Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Pop-Filtteri Podcast

Leffa-, peli-, musa- ja muuta nörttikeskustelua Tuukan, Pasin ja Jonin seurassa. Jaarittelu taattu. popfiltteripodcast(a)gmail.com

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 28.3.2022.

Episode 11: S2E11 - Neuvostoliiton agentti

Julkaistu 25.7.2022

Heinäkuun Popfiltterissä käsitellään outoja ihmisiä, Comic Con 2022 trailereita, sekä yleisesti nörttimaailman melkein uusimpia käänteitä. Tämän lisäksi Jonin uutisissa kuullaan pitkän tauon jälkeen Vesa Keskisen uusimpia kuulumisia.

Episode 10: S2E10 - Conan, what is best in life?

Julkaistu 27.6.2022

Helle ja hiki, mutta Popfiltter -kolmikko jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin. Erikoiskäsittelyssä Obi-Wan Kenobi ja ylipäätänsä koko Star Wars -saaga. Lisäksi jäälleen puhetta leffoista, sarjoista ja peleistä, joita ei olla keretty katsoa tai pelata.

Episode 9: S2E9 - Noniin mitäs Päällikkö?

Julkaistu 28.5.2022

Oman elämänsä Sandwich Artistit Tuukka, Pasi ja Joni arvostelevat jälleen Pop-maailman suurimpia käänteitä näkemättä tai oikeastaan tietämättä mistään mitään. Puhetta mm. Marvelin uusista leffoista, Tom Cruisesta ja huonosti päättyvistä sarjoista. 

Episode 8: S2E8 - Juokaa vettä ja katukaa

Julkaistu 25.4.2022

Tämä jakso on kuin The Last Of Us Part 2: Jos jätät puolivälissä kesken, missaat koko pointin. Mitään ei ole ehditty katsoa, mutta painavaa auktoritääristä kannanottoa löytyy silti joka asiaan. Kauan odotettu Jonin Uutiset tekee myös näyttävän paluun.

Episode 7: S2E7 - Nurkissa hiplailua

Julkaistu 28.3.2022

Oscareiden punchline, uusi Batman leffa sekä Elden Ring. Niistä on hyvä Popfiltteri tehty. Tuttua ja lähes ajankohtaista jorinaa peleistä, sarjoista sekä leffoista. Viikon suosituksina mm. Conan Barbaari sekä Stargate.

Takaisin podcastien listaan