Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Ei saa peittää

ESP 2.0! Ruotsin suosituin suomenkielinen podcast käsittelee elämää länsinaapurissa suomalaisten maahanmuuttajien silmin. Loviisa Läärä ja Pauliina Perkiö tuovat arjen kömmellykset ja kulttuurienväliset törmäykset kuulijan tärykalvoille, kun elämä kansankodissa ei aina sujukaan kuten Strömsössä. “Ei saa peittää” onkin ennen kaikkea symboli häpeilemättömälle itsensä likoon laittamiselle! Lisämateriaalia Instagramissa @eisaapeittaapodcast

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 13.5.2021.

87. ESP suuntaa kesälaitumille

Julkaistu 6.6.2021

Kevään 2021 viimeinen jakso! Ilmassa on juhlan tuntua, kun ESP nauttii helteisestä Tukholmasta Ruotsin kansallispäivän merkeissä. PP on viimein keksinyt itselleen sopivan valmistujaislahjan (tai pari) ja Loviisa löytänyt tukholmalaismimmit villinneet Snabba Cash -farkut. Ihanaa kesää! Hälsningar, PP & Loviisa

86. Milleniaalipinkkejä seiniä ja closuren metsästys

Julkaistu 27.5.2021

PP jakaa saaristokokemuksiaan ja reflektoi kouluvuosia Handelsissa. Oliko koko homma wörttiä vaiko ei? Loviisa taas on päässyt maalailun makuun, mutta remppasanasto on hieman hukassa. Lisäksi ESP:tä puhuttaa Carolan sekoilut ja Ruotsin viisupettymys - ollaanko lahden toisella puolen huonoja häviäjiä? Laita luureihin!

85. Työuutisia ja julkkiskuiskaaja

Julkaistu 20.5.2021

Wohoo! PP sai töitä Ruotsista, joten tottahan toki laitamme menestyksekkäät työnhakuvinkit kaiken kansan jakoon. Jos ei näillä tipseillä ura urkene niin ei sitten millään! Lisäksi ESP on kyllästynyt tuijottelemaan julkkisten takaraivoja - miten jukkasjärvi liittyy asiaan? Tune in!

84. ESP x Linda Juhola

Julkaistu 13.5.2021

Rakkaat kuulijat, toiveenne on kuultu, sillä ESP:in studiossa vierailee pitkään ja hartaasti toivottu Tukholma-veteraani, yrittäjä ja vaikuttaja Linda Juhola! Millaista on tehdä töitä Suomen markkinalle Ruotsista käsin? Millaiset ovat Tukholman vaikuttajapiirit? Kuka on eliittiä? Aiheuttaako vaikuttajan työ ulkonäköpaineita - ja lisääkö pintaliitokaupunkinakin tunnettu Tukholma kenties niitä? Näiden herkkuaiheiden lisäksi pääsette kuulemaan myös Lindan kielikornerin aarteita ja hänen mamukömmellyksiään!

Takaisin podcastien listaan