Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Aidot oudot podcast

Podcast by Aidot Oudot

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 89 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 9.1.2020.

MURHA.INFO, JOUKKOKUOLEMA KLUBILLA, NETTISAALISTAJAN 81 UHRIA, TAUTEJA RUUMIILTA KOTIIN | #89

Julkaistu 14.8.2022

Luemme tällä kertaa Murha.Infon kautta löytyneitä uutisia. Joukkokuolema klubilla, ruumishuoneelta sairauksia kotiin, nettisaalistajan uhrit ja muita uutisia.

TARUOLENNOT, WENDIGO, JERSEY DEVIL, CHUBACABRA, ANTERO VIPUNEN JA MUITA | #88

Julkaistu 17.7.2022

Tämänkin jakson aihe tuli teiltä kuulijoilta, kerromme nyt Suomen mytologian sekä muiden kansojen taruolennoista. Hammaskeijusta Antero Vipuseen. Kalevalaa ja alkuperäikansojen uskomuksia, sekä muutama tuoreampi pelottava olento.

YHDEN HITIN IHMEET, MUSIIKKIJAKSO | #87

Julkaistu 10.7.2022

Kuulijatoiveena toteutamme meidän ensimmäisen musiikkijakson. Käymme läpi yhden hitin ihmeitä ja kerromme mitä ajatuksia sekä muistoja kappaleet meissä herättävät. Tervetuloa mukaan musiikkimatkalle halki aikojen ja muistojen. Meidät löytää: Aidot oudot podcast: Spotify: http://bit.ly/aospotify Patreon: https://www.patreon.com/Aidotoudot Email: [email protected] Instagram: http://bit.ly/aidotoig Twitter: https://twitter.com/AidotOudot Discord: https://discord.gg/vX6R7xYrvb Henna: Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHiablN2fjhKWgGj1abj0FQ Instagram: https://www.instagram.com/hen_zuu/ Mikko: Youtube: https://www.youtube.com/user/kmosfin Instagram: https://www.instagram.com/kmosfin/

KAUHUNAAPURIT, KUN ASUMINEN KÄY VAAN MAHDOTTOMAKSI | #86

Julkaistu 3.7.2022

Naapuririidat ovat yleisiä, mutta toisinaan ne kärjistyvät pahemman kerran. Uhkaillaan, heitellään kiviä, asennetaan kameroita tai aiheutetaan muuta haittaa. Käymme tässä jaksossa läpi tarinoita kauhunaapureista.

7 LAPSIMURHAAJAA, KUINKA ELÄMÄ VOI OLLA ALUSTA ASTI TUOMITTU. EI HERKILLE!| #85

Julkaistu 27.6.2022

Lapset jotka tappavat ja murhaavat toisia lapsia, syntyykö ihminen pahaksi vai onko syynä ympäristö? Kaikki nämä lapset ovat viettäneet lapsuutensa kurjissa tai ainakin kyseenalaisissa oloissa. Kerromme teille seuraavista tapauksista: William James Bosket, Mary Bell, Armajeet Sada, Jesse Pomeroy, Edmund Emil Kemper III, Jon Venables, Robert Thompson sekä Cayetano Santos Godino

ASIAT JOTKA VITUTTAA, MAISKUTUS, RULLAPORTAIDEN EDUSTAN TUKKIMINEN JA MONIA MUITA | #84

Julkaistu 19.6.2022

Mikä vituttaa, mikä jäytää hermoja, mikä tekee hulluksi?! Käymme tässä jaksossa läpi omia ja muiden kokemia asioita jotka ärsyttävät kanssaihmisissämme. Kunnon avautumisjakso jossa päästellään höyryjä ilman rajoja.

LASTEN SUUSTA KUULEE TOTUUDEN, +16 JUTTUA SIITÄ MITÄ LAPSET OVAT SANONEET | #83

Julkaistu 29.5.2022

Lapset pohtivat, möläyttelevät ja puhuvat vaikka mitä. Tässä jaksossa kerromme teille reilut 16 lyhyttä juttua lasten suusta, myös omia lapsuuden tarinoita.

OUDOT LAIT 2, KUOLEMINEN KIELLETTY, PIERESKELYSTÄ SAKOT JA MONTA MUUTA OUTOA LAKIA | #82

Julkaistu 22.5.2022

Kuulijatoiveena palaamme outojen lakien pariin. Ja niitähän riittää, usemmankin jakson edestä. Tässä jaksossa mietimme lakeja jotka liittyvät isojalkoihin, lehmiin, aaseihin, kuolemaan, säikyttelyyn ja moneen muuhun.

7 MAAILMANLOPUN UHKAA | #81

Julkaistu 8.5.2022

Maailma uhkaa aina loppua, on ilmastonmuutosta, supertulivuoria, pandemioita, asteroideja, ihmisen toiminta ja monia muita vaaroja. Keskustelemme tässä jaksossa seitsemästä ihmiskuntaa uhkaavasta vaarasta. Mitä ne ovat ja mitä me olemme niistä mieltä?

10 NÖYRYYTTÄVÄÄ RANGAISTUSTA KUTEN KAUPUNGIN KIVET, HEVONEN JA KUOLAIMET| #80

Julkaistu 1.5.2022

Entisaikoina oltiin erittäin luovia rankaisujen suhteen, keksittiin edullisia, mutta erittäin kivuliaita sekä nöyryyttäviä rankaisuja. Luemme teille Tieteen kuvalehden Historia -lehden artikkelin, sillä se oli niin mielenkiintoinen että tahdoimme kommentoida artikkelia.

ENTISAIKOJEN OUDOT IHMELÄÄKKEET, HUUMEITA, PERÄRUISKEITA JA ELÄINRUHOJA | #79

Julkaistu 16.4.2022

Historian saatossa on käytetty kyseenalaisia aineita ja metodeita sairauksien parantamiseen. Uskomukset ohjasivat toimintaamme pitkään ja maailman vähitellen teollistuessa ihmeaineisiin luotettiin ilman sen kummempia tutkimuksia. Tässä jaksossa kerromme 9 erikoista, omituista ja jopa vaarallista lääkettä ja parannuskeinoa.

SELVITYMISTARINAT, SÖISITKÖ IHMISLIHAA TAI LEIKKAISITKO OMAN KÄTESI? | #78

Julkaistu 9.4.2022

Ihminen selviää uskomattomista kiipeleistä, jos tahto elää on riittävän suuri. Tässä jaksossa kerromme viisi rankkaa mutta myös innoittavaa selvitymistarinaa.

KATOAMISET MERELLÄ JA ILMASSA | #77

Julkaistu 2.4.2022

Kuinka matkustajalaiva voi kadota valonvälyksessä tai lentokone hävitä tuhkana tuuleen? Kerromme teille 9 mystistä katoamistarinaa taivailta sekä maailman meriltä.

NOLOT SEKSIKOKEMUKSET KUTEN OKSENTAVA KOIRA, NAPAAN TÖKKIMINEN JA VANHEMPIEN NEUVOT | #76

Julkaistu 28.3.2022

Seksi on puuha jossa kaikki joskus mokaavat, välillä syy on ympäristössä, välillä tiedoissa tai sitten jossain muualla. Siinä kun sitä kaikkein kauneinta harrastaa, ei toivoisi kokevansa yllätyksiä. Mutta näissä tarinoissa niitä yllätyksiä piisaa ja noloja tilanteita!

KUMMITTELUA TALOISSA JA MUISSA RAKENNUKSISSA, MYÖS MEIDÄN OMIA KOKEMUKSIA | #75

Julkaistu 12.3.2022

Sulattamon julma työnjohtaja orjuuttaa eläessään ja kuolemansa jälkeen, talossa lentelee esineitä, sairaaloissa ja hotelleissa kummittelee. Tarinoita kummitteluista ja niiden taustoista. Kerromme myös omista uusista paranormaaleista kokemuksistamme.

OUTOJA TAPOJA JA KULTTUUREITA MAAILMALTA, KIPU HELPOTTAA KIPUA, KIPU PUHDISTAA, ONKO NÄIN? | #74

Julkaistu 5.3.2022

Käymme jälleen läpi oudoimpia tapoja ympäri maailmaa. Heimoilla on aina jotain todella erikoisia ja jopa julmia tapoja. Mutta myös moderneissa maissa niihin törmää. Uskomukset ja uskonnot sekä välillä mielipuoliset johtajat ohjaavat ajatuksiamme ja toimintaamme.

MAAILMAN SUURIN HUIJAUS JA 8 MUUTA HUIPUTUSTA | #73

Julkaistu 18.2.2022

Huijareita on aina ollut, toiset myyvät siltoja, olemattomia kiinteistöjä, vakuutuksia tai autoja, toiset huijaa vuosisatoja kuninkaallisia ja valtioita. Kerromme teille tässä jaksossa 9 tarinaa huijareista ja huijauksista.

10 OUTOA HÄÄPERINNETTÄ, WC KIELTO, POTTAHERKUT JA MUITA KUMMALLISUUKSIA. KUULIJATOIVE! | #72

Julkaistu 11.2.2022

Hääperinteet vaihtelevat suuresti maittain, usein perinteet viittaavat avio-onneen ja perheen tulevaisuuteen. Jos perinteitä rikkoo, kohtaa perhe epäonnea ja jopa kuolemaa. Tässä jaksossa kerromme 10 oudointa hääperinnettä ja -tapaa.

60 OUTOA FAKTAA ELÄIMISTÄ | #71

Julkaistu 5.2.2022

Maailma on täynnä mitä oudoimpia eläimiä ja jopa ihan tutuistakin eläimistä löytyy outoja sekä mielenkiintoisia faktoja. Kuinka kauan koirat ja kissat ovat olleet ystäviämme? Entä montako aivoa mustekaloilla on? Dik-Dik, Lasisammakko, Peniskäärme ja päättömät parittelijat. Kuuntele jakso niin opit paljon uusia ja hauskoja, sekä tuiki tärkeitä tietoja eläimistä!

TALLENNETUN HISTORIAN PAHIMMAT PANDEMIAT, KUINKA PAHA KORONA ON OLLUT NIIHIN VERRATTUNA? | #70

Julkaistu 29.1.2022

Koronapandemia näyttää hiipumisen merkkejä, nyt onkin sopiva aika arvioida, miten tämä pandemia sijoittuu kaikkien aikojen pahimpien pandemioiden joukossa. Rutot, Musta surma, Tuhkarokko, Isorokko, Kolera, Influenssa ja Espanjantauti. Jakson sisältö ei ole kovinkaan graafista, mutta taudinkuvat ja vakavuus voi olla järkyttävää kuultavaa.

11 KAUHEAA MURHAA - ZORRON KIITOKSESTA AUSTRALIAN HANNIBAL LECTERIIN (EI HERKILLE!)| #69

Julkaistu 21.1.2022

11 Kauheaa murhaa joista viisi on tapahtunut suomessa ja kuusi muualla maailmassa. Karmeimmat tapaukset ovat tapahtuneet perheissä eivätkä lapsetkaan ole aina säästyneet jumalta kohtalolta. Jaksoa ei voi suositella herkille.

OUDOT RUUAT 2 - 11 RUOKALAJIA KUTEN TOUKKIA, JÄTTILÄISHAI JA ROCKY MOUNTAIN OYSTERS| #68

Julkaistu 14.1.2022

Tervetuloa vuoteen 2022! Aloitamme tämän vuoden kertomalla teille lisää maailman oudoimista ruokalajeista. Ällövaroitus! Mikä on Japanilainen suklaahippukeksin korvike? Entä miten jättiläishai pitää valmistella syötäväksi? Maistuuko toukat?

JOULUNVIETTOA MEILLÄ JA MAAILMALLA ft RIIKKA | #67

Julkaistu 24.12.2021

Hyvää joulua kaikille! Tässä joulun erikoisjaksossa meillä on vieraana Riikka! Kolmistaan kerromme omista jouluistamme, joulun historiaa sekä erilaisista joulutraditioista maailmalla. Lopuksi vielä Keminmaan Rungiuksen uusimmat käänteet!

SUOMEN SOTASANKARIT - ITSENÄISYYSPÄIVÄN ERIKOISJAKSO | #66

Julkaistu 6.12.2021

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi! Tässä jaksossa kerromme viidestä suomalaisesta sotasankarista ja mietimme itsenäisyyttä.

ÖKYRIKKAIDEN HULLUIMMAT OSTOKSET! ELÄMYKSIÄ, KULTAA, AUTOJA, ASUNTOJA SEKÄ KAIKKEA MUUTA ÖKYÄ | #65

Julkaistu 26.11.2021

Jos sinulla olisi lähes rajattomasti rahaa, mitä ostaisit? Ostaisitko kultaisia kalusteita, söisitkö kultaa? Vai käyttäisitkö kaikki rahasi elämyksiin kuten avaruuslentoihin? Jotkut tykkäävät koristella autojaan timanteilla, toiset kaivertaa oman nimensä mahdollisimman suurin kirjaimin. Tässä jaksossa selviää mitä 13 ökyrikasta ovat hankkineet.

13 KARMIVAA SARJAMURHAAJAA, EI HERKILLE! | #64

Julkaistu 19.11.2021

Kannibaaleja, sadomasokisteja, skitsofreenikoja, mammanpoikia... Sarjamurhaajia on monenlaisia ja heidän tarinansa erittäin karmivia!

13 ERIKOISTA ENNÄTYSTÄ, IHMISET OVAT TAITAVIA MUTTA UHKAROHKEITA! | #63

Julkaistu 12.11.2021

Ennätyksiä vaarallisista hassuihin, elävältä hautaamista, tuleen sytyttämistä, pitkiä ruumiinosia sekä äärimmäistä taitoa vaativia temppuja!

KIINAN KOLMEN KUNINGASKUNNAN MIELIPUOLISET HAHMOT ft HERMITTO (EI HERKILLE!) | #62

Julkaistu 5.11.2021

Kiinan historia sisältää paljon väkivaltaa, mielipuolisia johtajia ja sotalordeja. Kerromme tässä jaksossa viidestä henkilöstä joista osa oli keisareita, osa sotureita. Henkilöt sijoittuvat kaikki kolmen kuningaskunnan ajalle, vuosille 180-280. Muun muossa punainen kani, mystisten saarten etsintää, 10000 miehen voimat, ihmissyöntiä sekä paljon kaakaota! Jakso on pääasiassa melko leppoisaa historian kerrontaa, mutta muutamilta kohdiltaan ansaitsee varoituksen ei herkille. Vieraana tässä jaksossa Hermitto!

20 OUTOA TAI POIKKEUKSELLISTA TAPAA KUOLLA | #61

Julkaistu 29.10.2021

Halloweenin kunniaksi kerromme tässä jaksossa ihmisistä jotka ovat itse aiheuttaneet joko tyhmyyksissään tai vahingossa oman kuolemansa. Puhumme siis Darwin-palkinnon saaneista sankareista, joukkoon mahtuu myös muutama Darwin-listan ulkopuolelle jäänyttä koheltajaa.

OUDOT PELOT, 20 FOBIAA, KUTEN NAPA, LANKA JA ILMA | #60

Julkaistu 22.10.2021

Pelko on normaali ja tarpeellinen reaktio ihmiselle. Mutta joskus pelko käy ylitsepääsemättömäksi, silloin puhutaan fobioista. Fobia on tiettyihin tilanteisiin tai kohteisiin liittyvä todellisen uhkan olemassaoloon perustumaton pelko (kammo tai kauhu), jonka ahdistuneisuusoireita henkilö ei pysty hallitsemaan. Tässä jaksossa puhumme omista peloistamme ja käymme käpi 20 erikoisempaa fobiaa.

VANKILOITA HISTORIASTA JA NYKYAJASTA, MAAKUOPISTA LAATIKOIDEN KAUTTA LUXUS HUONEISIIN | #59

Julkaistu 15.10.2021

Nykyään pyritään inhimilliseen tapaan käsitellä rikollisia, ehkä jopa liian inhimilliseen. Ennen asiat eivät olleet niin. Kerromme tässä jaksossa muutamista historiallisista vankiloista sekä moderneista vankiloista.

OMITUISET TV-SARJAT POOCHINSKISTÄ ASTRAL TVN KAUTTA SQUID GAMEEN | #58

Julkaistu 8.10.2021

TV:n historia on täynnä mitä kummallisimpia ohjelmia, käymme tässä läpi 12 oudointa. Mikko keskittyy vanhempiin sarjoihin ja Henna kertoo tällä hetkellä pyörivistä oudoista realitysarjoista. Miltä kuulostaa Oranki poliittisena avunantajana, puhuva auto, kehnot ennustajat tai ihmisvartaloiset jänikset laukomassa outoja lauseita? Entä mitä mieltä olette Netflixin uudesta hittisarjasta Squid Gamesta?

OUDOT KATOAMISET 2 (EI HERKILLE) | #57

Julkaistu 29.9.2021

Ihmisiä katoaa jatkuvasti, tässä jaksossa tutustumme viiteen karmivaan katoamiseen.

EDISTYNEIMMÄT ROBOTIT, KODINKONEISTA MARSIIN | #56

Julkaistu 22.9.2021

Robotiikka kehittyy huimaa vauhtia, robotit auttavat meitä tylsissä askareissa ja vapauttavat ihmisiä tekemään muita töitä kuin sellaisia jotka ovat toistuvia tai raskaita ja vaarallisia. Onko kaikki kehitys hyvää? Tässä jaksossa kerromme teille kodin roboteista, teollisuusroboteista, sotaroboteista sekä roboteista jotka seikkailevat toisilla planeetoilla. Kevyt väläys robottien nykytilanteeseen.

HURRRRJAT MERIROSVOT, ENNEN JA NYT (EI HERKILLE) | #55

Julkaistu 15.9.2021

Kuka oli maailman menestyksekkäin merirosvo? Entä julmin? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaamme tämän kertaisessa jaksossa jossa esittelemme teille 4 merirosvoa, kerromme mitä merirosvous on nykyään ja tutustutamme teidät jälleen uuteen eläimeen.

ERIKOISET LEMMIKKIELÄIMET, SALVADOR DALIN YLLÄTYS PARIISISSA JA KRISTEN BELLIN KAKSI VARVASTA | #54

Julkaistu 1.9.2021

Tässä jaksossa puhumme kaiken maailman kummallisista lemmikeistä, skorpioneista tiikereihin ja laiskiaisiin. Mitä eksoottisimpia eläimiä löytyy ihmisten kotoa, sopiiko kaikki eläimet lemmikeiksi?

HÄMMENTÄVÄT KUNINKAALLISET, SEIVÄSTÄJÄ, RUNKKARI, AHMATTI, SIKA | #53

Julkaistu 25.8.2021

Kuninkaalliset, nuo upeat ja arvokkaat ihmisyyden jalokivet. Totuus on kuitenkin satuja karumpaa, monet kuninkaalliset olivat sisäsiittoisia mielipuolia joiden hullutuksia löytyy historiankirjoista lähes loputtomasti. Keräsimme tähän jaksoon erikoisia hullutuksia historiamme hallitsijoista.

VAIHTOEHTOISET TODELLISUUDET, ONKO ELÄMÄ VAIN SIMULAATIO? | #52

Julkaistu 11.8.2021

Multiuniversumi, loputtomat aikajanat, simulaatio tai avaruusolennot? Uudelleensyntymä? Teslan perustaja Elon Musk uskoo simulaatioteoriaan, monet uskovat uudelleensyntymään ja multiuniversumiteoriaakin on tutkittu paljon. Tässä jaksossa pureudumme näihin aiheisiin.

TIESITKÖ ETTÄ... YLI 70 OUTOA FAKTAA | #51

Julkaistu 4.8.2021

Zombiksi muuttuminen kielletty, kuinka paljon kondomiin mahtuu vettä, Sean Conneryn eka palkka ja 70 muuta outoa tai erikoista faktaa ihmisistä, eläimistä ja maailmasta! Iloista mieltä ja naurua piisaa, toivottavasti opit myös uusia asioita meidän kanssamme!

RIKOLLISPOMOT, VENÄJÄN JA INTIAN MAFIA, YAKUZA SEKÄ SUOMALAISIA POMOJA | #50

Julkaistu 28.7.2021

Alamaailmassa on paljon vaikuttajia, Venäjällä Sergei Mikhailov johtaa Solntsevskaya Bratvaa, Japanissa Kenichi Shinoda Yakuzan suurinta haaraa Yamaguchi-Gumia, Intiassa Dawood Ibrahim D-Companya sekä Suomesta TH Tienhaara ja Natural Born Killersin Lauri Late Johansson.

KEMINMAAN KIRKON IKUINEN MIES JA KAAMEA HAJU (EI HERKILLE!) FT RIIKKA | #49

Julkaistu 21.7.2021

”Elleivät sanani ole totta, ruumiini mätänee, mutta jos ne ovat totta, se ei koskaan mätäne.” Lausui eläessään Nicolaus Matthiae Rungius. Häneen ruumiinsa ei koskaan mädäntynyt, vaan on edelleen nähtävillä Keminmaan vanhalla kivikirkolla. Mitä muuta kummallista ja mystistä kirkkoihin liittyy?

SOTARIKOLLISET - SUOMI, USA JA JAPANIN PAHOLAINEN SHIRO ISHII (EI HERKILLE!) | #48

Julkaistu 14.7.2021

Sodat ovat hirveä asia ja ne saavat ihmiset tekemään hirmutekoja. Vihollisia ei nähdä ihmisinä, vaan heille tehdään mitä hirveimpiä asioita. Miten suomessa suhtauduttiin sotarikoksiin? Japanin paholainen, Shiro Ishii, aiheutti suurta tuskaa ja kärsimystä tuhansille. Kuinka Japani suhtautuu kauheuksiin?

LUONNONMULLISTUKSET - TUNGUSKAN KOMEETTA, JÄRISTYS CHILESSÄ JA JAPANISSA, TULVIA KIINASSA | #47

Julkaistu 23.6.2021

Tämä meidän oma planeettamme osaa välillä olla kovin vaarallinen paikka elää. Mannerlaattojen törmäillessä maa tärisee ja nostattaa suuria hyökyaaltoja. Vesisateet ja sulamisvesi taas aiheuttavat toisinaan katastrofaalisia tuhoja. Välillä luonnonmullistus tulee avaruudesta. Tässä jaksossa kerromme teille muutamasta pahimmasta tapahtumasta mitä oma historiamme muistaa.

RATKAISEMATTOMAT RIKOKSET - HINTERKAIFECKIN SURMAT, JÄRVENPÄÄN SARJAMURHAAJA, GARDNER MUSEO | #46

Julkaistu 16.6.2021

Monia rikoksia on jäänyt selvittämättä. Tässä jaksossa tutustumme kolmeen rikokseen joista kaksi on varsin väkivaltaista ja kolmas omituinen. Suomessa ei ole ollut kovinkaan montaa sarjamurhaajaa, eikä varsinkaan sellaista jota ei ole saatu kiinni. Joten on mielenkiintoista tutustua Hausjärven hiekkakupan tapauksiin. Eläimenä on varsin omituinen ja epämukakava kala jota ei haluaisi itse kohdata! Email: [email protected] Instagram: http://bit.ly/aidotoig Twitter: https://twitter.com/AidotOudot

MITÄ JOS... FT SANNA | #45

Julkaistu 9.6.2021

Tällä kertaa pohdimme vieraamme ja kuulijamme Sannan kanssa että mitä tekisit jos... Eli kysymme toisiltamme kysymyksiä kuten "Mitä tekisist jos herätessäsi sukupuolesi olisi vaihtunut?" tai "Mitä tekisit jos avatessasi kotiovesi, huomaisit että asunnossasi on strutsi?" Osa kysymyksistä on niin ikään kuulijoilta, suuri kiitos niistä!

ANIMEN JA MANGAN MAAILMA FT HERMITTO | #44

Julkaistu 2.6.2021

Jutellaan kolmistaan animesta ja mangasta.

UFOT OVAT TODELLISIA(?) | #43

Julkaistu 26.5.2021

USA:n puolustusministeriön salaisen ohjelman entinen johtaja: meillä on kiistattomat todisteet ufoista. Tästä otsikosta lähti idea tehdä jakso pelkästään ufoista ja kaappauksista. Mielnkiintoisia tapauksia ja viimeistään viimeinen tapaus saa teidät miettimään illalla nukkumaan mennessä että onko maailma enää se sama maailma.

TOP10 OUDOIMMAT HAUTAJAISET | #42

Julkaistu 19.5.2021

Maailma on täynnä mitä kummallisimpia hautajaisrituaaleja ja -tapoja. Keräsimme netin arkistoista 10 oudointa! Eläimenä kaikille tuttu harmaa jättiläinen, mutta ehkä olemme siitäkin löytäneet faktoja joita et vielä tiennyt.

MITEN VOIKAAN OLLA NÄIN HUONOA TUURIA! JA MIKÄ ON PALMUROSVO? | #41

Julkaistu 12.5.2021

Koska viimejaksossa puhuttiin hyvästä tuurista, päätimme myös puhua huonosta tuurista. Tässä jaksossa putoaa meteoriitti katon läpi ja kaikenmaailman muita onnettomuuksia sattuu ihmisparoille. Viikon eläin aloittaa vedessä mutta päätyy maalle rosvoilemaan.

USKOMATONTA TUURIA, MEILTÄ, KUULIJOILTA JA MAAILMALTA! SEKÄ OUTO OTUS VAANII! | #40

Julkaistu 5.5.2021

Hennalla kävi tovi sitten uskomaton tuuri ja siitä saimme idean että haluamme kertoa teille tässä jaksossa hyvän onnen, peikkomaisen flaksin eli mäihän kokemuksista. Kerromme hiukan omia kokemuksiamme, kuulijan tarinan sekä pari juttua maailmalta. Lopuksi kuulette vielä hämmästyttävän tarinan puussa vaanivasta hirviöstä joka terrorisoi kerrostaloasukkaita!

DARK WEBIN TOP 5 KAUHEIMMAT TARINAT (VAROITUS, EI HERKILLE!)| #39

Julkaistu 11.4.2021

VAROITUS! Jakso ei sovellu kaikkein herkimmille! Mitä tarkoittaa Dark web ja Deep web ja mitä kauheuksia sinne kätkeytyy?! Näitä käymme tässä jaksossa läpi.

PARANORMAALIT UUTISET, VIESTEJÄ, KAAPPAUKSIA JA KUMMITTELUA | #38

Julkaistu 17.3.2021

Viestejä kaukaisuudesta, kummitus kaappaa lapsen sekä maailman kummitelluin paikka Poveglian saari. Eläimenä meillä on tässä jaksossa kiveksiä vaaniva Paku-kala!

HÄMMENTÄVÄT ARJEN MYSTEERIT, VIERAANA RONI KIURU | #37

Julkaistu 10.3.2021

Tässä jaksossa vieraanamme Tapahtui hauska asia podcastista Roni Kiuru. Pohdimme yhdessä elämän suuria mysteereitä, kuten miksi roskien vienti nolottaa ja miksi sukkia aina katoaa pesussa?

VIERAANA EETU HEIKKA | #36

Julkaistu 24.2.2021

Haastattelemme Eetu Heikkaa, ohjaajaa ja kokemusasiantutijaa

NOLOT TILANTEET | #35

Julkaistu 17.2.2021

Kaikille sattuu joskus jotain noloa, niin meillekin! Kerromme kumpikin kolme noloa tarinaa elämästämme ja parit boonukset päälle! Mukana myös juttua kirahviantiloopista!

LINNANJUHLAT PERUTTU JA KENEN VERTA MYYNNISSÄ JA MIKSI?? | #34

Julkaistu 9.10.2020

Nyt jutellaan vähän taas kaikenlaisista asioista. Esimerkiksi millaiset tulee olemaan linnanjuhlat ja mitä ihmettä maailmalla taas yritetään myydä?

TAPAUS ESTONIA, LENTÄVÄ SPAGETTIHIRVIÖ SEKÄ ITÄMEREN OTUKSET | #33

Julkaistu 2.10.2020

Estonian uppoaminen oli kauhea onnettomuus, mutta mitä merellä oikein tapahtui? Käymme läpi uutista uusista teoriosta. Entä mikä on lentävä spagettihirviö ja keitä ovat pastafarit? Eläinuutisena itämeren otuksia!

KENEN SIRU JA MISSÄ AIVOISSA? (UUDISTETTU PODCAST)| #32

Julkaistu 25.9.2020

Hellureii! 😋 Vähän hassua tässä kauden puolivälissä mutta mieluummin nyt. Tai tää oli oikea aika meidän mielestä vähän uudistaa meidän jaksoja ja löytää se mikä on meistä hyvä 😋 Tässä jaksossa puhumme Elon Muskin Neuralinkistä, Elämän löytymisestä Venuksesta sekä meillä pn eläinuutinen ja viikon horoskooppi! Tervetuloa kuuntelemaan 🙈 Kuunteleminen, tilaaminen ja tykkääminen on täääysin ilmaista🤭

ESPORTS JA STRIIMAUS ft KRASMI | #31

Julkaistu 18.9.2020

Hellureii! ☺️☺️ Tämän viikon aihe ja vieras Krasmi! Puhutaan vähän siitä mistä Henna ja Mikko ei niin paljoa tiedäkään🤔 mutta nyt saadaan tietoa🤪 Micken kanavat: Twitch: https://www.twitch.tv/krasmi YouTube: Life of Krasmi https://www.youtube.com/channel/UCHVauLIH-JdSZnOBXsW9Ntw

KOULU JA OPISKELUAJAT, OSA 2 | #30

Julkaistu 11.9.2020

Tarinamme saa jatkoa, tässä jaksossa kerromme meidän peruskoulun jälkeisistä ajoista. Kuulette mitä me olemme opiskelleet ja tehneet työksemme ja mitä niistä olemme oppineet jamitä meille on matkan varrella tapahtunut. Ensi viikolla meillä on vieras ja seuraavalla viikolla podcast jatkuu aivan uudella konseptilla! Kerromme siitä hiukan tässä jaksossa ja tarkemmin ensi jaksossa.

KOULU JA OPISKELUAJAT, OSA 1 | #29

Julkaistu 4.9.2020

Tässä jaksossa opitte tuntemaan meitä lisää, sillä kerromme opiskeluajoistamme, ihan päiväkodista lähtien. Tervetuloa kuuntelemaan!

ELOKUVAT JA SARJAT, KUULIJOIDEN JA MEIDÄN LEMPPARIT | #28

Julkaistu 28.8.2020

Hellou, se on taas perjantai! Tässä jaksossa käymme läpi kuulijoidemme lempielokuvia ja -sarjoja. Sekä kerromme itse mistä pidämme ja mielipiteemme elokuvista ja sarjoista. Todella mielenkiitoinen keskustelu saatiin aikaiseksi! Eikä maksa mitään!

LEMMIKIT ❤️ | #27

Julkaistu 21.8.2020

Heipparallaa! 🙈 Lemmikeistä vois puhua aina. Taukoamatta. Tämä jakso käsittelee lemmikeitä ja kerrotaan vähän meidän lemmikeistä❤️ Tervetuloa kuuntelemaan 🙈 Kuunteleminen, tilaaminen ja tykkääminen on täääysin ilmaista🤭

ONKO SOSIAALINEN MEDIA (SOME) HYVÄ VAI PAHA? | #26

Julkaistu 14.8.2020

Heips! Tässä jaksossa puhutaan somen eli sosiaalisen median hyvistä ja huonoista puolista. Tervetuloa kuuntelemaan 🙈 Kuunteleminen, tilaaminen ja tykkääminen on täääysin ilmaista🤭

JUTELLAAN STRIIMAUKSESTA, VIERAANA HERMITTO (Twitch, Youtube) | #25

Julkaistu 7.8.2020

Meidän ensimmäisenä vieraana on Twitch striimaaja Hermitto, keskustelemme hänen kanssan striimaamisesta. Oudoista tapahtumista striimauksen aikana, oudoista peleistä sekä kiusaamisesta striimausyhteisössä. Hermitto kertoo myös vinkkejä niille jotka haluavat aloittaa striimauksen. Jakso nauhoitettiin Discordin avulla ja valitettavasti se tuotti odottamattomia vaikeuksia. Päätimme kuitenkin julkaista tämän jakson, sillä sisältö oli mielestämme hyvä vaikka laatu jäikin tällä kertaa heikoksi.

RAHA | #24

Julkaistu 31.7.2020

Raha pyörittää maailmaa, mitä me siitä mietimme ja kuinka käytämme sitä? Olemmeko säästäväisiä, sijoittajia vaiko tuhlareita?

ASUMINEN | #23

Julkaistu 24.7.2020

Tervetuloa kanssamme Kyyveden rannalle pohtimaan asumista. Kerromme miten me olemme asuneet ja haaveistamme tuleviasuuden suhteen.

RETKEILY | #22

Julkaistu 17.7.2020

Tänään me jutustelemme nuotion äärellä retkeilystä. Kuulette miten me retkeilimme lapsina sekä kuinka retkeilyt ovat jatkuneet. Myös Mikon inttijuttuja sekä vanlife-suunnitelmia käydään läpi. Tervetuloa nuotion lämpöön!

MITÄ KESÄÄN KUULUU | #21

Julkaistu 10.7.2020

Olemme palanneet kesätauolta toisen tuotantokauden pariin. Tässä jaksossa puhume asioista jotka liittyy meidän kesään. Tervetuloa kuuntelemaan!

YSTÄVYYS | #20

Julkaistu 5.6.2020

Tässä ensimmäisen kauden päätösjaksossa keskustelemme siitä, kuinka me tutustuimme toisiimme ja miten meistä tuli ystäviä. Puhumme myös ystävyydestä yleisellä tasolla ja pohdimme ystävyyttä monelta kantilta. Tervetuloa kuuntelemaan!

ITSETUNTO | #19

Julkaistu 29.5.2020

Itsetuno-ongelmat koskettvat meitä kaikkia, toisia enemmän ja toisia vähemmän. Tässä jaksossa keskustelemme syistä jotka johtavat huonoon itsetuntoon ja kuinka itsetuntoa voisi parantaa. Kerromme paljon omia kokemuksiamme.

MEIDÄN JA MUIDEN UNET / PAINAJAISET | #18

Julkaistu 22.5.2020

Keskustelemme unistamme, niin mukavista unista kuin painajaisistakin. Sekä käymme twitteristä löytämiämme uniin liittyviä twiittejä läpi. Mukana äänessä ääniviestillä myös Hennan äiti.

MITÄ AIKUISENA SAA TEHDÄ | #17

Julkaistu 15.5.2020

Tällä kertaa pohdimme että mikä on aikuiselle sopivaa tekemistä ja onko jotain noloja asioita joita aikuisena ei enää kuuluisi tehdä. Puhumme mm. pelaamisesta sekä päiväkirjan kirjoittamisesta.

PUHUTAAN RIIPPUVUUKSISTA | #16

Julkaistu 8.5.2020

Tänään puhumme riippuvuksista yleisellä tasolla sekä omilla esimerkeillä. Kerromme myös tapauksista joita pidimme erikoisina. Tosielämän vampyyriä, ampiaismyrkkyä, liiallista kiintymistä nukkeen, patjan syöntiä sekä muita erikoisuuksia. Hairahdumme puhumaan ylensyömisestä, ruokateollisuudesta sekä hyönteisistä.

HÄMÄRÄT SALALIITTOTEORIAT | #15

Julkaistu 1.5.2020

Tässä jaksossa aiheena on koronaan eli covid-19 tautiin liittyviä salaliittoteorioita, mystiset viestit farkuissa, liskoihmiset sekä Dalai Laman yhteydet amerikkaan. Tervetuloa kuuntelemaan!

OUDOT KATOAMISET | #14

Julkaistu 24.4.2020

Tämän kertaisessa jaksossa tutustumme neljään mystiseen katoamiseen. Aiheina ovat Suomalainen Piia, hiihtoporukka Venäjältä, laiva miehistöineen sekä D.B. Cooperin lentokonekaappaus. Tulkaa kanssamme pohtimaan näitä tapauksia!

HÄMMENTÄVÄT AMMATIT | #13

Julkaistu 17.4.2020

Ihmiset joutuvat tekemään mitä kummallisimpia töitä ansaitakseen elantonsa. Me kerromme teille nyt muutamista omituisimmista joita löysimme. Tervetuloa kuuntelemaan!

PUHUTAAN YOUTUBESTA | #12

Julkaistu 11.4.2020

Tässä jaksossa keskustelemme vapaamuotoisesti Youtubesta. Kerromme mistä Youtubessa pidämme ja mistä emme. Mitkä Youtuben suuntaukset menevät väärään suuntaan? Jatkossa kaikki podcastimme ovat videomuodossa Youtubessa ja äänimuodossa Spotifyssä. Aidot oudot podacast: Spotify: http://bit.ly/aospotify Email: [email protected] Instagram: http://bit.ly/aidotoig Twitter: https://twitter.com/AidotOudot

OUDOT LASTEN LELUT | #11

Julkaistu 3.4.2020

Hassuja museoleluja sekä kyseenalaisia nukkeja. Muistelemme myös omia leluja. Youtube: http://bit.ly/aidotoyt

TULEVAISUUDEN NÄKYMÄT | #10

Julkaistu 27.3.2020

Tässä jaksossa keskustelemme maailman tulevaisuudesta ja miten koronatilanne siihen saattaa vaikuttaa. Podcast on nauhoitettu 20.03.2020 ja mietteet sekä mielipiteet ovat sen hetken tietojen mukaisia. Tämä on meidän ensimmäinen videojakso. Vielä on paljon opittavaa, mutta tästä se lähtee. Voitte antaa meille palautetta jos teillä on ajatuksia tai vinkkejä siitä mitä voisimme tehdä paremmin.

KAHJOT KEKSINNÖT | #9

Julkaistu 20.3.2020

Maailma on pullollaan keksintöjä, me paneuduimme 12:een keksintöön jotka meistä oli omituisia tai hullunkurisia. Tarina meni aika villiksi ja keksittiin Postillekkin uusia työasuja! Naurua ja pöhköjä juttuja piisaa!

HÄMMENTÄVÄT TAPAHTUMAT | #8

Julkaistu 13.3.2020

Tapahtumat voivat olla mukavia, varsinkin kesällä. Mutta jotkut tapahtumat ovat vähemmän mukavia tai ainakin ihan outoja! Me kerromme teille tällä kertaa 8 tapahtumaa, voitte sitten itse päättää, kannattaako varata lippuja :)

KUMMALLISET KOKOELMAT | #7

Julkaistu 6.3.2020

Ihmiset keräilevät asioita pääasiassa kolmesta syystä, saadakseen tekemistä, tallentaakseen muistoja tai rahallisen arvon vuoksi. Kaikki keräilykohteet eivät kuitenkaan ole aivan järkeviä... 14:10 Oksennuspussit 18:49 Napanöyhtä 23:41 Varpaankynnet 25:31 Kaksipäiset eläimet 32:58 Sukuelinmuotit 34:50 Tatuoinnit 39:03 Rintaliivit 46:00 Viikon eläin Olmi Aidot oudot podacast: Youtube: http://bit.ly/aidotoyt Email: [email protected] Instagram: http://bit.ly/aidotoig Twitter: https://twitter.com/AidotOudot Henna: Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHiablN2fjhKWgGj1abj0FQ Instagram: https://www.instagram.com/hen_zuu/ Mikko: Youtube: https://www.youtube.com/user/kmosfin Instagram: https://www.instagram.com/kmosfin/

HYLÄTYT KAUPUNGIT | #6

Julkaistu 21.2.2020

Ihmiset hylkäävät rakennuksia ja kokonaisia kaupunkeja, tule kuuntelemaan mistä syistä! 3:00 Turkki, Kayaköy 5:38 Ukraina, Prypjat, Tšernobyl, mothman 24:22 Italia, Craco 31:20 Australia, Wittenoom 40:51 Japani, Hashima, saari 47:01 Namibia, Kolmanskop, hiekka 57:43 Muurahaiskäpy --------------------- Aidot oudot podacast --------------------- Youtube: http://bit.ly/aidotoyt Spotify: http://bit.ly/aospotify Email: [email protected] Instagram: http://bit.ly/aidotoig Twitter: https://twitter.com/AidotOudot --------------------- Henna --------------------- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHiablN2fjhKWgGj1abj0FQ Instagram: https://www.instagram.com/hen_zuu/ --------------------- Mikko --------------------- Youtube: https://www.youtube.com/user/kmosfin Instagram: https://www.instagram.com/kmosfin/

OUDOT USKOMUKSET | #5

Julkaistu 14.2.2020

Kaikilla meistä on uskomuksia, eikä ne ole aina ihan todellisuuteen perustuvia. Tässä jaksossa juttelemme erilaisista uskomuksista. 3:54 Suomessa esteiden kierto 5:38 Tupakansavu parantaa 9:36 Venäläinen turvapyramidi 14:15 Intialaista vauvanheittoa 20:02 Lääkäriasema Moskovassa 22:58 Itseruoskinta 27:26 Epäonnen naiset ja kissat 31:50 Espanjalainen vauvaloikka 35:50 Kiinassa kala tuo onnea 40:36 Saksalainen polterabend 43:58 Viikon eläin, jääkarhu 48:06 Viikon eläin, Lehtihäntägekko 56:09 Heinäsirkat, kasvatus ja kokkaus --------------------- Aidot oudot podacast --------------------- Youtube: http://bit.ly/aidotoyt Email: [email protected] Instagram: http://bit.ly/aidotoig Twitter: https://twitter.com/AidotOudot --------------------- Henna --------------------- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHiablN2fjhKWgGj1abj0FQ Instagram: https://www.instagram.com/hen_zuu/ --------------------- Mikko --------------------- Youtube: https://www.youtube.com/user/kmosfin Instagram: https://www.instagram.com/kmosfin/

OUDOT RUUAT JA JUOMAT | #4

Julkaistu 31.1.2020

Tällä kertaa viemme teidät hurrrjien, outojen ja kummallisten ruokien sekä juomien maailmaan. Saatte tutustua juustoihin, keittoihin, krapulalääkkeisiin sekä friteerattuihin herkkuihin! Tervetuloa nauttimaan seurassamme! Youtube: http://bit.ly/aidotoyt Spotify: http://bit.ly/aospotify Email: [email protected] Instagram: http://bit.ly/aidotoig Twitter: https://twitter.com/AidotOudot Henna Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHiablN2fjhKWgGj1abj0FQ Instagram: https://www.instagram.com/hen_zuu/ Mikko Youtube: https://www.youtube.com/user/kmosfin Instagram: https://www.instagram.com/kmosfin/

OUDOT LAIT | #3

Julkaistu 24.1.2020

Tässä jaksossa käymme läpi outoja lakeja maailmalta. Kierämme palloa Austraaliasta Japanin kautta Puolaan ja Yhdysvaltoihin. Tervetuloa kuuntelemaan mitä kummalisuuksia olemme löytäneet! Spotify: http://bit.ly/aospotify Email: [email protected] Instagram: http://bit.ly/aidotoig Twitter: https://twitter.com/AidotOudot Youtube: http://bit.ly/aidotoyt Henna Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHiablN2fjhKWgGj1abj0FQ Instagram: https://www.instagram.com/hen_zuu/ Mikko Youtube: https://www.youtube.com/user/kmosfin Instagram: https://www.instagram.com/kmosfin/

PARANORMAALIT ILMIÖT | #2

Julkaistu 13.1.2020

Tässä jaksossa käsittelemme paranormaaleita ilmiöitä. Kerromme mitä ome ja läheisemme ovat kohdanneet, käsittelemme pari uutista ja youtube-videon. Podcastiin liittyvä video on youtubessa. Se sisältää aiheisiin liittyvää kuvamateriaalia, sekä käsiteltävän videon. Joten korvien lisäksi myös silmille on tällä kertaa sisältöä. Podcastin voisilti kuunnella myös aivan hyvin ilman kuvaa. Paranormaalin määritelmä ”Paranormaalin ilmiön” määritelmät vaihtelevat. Joskus niillä saatetaan tarkoittaa jopa kaikkia arkipäiväisistä poikkeavia, tiedemaailmassa epänormaaleiksi kutsuttuja ilmiöitä. - Wikipedia --------------------- Aidot oudot podacast --------------------- Youtube: www.youtube.com/channel/UC7Bz2v1kD_TZF1ie0u98ZuA Email: [email protected] Instagram: https://www.instagram.com/aidotoudot/ --------------------- Henna --------------------- Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHiablN2fjhKWgGj1abj0FQ Instagram: https://www.instagram.com/hen_zuu/ --------------------- Mikko --------------------- Youtube: https://www.youtube.com/user/kmosfin Instagram: https://www.instagram.com/kmosfin/

LAPSUUS | #1

Julkaistu 9.1.2020

Ensimmäinen jakso! Tänään kerromme lapsuudestamme, tervetuloa kuuntelemaan!

Takaisin podcastien listaan