Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Auta Antti!

Auta Antti! -sarjassa Antti Holma vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin. Siis ihan kaikkiin. Maan ja taivaan väliltä, myös niiden ulkopuolisiin.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 18 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 7.12.2018.

Menneisyys ja nykyisyys

Julkaistu 10.5.2019

Auta Antti! -sarjan toisen kauden viimeisessä osassa käsitellään audion rauhoittavaa vaikutusta, parisuhteen yhteistä kieltä, syntiä ja Jumalaa sekä deittisovelluksia ja menneisyyden tekoja. Jaksossa myös lisää matkailuvinkkejä Suomeen.

Perhe ja parisuhde

Julkaistu 3.5.2019

Perhe on paras, paskin tai jotain siltä väliltä ja sen takia se puhuttaakin. Miten pitää perhe lähellä ja samalla sopivan kaukana? Miten asettaa rajat omille vanhemmille? Miten puolison lapsista voi pitää, vai tarvitseeko edes? Perheen lisäksi asiaa myös heteromiesten maailmasta.

Elämä

Julkaistu 26.4.2019

Elämä-jakso tarjoaa vinoja vastauksia täsmällisiin kysymyksiin. Aiheina mm. FoMo, kreisit kotibileet, muna, onnellisuus ja Suomen matkailuvinkit. Lopussa kuullaan viime jaksosta jääneet Roni Mäkisen vastaukset. Mikäli sinä haluat kysyä Antilta jotain, lähetä kysymyksesi osoitteeseen [email protected]

Kuolema

Julkaistu 19.4.2019

Kuolema, kuolemanpelko, sairaudet, syöpä, huoli, ahdistus, paniikki, lohtu. Auta Antti! -sarjan jaksossa vieraana Roni Mäkinen.

Identiteetti ja kuntosalikieli

Julkaistu 12.4.2019

Huhtikuu on kuukausista julmin, mutta ei hätää, Antti auttaa. Suurin osa jaksosta keskittyy identiteettiin. Voiko identiteetti muuttua, mitä sillä voi perustella ja mihin kaikkeen se liittyy? Loppuosassa jaksoa on kuntosalin peruskurssi asiasta kiinnostuneille.

Ystävyydestä

Julkaistu 5.4.2019

Muromyslireseptin lisäksi Antti Holma jakaa tällä viikolla ohjeita liittyen ystävyyteen. Vastauksen saavat Ystävä-Ylänen, Työkaveri-Tynkkynen, Ihmissuhdehirviö-Irma ja Kylmyys-Kinnunen. Miten kieltäytyä ystävyydestä, säilyykö työtoveruus, mitä tehdä ihmisvihalle ja voiko ystävyyden lopettaa?

Yllätyspussijakso

Julkaistu 29.3.2019

Auta Antti! -sarjan Yllätyspussi-jaksossa Antti Holma antaa vihjeitä ja ohjeita hyvin erilaisiin kysymyksiin. Käsittelyssä on niin kirjailijuus, lähdekritiikin merkitys, masturbointi, orgasmi kuin läskiviha ja vetelä penisläpsyttelykin. Mikäli sinä haluat kysyä Antilta jotain, lähetä kysymyksesi osoitteeseen [email protected]

Huijareista ja parisuhteesta

Julkaistu 22.3.2019

Auta Antti! -sarjan toinen kausi pyörähtää käyntiin palautteiden purkamisella. Jaksossa käsitellään myös huijarisyndroomaa, vittuilun voimaa, homopelkoa ja parisuhteessa yhteisesti sovittuja sääntöjä. Mikäli sinä haluat kysyä Antti Holmalta jotain, lähetä kysymyksesi osoitteeseen [email protected]

Seksiä seksin päälle

Julkaistu 8.2.2019

Auta Antti! -sarjan ensimmäisen kauden päätösjaksossa käsitellään seksiä. Aiheina mm. seksistä puhuminen ja nauttiminen, fetissit sekä ohjeita selkäkipuihin ja ihon hoitoon. Yksi kysymys on myös aivan perseestä, ja alkuun kuullaan, millainen on Antin normaali päivä.

Vaikeat kysymykset

Julkaistu 1.2.2019

Auta Antti! -jakson teemana on vaikeat kysymykset. Aiheina mm. avun hankkiminen, vanhempien hyväksyntä, syyllisyys ja kodin merkitys.

Suuri rakkausjakso

Julkaistu 25.1.2019

Rakkauden täyteiset terveiset taas newyorkilaisesta komerosta! Tämä on suuri rakkausjakso, ja Antti vastaa mm. kysymyksiin, onko parisuhde saavutus, mikä on syynä pätkäsuhteeseen, miten saisi ihastuksen unohdettua ja miksi sali-markut haisevat hyvälle. Näiden lisäksi tarjolla on neuvoja treenijumeihin ja Greyn Anatomia mainitaan.

Loistava tulevaisuus - menikö se jo?

Julkaistu 18.1.2019

Antti Holma auttaa tälläkin viikolla ja vastaa kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin. Aiheina manifestoinnin voima, Weltschmerz ja kulttuuriala. Jaksossa pohditaan myös sitä, menikö elämä täysin ohitse vai alkoiko se ollenkaan.

Live life to the minimum

Julkaistu 10.1.2019

Auta Antti! -sarjassa kuulijakysymykset liittyvät tällä kertaa liikuntainhoon, puhelinpelkoon ja kaappeihin. Asiaa myös ruokavaliosta ja asioiden perustelemisesta. Mikäli sinä haluat kysyä Antti Holmalta jotain, lähetä kysymyksesi osoitteeseen [email protected]

Häpeä

Julkaistu 4.1.2019

Auta Antti! -sarjassa Antti Holma vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin. Tässä jaksossa pohditaan mulkkuuden kriteereitä, valkoisen sohvan puhdistamista ja ennen kaikkea häpeän tunteen käsittelyä. Mikäli sinä haluat kysyä Antilta jotain, lähetä kysymyksesi osoitteeseen [email protected]

Miesjakso

Julkaistu 28.12.2018

Auta Antti! -sarjassa Antti vastaa miesten lähettämiin kysymyksiin. Aiheina on mm. alkoholi, unettomuus ja kiltin miehen syndrooma. Extrana jaksossa on rentoutumisharjoitus.

Kilpailuhenkiset miehet ja ryhmät

Julkaistu 21.12.2018

Kilpailuhenkisyys tuo ongelmia niin parisuhteeseen kuin erilaisiin ryhmiinkin, koska aina pitää olla paras. Kaikessa. Liittyy se sitten Jeesukseen tai seksiin. Miesten kilpailuhenkisyyden lisäksi Antti vastaa kysymyksiin, jotka koskevat flunssan parantamista ja identiteetin hukassa oloa.

Väärän heilan harmaa pallo

Julkaistu 14.12.2018

Auta Antti! -sarjassa kysymykset käsittelevät tällä viikolla parisuhdetta, sähköhammasharjojen säilytystä, luovuutta ja lapsia. Mikäli sinä haluat kysyä Antilta jotain, lähetä kysymyksesi osoitteeseen [email protected]

Auta Antti!

Julkaistu 7.12.2018

Tervetuloa kuuntelemaan Auta Antti! -sarjaa, jossa teitä, armaat kuuntelijat, auttaa Antti Holma. Ruokakomerosta saamme asiantuntijavastaukset kysymyksiin kuten mitä tehdä, jos miehellä ei seiso sekä miten vegaanisesta kakusta saa mahdollisimman kuohkean.

Takaisin podcastien listaan