Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Colorado 1973

Colorado 1973 on actual play -roolipelipodcast, jossa seurataan kuvitteellista patohanketta.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 8.10.2019.

Neljäs jakso: Yllättävä edistysaskel patohankkeessa

Julkaistu 14.10.2019

Virkistävä iltauinti saa maanmittausryhmän pohtimaan tilannettaan aivan uudella tavalla. Uusintavisiitti pormestarin ranchille valaisee hiukan asioita ja saa ryhmän pohtimaan vakavasti sitä, mitä tulossa on. Lopulta tehdään merkittäviä ja kauaskantoisia päätöksiä, eikä kukaan ole enää kuin entisensä. Sarja päättyy.

Kolmas jakso: Pastori Martinin epäonninen iltapäivä

Julkaistu 13.10.2019

Maanmittausryhmä ottaa yhteyttä Two Hillsin äärimmäisen pätevältä vaikuttavaan lainvalvontaan. Kirkonmaalaustalkoiden alussa on tiettyä neurologisista syistä johtuvaa häslinkiä. Pitkän päivän vihdoin kääntyessä iltaan ryhmä nousee jälleen maisemapaikalle, joskin hiukan erilaisissa tunnelmissa. Mukana myös muutama perhonen.

Toinen jakso: Pääinsinööri Bob ja kansan syvät rivit

Julkaistu 12.10.2019

Two Hillsin pikkukaupunki ei näytä juuri paremmalta päivänvalossa, jos ei nyt varsinaisesti huonommaltakaan. Maanmittausryhmä tutustuu paikalliseen muistomerkkiin, ottaa yhteyttä paikallisiin pienyrittäjiin ja kuluttajiin ja käy keskusteluja patohankkeen seurauksista sekä tapaa pormestarin tämän ranchilla. Lounaalla käsitellään seikkaperäisesti erinäisiä auktoriteetti- ja identiteettikysymyksiä.

Ensimmäinen jakso: Kohtaamisia Keeganin valinnalla

Julkaistu 8.10.2019

Maanmittaajaryhmämme matkustaa Two Hillsin kaupunkiin. Beatnik-vuosiaan kaihoisasti muisteleva maanmittausinsinööri Ken Jorgensson (Henri Hakkarainen), hiukan sosiaalisesti haastava rakennusinsinööri Veronica Bees (Joonas Laakso), kroonisesti alaikäiseltä näyttävä biologi Linda Corrigan (Anne Liljeström), maanmittarin apulainen ja parantumaton PR-intoilija Bob Birdcherry (Petteri Tuomimaa) ja metsänvartija John Martini, lempeä setämies Jumalan armosta (Jukka Seppänen) kohtaavat arkijännittäviä haasteita, kuten kiertotien, huuliharpun, talkookutsun … Jatka lukemista "Ensimmäinen jakso: Kohtaamisia Keeganin valinnalla"

Takaisin podcastien listaan