Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Minska podcast

Anna kehon hiljentyä ja lisää jokaiseen päivään oma hiljainen hetkesi uusien podcastiemme avulla. Olemme julkaisseet erimittaisia rentouttavia hiljentymishetkiä stressitason laskemiseksi, palautumiseen ja jaksamiseen.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 7.4.2020.

20 min: Syvärentoutus & jooga nidra

Julkaistu 7.4.2020

Tämä harjoitus tehdään selällään. Harjoitus auttaa pääsemään hyvin syvään rentoutuneeseen tilaan, jota kutsutaan myös nimellä ”joogin uni”. Tällä tarkoitetaan hetkeä, hyvin rentoutunutta tilaa, jossa olemme ennen nukahtamista, mutta silti yhä hereillä. Tämä rentoutus mahdollistaa mielen ja kehon eri kerroksien rentoutumisen. Jooga nidra on yksi syvimpiä rentoutumisen muotoja.

20 min: Levollinen sydänhiljentyminen

Julkaistu 7.4.2020

Tämän harjoituksen aikana kevennät sekä mieltäsi että kehoasi, opit kuuntelemaan sydäntäsi. Harjoitus vie sinut mielessäsi omaan rauhaasi. Tällä harjoituksella vahvistat intuitiotasi, sekä omaa sydänyhteyttäsi. Mitä selvemmin kuulet sydämesi äänen, ja sitä kautta itsesi, sitä helpompi sinun on tehdä sinua palvelevia valintoja elämässäsi. Harjoitus sopii niin aamun kuin iltaan.

15 min: Rentouttava iltahiljentyminen

Julkaistu 7.4.2020

Harjoitus voidaan tehdä joko istuen tai selinmakuulla. Tämä harjoitus auttaa laskeutumaan päivän kiireistä illan rauhaan. Se auttaa myös muistuttamaan omasta sisäisestä levollisuudesta, ja siitä mikä sinulle on tärkeintä. Harjoitus auttaa hidastamaan sydämen sykettä, joka taas auttaa kokonaisvaltaisessa rentoutumisessa. Harjoitus tarjoaa myös valmiudet nukahtamaan paremmin.

10 min: Energisoiva aamuhiljentyminen

Julkaistu 7.4.2020

Aloita aamu ihanasti tämän hetken voimin ja päiväsi alkaa energisesti mieli kirkkaana. Hiljentyminen tehdään istuen. Tämä hiljainen hetki auttaa kirkastamaan mieltä tulevaa päivää varten. Hiljentyminen auttaa oman voiman, ilon ja energian löytymisessä. Tämän hiljentymishetken avulla mieli on kirkkaampi, inspiroituneempi ja levollisempi uutta päivää varten.

5 min: Voimaa tuova pikahiljentyminen

Julkaistu 7.4.2020

” Pika-apu ” mihin tahansa rauhoittumista vaativiin hetkiin. Hyvin tehokas 5 minuutin istuen tehtävä ohjattu hiljentymisharjoitus, missä vietämme hetken hiljaa, silmät suljettuina. Hiljentymisen vaikutus on usein suurempi, kuin siihen käytetty aika, ja usein viisikin minuuttia riittää. Viidenkin minuutin hiljentyminen voi parhaimmillaan vaikuttaa positiivisesti mieleen sekä kehoon, jopa päivän loppuun saakka.

Takaisin podcastien listaan