Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Yleisurheilu Podcast

Historian ensimmäinen yleisurheilupodcast. Urheilijat, valmentajat, urheilupomot ja sisäpiiri. Isäntinä Suomen ykköskisan Turun Paavo Nurmi Gamesin Veera Sahlberg ja toimittaja, tapahtumaohjausguru Joona Haarala. Aiheet, toiveet ja ideat: [email protected]

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 17 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 27.3.2021.

#16 Jarmo ja Elisa Hakanen – yleisurheilun legenda ja bosslady

Julkaistu 21.5.2021

Millaista on, kun isä ja tytär tekevät yhdessä töitä yleisurheilun parissa? Mikä on Tampereen Pyrinnön menestyksen salaisuus? Millä eri tavoin Pyrintö tukee urheilijoitaan?

#15 Miia Sillman – moniottelija, joka opiskelee kätilöksi

Julkaistu 19.5.2021

Mikä sai Miia Sillmanin kouluttautumaan kätilöksi? Millaista on olla paras ystävä pahimman kilpailijansa kanssa? Miksi Miia palasi Turusta Tampereelle?

#14 Supervalmentaja Mika Lehtimäki – Oma urheilu-ura loppui dramaattisella tavalla

Julkaistu 14.5.2021

Kuinka monta mitalia Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Lehtimäki ennustaa Tokion olympialaisilta? Oliko olympialaisten siirtyminen vuodella onnenpotku vai pettymys? Millaisen onnettomuuden myötä Mikan oma urheilu-ura loppui?

#13 Tommi Evilä – ”Huippu-urheilussa on oltava analyyttinen kovien tunnekuohujen seassa”

Julkaistu 12.5.2021

Mitkä asiat ovat Tommi Evilän huipputulosten takana? Katsooko Tommi omat tv-esiintymisensä? Mikä sai Tommin hakemaan kuntavaaliehdokkaaksi?

#12 Wilma Murto – ”Nautin tästä just sen takia, että siellä on ollut ne hankalat välivaiheet”

Julkaistu 7.5.2021

Mitä biisiä Wilma Murrolle soitetaan hänen hypätessä kisoissa? Miltä tuntui hypätä jo 17-vuotiaana alle 20-vuotiaiden maailmanennätys? Entä kuka perusti yleisurheilun faniyhdistyksen Suomeen?

#11 Reetta Hurske – Kumppani löytyi Pyrinnön urheilutoimenjohtajan järjestämiltä sokkotreffeiltä

Julkaistu 5.5.2021

Kuka on Reetta Hurske kilparatojen ulkopuolella? Millaista on kahden ammattiurhelijian yhteisarki eri maissa? Mistä Reetta unelmoi urheilu-uran jälkeen?

#10 Maria Huntington oppi rahan arvon nuorena

Julkaistu 30.4.2021

Miten Maria Huntington löysi tasapainon urheilun ja muun elämän välillä? Miten lapsuus on vaikuttanut talouden hoitamiseen urheilu-uralla? Mikä on Maria Huntington Oy:n tavoite?

#9 Lotta Kemppinen sanoisi 15-vuotiaalle itselleen: ”Nuku vähän enemmän”

Julkaistu 28.4.2021

Mitä Lotta ajatteli EM-finaalin lähtöviivalla? Mikä sai Lotan vaihtamaan 7-ottelun pikajuoksuun 2018? Koska rikkoutuu 100m Suomen ennätys?

#8 Jari Salonen, yleisurheilun kulissien takainen kultasormi

Julkaistu 23.4.2021

Miten Suomeen päätyivät kaikkien aikojen ensimmäiset 22-vuotiaiden EM-kisat? Mitä tapahtui Nurmen kisoille 2000-luvulla? Paavo Nurmi Games Timanttiliigaan?

#7 Sami Itani, SUL:n puheenjohtaja, kannusti liittoa osallistumaan Prideen

Julkaistu 21.4.2021

Mikä Suomen Urheiluliitossa on muuttunut vuodesta 2018? Miksi urheilua ja politiikkaa ei voi pitää toisistaan erillisinä? Mikä turhauttaa järjestömaailmassa?

#6 Taika Koilahti ja Tommi Holttinen, yleisurheilun kovin pariskunta

Julkaistu 16.4.2021

Ovatko Taika Koilahti ja Tommi Holttinen yleisurheilun kovin suomalaispariskunta? Millaista on kahden yleisurheilijan yhteisarki? Miltä tuntuu kun toisen ura on nousukiidossa ja oma tekeminen takkuaa?

#5 Oskari Mörö – Kun veli opetteli lukemaan, Oskari heitti kuperkeikkaa

Julkaistu 14.4.2021

Mikä on henkisen valmennuksen rooli Mörön uralla? Menettikö suomalainen jalkapallo #möröpartyt? Millainen kokemus EM Zürichin sensaatio oli nuorelle miehelle?

#4 Senni Salminen – Itsensä hyväksyminen auttoi huipputuloksiin

Julkaistu 9.4.2021

Miksi Sennin ura oli lähellä päättyä muutama vuosi sitten? Mikä on erikoisin valmentaja Matti Monosen Sennille teettämä harjoitus? Koska Senni suunnittelee ohittavansa Kristiina Mäkelän?

#3 Silja Kosonen ja valmentaja Jari Pihkanen – Tavoitteena heittää maailmanennätys rikki

Julkaistu 7.4.2021

Miten syntyi Suomen ennätys ja 19-vuotiaiden Euroopan ennätys 72.44? Rikkoutuuko kesällä junioirien maailmanennätys 73.24? Onko kesän päätavoite Tokion olympialaiset vai nuorten EM- ja MM-kisat?

#2 Kristiina Mäkelä: ”Olin meidän perheen rebel”

Julkaistu 2.4.2021

Varttuiko Kristiina Mäkelä maatilalla vai mistä on kysymys farmilomissa? Mikä Kristiinaa ärsyttää sosiaalisessa mediassa? Mikä hävettää kun doping-testaajat yllättävät oven takana?

#1 Tuomo Salonen, SUL:n valmennuspäälikkö: ”Suomalaisessa yleisurheilussa eletään hienoa aikaa”

Julkaistu 31.3.2021

Miltä tuntuu olla perinteisen, uuteen nousuun räjähtäneen, yleisurheilumaajoukkueen pomomiehenä 31-vuotiaana? Pitääkö paikkansa, että Valentin Kononen innosti Tuomo kävelyuralle ja yleisurheilemaan? Pelastiko Tuomo suomalaisten EM-mitalit keskeyttämällä turkkilaisten juhlat kisahotellilla? Historian ensimmäisen yleisurheilupodcastin tähtivieraana Suomen Urheiluliiton huippu-urheilun valmennuspäällikkö Tuomo Salonen.

Tämä on Yleisurheilupodcast

Julkaistu 27.3.2021

Historian ensimmäinen yleisurheilupodcast. Urheilijat, valmentajat, urheilupomot ja sisäpiiri. Isäntinä Suomen ykköskisan Turun Paavo Nurmi Gamesin Veera Sahlberg ja toimittaja, tapahtumaohjausguru Joona Haarala. Aiheet, toiveet ja ideat: [email protected]

Takaisin podcastien listaan