Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Olet Riittävä-podcast

Traumapsykoterapeutit keskustelevat elämästä ja hyvinvoinnista

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 75 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 22.3.2019.

Tuleeko terapiassa ilkeäksi

Julkaistu 30.10.2024

Voiko terapiassa saatu voimaantuminen kääntyä itseään ja ympärillä olevia vastaan ja onko tällainen yleinen ongelma? Insinööri ja psykoterapeutti käyvät läpi kokemuksia ja tarinoita terapiasta tapahtuvia väärinkäsityksiä.

Sisäisen valheen anatomia

Julkaistu 16.10.2024

Minkälaista tarinaa kerrot itsestäsi? Ovatko kaikki varmasti totta? Vai aiheutatko elämään hankaluuksia ihan omalla toiminnallasi?

Elä oleta vaan kysy

Julkaistu 3.10.2024

Liian usein ihmiset tekevät omia oletuksiaan ja voivat elää niiden johdosta hyvin negatiivisessakin maailmankuvassa. Parhaillaan tämä negatiivisuus olisi käännettävissä päinvastoin jos kysyttäisi asioita olettamisen sijaan.

Ajatusten vanki

Julkaistu 19.9.2024

Rajoittavatko ajatuksesi sinua liikaa? Vältteletkö joitakin asioita omien ajatustesi vuoksi? Toisaalta joskus ajatuksesi voi viedä sinua myös eteenpäin.

Opintojen vaikutus omaan matkaan

Julkaistu 6.9.2024

Opinnot ovat aina myös matka itseen. Myös omakohtainen kokemus terapiamenetelmistä auttaa ymmärtämään asiakkaan näkökulmaa. Jaksossa Susanna kertoo omakohtaisia kokemuksiaan lyhytterapiaopinnoista ja kuinka ne ovat vaikuttaneet hänen työhönsä, sekä miten ihmiset kohdataan traumainformoidulla työotteella.

Voiko stressiä ja traumoja purkaa kehosta

Julkaistu 7.8.2024

Kyllä voi. Erilaiset tunteet tuntuu meillä kehossa, ja joskus myös kehon tuntemukset voi ylläpitää sitä tunnetta. On tärkeää tiedostaa, että mieli vaikuttaa kehoon, ja keho vaikuttaa mieleen. TRE-menetelmä (Tension and Trauma Releasing Exercises) on yksi tapa monien joukossa purkaa stressiä ja traumoja kehosta.

Itsesääli ei ole itsemyötätuntoa

Julkaistu 27.6.2024

Itsemyötätunto ei ole itsesääliä, mutta menevätkö ne helposti arjessa sekaisin? Onko itsemyötätuntoa, jos jättää huolehtimatta itsestään? Milloin on aika levätä ja milloin tehdä asioita? Mikä on myötätuntoinen teko itseä kohtaan? Näiden teemojen äärellä tässä podcastissa.

Mistä läheisriippuvuuden tunnistaa

Julkaistu 12.6.2024

Mitä läheisriippuvuus on? Mistä sen tunnistaa ja miten se ilmenee? Näkyykö se ihmissuhteissa tai työpaikoilla?

Näkyykö juurettomuus miesten tunnetaidoissa feat. Sami Nuora

Julkaistu 29.5.2024

Perinnekouluttaja ja perinnefilosofi Sami Nuora pureutuu jaksossa traumatyöskentelyyn, arkkityyppeihin ja miehen roolin tässä välillä juurettomassa maailmassa. Sivuamme myös psykedeelien vaikutusta hyvinvointiin ja ihmisen henkiseen matkaan.

Joogan filosofia arjessa feat. Emma Slow

Julkaistu 15.5.2024

Emma kertoo omasta joogamatkastaan ja siitä, mitä joogan filosofia on hänelle arjessa, sekä miten joogan ja terapian maailmat yhdistyvät ja kuinka voit joogan keinoin auttaa itseäsi. Elokuussa 2024 alkamassa Joensuussa Joogan terapeuttiset menetelmät opinnot, jossa Emma ja Tara kouluttamassa. Löytyy sekä Geneesin sivuilta että osoitteesta www.samatva.fi sivuilta.

Voiko omaan tarinaan luottaa

Julkaistu 1.5.2024

Ihminen kirjoittaa omaa tarinaansa muistojensa ja kokemuksiensa perusteella. Voiko tähän tarinaan kuitenkaan aina luottaa?

Mitä juurisyyt ovat feat. Maria Nordin

Julkaistu 17.4.2024

Mitä juurisyyt ovat? Mitä ne tarkoittavat sairauksien ja oireiden takana? Tämän kiehtovan ja jo paljon tutkitunkin aiheen äärellä keskustelussa Maria Nordinin kanssa.

Kohtaamisen tärkeys terveydenhuollossa

Julkaistu 20.3.2024

Katja kertoo kokemuksiaan erilaisista kohtaamisista Suomen terveydenhuollossa. Mukaan mahtuu monenlaisia kokemuksia joista harmillisen moni olivat negatiivisia.

Hiljaisuuden sietäminen

Julkaistu 6.3.2024

Hiljaisuuden sietäminen ei ole helppoa etenkään jos sitä ei ole harjoitellut. Onko ihmisten kanssa pakko olla aina äänessä vai voiko joskus olla myös yhteisessä hiljaisuudessa?

Hengitysharjoituksella eroon ahdistuksesta

Julkaistu 21.2.2024

Miksi joskus on niin vaikea uskoa, kuinka paljon voimme kehon kautta vaikuttaa omaan mieleen ja ajatuksiin?

Ikuisen opiskelijan ja kehittyjän kirous

Julkaistu 7.2.2024

Tarvitseeko aina opiskella lisää? Kehittyä koko ajan paremmaksi? Mistä tämä tarve lähtee? tiedonjanosta, vertailusta muihin, riittämättömyyden tunteesta vai halusta olla parempi ihminen?

Tämän takia et saa mitään aikaiseksi

Julkaistu 30.1.2024

Mikä meitä motivoi tekemään asioita lyhyen aikavälin palkinnoilla, ja mikä pitkän aikavälin? Kuinka voit itse vaikuttaa tähän? Miten esimerkiksi dopamiini vaikuttaa asioiden aloittamiseen?

Ihmiset jää liian yksin feat. Maria Kurru

Julkaistu 10.1.2024

Yhteisöllisyys on ihmisille tärkeää. Olemmehan laumaeläimiä. Jääkö ihmiset kuitenkin nykyään liian yksin? Tänään aiheesta keskustelee kaksi psykoterapeuttia eli Taran vieraana psykoterapeutti Maria Kurru.

Kehohäpeän juuret

Julkaistu 8.12.2023

Ihmiset kokevat häpeää monenlaisista asioista. Kehohäpeä lähtee usein lapsuuden kokemukseista ja esim. koulukiusaamisesta. Häpeän kohteet eivät katso sen perään voiko asiaan vaikuttaa kuten paino tai pituus. Useimmiten taustalla on muiden ihmisten kommentit.

Emppu valmistuu psykoterapeutiksi

Julkaistu 1.12.2023

Emppu valmistui psykoterapeutiksi, ja kertasimme hänen neljän vuoden matkaansa tähän pisteeseen. Jaksossa käymme läpi mitä kaikkea psykoterapeuttiopinnot pitävät sisällään, mikä oli mielekkäintä, ja mikä oli haastavaa.

Miksi läheisten poismenemisestä ei puhuta

Julkaistu 23.11.2023

Syntymästä puhutaan paljon, mutta kuolemasta vähemmän. Miltä läheisen menettäminen tuntuu, ja miten asiaan tulisi suhtautua? Podcastissa oikeita kokemuksia ja tuntemuksia asian käsittelystä omassa elämässä.

Jaksaminen suossa

Julkaistu 7.11.2023

Monenlaista auttamistyötä tekevät voivat kohdata työssään tilanteita, jotka koettelevat omaa jaksamista ja riittävyyden tunnetta. Uupuminen voi tapahtua huomaamatta, etenkin jos niin fyysiset kuin psyykkiset oireet sivuutetaan.

Auttaako lyhytterapia

Julkaistu 23.10.2023

Auttajien keskuudessa on paljon turhaa vastakkain asettelua lyhytterapeutteja kohtaan. Eikö tärkeintä olisi, että mahdollisimman moni pääsisi avun piirin? Lyhytterapia on loistava keino päästä alkuun elämän ongelmakohtien tunnistamisessa vaikkapa pidempää psykoterapiaa odotellessa. Eri ammattiryhmät voisivat saada enemmän hyvää aikaan yhdessä tehden.

Mitä kukaan ei halua kuulla [Oman vastuun ottaminen]

Julkaistu 18.10.2023

Ongelman ratkaiseminen alkaa usein ongelman ymmärtämisestä. Monesti kuitenkin ihmiset eivät halua kuulla ongelman juurisyytä ja kuinka sitä olisi mahdollista lähteä ratkaisemaan.

Kenen kehonkuvaa kannat feat. Sanna Kinnunen

Julkaistu 15.9.2023

Vanhempien puhe itsestään vaikuttaa paljon siihen kuinka suvun nuorimmat näkevät itsensä ja mikä on oikeaa ja riittävää. Tänään keskustelua minä-kuvasta ja kuinka negatiiviset ajatukset voivat tulla myös sukupolven yli.

Ritvan selviytymistarina häpeästä [Kehon ja mielen yhteyden voima]

Julkaistu 15.8.2023

Jokaisella on asioita ja keinoja jotka auttaa selviytymään elämän erilaisista haasteista ja jotka tuovat iloa elämään.

Onko liikunnasta oikeasti hyötyä mielelle feat. Maria Kurru

Julkaistu 22.6.2023

Evoluutio näkökulmasta liike on ollut elinehto. Olemmeko vieraantuneet liikunnasta sekä sen vaikutuksesta mielelle? Pienikin muutos auttaa, missä keho on mukana kuten kotityöt ja koulumatkan kävely. Asioita voi tehdä ja aloittaa myös ilman motivaatiota. Vertailusta toisiin voi myös inspiroitua, eikä sen tarvitse olla myrkyllistä. Liikunnasta voi olla apua myös jännityksen purkamiseen vaikkapa ennen hammaslääkäriä. Mihin käytämme aikaa joka vapautuu kun käytämme autoa, robottiimuria ja etätapaamisia?

Miksi huoltajat ja opettajat ovat sodassa keskenään

Julkaistu 27.5.2023

Opettajien ja huoltajien välillä on ollut vastakkainasettelua jo vuosikymmeniä. Onko tilanne pahentunut vai tuoko media asiaa enemmän esille? Toisen näkökulmasta oppilaat ovat hirviöitä ja toiselle huoltajat ovat kohtuuttomia raivopäitä.

Koska olit viimeksi kateellinen

Julkaistu 29.4.2023

Tosi TV ja juoru kulttuuri on nykyään ruokkinut häpeilevää elämää jonka johdosta asiantuntijatkaan eivät uskalla kunnolla jakaa mielipiteitään vahvojen vasta sanojen pelossa. Kateus kertoo usein omista toiveista, mutta voi silti herättää häpeän tunteita.

Traumaoireet ja ADHD voi näyttää samalta

Julkaistu 24.3.2023

Traumaoireissa ja ADHDssa on paljon samankaltaisia oireita. Oireiden syy ja taustat eivät ole samat, mutta kuinka se voi näkyä ulospäin vaikka koulussa ovat hyvin samankaltaisia. Traumapsykoterapeutti ja Insinööri käyvät keskustelua omien kokemuksiensa läpi niin työn kuin oman arjen puolesta.

Mitä työnohjaus on

Julkaistu 3.2.2023

Työnohjaajalla ei ole koskaan sinulle oikeita vastauksia tai ainakaan niitä ei saisi oikeina vastauksina esittää. Työnohjaus voi auttaa reflektoimaan omaa ajatusmaailmaa ja miettimään onko asioiden syy-seuraus suhteet osattu miettiä oikein. Isossa roolissa työnohjauksessa on oman työn jäsentäminen. Työnohjaaminen on myös täysin eri asia kuin terpia tai valmennus.

Naisena internetissä

Julkaistu 18.1.2023

Uskaltaako jo nykyään naisena käyttää voice chattia videopelejä pelatessa ilman, että heti tiimiläiset kehottavat voileivän tekoon? Suunta on jatkuvasti parempaan päin, mutta eriarvoiselta kohtelulta ei voi täysin tänä päivänäkään välttyä. Yleisintä on kaikenlainen vähättely etenkin pelejä pelatessa.

Uupumuksesta omaan voimaan feat. Minna Kummunmäki

Julkaistu 29.12.2022

Minna uupui työskennellessään sotella, josta lähti monia vuosia kestävä raskas matka löytää itsensä. Sitä kautta löytyi keinot hoitaa itseään, sekä vahvistua ja voimistua niin paljon, että voi jakaa siitä muillekin.

Tarvitaanko diagnooseja

Julkaistu 14.10.2022

Onko diagnoosin saaminen leima otsaan joka määrittää sinut loppu elämäksesi vai onko se yksi portti ongelman ymmärtämiseen ja sen kautta ratkaisemiseen.

ADHD ihmiset keskustelee ADHDsta

Julkaistu 2.9.2022

ADHD ei ole sitä, etteikö ihminen voisi keskittyä. Ihminen ei vaan voi itse päättää mihin huomionsa kohdistaa. Psykoterapeutti ja koodari keskustelevat oikean elämän kokemuksistaan ADHD kanssa elämisestä.

Yrittäjyys ja itsetuntemus feat. Arttu Käyhkö / Rookie Communications - Olet Riittävä podcast #40

Julkaistu 1.7.2022

Miten itsetuntemus kehittyy yrittämisessä ja elämässä muutenkin. Arttu avaa oman tarinan kautta kuinka on löytänyt tien takaisin myös itsestään huolen pitämiseen. Joskus on tarpeen kantapaan kautta oppia asioita, että omat arvot kirkastuvat ja työkin tuntuu taas mukavalta.

Mitä tehdä kun asiat menee ihon alle - Olet Riittävä podcast #39

Julkaistu 9.6.2022

Mitkä asiat menevät sinulla ihon alle ja jäävät mieleen liiankin pitkäksi aikaa? Jos tunnistat tästä itsesi tai läheisesi on tässä jaksossa paljon asiaa juuri sinulle.

Vireystilan säätely - Olet Riittävä podcast #38

Julkaistu 5.5.2022

Vilma kertoo, mitä kaikkea on tapahtunut, kun on ruvennut kiinnittämään huomiota omaan vireystilaan. Yhdessä pohdiskellaan vireystilan säätelyn merkitystä myös tunteisiin ja ajatuksiin.

Kunnioita omia ja muiden rajoja - Olet Riittävä podcast #37

Julkaistu 26.3.2022

Rajat antavat raameja sille miten sinua saa kohdella. Ne säätelevät läheisyyttä ja etäisyyttä muihin ihmisiin ja asioihin. Ihmisen oma historia on merkittävässä osassa kuinka hyvin kykenemme kunnioittaman omia rajojamme. Podcastissa esimerkkejä arjesta ja urheilun maailmasta.

Ravinnolla terveeksi feat Sanna Laakkonen - Olet Riittävä podcast #36

Julkaistu 18.2.2022

Sanna Laakkonen on funktionaalisen lääketieteen asiantuntija ja hän on tänään mukanamme jakamassa omia kokemuksiaan ja tietoaan ravinnon merkityksestä päivittäiseen hyvinvointiin.

Uskallatko ottaa vastuun elämästäsi - Olet Riittävä podcast #35

Julkaistu 14.1.2022

Vastuun ottaminen voi joskus pelotaa. Se kuitenkin kannattaa jos haluat saada elämääsi niitä asioita joista unelmoit. Uhriutuminen voi joskus estää ottamasta vastuuta, mutta myös itselleen kuulumattomista asioista vastuun ottaminen ei edistä kenenkään elämää. Se on suorastaan karhunpalvelus. Pienenkin muutoksen tekeminen voi olla todella voimauttava kokemus.

Miten selvitä vaikeuksista feat. Katja Laine - Olet Riittävä podcast #34

Julkaistu 23.12.2021

Koska olemme kaikki ainutlaatuisia ihmisiä, myös tapa päästä vaikeuksista yli voi olla hyvin erilainen? Tästä aiheesta Taran kanssa keskutelemassa ja jakamassa omia kokemuksiaan työnohjaaja, sosionomi Katja Laine. Tunnistatko sinä, mikä on auttanut sinua pääsemään yli elämän haastavista kohdista?

Plasebo ja uskomukset arjessa - Olet Riittävä podcast #33

Julkaistu 3.12.2021

Herättääkö horoskoopin lukijat sinussa vahvoja tunteita? Pelottaako jooga? Tuntuuko koripalloilijan ajatus onnen shortseista todella tyhmältä? Tänään keskustelua uskomuksista ja kuinka niistä voi saada voimaa arkeen. Miksi siis tuomita toisten rutiineita jos he saavat siitä virtaa päivään aktiivisesti häiritsemättä muita?

Kuinka elää ihmisiksi feat. Katja Kouvalainen ja Marianne Kiskola - Olet Riittävä podcast #32

Julkaistu 12.11.2021

Tänään vieraanamme kirjailija Marianne Kiskola ja Joensuulainen kuvataiteilija Katja Kouvalainen. Keskustelussa ihmisiksi eläminen ja armollisuus itsellesi sekä muille.

Uupumuksesta omaan voimaan feat. Katri Syvärinen - Olet Riittävä podcast #31

Julkaistu 29.10.2021

Kirjailija, valmentaja Katri Syvärinen kertoo oman uupumistariansa kautta kuinka on löytänyt oman voimansa uudestaan. Sekä kuinka uskomukset ovat vaikuttaneet hänen elämäänsä.

Mitä on viisausperinne feat. Sami Nuora - Olet Riittävä podcast #30

Julkaistu 1.10.2021

Suomalaisten heimojen vanhimmat olivat tietäjiä, jotka tunsivat kaikki luonnonvoimat. Sami Nuora on perehtynyt tähän perinnetietoon ja jakaa käsityksiään siitä, missä moderni ihminen on mennyt harhaan ja mitä perilletiedolla on meille annettavaa.

Vireystilan vaikutus arjessa feat. Hanna Markuksela - Olet Riittävä podcast #29

Julkaistu 17.9.2021

Hanna Markuksela kertoo vireystilan säätelyn vaikutuksista hyvinvointiimme. Sekä ravitsemuksen merkityksestä.

Onko kiitollisuudesta mitään hyötyä - Olet Riittävä podcast #28

Julkaistu 4.9.2021

Onko kurjuuden keskellä järkeä kokea kiitollisuutta? Kiitollisuuden ei aina tarvitse kummuta yltiö positiivisista asioista, vaan arjen tavallisista pienistä valopilkuista. Onni voi olla vaikka sateisena päivänä lätäkköön hyppääminen. Parhaat kiitollisuuden hetket löytyvät sieltä normaalin arjen keskeltä.

Aivovammasta uuteen elämään feat. Weera Elina - Olet Riittävä podcast #27

Julkaistu 16.7.2021

Weera Elina kertoo oman matkansa aivovammasta työkuntoon eheytymisestä. Tämä ei kuitenkaan tapahtunut vahingossa, vaan matkassa on ollut vahvasti mukana funktionaalinen lääketiede, hermoratajooga ja hypnoterapia yhdistettynä traumapsykoterapiaan.

Hyväksymis- ja omistautumisterapia - Olet Riittävä podcast #26

Julkaistu 18.6.2021

Tänään keskusteltiin hyväksymis- ja omistautumisterapiasta, läsnäolosta, tavoitteiden tärkeydestä sekä omien arvojen mukaisesta toiminnasta. Päivän podcast ei ole niinkään oppitunti aiheesta vaan kokemuksia traumapsykoterapeutilta ja HOT-koulutuksessa käyvältä.

Oman voiman löytäminen feat. Sami Minkkinen - Olet Riittävä podcast #25

Julkaistu 4.6.2021

Sami Minkkinen kertoi oman uupumis tarinansa kautta kuinka on mahdollista lähteä tekemään muutosta ja löytää oma voimansa.

Mistä aivot tykkäävät arjessa feat. Ritva Ropponen - Olet Riittävä podcast #24

Julkaistu 14.5.2021

Tänään paljastamme kuinka voit lisätä hyvinvointiasi joka päiväiseen elämääsi ja ihan ilmaiseksi! Miten voimme vaikuttaa aivojemme hyvinvointiin arjessa? Kuinka traumat voivat vaikuttaa aivojemme toimintaan? Kriisi- ja traumapsykoterapeutti Ritva Ropponen jakaa tänään vinkkejä arjessa hyvinvointiin lisäämiseen.

Omaishoitajuus elämässä feat. Terhi Lahti (Psykoterapeutti) - Olet Riittävä podcast #23

Julkaistu 26.3.2021

Tämän päivän jaksossa mukana psykoterapeutti ja työnohjaaja Terhi Lahti, jolla on kokemusta omaishoitajuudesta omassa elämässään sekä työssään omaishoitajia ohjaten. Omaishoitajuus koskettaa epäsuorasti jopa miljoonaa ihmistä.

Sinä voit itse vaikuttaa oireisiisi feat. Maria Nordin / Free to Heal - Olet Riittävä podcast #22

Julkaistu 12.3.2021

Ihmismielellä ja -keholla on yllättävän paljon keinoja vaikuttaa omaan parantumiseen. Tänään podcastissamme vieraana Free to Heal tietoisuustaitomenetelmän kehittäjä Maria Nordin!

Neuropsykiatriset piirteet arjessa - Olet Riittävä podcast #21

Julkaistu 29.1.2021

Neuropsykiatriset piirteet ovat yleisempiä kuin ajatellaan. Tänään Katja on kertomassa neuropsykiatrisista piirteistä äidin ja työntekijän roolissa.

Lemmikkien vaikutus hyvinvointiin - Olet Riittävä pododcast #20

Julkaistu 18.12.2020

Tänään podcastissa Geneesin hyvinvointipatalijoonan lemmikkien omistajat pohtivat omien lemmikkiensä vaikutusta jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Ydinuskomukset feat. Maiju Rissanen / Kooders/Nexus - Olet Riittävä podcast #19

Julkaistu 20.11.2020

Mitä uskot itsestäsi? Koetko olevasi arvokas ja riittävä? Ydinuskomukset vaikuttavat merkittävästi ihmisten valintoihin ja tekoihin ja niitä on KAIKILLA!

Empun matka psykoterapeutiksi osa 2 - Olet Riittävä podcast #18

Julkaistu 16.10.2020

Emppu jakaa kokemuksiaan psykoterapiaopinnoistaan.

Sinnikkyys ja sen palkinnot feat. Joni Leminen / Jonin Jooga - Olet Riittävä podcast #17

Julkaistu 18.9.2020

Joni on kertomassa kokemuksistaan miten sinnikkyys palkitaan monella elämän osa-alueilla. Arjen jaksaminen, harrastukset, riippuvuudesta toipuminen ja työ.

Häpeän murskaava voima feat. Inkeri Tiitinen / Ihmeliike - Olet Riittävä podcast #16

Julkaistu 29.7.2020

Onko häpeästä mahdollista päästä eroon? Ihmeliikkeen Inkeri kertoi häpeän ja huijarisyndrooman vaikutuksesta valintoihin elämässä.

Tunnelmia etätyöskentelystä - Olet Riittävä podcast #15

Julkaistu 18.5.2020

Tänään puhutaan etätyöstä ja minkälaisia fiiliksiä se on herättänyt Geneesin väessä

Voiko jooga auttaa päihde- ja lääkeriippuvuudessa? (Jonin Jooga) - Olet Riittävä podcast #14

Julkaistu 17.4.2020

Podcastissa Joni kertoo meille joogan ja ravitsemuksen voimasta omassa toipumisessa ja jaksamisessa.

Milloin on aika pysähtyä - Olet Riittävä podcast #13

Julkaistu 21.3.2020

Pysähtyminen ei ole aina helppoa. Joskus on kuitenkin tärkeää pysähtyä, ottaa askel taaksepäin ja katsoa tilannetta uudeestaan. Onko tilanne sittenkään niin kriittinen?

Kehon liikkeen voima traumojen hoidossa (Inkeri Tiitinen :: Ihmeliike) - Olet Riittävä podcast #12

Julkaistu 22.2.2020

Ihmeliikkeen Inkeri Tiitinen kertoo liikkeen voimasta omassa paranemisprosessissaan ja työkaluna omien asiakkaiden elämäntapamuutoksessa.

Empun matka psykoterapeutiksi - Olet Riittävä podcast #11

Julkaistu 18.1.2020

Geneesin Empun matka psykoterapeutiksi alkaa! Tara ja Emppu jutteleevat fiiliksistä.

Kehotietoisuutta äänimaljan avulla - Olet Riittävä podcast #10

Julkaistu 20.12.2019

Äänimaljahoidot ovat olleet mukana myös Geneesin ryhmissä tekemisen lopuksi avustamassa rentoutumista.

Kampaaja, se toisenlainen terapeutti (Tarja Isokangas) - Olet Riittävä podcast #9

Julkaistu 15.11.2019

Kuinka itsensä hemmottelulla voi saada jaksamista päivään ja miksipäs se oma ammatti ei voisi olla terapeuttista myös itselle.

Osaatko pyytää apua? (Riikka Simonen) - Olet Riittävä podcast #8

Julkaistu 18.10.2019

Koska viimeksi pyysit apua? Osaatko tunnistaa milloin tarvitset apua? Koetko häpeää avun pyytämisessä?

Altista itseäsi hyville asioille (Olli Posti) - Olet Riittävä podcast #7

Julkaistu 20.9.2019

Ravitsemukseen vuosia täydellä sydämellä perehtynyt Olli Posti kertoo miksi kannattaa panostaa laadukkaaseen ravintoon.

Olet Riittävä #6 - Masennus, jaksaminen ja opinnot

Julkaistu 16.8.2019

Tänään podcastissa keskusteltiin oman tien ja jaksamisen rajojen löytämisestä haastavien opintoaikojen keskellä. Vieraana Ruska Tuohimaa.

Olet Riittävä #5 - Joogan merkitys Geneesillä

Julkaistu 21.7.2019

Geneesillä on tärkeässä osassa kehon ja mielen yhteys.

Olet Riittävä #4 - Traumat ja päihderiippuvuus

Julkaistu 21.6.2019

Tällä kertaa mukana kokemustutkija ja disso ry n puheenjohtaja Mai Peltoniemi puhumassa traumoista ja päihderiippuvuudesta.

Olet Riittävä #3 - Kevään vaikutus ihmiseen

Julkaistu 17.5.2019

Kevät on muutoksen aikaa. Kaikki kuitenkin kokevat kevään hyvin yksilöllisesti.

Olet Riittävä #2 - Odotukset itsestäsi

Julkaistu 19.4.2019

Useimmilla ihmisillä on odotuksia itseä kohtaan, jotka voivat olla pahimmillaan haitallisia arjessa.

Olet Riittävä #1 - Se ensimmainen jakso

Julkaistu 22.3.2019

Se ensimmäinen jakso!

Takaisin podcastien listaan