Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Pallo hallussa

Pohjolan Voiman podcast, jossa puhutaan energia-alasta ja tulevaisuudesta – ja pidetään katse tiukasti pallossa.

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 16.4.2019.

Poteroista pois

Julkaistu 13.2.2020


Ilmastokeskusteluun on nostettava myös vaietut puheenaiheet, vaatii Keskuskauppakamarin vastuullisuusasiantuntija, entinen Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen. Mitä hän mahtaa erityisesti tarkoittaa? Kuuntele Pallo hallussa -podcastin poterojakso, niin tiedät!Isäntänä tuttuun tapaan Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen. Seuraa myös hashtagia #ratkaisevaavoimaa.
Peesaamalla ei pääse ohi

Julkaistu 29.11.2019


Entisen huippusuunnistajan Minna Kaupin mielestä sekä urheilujoukkueessa että työyhteisössä on oltava luja keskinäinen luottamus, jotta riskejä uskalletaan ottaa. “Johtajan tehtävänä on saada ajattelu sellaiseksi, että vaikka tulisikin joku harha-askel, se on silti askel johonkin suuntaan”, Kauppi sanoo.Kuuntele Pallo hallussa -podcastista, millaista valmennusta Pohjolan Voiman Ilkka Tykkyläinen saa yhdeksänkertaiselta maailmanmestarilta.
Slushin opit energia-alalle

Julkaistu 29.10.2019


Slushin Johannes Tervon mielestä Pohjolan Voima on missionsa puolesta paljon kiinnostavampi työnantaja kuin moni globaali teknologiajätti. Työn merkityksellisyys ja vaikuttamismahdollisuudet korostuvat nuoria rekrytoitaessa, hän muistuttaa Pallo hallussa -podcastissa. Tervo keskustelee jaksossa Pohjolan Voiman toimitusjohtajan Ilkka Tykkyläisen kanssa siitä, millaista oppia energia-ala voisi ottaa Slushilta.
Jokainen voi muuttaa maailmaa

Julkaistu 13.6.2019

”Kaikki lähtee yhdestä ihmisestä.” Näin kuvaa keksijä, futuristi Perttu Pölönen nuorten ajattelumallia Pallo hallussa -podcastissa. Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen keskustelee Pölösen kanssa ilmastonmuutoksesta, johtamisesta ja nuorten asenteista työelämää kohtaan. Työelämämuotoilija Aku Varamäki antaa keskusteluun omat vastapallonsa.

EU:n ilmasto- ja energiapolitiikka on herkkää peliä

Julkaistu 15.5.2019

Ilmastonmuutos ei anna poliitikoille aikalisää. Millaisena demareiden nuoren polven vaikuttaja, europarlamenttiavustaja Matti Niemi näkee poliittisen päätöksentekijän roolin energia- ja ilmastoasioissa? Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen keskustelee Pallo hallussa -podcastin toisessa jaksossa Niemen kanssa energiapolitiikan haasteista EU:n tasolla. Lisäksi kuulemme Nuorten Agenda 2030 -ryhmän puheenjohtajan Siiri Mäkelän painavat terveiset: radikaalien peliliikkeiden aika on nyt.
Keskustelu jatkuu hashtagillä #pallohallussapodcast

Tahtoa ja tekoja ilmastonmuutoksen hillinnässä​

Julkaistu 16.4.2019


Kun Ilmastoveivi 2019 -kampanjan perustaja Laura Kolehmainen ja Pohjolan Voiman toimitusjohtaja Ilkka Tykkyläinen keskustelevat ilmastonmuutoksesta, puhetta riittää erityisesti rohkeudesta. Mistä muutos lähtee? Onko totta, että vain nuoret ymmärtävät ilmastonmuutoksen vakavuuden? Onko päättäjillä riittävästi tahtoa ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi? Entä kunnianhimoa? Näihin kysymyksiin saamme vastauksia Pallo hallussa -podcastin ensimmäisessä jaksossa.
Takaisin podcastien listaan