Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Pop-Filtteri Podcast

Leffa-, peli-, musa- ja muuta nörttikeskustelua Tuukan, Pasin ja Jonin seurassa. Jaarittelu taattu. Kysymyksiä tai palautetta voi lähettää osoitteeseen popfiltteripodcast(a)gmail.com

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 27.4.2023.

Episode 7: S3E7 - Siirretään pappeja digitaalisesti

Julkaistu 11.9.2023

Ihme ja kumma tapahtui, sillä Popfiltter -kolmikko kävi oikeen elokuvateatterissa. Tämän ihmeen sai aikaiseksi jakson julkaisuhetkellä toista viikkoa Suomen katsotuimpana elokuvana pyörivä Lapua 1976. Jakso sisältää jonkin verran spoilereita, joten jos elokuva on vielä näkemättä, niin kipin kapin ensin teatteriin! Jakson lopussa on myös arvonta, jossa joku kuulijoista voi voittaa lipun leffaan, joten kuunnelkaahan koko homma tarkasti loppuun jotta tiedätte miten toimia!

Episode 6: S3E6 - Vieraana Lapua 1976 -tekijät!

Julkaistu 5.9.2023

Pop-filtterin kaappasivat tällä viikolla Lapua 1976 -elokuvan ohjaaja Toni Kurkimäki, tuottajat Mikko Jokipii ja Pekka Pohjoispää käsikirjoittajan ja tutun Pop-filtteröijän Tuukka Haapamäen pakottamana. Puheenaiheena luonnollisesti itse elokuva ja sen tekeminen, valmiin leffan tuominen maailmaan ja sen vastaanotto. POPin tapaan keskustelu on rentoa neljän kaverin rupattelua omista fiiliksistä - sisältää voimasanoja (hyvässä hengessä :)) Pop-filtteri palaa normaaliin ohjelmistoon lähipäivinä Pasin ja Jonin kera! Lähetä Lapua1976 -kysymyksiä mailiin [email protected]. Mikäli kysymyksiä riittää, tekijät voivat hyvinkin kaapata pop-filtterin tulevaisuudessa uudelleen!

Episode 5: S3E5 - Vakavia lihaksikkaita miehiä

Julkaistu 13.6.2023

On aika ensimmäisen vuosipuoliskon viimeisen jakson, jonka jälkeen lähdemme pienelle kesätauolle. Tuukka kävi Cannesin elokuvajuhlilla, josta riitti paljon mielenkiintoista höpinää. Lisäksi aiheina mm. Succession, Diablo 4 sekä Arnold Schwarzenegger -dokkarisarja. Hyvää kesää kaikille Poppailijoille, kuulkaamme lisää taas elokuussa.

Episode 4: S3E4 - Vieraana Mikko Jokipii

Julkaistu 27.4.2023

Kerrankin joku on käynyt elokuvissa ja oikeasti kattonut jotain, kun mukana popcastissä on elokuvateatteriyrittäjä, tuottaja Mikko Jokipii. Jalasjärvellä elokuvateatteria pyörittävä Mikko valaisee popfiltterille nykyleffojen tilannetta. Jakson lopuksi myös selviää onko Sucker Punch (2011) todellakin Pasin lempielokuva.

Takaisin podcastien listaan