Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Iso Kolmonen

Iso kolmonen on potra podcast isoista aiheista. Laura, Marjukka ja Tuomas kokoontuvat sunnuntaisin keskustelemaan kehollisuudesta, koosta ja kaljasta - läskistä näkökulmasta. Tieteellistä pohdintaa tai tarkkaa lähteiden käyttöä on turha meiltä odottaa. Puhumme asioista ja niiden kupeelta omista kokemuksistamme käsin, emmekä halua loukata ketään. ISO KOLMONEN LAURA - "vitun syvällinen" ihminen, jonka lempiruoka on Taffelin valkosipulidippi. MARJUKKA - Ulvilan Adele, joka on kokeillut kaikkia laihdutuskuureja. TUOMAS - huoliteltu ja värikäs lapsimies, joka pukeutuu sipsiraitaverkkareihin. Tervetuloa seuraamme! // Logo: Venla Vaattovaara Bannerin kuva: Paula Kesäläinen

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 3 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 12.8.2018.

Läski ja elämänmuutos

Julkaistu 26.8.2018

Iso kolmosen neloskauden viimeisessä jaksossa kolme isoa kolmosta keskustelevat elämänmuutoksesta. Nopea googlettaminen osoittaa, että kun pohditaan elämänmuutosta, ajatellaan usein laihduttamista. Iso kolmonen kyseenalaistaa, miksi elämänmuutos on mielessämme sama asia kuin ulkoinen muutos. Listaamme elämämme aikana tehtyjä elämänmuutoksia ja pureudumme siihen, mikä on elämänmuutokseen ajava voima. Kerromme myös mikä yhdistää laihdutussovelluksia ja kultteja. Niin ja myös Lauran toteemieläin paljastetaan. Iso kolmonen kiittää kaikkia neloskaudella mukana olleita vanhoja ja uusia kuuntelijoita! Ihanaa kun löysitte kuunnelmiemme pariin ja uutta kautta odotellessa voittekin kuunnella vanhoja jaksoja muistoja verestääksenne! KERRO MEILLE MISTÄ SINÄ HALUAISIT MEIDÄN PUHUVAN? Otamme vastaan ilolla keskustelunaiheita ja jos haluaisit tulla juttelemaan kanssamme studioon (ööhmm jonkun meidän kotiin), ehdota sitä rohkeesti! Ota yhteyttä [email protected], tai Instassa @isokolmonenpodcast. Ootte ihania, muistakaa laittaa pää pilviin ja käsi sipsikulhoon! Puspus!

Läski ja valta

Julkaistu 19.8.2018

Onko lihava vallanpitäjä luotettava? Olisiko Jeesuksella ollut enemmän valtaa lihavana? Tuoko lihavuus naiselle valtaa? Tämän viikon jaksossa tunteet kiihtyvät kun tutustumme erilaisiin valtoihin. Tarkastelun kohteena ovat mm. virkavalta, taivahanvalta ja itsevalta. Saammeko testamentata vallan toiselle, esimerkiksi jollekin läski-instanssille, joka tekisi puolestamme päätökset kehoomme liittyen? Neloskauden toiseksi viimeisessä jaksossa huitelemme vallattomina vallan rajoilla ja teemme alkuun katsauksen Amy Schumerin tähdittämään I feel pretty -elokuvaan. Kuuntele kuinka murot muhjuuntuvat kulhoon passiivis-aggressiivisten loukkausten saattelemana ja kuinka lanseeramme jäätelöpuikkoaiheisen kesäpelin! Kuuntele, kommentoi ja jaa! Seuraa myös Instassa @isokolmonenpodcast ja pusuiii!!

Läski ja terveys

Julkaistu 12.8.2018

Klikkiotsikko: Oletko sinäkin aina puhunut terveydestä väärin? Läskin parhaat terveysvinkit kaikille! Tämänkertaisessa jaksossa teemme sopimuksen: terveydellä saa ja pitää leikkiä. Tai ainakin tarkastella terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja puhua muustakin kuin painoindeksistä. Sairaudenhoitoyhteiskunnassa on hyvä olla hyppäämättä Tuonelan virtaan, mutta vähän voi syyttää kaveria läskeistään. Kuuntele tämä, niin pysyt terveysasioissa ajan tasalla.

Takaisin podcastien listaan