetta siitä itsestään! Tämä on kova jakso, kirjaimellisesti. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

28. Outoja tapoja & ihan vähän seksiä

Julkaistu 22.11.2019

Neuroottinen vai muuten vain outo? Kaukana suomalaisesta ja Jyväskylän helmet. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

27. Hikiset varpaat & likaiset boxerit

Julkaistu 15.11.2019

Kun kuvittelit kuulleesi jo kaiken - olit väärässä. Sillä tämä jakso on kaikista tähänastisista jaksoista sairain - tästä ei ole enää paluuta. Jaksoa suositellaan yli 16-vuotiaille. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

26: Herätekokouksia ja yöllisiä kohtaamisia

Julkaistu 8.11.2019

Kostea yllätys elokuvateatterissa. Alastomuutta, kateutta ja yhteys poliisiin. Eikä tässä vielä kaikki - vain yksi kosketus ja usko on hänessä. Podcastin tarjoaa www.metropoli.net / Podcast sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

25. Niko etsintäkuuluttaa miehiä & Jonna naisia?

Julkaistu 1.11.2019

Saarisen Nikon jatkoilla. Seksuaalisesti häiriintyneet ja lesbomarkkinat.

24. KÄTY: Niko naisen kanssa & Jonnan traumaattiset poikajatkot

Julkaistu 25.10.2019

Sulka hattuun ja seuraavan aamun herätys kahden serkuksen välistä. Niko naisen kanssa ja ystävän pikkuveli. Jälkiehkäisypilleri. Nuoruus ja villit kotibileet.

23. Pappia kyydissä & 20 tinderkeskustelua

Julkaistu 21.10.2019

Tinder VS Pokemon Go. Ratsailla ja pappia kyydissä. Rietastelua rippileirillä. Oh my - taas mennään!

22. Studiossa oman elämänsä seksinukke "Cindy" ja heteromies

Julkaistu 11.10.2019

Tuplaveivi vaatteet päällä, päästä kiinni ja syvälle - vain oman elämänsä seksinukelle "Cindylle" voi käydä näin. Todetaan myös, että Tinder on syvältä ja täynnä hulluja! PS. Lähetyksessä vieraana heteromies.

21. Pikasuihinottoja ja lapsihaaveita

Julkaistu 4.10.2019

Epätoivo ja todellisuus. Seksinukke ja pikasuihinotto. Huippusuositun Nikotellen-podcastin kaksikko Niko ja Jonna jatkavat häpeilemätöntä suorapuheisuuttaan. Adrenaliini on taattu! Podcastin tarjoaa www.metropoli.net

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 10

Julkaistu 27.9.2019

GRANDE FINALE! Nikotellen 2.0 kauden päätösjakso, joskaan ei suinkaan viimeinen, nimittäin kyllä - supersuosittu Nikotellen jatkuu! PS. Nyt kannattaa viimeistään seurata @metropoli_net Instagramissa, nimittäin ensi viikolla startataan megakamppis!

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 9

Julkaistu 20.9.2019

Jakso 9. Aiheena ihastuminen ja ensihuuma. Selviää myös, kuinka Jonnan kävi "meikittä baarissa" -testissä. Kuuntele myös Nikon deittikokemus.

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 8

Julkaistu 6.9.2019

Kahdeksannen jakson kriittisenä aiheena ulkonäkö. Miksi se puhuttaa ja kiinnostaa niin paljon? Mihin tämä maailma on menossa? Suorat sanat

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 7

Julkaistu 30.8.2019

Kauan odotettu Q&A jakso! Suoriin kysymyksiin suoria vastauksia - ja paljastuksia. Se mitä et tiennyt, tiedät nyt.

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 6

Julkaistu 23.8.2019

Tämänkertaisessa Nikotellen 2.0 jaksossa tiukka "life update". Mitä Niko ja Jonna ovat saavuttaneet? Vihdoin! Tiedossa siis kuumankosteita paljastuksia, oletko valmis?

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 5

Julkaistu 16.8.2019

Jonnet ei muista! Mikä on aromipesä, entä puhelinkortti? Mitä jekkuja Niko ja Jonna ovat saaneet aikaiseksi? Jaksossa 5 nostalgisoidaan ja ihmetellään. Se mikä oli ennen, ei ole enää.

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 4

Julkaistu 9.8.2019

HUOM! K-16. Hikikarpalot ja kuumotus, pidä housuista kiinni! Nikotellen 2.0 jaksossa 4 seksipaljastuksia ja ronskeja mielipiteitä, nyt mennään eikä pidätellä!

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 3

Julkaistu 1.8.2019

Jaksossa 3 vakavoidutaan ja puhutaan elämän vaikeista asioista, tapahtumista ja vastoinkäymisistä. Lisäksi pohditaan miksi ihmisten on vaikea sitoutua parisuhteeseen ja mikä on nykypäivän pettymys.

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 2

Julkaistu 26.7.2019

Ei jaksoa ilman paljastuksia. Mikä on ollut se noloin känni? Mitä ihminen on valmis tekemään, kun hätä yllättää? Kuuntele Nikon ja Jonnan rohkeat paljastukset ja ota selvää onko kumppanin löytyminen edennyt.

NIKOTELLEN 2.0 - Jakso 1

Julkaistu 18.7.2019

UUSI KAUSI, nimittäin NIKOTELLEN 2.0 on täällä! Entistä rohkeampana, rehellisempänä ja aidompana. Nyt mennään ihon alle - ja kovaa. Luvassa kuumia paljastuksia, joten pidä housuista kiinni. Puikoissa Niko Saarinen ja Jonna Saari.

Nikotellen - Jakso 10

Julkaistu 4.7.2019

SYNTTÄRIJAKSO, Jakso 10. Vieraana Vilma Josefiina K. Mistä Vilma ilman Juusoa on tehty?

Nikotellen - Jakso 9

Julkaistu 14.6.2019

Jakso 9. EXTRA! Ainutlaatuisessa haastattelussa vieraana MissSuomi 2019 semifinalisti Riikka Uusitalo, 25-vuotias vaaleaverikkö, joka nousi yleisöäänestyksessä ylivoimaiseksi ennakkosuosikiksi.

Nikotellen - Jakso 8

Julkaistu 6.6.2019

Jakso 8. "Seksi-Marianne", "Povipommi", kaksi tissiä ja isot silmät. Kuka Marianne Kallio todella on? Kuuntele rankka ja henkilökohtainen haastattelu.

Nikotellen - Jakso 7

Julkaistu 24.5.2019

Jakso 7. Avioliitto, ero, ulosotto, perheenjäsenen kuolema - Niko Nousiainen ei ole helpolla päässyt. Mitä Nikolle kuuluu nyt ja kuinka ihminen selviää, kun elämä koettelee?

Nikotellen - Jakso 6

Julkaistu 16.5.2019

EXTRA! Jakso 6. Syväluotaava ja henkilökohtainen katsaus tämänkertaisen vieraan, Henna Kalinaisen elämään. Miten käy ihmisen, kun julkisuus puukottaa selkään?

Nikotellen - Jakso 5

Julkaistu 10.5.2019

Jakso 5. Vieraana Love Island Suomesta tuttu Senja Saarinen ja uusi tuttavuus Henryk Björkström! Aiheena mm. somevaikuttavuus ja uusi viihdepainotteinen keskusteluohjelma: "Pikkulinnut lauloi", joka starttaa uudella kanavapaikalla 19 "INEZ".

Nikotellen - Jakso 4

Julkaistu 18.4.2019

Jakso 4. Vieraana kaikkien tuntema Amanda Harkimo. Amanda Harkimo on tullut tutuksi yhdestä jos toisesta reality -ohjelmasta ja onhan hän myös ollut Ruotsin TV -tuotannossa mukana. Millainen on Amandan julkisuuskuva? Antaako sukunimi Harkimo etuoikeuksia?

Nikotellen - Jakso 3

Julkaistu 11.4.2019

Jakso 3. Vieraana tämän hetken kuuma nimi, Jenna Mäkikyrö. Jenna on tuttu Temptation Island Suomesta, jossa hän sinkkuna viettelee parisuhteessa olevia miehiä. Lisäksi Jenna tunnetaan myös Big Brother kaudelta 2014.

Nikotellen - Jakso 2

Julkaistu 29.3.2019

Jakso 2. Niko vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin ja ajankohtaisiin aiheisiin ottaen kantaa henkilökohtaisesta näkökulmastaan.

Nikotellen - Jakso 1

Julkaistu 14.3.2019

Jakso 1. UUTTA! Yhteistyössä Metropoli.net kanssa Niko Saarinen podcast "Nikotellen" starttaa palavalla aiheella; sinkkuus. Vieraana Jonna Saari, joka on tuttu esimerkiksi Big Brother kaudelta 2012.

Takaisin podcastien listaan