Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Cafe au lait - Kahvihetkiä maaimalla

Café au lait löytyy nykyään myös RadioPlaysta! Millaista on suomalainen elämä ulkomailla? Tässä podcastissa Ranskassa asuvat Lilli ja Helena juovat kahvia eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa. Jokainen jakso noudattelee eri teemaa.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 7 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 23.3.2018.

Rakkausvalmentaja Mia löysi puolison Kanadasta

Julkaistu 16.5.2018

Eikö ole helluntaiksi heilaa? No eipä hätää - Kanadassa asuva rakkausvalmentaja Mia Halonen nimittäin antaa kuulijoillemme nyt oivia vinkkejä kumppanin löytämiseksi. Mia on sopeutunut uuden puolisonsa Timin kotimaahan erinomaisesti. - Tim on minun "luxury item", Mia kertoo.

Salla - Moskovaa ei voita mikään

Julkaistu 16.5.2018

Salla ei vaihtaisi Moskovaa enää mihinkään: elämä suurkaupungissa on mielenkiintoista, yllätyksellistä ja sopivasti haastavaa. Suomeenkaan ei enää ole ikävä kuin korkeintaan silloin, kun tekee mieli hetki levähtää ja hiljentyä.

Jenni - kodin pitää tuntua kodilta Panamassakin

Julkaistu 16.5.2018

Jennin haastattelun taustalla hurisee ilmastointilaite. Jenni nimittäin asuu perheensä kanssa kaukana, kuumassa Panamassa. Ennen tätä tutuksi tulivat Namibia ja Kenia. Miten luoda tavallisen suomalaiskodin tunnelma vaihtelevissa, eksoottisissa ympyröissä?

Tira - Arkea purjeveneessä

Julkaistu 16.5.2018

Tiran ääni kuuluu heikosti, sillä hän istuu parhaillaan purjeveneessä Floridan lähistöllä. Tiran perheen suuri seikkailu on vasta alussa: unelmaksi luultu maaseutukoti on vastikään myyty ja uusi elämä vesillä aloitettu.

Meri - Miksi elää vain lomia varten?

Julkaistu 16.5.2018

Aasian lomamatkalla Meri tajusi, ettei elämää tarvitsisi elää vain viikonloppuja ja matkoja varten. Oli tehtävä muutos: Meri jätti työnsä Suomessa jäi ja siirsi asuntosäästöt matkakassaan. Onni on löytynyt Kuala Lumpurista.

Joni on leikkipuiston ainoa isä

Julkaistu 5.4.2018

Stand-up-koomikko Joni Koivuniemi päätyi suomalaislehtiin törmättyään kulttuurisiin eroihin Ranskassa. Kun Joni oli jättänyt lapsensa kahvilan ulkopuolelle hetkeksi nukkumaan, joutui hän setvimään asiaa jopa poliisin kanssa. Miltä arki muuten uudessa maassa maistuu?

Café au lait - Annin itsetunto karttuu maailmalla

Julkaistu 23.3.2018

Tällä kertaa matkaamme Puolaan, josta itäsuomalainen Anni on löytänyt itselleen kodin. Kun Annille tarjoutui mahdollisuus työharjoitteluun ulkomailla, hän tarttui siihen oitis. Nuoresta iästään huolimatta työkokemusta on karttunut Puolan lisäksi jo Espanjasta ja Kiinasta. Kaikissa maissa on ollut puolensa ja itsetuntokin nousee kohisten, kun huomaa, kuinka hyvin sitä maailmalla pärjääkään. Ei muuta kuin rohkeasti vain oman mukavuusalueen ulkopuolelle!

Takaisin podcastien listaan