Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


SHIKAANI - Formula 1 podcast

Suomalainen F1 podcast. Kaikki Formula 1:n ajankohtaiset asiat käydään läpi kerran viikossa ilmestyvässä jaksossa. Erikoisjaksoissa vedetään shikaanit pitkäksi niin vieraiden kuin historiankirjojen osalta. Podcastia ohjaavat veljekset Jiri 'Pastor Maldonado' Honkala sekä Jesse 'Keke' Honkala. twitter.com/shikaani facebook.com/shikaanif1 www.shikaani.fi

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 114 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 12.6.2019.

SHIKAANI #113 - Unkarilainen soppa

Julkaistu 1.8.2022

Knuppi miehen tiellä pitää. Vettelin ura tulee päätökseen, vihdoinkin? Vanha kehäkettu on otettu Aston Martinille paikkaamaan yksinäisiä saappaita, oliko tässä nyt tolkkua? Unkarin aika-ajojen topit ja flopit. Kisa, Ferrari ja moka - mihin osoitteeseen saa laittaa hakemuksia? Onko Ferrarin töhöilylle mitään rajoja? Mercedes tekee väkevää nousua, kuinka pitkälle tämä kantaa kauden lopussa? Fantasy, vetokisa ja vitsi.

SHIKAANI #112 - Paul Ricard -kalahattua sovittamassa

Julkaistu 27.7.2022

Knuppi tuo auringon keskiviikkoon. Paul Ricard, tuo kestosuosikki ranskasta. Aika-ajojen topit ja flopit. Miksei imuapua käytetty laajemmin? Jäikö Keekillä viisari heilumaan? Maranelloon tuliset terveiset kotisohvalta, onko kiertävä sirkus jälleen löytänyt tiensä formuloihin? Wolff antaa ohjeet nuorelle Georgelle. Onko Paul Ricard jatkoon vai ei? Fantasyt vihkoon, as always.

SHIKAANI #111 - Itävaltalaista vuoristoilmaa siemailemassa

Julkaistu 11.7.2022

Knupilla koneet käyntiin. Ratarajat ne taas saa mielen synkäksi, onko tähän olemassa lääkettä? William Alatalo täräytti pisteitä pohjolaan, onko tässä uusi tuikkiva tähtönen? Colton Hertalle aukeaa mahdollisuus Mclarenilla. Itävallan viikonloppu syynnissä. Red Bullilla yskii, ja niin yskii Maranellossakin. Oppiiko Perez koskaan olla menemättä Mercedeksen ulkopuolelle? Alonson kikkailut, on se vaan kunnon Shikaanikko! Vetokisa, Fantasy ja naurun remakka.

SHIKAANI #110 - Hopeakivitetty olkoon tiesi

Julkaistu 4.7.2022

Knuppi on salossa, ihan kuin se olisi sieltä johonkin kadonnut. Formuloiden parissa sekä Vipsille ja Nelsonille penallttia, urat alavireessä. Silverstonen aika-ajojen topit ja flopit. Alussa Kiinan Suu muutti aidan ja renkaan väliin. Onko Mercedes vihdoin takaisin? Oliko Ferrarilla taktiikat taas kateissa vai osuiko kerrankin oikeaan? Fantasyssa tuttu kuvio, reisille. Vitsillä ulos.

SHIKAANI #109 - Villeneuven mailla alavilla

Julkaistu 20.6.2022

Knuppi on maanantain lääke. FIA:lta uuta direktiiviä, ollaanko tässä jäljillä vai metsässä? Onnea Melbourne, pitkä lappu jatkolle. Onko Gaslyn tulevaisuus sinetöity vai mitä tuo tullessaan jatko AlphaTaurilla? Kanadan aika-ajojen topi ja flopit sekä muutaman munaukset. Startissa ei nähty draamaa, mutta taktiikat jäivät hampaisiin. Alonso, Alpine, taktiikka ja rangaistus. Fantasyn ja vetokisan jälkeen vitsillä ulos.

SHIKAANI #108 - Bakuna matata!

Julkaistu 13.6.2022

Aurinkoista knuppia koko kansalle! Onko Hamiltonin selkäranka menossa, kuka paikkaamaan jos mestarilta jää kisa väliin? Alfa päivitykset, alaspäin? Alonson kikkailut aika-ajossa, ei jatkoon. Palaako Kyalami takaisin kalenteriin? Olisikohan se viimeinen suvi Latifille? Bakun topit ja flopit. Kisasta jäi käteen tyhjää. Vetokisa, Vantasy ja vitsi.

SHIKAANI #107 - Välivetäsyn viikko

Julkaistu 6.6.2022

Knupissa synttärituplat luvassa. Perezin sopimus on paketoitu, mitä mietteitä? Onko kuljettajille tulossa myös palkkakatto vai onko varikolla kiertävä huhu pelkkää horinaa? Kuuntelijakysymykseen vastaus, ketkä ovat Fantasyn parhaimmilla nimimerkeillä liikenteessä? Mitä on tähän mennessä kaudesta jäänyt kätöseen? Keken nopeat Bakut, vetokisa ja kuuntelijan vitsilopetus.

SHIKAANI #106 - Maranellon munaus

Julkaistu 30.5.2022

Knuppi nelikantaan. Laittaako Mercedes asiakastalleistaan osan pellolle, kenelle lähtee Toton kenkä kohti haitaria? Marcus Ericsson saavutti Indyn voiton, upea suoritus vaikkei se Keekille uponnutkaan. Monacon aika-ajot jo perinteisellä kaavalla, punainen on päivän väri. Rukouksiin on löytynyt vastaus, Monacossa sataa! Oliko tuomaristo sittenkään hereillä vai olisiko kisan pitänyt alkaa ajallaan? Maranellon touhu alkaa olemaan jo tragikoomista, ei näin veljet. Perez teki uskomattoman työn, saavutti voiton ja nousi jo kärjen kantaan. Ajaako Checo tällä kaudella mestaruudesta? Kolme kovaa v-kirjainta: Fantasy, vetokisa ja vitsi.

SHIKAANI #105 - Matadorien mahalasku

Julkaistu 24.5.2022

Tällä kertaa knuppi pyöräytetään perinteettömästi tiistaina. Aston Martin on laittanut kopiokoneen kuumaksi vai onko tämä omien ideoiden tuotosta? Alonsolla ja Alpinella moti ja motit loppumassa, koneet ovat kierrätyskunnossa vaikka kausi on vasta alussa. Espanjan aika-ajojen topit ja flopit. Startissa taas tutut nimet sössivät. Oliko Magnussenin ja Hamiltonin kolistelu kilpailutilanne? Sainz ja Verstappen pöllyttivät soraa samassa mutkassa, onko Pekka Poudan takaleija syynä? Onko Mercedes vihdoin takaisin kärjessä? Laittaako Red Bull tosiaan Perezin jo nyt soittelemaan toista viulua? Fantasyn pisteet, vetokisan vedot ja biisikärpänen ennen vitsiä. Vamos!

SHIKAANI #104 - Formuloiden Miami Vice

Julkaistu 9.5.2022

Knuppi on varmempi kevään merkki kuin muuttolinnut. Lähteekö kuskiruletti oikeasti pyörimään vai onko vappuna mennyt toimittajalla simapullosta sarana rikki? Onko Alonso oikeasti siirtojen kohteena? Miamin viikonloppu on uusi aluevaltaus Amerikassa. Aika-ajojen topit ja flopit työttömän kättelyssä. Startissa mestari näytti latua muille, mutta oliko kisa sittenkin tylsintä koskaan? Gaslylla ja Norrisilla vispilä solmussa, kenelle rankkua? Oliko Miamin osakilpailu jatkoon vai ei? Fantasy, vetokisa, vitsi ja CIAO!

SHIKAANI #103 - Imolan punamusta viikonloppu

Julkaistu 25.4.2022

Knupilla kohti kevättä. Leclerciltä lähti aikakone ranteesta kun taas Sainzille lyötiin muutama vuosi lisää työsopimukseen. Nähdäänkö formuloissa kuskivaihdoksia jo kesken kauden vai onko taas ankka ilmoilla? Imolan kisaviikonloppu starttasi mielenkiintoisella aika-ajolla ja hienolla sprintillä. Ketkä konttasivat, kenellä jäi rätti käteen hiekkaesteellä ja ketkä löysivät oikotien onneen? Mercedeksen konttaus jatkuu, johtuuko kaikki sittenkään autosta? Ferrarille kaikkea muuta kuin lämmintä kättä kilpailun jälkeen. Onko Mclaren tosiaan takaisin taistelemassa voitosta? Vetokisa, Fantasy ja vitsit - pyhä kolminaisuus.

SHIKAANI #102 - Prinssi Albert Parkissa

Julkaistu 11.4.2022

Knuppi on varmaakin varmempi kevää merkki. DRS-alueita riittävästi kisaviikonlopulle, onko uudistettu rata jatkoon vai ei? Pientä viilausta sääntöihin, enää ei kärsää viedä toisen rinnalle ja korut on syytä riisua. Aika-ajoissa jytkyy ja paukkuu, joten topit ja flopit käsittelyyn. Sainz pyörii ja hyörii, ei näin. Red Bull on punainen kun höyrypannu, joko maailmanmestaruus karkaa? Yksi sana, Lance Stroll. Fantasyn läpikäynti ja vetokisan tulokset. Vetokisalla eläintarhaan!

SADAN JAKSON SPESIAALI - SHIKAANIN VITSIPOTPURI

Julkaistu 30.3.2022

Paljon puhuttu ja vähän toivottu Shikaanin sadan jakson spesiaali! Sataan jaksoon on mahtunut lähes sata paskaa vitsiä, tässä kaikki vitsilopetukset yhdessä paketissa kahden ja puolen vuoden ajalta. Ei muutakuin VAMOS!


SHIKAANI #101 - Saudi-Arabian välkkyvän taivaan alla

Julkaistu 28.3.2022

Knupissa alkaa kohta kolme vuoden jälkeen osumaan. Saudi-Arabiassa tulee taivaalta muutakin kuin sadepisaroita, tekikö FIA niin kuin piti vai mikä homma? Aika-ajossa yllätyksiä tuplana kuitin kanssa. Onko Hamiltonin alamäki alkanut vai onko tämä vain tyyntä myrskyn edellä? Onko Perez kimpaantunut Helmut Markon kommenteista vai mistäs nyt tuulee? Formulat tarjoavat taas miellyttävää kilvanajoa ja valta näyttää vaihtuvan sukupolvelta toiselle. Jatkuuko sama meno myös seuraavassa kisassa vai pitäisikö välistä ajaa yksi tylsäkin kilpailu? Vetokisassa seppeleet kaulalle ja Fantasyn läpikäynti. Vitsillä ulos, taas.

SHIKAANI #100 - Maranellon korskean orin näytös

Julkaistu 21.3.2022

Vetokisassa ei taas vetävään käteen jää mitään. Vettel kärsii koronasta, tuttu mies soitetaan jälleen paikalle. Aika-ajossa koettiin jo isoja yllätyksiä, niin myötä- kuin vastamäkeen. Mercedesin puheet eivät olleetkaan pelkää sanojen helinää. Red Bullin vaikeudet jopa isoimpia kuin muilla? Riittääkö Ferrarilla puhti loppuun asti vai lorahtaako taas? Uudet säännöt, jatkoon vai ei? Mikä oli meidän ensipuraisu kauden alusta ja mitä tässä tulee tapahtumaan. Vetokisan kautta ja vitsillä ulos. Vamos!

SHIKAANI #99 - Formula 1 kausiennakko 2022

Julkaistu 14.3.2022

Espanjan ja Bahrainin talvitestit on taputeltu, onko testien perusteella lupa odottaa suuria yllätyksiä? Adrian Neweyn mukaan tekniset muutokset kaudelle 2022 on merkittävimmät lajissa sitten vuoden 1983 - mitä konkreettisesti muutokset tarkoittavat? Nouseeko Williams keskipakkaan mukaan? Onko huhut Ferrarin vauhdista pelkkä uutisankka? Satuileeko ja salaileeko Mercedes omaa vauhtiaansa taas julkisuudessa? Kuka nostaa pyttyä kauden jalkeen? Kuullaanko viela Maamme-laulu tällä kaudella podiumilla? Formula 1 kausiennakko 2022 tiukassa alle parin tunnin paketissa!


ERIKOISSHIKAANI - Viimeisin suomalainen F1-maailmanmestari Kimi Räikkönen

Julkaistu 10.2.2022

Shikaanikot vetämät oman tribuutin Kimi Räikkösen uralle. Sisävessattomasta Espoon kodista Maranellon keisariksi. Pitkä ja upea ura ei varmasti sen enempää lässytystä tarvitse kyytipojaksi. Kiitos Kimi.


www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

SHIKAANI #97 - Kausiyhteenveto 2021

Julkaistu 20.12.2021

Viimeistä kertaan hieraistaan knupista. Testirupeama heti käyntiin vaikkei pöly ole vielä laskeutunut. FIA:lle uutta vanhaa vertaa puheenjohtajan pallille. Mercedes protestoi, mutta ei protestoi. Jättääkö Hamilton sarjan? Kausi 2021 taputellaan meidän mielen mukaan sopivasti löysään pakettiin. Parhaat kuljettajat, hienoimmat hetket ja upeimmat kilpailut. Mitä talvikaudella on odotettavissa vai jatkuuko pulkkinen? Joulupukki antaa kontin ja Maldonado vitsin.

SHIKAANI #96 - Abu Dhabin GP & Trillerin viimeinen luku

Julkaistu 13.12.2021

Knuppi pettää auringottoman maanantain. Piastrista leivotaan odotetusti F2-mestari, mitä tuo tulevaisuus tullessaan? Abu Dhabin finaali, aika-ajossa alkaa jo puntti tutisemaan Verstappenilla. Kauden finaalissa mestari starttaa kun viitasusi viivalta. Checo on eläin, mies puolustaa kuin viimeistä päivää. Lopussa lähtee Masilta viimeinen ässä hihasta tälle kaudelle, mutta kyllähän lähtee melkoiset karkelot käyntiin joka suunnassa. Jälkipyykki pestään tämän kisan jälkeen varmasti vasta juhannuksena. Voittajat kukitetaan ja meidän kauden toiseksi viimeinen jakso pakettiin vitsillä.

SHIKAANI #95 - Saudi Arabian GP & Masilainen pyörivä ruletti

Julkaistu 6.12.2021

Knupissa saadaan jotain kerrankin oikein. Uusi tulokas kisakalenterissa säväyttää jo heti pienemmissä luokissa. Leclercillä alkaa ori vikuroimaan niin, että löytää itsensä jo harjoituksissa seinästä. Aika-ajoissa on jo tapahtumia niin paljon, että sykevyö pamahtaa poikki. Kisan käsikirjoittajalle pytty ja pokaali, mitä tästä vielä puuttuu? Onko FIA ottanut vaikutteita Hirvaskankaalta, huutokaupataanko täällä kaikki? Verstappen ja Hamilton - ei tarvitse muuta sanoa.

SHIKAANI #94 - Väliviikon vetäsy ennen Jeddahia

Julkaistu 29.11.2021

Knuppi kyselee mestaria. Sir Frank Williams lähti näiltä moottoriradoilta, mutta mies jätti jälkensä lajiin pysyvästi. Pienet muistelot Frankille. Ticktum puhuttaa jälleen, lähteekö ura uuteen tai ensimmäiseen nousuun Formula E -sarjassa? Kuuntelija kun kysyy niin Shikaani vastaa. Jeddahin ennakkoraapaisu, mitä odotetaan ja kuka vie pytyn kotiin? Mestaruus on tulossa, mutta millä skenaarioilla ja kenelle? Vetokisaan viimeiset vedot.

SHIKAANI #93 - Qatarin GP & Oviedon ihmelapsen paluu

Julkaistu 22.11.2021

Knuppi on se, jolla maanantai aloitetaan tunnetusti. Alfa Romeon kisakuljettajat on vihdoin valittu, olisko Giovinazzin pitäny vielä ajaa vai tuliko mononen oikeaan osoitteeseen? Aika-ajoissa saatiin draamaa taas kerran, keltainen oli päivän väri. Startin jälkeen ei tarvitse nastolan torille lähteä. Kisan sisällä useita hyviä tarinoita ja lopulta Hamilton voittaa. Mikäs Pirelliä taas vaivaa vai onko radassa tällä kertaa vika? Vetokisa on päättynyt ja häviäjälle on luvassa mieluisaa puhdetta, te päätätte mitä. Vitsillä yöhön.

SHIKAANI #92 - Brasilian GP & Hamiltonin tarjoama samba!

Julkaistu 15.11.2021

Knupilla maanantai käyntiin! Audiko ostamassa Mclarenin, olikohan kovin ankka tässä altaassa? Draama alkoi säkenöidä jo aika-ajoissa, oliko Hamiltonin diskaus oikein ja mistä siinä nyt olikaan kyse? Sprintissä lyötiin alkutahdit jo huikealle viikonlopulle. Kisassa Max otti minkä halusi, viitasusi jäi jalkoihin taas kerran. Viikonlopun puhutuin aihe lienee kaikille selvä, menikö tilanne oikein ja kuka vedetään kölin alta? F1 Fantasy ja vetokisa, Kekelle ei taida enää kunniankukko laulaa. Vitsillä ulos pakkaseen, vamos!

Huhu: Audi ostohousut jalassa McLarenilla (06:16)

Hamiltonin hylkäys, Maxin sakko (12:04)

Sprinttiaika-ajo: Hamiltonin uskomaton nousu, Valesta sprinttimestari (29:17)

Verstappen vs Hamilton (46:46)


www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/


SHIKAANI #91 - Meksikon GP & virtaava Tequila

Julkaistu 8.11.2021

Knuppi on taas liikaa Maldonadolle. Red Bullin siipien alta lähtee yksi taas pois. Valtteri Bottas oli taas aika-ajojen nopein. Tsunodalle lapioitiin Red Bullin leiristä lapiollinen, aiheesta vai ei? Aika-ajojen topit ja flopit listalle ylös. Mercedeksellä ei mennyt ihan oletusarvon mukaisesti lähtö. Antautuiko Valtteri liian aikaisin, montako virhettä tuli pääsuoran aikana? Ricciardoa ei rangaistu, miksi näin? Vetokisan ja Fantasyn tulokset esiin, Kekellä alkaa uppoaminen. Vitsillä ulos.

Nopeat ja ajankohtaiset: Fallows, Taponen (05:07)

Aika-ajot: Tsunoda sylkykuppina (12:00)

Kisa: Bottas ojensi voiton avaimet Verstappenille, missä Ricciardon rangaistus, onko Hamiltonin selkäranka katkennut? (28:50)www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #90 - Väliviikon kautta Meksikoon

Julkaistu 1.11.2021

Knupilla sisään ja vitsillä ulos. Tuukka Taponen ajoi komeasti maailmanmestariksi, onko meillä sittenkin toivoa? Kisakalenteri venyy ja paukkuu, pienemmissä luokissa tutut hupailut. Alpinen urheilutoimen johtajalle kenkä ja lusikka persuksiin, onko kaikki palaset verhon takana kohdallaan? Andretti vetäytymässä Alfa Romeon diilistä. Shikaanikot vastaavat huutoon, tässä meidän TOP5 maailmanmestareista, jotka voittivat ainoastaan kerran. Meksikon kisan hatsit ja vetokisaan paukut keskelle.

Taposesta kartingin maailmanmestari (07:01)
Kisakalenterit vuodelle 2022 (11:33)
Alpinen urheilujohtaja eroaa, Andrettin suunnitelmat jäihin (25:23)
Kuuntelijakysymys: Top5 yksinkertaiset maailmanmestarit (36:22)
Lyhyenläntä Meksikon ennakko (53:04)

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #89 - USA:n GP & Kohti maailmanmestaruutta rapakon takana

Julkaistu 26.10.2021

Keke on herätetty taas knuppiunilta. W-Series on saatu päätökseen ja mestari on saatu selville. Emma Kimiläiselle ei tällä kertaa jäänyt kuin pronssia kotiin vietäväksi, mutta ensi kaudella otetaan koko potti kotiin. Bottakselle taas uutta juhtaa autoon kiinni, onko Mercedeksellä ongelmia? Taas vaihteeksi on ratarajat nostettu kissan viereen pöydälle, miksi taas? Mercedeksen tanssiva takapää on ollut otsikoissa, mistä tässä on oikein kyse? Aika-ajojen topit ja flopit luonnellisesti. Kaatuiko Mercedes taktiseen virheeseen vai oliko Red Bull vain asekeleen edellä? Perezin tipaton sunnuntai on kova suoritus, vain isäntämme Maldonado voi olla pidempään juomatta. Alonsolla kiukku purkautuu, alkaako seepra löytää sittenkin raitansa? Vetokisa jäi vetämättä, ei hätää seuraavaan kisaan se on tupla tai kuitti. Vitsillä ulos.


www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #88 - Turkin GP ja Viitasuden ylösnousemus

Julkaistu 11.10.2021

Keke vedetään kölin alta knupissa. Qatar mukaan kisakalenteriin, F1 laittaa hommat kuntoon. Pitäisikö moottorien vaihdot laittaa tallin piikkiin vai onko näin hyvä? Tekeekö Andretti nimenä paluun kuninkuusluokkaan. Red Bullin tribuutti, jatkoon vai ei? Gaslyn penaltti, oliko taas FIA:n ukot käyneet Isolan kontilla vai miksi näin? Oliko Mercedeksellä taas taktiikan puolesta sanottavaa. Valtteri Bottas näytti meille kriitikoille mistä kalkkuna ruikkii, suvereeni viikonloppu ja voitto! Vetokisa ja Fantasy loppuun, vitsillä ulos perinteisesti.


www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #87 - Venäjän GP ja liukkaat Mustanmeren kadut

Julkaistu 27.9.2021

Tuplaknuppi lyö maanantaina ällikän päähän. Haasi ilmoitti rumpujen päristessä vähemmän yllättävät kuskivalintansa. F2- ja F3-luokat pyörivät kerrankin samaan aikaan samassa osoitteessa, ketkä kruunattiin ja kenelle vielä pytty jäi lyömättä päähän? Sotshissa alkoi aika-ajoissa jo tapahtumaan. Alkaako mestarilla jo paine kattilassa kasvaa? Oliko Mercedeksen taktiikka jo lauantaina pielessä? Onko Viitasuden hampaat viety vai mikä tässä taas mättää? Vanha kehäkettu näytti jo lähdössä missä porsaanreikä sijaitsee. Kilpailun lopussa lyötiin draaman rumpua, ja sehän meille käy. Vetokisa ja Fantasy, vihkoon meni taas. Vitsillä ulos.

Schumacher ja Mazepin jatkavat Haasilla (07:49)

F3-sarja sai uuden mestarin (12:08)

Mersu mokasi aika-ajoissa (17:31)

Venäjän GP: Alonson temppu, McLarenin taktiset mokat, sadekeli pelasti Bottaksen (36:07)


www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #86 - Venäjän GP & Mustanmeren kimallus

Julkaistu 20.9.2021

Knuppi päivässä pitää lääkärin loitolla. Kauden 2022 alustava kalenteri julki, Keekillä pukkasi jo hien otsalle pelkästä lukemisesta. Vettel saa työrauhan vuodeksi eteenpäin, riittääkö vielä kysyntään ensi kauden jälkeen? Demonicalilla on taas simat ja sihijuomat menneet sekaisin, puhetta sprinttikisoista. Schumacherista kertova dokumentti on saapunut nähtäväksi, kerrataampa shikaanikkojen mielipiteet asiasta. Nopea vilkaisu myös pienempiin luokkiin tulevaa viikonloppua ajatellen. Sochin ennakko, vetokisa ja vitsillä ulos. Vamos!

Kauden 2022 kisakalenteri (05:03)

Vettelin jatkosopimus (11:40)

Sprinttikilpailu täysi puhallus? (19:50)

Schumacher-dokumentti keskinkertainen (30:43)

Katsaus pikkuformuloihin (39:11)

Venäjän GP:n ennakko (50:53)

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #85 - Italian GP & Mesimäyrän kurkistus risukasasta

Julkaistu 13.9.2021

Knupilla polkaistaan tämäkin maanantai käyntiin. Tallipaikat ovat viittä eli yhtä vaille täynnä. Räikkönen tekee paluun Venäjällä ja Kubica ohjataan tyylikkäästi sivuun. Domenicalilla on aikaa pitää ideariihessä ideoita, meneekö Keekillä jatkoon? Monzassa tuttuun tyyliin aika-ajoissa on puhuttavaa. Viikonlopun eniten puhututtava aihe päätyi ensimmäisen mutkan hietikolle. Menikö rangaistukset oikein, kenen pitäisi väistää ja mikä tähän johti? Mclaren käytti tilaisuuden hyväksi, olisiko pala riittänyt voittoon asti ilman kolaria? Valtteri Bottas ei liikaa ylisanoja ole saanut, Valtterilta uskomattoman hieno viikonloppu! Lopussa jaetaan pisteet fantasyssa sekä vetokisassa. Lopun vitsikimara käsittää useamman huonon vitsin.

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/


Albon & Latifi Williamsin kuskivalinnat (02:49)

Gasly & Tsunoda jatkavat Alpha Taurilla (09:17)

Räikkönen palaa ruoriin Venäjällä (16:38)

Pakolliset rookietestit perjantaille? (18:32)

Monzan kisaviikonloppu: Max vs Lewis, McLarenin ansaittu juhla, huikea Bottas (22:33)

SHIKAANI #84 - Hollannin GP & Räikkösen jäähyväiset tuulimyllyjen keskellä

Julkaistu 6.9.2021

Keke vedetään knupissa kölin alta - hakekaa tervaa ja höyheniä. Kimi Räikkösen ura tulee päätökseen, mitkä ovat meidän TOP3 muistot? Valtteri Bottaksen uusi osoite on selvillä, mutta miten muut paikat jaetaan? Zandvoortin viikonlopun lampaat ja viitasudet kaivetaan esiin. Oliko Mercedeksellä mitään palaa Red Bullia vastaan vai olisiko taktikoinnille ollut sijaa? Zandvoort jakaa mielipiteitä, onko rata jatkoon vai ei? Vetokisassa tilanne kiristyy, mutta Fantasyssa johtajan paikka on jo karkaamassa? Tuplavitsillä siistitään viikset kuntoon syksyä varten.

Kuka koronakuskin korvaajaksi Alfalla? (06:35)

Kimi Räikkösen F1-ura päätökseen (09:39)

Valtteri Bottas Alfa Romeolle 2022 (22:45)

Hollannin aika-ajot: FIA, Verstappen (40:02)

Max vs Mercedekset, Perezin nousu, Bottas niskuroi? (59:12)

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #83 - Spa-Farschamps ja vesittynyt veisu

Julkaistu 30.8.2021

Rumpujen pärinän saattelemana lyödään knuppi käteen heti maanantain kunniaksi. Emma Kimiläiselle näyttävä voitto Spa-Francorchampsissa! Alonsolle ja Checolle uutta kontraktia eteen. Jaetaanko nykyään ohituksistakin palkintoja, meneeköhän jatkoon vai ei? Kisakalenteri käytetty taas sorvin kautta. Belgiassa tapahtui ja jäi tapahtumatta. Aika-ajojen topit ja flopit syyniin. Kisasta ei paljoa kerrottavaa jäänyt, mitä pitäisi tehdä toisin? Pitäisikö FIA:n ojentaa rahatukkoa faneille? Zanvoort häämöttää jo hollantilaisessa horisontissa. Fantasyssa ja vetokisassa ei taaskaan lauluja veisattu Shikaanin suuntaan. Vitsillä maireasti ulos viettämään maanantaita.

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #82 - Belgian GP:n ennakko ja puolivälin tuomio

Julkaistu 23.8.2021

Knuppi on ruosteessa tauon jäljiltä. Onko Nyck de Vriesin ura aukeamassa formuloissa? Mercedekselle riitti sähköformulat, niin Keekillekin. Japanissa ei ajeta tänäkään vuonna kisaa, mikä rata arvotaan tällä kertaa paikkaamaan vuotoa kalenterissa? Shikaanikot läpsyttelevät tallikaverien vertailut läpi kun puoli kautta on saatu ajettua. Belgian GP ennakkomutustelu ja vetokisa vireille, kääntyykö Keekin kelkka vai aletaanko jo tervaa kaivamaan maakuopasta ylös? Vitsin puolella on vieraileva tähti eli VT.

Nyck de Vries Williamsille? (06:03)

Mercedes lopettaa Formula E -sarjassa 2022 (11:29)

Japanin GP peruttu, mitä tilalle? (14:40)

Puolivälin suuri tallikaverivertailu (19:21)

Belgian GP:n ennakko (68:42)

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #81 - Unkarin GP ja keilausta kesäkelissä

Julkaistu 2.8.2021

Knuppikin pääsee kohta kesätauolle. AlphaTauri valmiina pitämään kuskinsa myös ensi kaudella. Williams sanomassa morot maksukuskeille, onko viimeinen kausi Latifille? Testipäivät on kohta saatu esittelyä vaille valmiiksi, mutta sitä ennen on hyvä vilkasita dokumentti Kerpenin rehtorista. Unkarissa on tutut kollit seinässä harjoituksissa. Aloittiko Hamilton ruman pelin jo aika-ajossa vai kävelikö Red Bull omaan miinaan? Viitasudella oli lähdössä polkimet sekaisin, mutta ei Seiväs kalpene rinnalla. Nukkuiko Mercedes taas onnensa ohitse? Kenelle jaetaan kunniamaininnat ja ketkä vedetään kölin alta? Lopussa vetokisan sekä Fantasyn tulokset. Kuuntele loppuun asti, sillä siellä saattaa olla myös jotain sulle! Vitsillä ulos, Vamos!


Tost haluaa Pierren ja Yukin 2022 (02:34)

Williamsilla ei tarvetta maksukuskeille (10:14)

Schumacher-dokumentti syyskuussa (18:55)

Kauden 2022 testipäivät (21:14)

Aika-ajot: Hamiltonin kikkailu, Sainz seinään (27:32)

Kisa: Keilaajat Vale&Lance, Mercedeksen mokailut, Alonson taistelu, Vettelin hylkäys (41:50)


www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #80 - Silverstonen GP ja hopeakivinen tie

Julkaistu 19.7.2021

Knuppi on saatu juonittua taas kasaan. Alfa Romeo jatkaa sarjassa, yllättikö shikaanikot tai Kurikan jätin? Kauden 2022 autosta maistiaiset, oliko jatkoon vai ei? Onneksi saadaan tulevinakin vuosina nauttia Mazepinin otteista sarjassa. Viikonlopun Mäköts-Peketsit eli makkaraperunat on vieläkin rinnuksilla, mutta perataan silti homma läpi. Sprintti teki debyytin, mutta tuliko se jäädäkseen? Kilpailusta riitti puhetta, tai ainakin siitä ensimmäisestä kierroksesta. Vetokisan ja Fantasyn tulokset, vitsillä ulos teelle.

Alfa Romeo jatkaa nimipartnerina (03:36)

Kauden 2022 julki - mitä mietteitä? (06:51)

Mazepinin jatkosopimus Haasille (13:24)

Sprinttiaika-ajo - jatkoon vai ei? (28:02)

Hamilton vs Verstappen (44:04)

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #79 - Väliviikon vetäsy ja Silverstonen GP ennakossa

Julkaistu 12.7.2021

Knuppiin on turvallista nojata maanantaisin. Australian GP sai taas kerran stoppia, nähdäänkö kilpailu ensi kaudellakaan? Carlos Reutemann siirtyi uusille radoille, pienet muistelot Carlokselle. Silverstonessa tempaistaan sprintti ensimmäistä kertaa testiin. Maldonado veivaa rautalangasta tai -kangesta viikonlopun aikataulut läpi. Kenelle tämä sopii ja tuleeko Mercedes laittamaan punaiselle härälle kapuloita kavioihin? Vitsillä ulos ja asento!

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #78 - Itävallan GP ja oranssina hohkava meri

Julkaistu 5.7.2021

Knuppi tuo rangaistut tilille. Nastolan viitasutta viedään huhuissa uuteen kotiin, onko tämä vain ankkanen? Hamilton jatkosopimukseen isännän ottein ja Mercedekselle päivitystä Britanniaan. Itävallassa aika-ajoissa jo alkaa raippa heilumaan, onko herrasmiessopimuksella pyyhitty jotain muutakin kuin lattioita? Kisassa tapahtumia riitti kaikkialla muualla kuin voittotaistossa. FIA äityi rankaisemaan lähes kaikkia ja kaikella, onko kuppi nurin vai onko näissä oikeasti perää? Kisan kuninkaat kukitetaan ja häviäjät laitetaan perunateatteriin. Vetokisassa vedot on vedetty. Vitsiin on hyvä lopettaa tämäkin maanantai.

Huhu: Bottas Alfa Romeolle? (04:38)

Hamiltonin odotettu jatkosopimus (09:47)

Mercedeksen päivityspaketti Silverstoneen (18:26)

Aika-ajot: Vettel syytön? Topit ja flopit (21:26)

Kisa täynnä tuomarifarsseja? (45:36)

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #77 - Steiermarkin GP ja Red Bullin niskalenkki

Julkaistu 28.6.2021

Knuppi on taas saunotettu kuntoon. Sneakpeek kauden 2022 autoon - jatkoon vai ei? Varikolla on julistettu sotatila, onko Red Bull liian nopea? Turkki on taas IN. Venäjällä siirrytään kohti härmää, Igora Drive tekee debyytin kaudelle 2023. Mercedes on satusedän mukaan lopettanut jo kehitystyön, tätä ei nielemättä purra! Bottaksella hyrrä pyörii jo harjoituksissa. Kisaviikonlopun topit ja flopit. Vetokisassa sama tahti jatkuu, Kekellä on jo kuoppa kaivettuna. Vitsillä varmasti jatkoon.

Ensipuraisu kauden 2022 autoihin (03:18)

Varikkosääntöihin muutos (07:50)

Turkin comeback, Igora Drive 2023 (16:10)

Mercedes lopetti auton kehitystyön (26:57)

Itävallan 1. kisaviikonloppu syväkäsittelyssä (33:42)


www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #76 - Punaisista sarvista ei saa otetta

Julkaistu 21.6.2021

Knuppi laulaa ja hiki lentää. Oconi teki usean vuoden jatkosopimuksen, onko tämä uhka vai mahdollisuus? Mersulla osat vaihtoon, onko taustapelit jo alkaneet? Yas Marinassa mutkat suoriksi. Aika-ajossa ei yllätyksiä näkyny. Kisa oli taktisesti erittäinen mielenkiintoinen, menikö Mercedeksellä homma aivan solmuun? Bottas antoi radiossa raippaa, ja ihan aiheesta! Ferrarin pollella oli vesikippo tyhjä, orit kaapivat tyhjää. Vetokisassa tulee sangollinen taas Keke niskaan, onneksi F1 Fantasy vielä luistaa. Lopussa seisoo vitsi.

Oconin jatkosopimus Alpinelle (02:58)

Yas Marinan muutokset (14:47)

Mercedeksen runkovaihdot (17:53)

Paul Ricardin viikonlopun tapahtumat syväkäsittelyssä (27:22)

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #75 - Väliviikon kautta kohti Paul Ricardia

Julkaistu 14.6.2021

Knuppi punottaa. Onko Russelilla jo sopimus takataskussa vai vetääkö italialaiset ankkaa taas povarista? Williamsilla tallipäälikkö vaihtuu, onko tästä suunta ylöspäin? Kvyat hamuaa paluuta takaisin, älä suotta! Shikaanikot heittävät arvosanat kuljettajista, kahdella eri tavalla. Paul Ricardin mutustelut lyhyesti, vetokisa ja vitsillä ulos maanantain viettoon!

Huhu: Russellin Mersu-sopimus julki jo Silverstonessa? (04:26)

Jost Capitosta Williamsin tallipäällikkö (12:33)

Kvyat halajaa takaisin F1-kuljettajaksi (19:17)

Nykykuskien numeraalinen arviointi (26:28)

Paul Ricardin ennätyslyhyt ennakko (65:55)

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #74 - Bakun GP ja viheltävät Pirellit

Julkaistu 7.6.2021

Kesäknuppi pöytään niin alkaa homma toimimaan. Käykö Nikitalle kutsu armeijan punaisiin? Singaporelle stoppia, mikä korvaajaksi? Tsunodalle tukiopetusta Italiassa, oliko tämä hyvä muutos? Tuoko Honda härkpäille kikkailemalla lisää polleja? Bakussa ei seinät säästyneet aika-ajossa, onko tässä tolkkua? Kenellä auto kulkee ja kenelle jaetaan vihtaa? Baku meinasi flopata, mutta Pirellistä loppui pinta - vai loppuiko? Hamiltonin epätyypillinen virhe, kenen vika tämä olikaan? Onko Totolla menny vellikello täysin sekaisin? Topit, flopit ja raippa esiin. Vetokisassa homma ei toimi, ainakaan Kekellä. Vitsillä ulos alakautta.

RIP Ojjeh, Mazepin armeijaan, Singapore peruttu, Tsunoda Italiaan, Hondan päivitys (03:42)

Toheloiden muuri aika-ajoissa (20:24)

Bakun osakilpailun syväkäsittely: Strategiat, rengasrikot, Masi turvallisuusriski, Mersun taikanappi (33:14)

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #73 - Verkot vesille ja kohti Bakua!

Julkaistu 31.5.2021

Rummut ei pärise sillä taas on knupin aika. Max Mosley vaihtoi vehreimmille moottoriradoille, pienet pärinät Mosleyn vaikutuksesta lajille. Pitäisikö Indycarin puolella käydä sääntövarkaissa? Onko Oviedon ohjuksen rengasehdoktuksessa mitään järjen hiventän? Alkaako Hamiltonin kulho jo läikkyä, palaute tulee radiossa ja mediassa suorana. Bakun GP:n pureskelut alta pois ja veikkaukset kehiin. Kuten arvata saattaa, vitsillä tämäkin jakso päätetään.

R.I.P Max Mosley (03:27)

Indycarin aika-ajosääntö formuloihin? (09:09)

Hamiltonin katkerat kommentit (19:17)

Ennakko Bakun katuradasta (28:30)

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #72 - Monaco oli unilääkettä moottoriurheilusta pitäville

Julkaistu 24.5.2021

Knupissa laulattaa taas. Landolle jatkosopimusta - onko tämä win-win vai jotain muuta? Siivet lepattaa muillakin kuin Red Bullilla, onko säännöissä ja toimissa viilattavaa? Ranskalainen Esteban Oconi on Alpinen jatkosopimuksen arvoinen, onko ankkanen vai onko väittämässä perää? Monacon viikonloppu ei yllättyneitä parijonoon kerännyt. Oliko Leclercin kolari juonista katalin vai hölmö lapsus? Onko overcut ainoa tapa ohittaa Monacossa? Mercedeksellä vellit ja murot sekaisin. Topit ja flopit viikonlopulta, ruoskaa ei tällä kertaa jaettu. Fantasy ja vetokisa puksuttavat eteenpäin. Vitsillä maanantai pakettiin.

Lando Norriksen jatkosopimus (05:30)

Siipikohu laajenee (13:23)

Huhu Oconin jatkosopimuksesta (21:38)

Schumi 2006, Rosberg 2014, Leclerc 2021? (38:57)

Monacon tapahtumarikkaan GP:n pureskelu (45:34)

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #71 - Kutsu käy Monacon ruhtinaskuntaan

Julkaistu 17.5.2021

Knuppi vie Shikaanikot menneisyyteen. Nyt lähti turkki eikä ollut muuten talviturkki - onko Itävallan tupla jatkoon vai ei? Williamsilla juhlitaan näyttävästi pitkää rupeamaa. Onko Volkswagen lyömässä hanskat samaan tiskiin Red Bullin kanssa vai onko kyseessä ankkanen? Red Bull antaa tunnetusti siivet, mutta ovatko ne laittomat? Mclarenin uusi väritys arvioinnissa ja Grosjean saa kerrankin kehuja. Shikaanikkojen Monacon muistelmat takavuosilta. Ennakossa itse päänäyttämö, vetokisan valinnat viikonlopulle sekä vitsikimaran näyttävä päätös.


Turkkin tilalle tuplat Itävaltaan (05:04)

Williamsin 750. GP (11:07)

Red Bull huhumyllyn pyörteissä (17:03)

Gulf McLaren Monacossa (29:03)

Laaja katsaus Monacoon - top3 muistot, tietovisa, historia, tulevaisuus (37:35)


www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #70 - Barcelonan GP ja katalonialainen silmänkääntötemppu

Julkaistu 10.5.2021

Knupissa polkastaan Carloksen luokse Argentiinaan. Daily Mail laittaa vettä myllyyn - vaihtaako Mercedes Bottaksen jo tällä kaudella vai onko taas värikynä kaivettu esiin? Red Bull ei pyöri laakereillaan vaan käy ns. vieraissa, taas. Grosjean pääsee kurvailemaan nopealla autolla, onneksi tässä kisassa ei ole pisteitä jaossa. F3:n kautta kuninkuusluokkaan. Aika-ajojen topit ja flopit. Oliko Maxilla kilpailussa edes mahdollisuutta voittaa? Miten Bottas suoriutui urakasta? Kenelle tulee lehdetöntä saunavihtaa saunassa ja ketkä toimivat saunamajureina. Vetokisassa alkaa valo sammumaan Keekin liekistä. Lopun vitsissä kyllä rojut saavat kyytiä.


Korvataanko Bottas kesken kauden? (05:25)

RB ryöstöretkellä Mersulla (12:43)

Grosjean Mercedekselle PR-temppuna (17:10)

F3-katsaus (19:48)

Mazepin syytön aika-ajoissa (26:28)

Espanjan GP: Verstappenin voittomahdollisuus lähes olematon (36:28)


www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #69 - Portimaon GP ja puoliksi kiinni mennyt portti

Julkaistu 3.5.2021

Knupissa taas kajahtaa perinteisesti kaikki ohi. Oikea vastaus kalenterikysymykseen ei tällä kertaa ole Kanada vaan Turkki. Portugalissa paaluttaja iski hampaansa esiin, ei nopein mutta paalulta on silti hyvä lähteä! Vittasusi päästetään irti aitauksesta, mutta onko kulmahampaat jo menettäneet teränsä? Räikkösellä nokkaunet ohjaamossa, korostaisin että kyseessä on epätyypillinen virhe. Mazepinilla ei liikaa ole gridillä käden puristelijoita tai selkään taputtelijoita. Onko Portimao löytämässä tiensä romukoppaan vai onko tästä radasta mihinkään? Vetokisassa yläpelti helisee Kekellä, amalgaamit ovat jo tippuneet hampaista. Fantasyssa meillä on uusi kärkipaikan haltija. Vitsillä pääsee vaikka kirjan kanteen. VAMOS!


Ajankohtaiset: Turkki, Alfa Romeon protesti, sprinttikisat (03:28)

Ryöstettiinkö Red Bull aika-ajoissa? (14:25)

Bottas, Hamilton, Verstappen (23:50)

Portugalin GP:n muut tapahtumat (36:15)

Barcelonan lyhyt ennakkokatsaus (55:20)www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #68 - Väliviikon värähdys ja horisontissa häämöttävä Portimaon GP

Julkaistu 26.4.2021

Knupissa narahtaa kyllä puliveivarin erikoinen. Japaniassa ajetaan jatkossakin, onko Suzukan rata jatkoon vai ei? FormulaE:ssä Valencialainen farssi, joko sähköä ei tule pistokkeesta tai jatkojohto autoihin mukaan. Red Bull vahvistaa rivejään eikä tällä kertaa Mentulalla. Turkkilainen rata nousemassa korvaamaan perutun Kandalaisen. Kubertin haasteeseen vastataan tuhannen hevosvoiman voimin! Pastori Maldonado kylvettää talleille uudet kisakuljettajat ja Keke esittelee kalenterinsa, joka ei ole tällä kertaa poikakalenteri. Vetokisaan veikkaukset Portimaoon ja vitsillä maanantai viimeistään käyntiin!

Suzukalle jatkosopimus 2024 asti (05:54)

Red Bullin haaviin iso tekninen saalis (18:37)

Turkki Kanadan tilalle? (23:23)

Kuuntelijahaaste: Unelmien kisakalenteri (26:11)

Kuuntelijahaaste: Tallit ja tallipaikat 2024 (39:59)

Portimaon lyhyttäkin lyhyempi ennakko (63:49)

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #67 - Imolan GP ja sadetanssin jälkeinen aamu

Julkaistu 19.4.2021

Knupissa heristellään tilastoja. F1 rantautuu Miamiin, väräyttääkö parkkipaikka shikaanikkoja? Mazepin jatkoi siitä mihin Persianlahdella jäi. Aika-ajoissa iloisia yllätyksiä, viitasudet jäivät vielä nukkumaan. Sadetanssi väritti Imolan viikonloppua hyvällä tavalla. Onko säännöissä vai shikaanikoissa vikaa, voisiko asialle tehdä jotain? Harvinaista herkkua kun Hamilton toilailee, Bottas ja Russell löivät vanteet yhteen tangon tahdissa. Onko Lando Norris uusin tähti kuninkuusluokassa ja miltä näyttää tulevaisuus? Topit ja flopit ylös. Vetokisassa on vain yksi voittaja ja se ei ole Keke. Fantasyn puolella erityismaininta eräälle rakkaalle kuuntelijalle. Vitsillä ulos, RAUS!

Miamin GP kalenteriin 2022 (04:23)

Harjoitusen kolarisuma (08:20)

Aika-ajojen topit ja flopit (13:09)

Ratarajat, rikokset ja rangaistukset (24:02)

Hamilton, Bottas, Russell (54:43)

Lando Norriksen tulevaisuus (66:15)


www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #66 - Etkot Emilia-Romagnalla

Julkaistu 12.4.2021

Knupissa ajan havinaa, eikä lähe puhaltamalla vieläkään! On hyvä aika pyöräyttää ajankohtaiset pureskelut ennen tulevaa kisaviikonloppua. Mercedeksellä James Allisonille annetaan uudet monot, mutta mitä tulevaisuus oikeasti tuo tullessaan? Hulk is back, mutta ei vielä tositoimissa. Alpinella uutta siiventynkää, riittääkö se vieläkään? Sprinttikisat viittä vaille maalissa ja uudet säännöt siintävät jo horisontissa kaudelle 2025. Kuskien palkat vertailussa, kenellä on pulska lompsa? Imolan lyhyt oppitunti. Vetokisassa on vain häviäjiä, mutta vitsi pelastaa tämänkin.

James Allison johtotehtäviin (04:36)
Hulk varakuskiksi, Alpinen kehityspaketti (13:17)
Uudet radikaalit ideat 2025? (21:44)
F1-kuskien palkat 2021 (28:55)
Imolan lyhyenläntä ennakko (48:38)


www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #65 - Kuningas piti kruununsa Persianlahdella

Julkaistu 29.3.2021

Knuppi tutisee taas! F2-sarjan pureskelut Bahrainista, kenellä värähtää ja kenellä on vielä aamuvellit syömättä? Kuninkuusluokan aika-ajojen topit ja flopit, ketkä ponnistivat ja kenellä on nokalla hyppy myöhässä? Kisasta ei spektaakkelia saatu, mutta jännitystä riitti. Onko Valtterin ja Mersun taktiikassa viilaamisen varaa? Onko FIA:lla säännöissä viilaamiset mennyt jo ylitse, miksi taas? Vetokisan ja Fantasyn tulokset, onko tämä Keken vuosi? Vitsit lähtee nykyään suomeksi ja englanniksi.

Katsaus F2:n avausviikonloppuun (04:13)

Aika-ajojen topit ja flopit (15:12)

Bahrainin kisa - Onnistujat, epäonnistujat, Red Bullin ja Mercedeksen taktiikat (26:55)

Katsaus vetokisaan ja F1 Fantasyyn (66:12)

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

ERIKOISSHIKAANI - Vieraana kilpakuljettaja Aaro Vainio

Julkaistu 23.3.2021

Maailman nopein Aaro kertoo omasta urastaan formuloiden sekä GT-sarjan parissa. Loistavasta karting-menestyksestä huolimatta tie ei ikinä auennut kuninkuusluokkaan, mutta menestystä tuli myöhemmin GT-sarjan puolelta. Mitkä olivat Aaron uran käännekohdat? Miltä herran tulevaisuus näyttää - vieläkö tällä hetkellä F1-asiantuntijana formulalähetyksissä työskentelevä herrasmies nähdään ratin takana?

www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

SHIKAANI #63 - Talvitestit hiekkamyrskyssä ja kausiennakko 2021

Julkaistu 15.3.2021

Kausiennakko kaudelle 2021 tärähtää kuin hiekkamyrsky maaliskuisessa Bahrainissa. Millaisia voimasuhteita nähdään tallien ja kuskien välillä kaudella 2021? Meneekö kausi Mercedeksen talutusnuorassa vai pystyykö Red Bull tarjoamaan haasteita hopeanuolille? Onko Ferrari löytänyt karanneet hevoset laitumelta takaisin moottoriin? Mikä on veteraanien Alonson ja Vettelin iskukyky uusilla ajokeilla? Jakson loppupuolella täräytetään viralliset veikkaukset mestaruustaistoihin ja kauden yllättäjiin. Lopussa hauskempaakin hauska vitsiosio.

- RIP Murray Walker (08:00)

- Sprinttikisat kaudelle 2021 (11:16)

- Kausiennakko 2021 - Tallien ja kuskien väliset voimasuhteet (16:17)

- Viralliset veikkaukset kaudelle - kuka vie mestaruuden 2021? (76:51)


www.shikaani.fi

www.instagram.com/shikaani

www.twitter.com/shikaani

discord.gg/YhtkYUs

fantasy.formula1.com/league/5717

https://reddyshop.co/shikaani/

www.formulafoorumi.com

ERIKOISSHIKAANI - Formula 1 ja 1980-luku

Julkaistu 1.3.2021

Kultainen 80-luku ei jätä ketään kylmäksi. Uskomattomia kuljettajia, hienoja kilpailuja ja unohtamattomia tarinoita vaikka muille jakaa. Onko Alain Prost 80-luvun kirkkain tähti vai löytyykö kentältä joku muu? Mikä talleista on vuosikymmenen innovatiivisin ja menestynein? Oliko kattojärjestöllä jo tuolloin vellit sekaisin? Onko ikävä maaefektiä tai turbomoottoreita? Lopussa vedetään matto ja lattia jalkojen alta kun Pastori vetää vitsit sisään.

ERIKOISSHIKAANI - Kaikkien aikojen F1-kuski Michael Schumacher

Julkaistu 15.2.2021

Nyt kun Schumacherin nimi on palautettu lähtoruudukkoon, on hyvä aika käydä Michael Schumacherin uran hohdokkaimmat sekä hohdottomimmat hetket läpi. Kerpenin rehtorin ura oli värikäs, menestyksekäs ja kiistanalainen, ja joka jakaa yleisön kahteen osaan kuin veitsellä leikaten. Uran alun tuhkimotarinasta aina Ferrarin dynastiaan ja viimeiseen balladiin Mercedeksen kanssa. Olisiko mestaruuksia voinut tulla enemmän vai olisiko niitä kuulunut tulla vähemmän? Onko röyhkeydellä rajoja vai kuvastaako se vain täydellistä omistautumista? Oliko Schumacher kaikkien aikojen paras?

Knupissa alkaa taas veri kiertämään ja vitsejä on peräti kolme heti kättelyssä.

ERIKOISSHIKAANI - Vieraana W Series -kuski Emma Kimiläinen

Julkaistu 21.12.2020

Shikaanin vieraaksi saapuu kaudella 2021 W Serieksessä ajava Emma Kimiläinen! Emma kertoo monipuolisesti uransa vaiheista, mihin kuuluu useita eri moottoriurheiluluokkia ja yksi muutaman vuoden taukokin kilpaa ajamisesta. Olisiko Emman vauhti riittänyt F1:seen? Mistä W Serieksessä oikein on kyse? Mitä moottoriurheilussa on vielä saavuttamatta? Tästäkään vierasjaksosta ei muuten tarinat lopu kesken!

Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi


SHIKAANI #59 - Karuselli pyörähtää viimeisen kerran

Julkaistu 14.12.2020

Knuppi se pukillakin punottaa. Mazepin aloittaa hämmennyksen heti ja Calum Ilott teki shokkipäätöksen - jatkoon vai ei? Mclarenilla pihakirpputori käynnissä - 200miljoonaa osakkeina kaupaksi. Abu Dhabin onnistuja ja epäonnistuja syyniin - kisalle ämpärillinen niskaan. Ketkä kuljettajat ja mitkä tallit saivat päästötodistukseen hyväksynnän ja ketkä vedetään kölin ali? Mitä meille jäi kaudesta mieleen ja käteen. Vetokisa ja F1 Fantasy ovat päättyneet ja voittajat kukitettu. Maistiaiset tulevalle talvikaudelle. Joulun kunniaksi vedetään kahdella paskalla vitsillä podi purkkiin.

Ajankohtaiset: Mazepin, Ilott, McLaren (03:42)

Abu Dhabin mitäänsanomaton osakilpailu: Ferrarin strategia, Mersu puolitehoilla (16:39)

Kausi 2020 pakettiin: Mitä jäi käteen? Parhaat ja huonoimmat kuskit sekä kisat? (49:46)

Vetokisan ja F1 Fantasyn tulokset (86:58)

Talvikauden suunnitelmat (1:06:29)


Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #58 - Kruunamattoman kuninkaan näytönpaikka

Julkaistu 7.12.2020

Knuppi ei tuulessa puudu. Uutta verta kuninkuusluokkaan - Mazepin rahalla ja Schumacher mu... ajotaidolla. George Russelille tuhannen punnan paikka Mersulla - ovatko korvaajat oikeita kundeja rattihommiin? Alonson nuorennusleikkaus puhututtaa - vanhat parrat nuorten kuljettajien testissä. F2-luokka oli maaginen tälläkin kaudella, pienet pureskelut tuoreeltaan Bahrainista. Aika-ajossa muhii yllätys, epäonnistujat tuttua porukkaa. Valtterilla ei lähtenyt taaskaan, mutta kenellä lähti? Onko Russell suitsutuksen arvoinen ja saako Bottas aiheetta hatullisen? Podiumilta löytyy kolme onnistujaa, lisää tätä. Vetokisa käy kuumana, pisteen erotuksella ennen viimeistä kilpailua. Jakso ei ole mikään jakso ilman Fittipaldi -vitsiä.

Ajankohtaiset: Schumacher, Mazepin, Russell, Aitken, Fittipaldi, Alonso, Grosjean (03:08)

F2-kauden päätöskisa ja mestari-Mick (28:44)

Bahrainin 2. kisaviikonloppu (39:59)

Russell vei Bottasta kuin pässiä narussa (54:19)

Mercedeksen varikkosirkus Bahrainissa (75:38)

Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #57 - Onni aavikon onnettomuudessa

Julkaistu 30.11.2020

Ranskalainen knuppi. Jäätyykö Ferrarinkin moottorit, miksi takki kääntyy Maranellossa? Kuka tienaa ja kuka ei, kuskien palkat syynissä. Rauta-Maurille ylisanoja ja olalle taputusta. Fittipaldit taas formuloissa, onko kyseessä vain nimi vai löytyykö vauhtia? Bahrainin kisa puhuttaa ja aiheesta. Romain Grosjeanin hurja kolari - mitä pitäisi tai olisi pitänyt tehdä? FIA:lle eväät tulevaisuutta varten kuntoon. Torpedo iskee, piikkiin piikkiin. Kisan onnistujat ja epäonnistuja, ei lähde Nastolaan papukaija -merkkiä. Nopea ennakko uuteen layouttiin ja vetokisan voittajat nostetaan podiumille. Vitsi vie Intiaan ja piirrettyihin.


Ferrari käänsi takkinsa moottorien osalta (07:48)

F1-kuskien palkat julki (13:09)

Millainen johtaja oli Maurizio Arrivabene? (22:08)

Fittipaldi Haasille, F2-katsaus ja Ilottin tulevaisuus (30:35)

Grosjeanin järkyttävä onnettomuus (57:39)

Kilpailun muut kolarit ja vaaratilanteet (1:23:30)

Mitä jäi käteen Bahrainista? (1:31:17)


Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #56 - Väliviikon väljät

Julkaistu 23.11.2020

Lipputangon knuppi. Akatemian kuskeille mahdollisuus Ferrarin puikoissa. Mailanderille uusi kärry - jatkoon. Sir Lewis Hamilton, aiheesta vai ei? Kuka on se kaikkien aikojen tallipäälikkö? Mikä rata täyttää puuttuvan palasen kisakalenterista? Katsoisitko elokuvan Kimin mestaruudesta tai televisiosarjan Colin Chapmanista? Veikkaukset Bahrainiin ennen esiripun nousemista, Shikaanin seuraava vieras paljastuu! Vitsillä ulos

Ajankohtaiset: Fuoco, Shwartzman & Ilott F1-testeihin, uusi Safety Car, Hamiltonista ritari, Mika Salon huutokaupan tulokset (03:49)

Kaikkien aikojen tallipäällikkö, osa 2 (22:19)

Mikä rata kisakalenteriin 2021? (32:48)

Mistä F1-aiheesta seuraava elokuva? (41:30)

Bahrainin lyhyt ennakko (47:34)

Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #55 - Istanbulin mustaa kultaa

Julkaistu 17.11.2020

Kuinka paljon Stevari otti siimaa vuonna 1969? Kisakalenterit julki juniorien luokissa, värähtääkö vai ei? W-Series aloittaa tiiviimmän yhteistyön, löytyykö kysyntää ja riittääkö taso? Toto jatkaa, mutta vain vuoden. Turkissa paikallinen porukka laittanut parastaan asfaltin osalta, vahingossa vai tahallaan? FIA sekoilee TAAS, kohta alkaa ukot vaihtumaan. Aika-ajojen ja kisan läpikäynti, kenelle kuuluu kruunu ja kenelle raippa? Vetokisojen tulokset ja loppukaneettina vitsillä ulos.


Ajankohtaiset: uudet F2/F3 kalenterit, W-series, Toto Wolffin jatkosopimus (06:30)

Turkin asfaltti ja aika-ajot (33:02)

Michael Masi ja FIA ovat hengenvaarallisia (45:55)

Sadekisan onnistujat ja epäonnistujat (52:16)

Binotto poissa ja heti Ferrarilla kulkee? (1:22:48)

Hamiltonin seitsemäs mestaruus (1:26:10)


Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

ERIKOISSHIKAANI – Vieraana Ferrari GT -kuski Toni Vilander

Julkaistu 9.11.2020

Shikaanin vieraaksi saapuu kaksinkertainen Le Mans -voittaja ja Ferrarin GT-kuski Toni Vilander! Tonilla on vuosikymmenien kokemus moottoriurheilusta aina kartingista GT-luokkaan asti, ja kaikesta siltä väliltä. Jos mies ei ole ratin takana, niin hän viihtyy Kankaanpäässä pyörittämässä ravintolaansa tai kommentoimassa F1-lähetyksiä C Morella. Tästä jaksosta ei muuten loistavia tarinoita puutu!

Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #53 - Lepäävän legendan silmien alla Imolassa

Julkaistu 2.11.2020

Knuppi on tuplattu. Alkaako kalenteri täyttymään vai pitäisikö jotain ottaa pois? Kuskeille palkkanyörit käyttöö. Kuskimarkkinoilla saatiin pari sinettiä, odotettuja tai ei niin näillä mennään. Aika-ajoissa lyödään ensitahdit tansseille. Ei Nastolassa ainakaan neliapiloita kasva - onni painaa Hamiltonin laarissa enemmän. Onko Masilla turva-autonappi herkässä vai mikä täällä taas mättää? Ensin kruunataan Mersu ja seuraavassa kisassa Hamilton. Veikkauksien kautta tuplavitsiin.

Kauden 2021 kisakalenteri (06:10)

Kuskien 30 miljoonan palkkakatto (14:17)

Gasly jatkaa Alpha Taurilla (21:45)

Räikkönen & Giovinazzi jatkaa Alfa Romeolla (32:36)

Imolan aika-ajot (38:52)

Imolan kisa: Hamilton tuurilla voittoon? Russellin käsittämätön moka. Vaarallinen Imola (45:45)


Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #52 - Portimaon karuselli tuli jäädäkseen kalenteriin!

Julkaistu 26.10.2020

Tuplaknupissa voittaja löytyy. Shikaanissa vieraat lisääntyvät, tai ainakin uusi vieras on luvassa! Jättääkö punainen härkä kuninkuusluokan vai onko tässä pärisevä parta kyseessä? Kuskiruletti on pelkkää kysymysmerkkiä, kenelle löyty palli ja kenelle jää luu käteen? Portimao tuli jäädäkseen, kauden parhaat ensimmäiset kierrokset. Miksi Valtterille ei anneta erilaista taktiikkaa? Kisan topit ja flopit syyniin. Vetokisa menee jännäksi, Fantasyssa perämiehen paikka on selvillä. Kahdella vitsillä ulos, morbidelli!


Red Bull uhkaa lähteä sarjasta? (05:52)

Grosjeanille ja Magnussenille potkut (14:49)

Russell ja Albon kuskiruletin pyörteissä (28:39)

Portugalin aika-ajot, Lewis taktikoi paalun (44:19)

Kisa-analyysi: Valella ei riitä, Kimi ja Pierre päivän  parhaat, löytyykö syyllinen kolareihin? (01:02:37)

Onko Hamilton G.O.A.T? (01:33:28)

Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

ERIKOISSHIKAANI – Vieraana F1-valmentaja Antti Kontsas

Julkaistu 19.10.2020

Shikaanin ensimmäisenä vieraana meillä on oman alansa huippuammattilainen suoraan F1-maailman ytimestä – Antti Kontsas!

Antti työskentelee Hintsa Performancella ja on valmentanut vuodesta 2011 alkaen F1-kuskeja. Tähän asti Antin valmennettavana on ollut Buemi (2011), Vergne (2012-2013) ja Vettel (2014 -). Miten nuori jalkapalloilija päätyi valmentajaksi F1-maailmaan? Mitä Performance coachin -työnkuvaan kuuluu? Kuinka paljon F1-kuskit tekevät töitä pärjätäkseen? Miten eri kisaviikonloppuihin valmistaudutaan? Näihin sekä moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen jaksosta!

- Antin tausta ja historia (01:38)

- F1-valmentajan työ (22:35)

- Ura ja tulevaisuus (01:33:38)

Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #50 - Viitasusi vaanii Eifelin vuoristossa

Julkaistu 12.10.2020

Knupissa paluu arkeen. Horner leikkaa huhuilta siipiä, katkeaako kaikki siivet sittenkään? Hulk on pelastajana jälleen kerran, olisiko kohta tallipaikka ensikaudelle? Sää veti kisaviikonloppuna vesiperän. Nastolan paaluttaja näytti missä käki kukkuu ja kuka vikisee, ketkä muut saivat plussan kirjanpitoon? Valtteri otti ja näytti kyynärpäänsä, kerrankin! Ei makeaa mahan täydeltä, moottorit pettivät mutta oliko tämä sattumaa? Tallikaverien vertailu osoittaa ketkä ovat jyviä ja ketkä akanoita. Veikkaukset ennen vitsiä, joka kuulemma on kerrankin hauska?


Ajankohtaiset: Horner tyrmää pykälähuhut (04:56)

Kaksipäiväiset kisaviikonloput lajiin? (11:44)

Hulkenberg vaihtopenkiltä taas sisään (17:52)

Aika-ajojen topit ja flopit (27:20)

Tallikaverien välinen aika-ajovertailu (37:50)

Nürburgringin kattava kisa-analyysi (52:44)


Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #49 - Valoa ei näy Hondan tunnelin päässä

Julkaistu 5.10.2020

Knuppiko osuu kerran suoraan leukaluuhun. Nuoret lupaukset testipenkkiin formuloissa. Mazepinistako uusi miljardööri sirkukseen? Kartingissa ikävä välikohtaus, höyrypannulla sihisi kunnolla ylitse. Hondan yllätys on suuri kaikille paitsi Helmut Markolle, mitä ja miksi? Taloustilanteen pureskelee Maldonado palasiksi. Tynkäinen Q&A ja ennakon kautta vitsikimaraan.

- Schumacher, Ilott & Shwartzman F1:n rattiin (04:01)

- Mazepin ostamassa Haasin? (11:20)

- F3-testit ja suomalaiskuskit Alatalo & Pasma (18:15)

- Extreme E ja Corberin sekoilut Kartingissa (27:20)

- Hondan exit, mitä tilalle ja mitä vaikutuksia (38:35)

- Katsaus tallien budjetteihin (1:07:57)

- Nürburgringin lyhyt ennakko (1:46:29)


Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #48 - Puhetta, pärinää ja Ushankan tärinää Venäjältä

Julkaistu 28.9.2020

Knuppi ei vanhene. Domenicali on uusi seriffi, onko Ferrarilla liian monta rautaa tulessa? F2-sarja on kääntymässä loppua kohden, palautetaanko Schumacherin nimi historiankirjoihin? Aika-ajojen topit ja flopit syyniin. FIA tarjoilee täyden tarjottimen draamaa ennen kuin valot sammuvat. Onko Hamilton silmätikkuna vai onko miehessä jopa vikaakin? FIA ei saa ihan puhtaita tai puolipuhtaita papereita rangaistuksista. Vuotaako tuomaristossa, jos vuotaa niin mikä ja kuka? Vitsikimara ei aiheuta ääneen hymyilyä.

Ajankohtaiset: Testausmäärät, Stefano Domenicali johtajan paikalle, F2:n hurja kolari (12:25)

Sotšin aika-ajojen topit ja flopit (45:57)

Hamiltonin rangaistus, aiheeton vai ei? (1:03:46)

Olisiko Bottas voittanut kisan ajamalla? (1:19:27)

C-Moren sisäpiirilähteet? (1:36:45)

Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi


SHIKAANI #47 - Väliviikko formuloista ei vie bensankatkua hanskasta

Julkaistu 22.9.2020

Knuppi on vanhaakin vanhempi. Shikaanin vieras paljastuu, vihdoinkin. Toyota jatkaa voittomarssiaan Le Mansissa. Alesille vielä näytönpaikka F2:ssa, viimeinen kausi edessä. Kuninkuusluokan puolivälin krouvi tiukassa syynissä, ketkä ovat jatkossa ja kenellä ovi häämöttää? Q&A vaikka onkin itse keksitty. Sotsin nopea ennakkovarvi ja veikkaukset kehiin. Paskojen vitsien kautta kansi takaisin kiinni.

- Ajankohtaiset: Le Mans, F2 kuskimuutokset (08:44)

- Tallien sekä tallikaverien väliset nopeuserot (22:40)

- Täysin hatustavedetty Q&A -osio (55:50)

- Venäjän osakilpailun lyhyt ennakkokatsaus (74:20)

- Jämävitsien kaatopaikka (80:07)


Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #46 - Mugellon punertava lippumeri

Julkaistu 14.9.2020

Yllätysknuppis, jossa pääsee Kekekin lauteille. Gaslyn lippikselle on löytynyt uusi onnellinen omistaja. Heppenheimin keisari jatkaa uraansa Aston Martinilla, uhka vai mahdollisuus? Perez sekoittaa vielä kuskimarkkinat. Onko Ineos ostamassa Mercedeksen vai onko tämä taas puuta heinää? Pienemmissä luokissa kruunattiin uusi mestari ja toisessa luokassa tilanne sen kuin tiivistyy. Kuninkuusluokan kisaviikonloppu on erikoinen ja tapahtumarikas, kuka tai mikä oli syy tähän? Onko Nastolan viitasuden hampaat jo tylsyneet? F1 Fantasyssa tilanne on tiukka, mutta sitäkin tasaisempi. Lopussa hevosaiheinen vitsikimara.

Vettel Aston Martinille, mihin Perez? (15:05)

Jordanin huhut: Ineos ostaa Mercedeksen? (29:16)

Oscar Piastri F3-mestaruuteen (34:01)

Mugellon aika-ajojen topit ja flopit (42:10)

Mugellon osakilpailun perkuutalkoot (51:20)


Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #45 - Moottoriurheilijan sydän sykkii Monzassa

Julkaistu 8.9.2020

Knuppi käy ja kukkuu! Claire ja Williams on historiaa, kuka on uusi pamppu vanhalla tehtaalla? Alpine F1 Team, oliko järkeä vai ei? Wolffista ainakin iloa vuodeksi, mutta missä roolissa Toto hyräilee? Tulevaisuuden tähdet tekevät pienemmistä luokista viihdyttäviä. Aika-ajoista topit ja flopit. Kisassa draaman kaari kokonaisuudessaan läpi, kenellä on tuuria matkassa? pitääkö säännöt muuttaa ja mitä tämä tekee lajille?

- Claire Williams OUT (03:19)

- Renault -> Alpine F1 Team 2021 (12:17)

- Toto Wolff jatkaa Mercedeksellä (21:39)

- Pikainen katsaus pikkuformuloihin (25:26)

- Monzan aika-ajojen topit ja flopit (35:00)

- Mahtava Monza syväanalyysissä (45:22)Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #44 - Spa-Francorchamps Kruununjalokivestä katteettomaan lupaukseen

Julkaistu 1.9.2020

Knuppi on taas kiillossaan ja tietäjät vähissä. Mazepinille oppituntia, aiheesta vai ei? Ajaako sarjassa maailman parhaat kuljettajat vai ketkä ovat listan ulkopuolella? Onko tie formuloihin liian kivinen? Grosjean saamassa kenkää, vihdoinkin. Aika-ajojen topit ja flopit. Kisassa mahdollisuudet olivat vähissä, miksi Valtterilla jäi taas luu käteen? Monzan ennakkon jälkeen katsotaan tilanne vetokisassa. Lopussa ei vitsiä ole, mutta sitäkin paskempi arvoitus.

- Mazepinin räyhäämiset (02:51)

- Grosjeanille vihdoin monoa? (07:40)

- Onko formuloissa 20 nopeinta kuskia? (11:40)

- Aika-ajojen topit ja flopit (24:41)

- Spa-Francorchamps GP:n syväanalyysi (29:28)

- Monzan lyhyttäkin lyhyempi ennakko (52:04)

Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #43 - Kisakalenterin mestariteos häämöttää horisontissa

Julkaistu 25.8.2020

Knuppi ei kulu puhki tälläkään kertaan. Concordelle siunaus, mutta lisätalleille teilaus? Williams myyntiin, mutta laitetaanko Claire oikeisiin töihin? Nopeimmat kuskit -listaus herätti puhetta ja ihan aiheesta. Indyssä Alonson kruunu jäi taas saamatta, Sato tai paisto. Neljä uutta kisaa sai vahvistuksen kalenteriin ja tulevan Span ennakko vielä kaupan päälle. Vetovihjeet täältä jos et halua voittaa. Lopussa vitsi seisoo.

- Concorde-sopimus allekirjoitettu (02:24)

- Williamsin tulevaisuus myynnin jälkeen? (07:53)

- Nopeimmat aika-ajajat -listaus (15:23)

- Muhiiko formuloissa ERS-huijaus? (34:42)

- Neljä lisäystä kisakalenteriin, jatkoon vai ei? (41:30)

- Spa-Francorchampsin ennakko (46:43)


Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #42 - Hasta la vista! Näkemiin Barcelona

Julkaistu 17.8.2020

Knuppi on taas tietäjän kädessä. Onko Totolla enemmän naruja kädessään kuin muilla - kuka on kukkona tunkiolla? Saadaanko rahapino jaettua vai valuvatko eurot edelleen epätaisesti? Partymodet pois, mutta pysyykö Mercedes edelleen piikissä? Kisaviikonlopun topit ja flopit paperille. Bottaksen kisa jäi lähtöruutuun, Ferrarilla vapautumassa taktikon paikka? Kisaveikkaukset esiin ja Fantasyssa häpeäpuu saa uuden käyttäjän Kekestä! Vitsi on paska vaikka voissa paistais.


- Totolla liikaa valtaa? (03:25)

- Formuloiden Concorde-sopimus (12:56)

- Moottorien aika-ajoasetukset kielletään (24:23)

- Aika-ajot nippuun (31:27)

- Espanjan GP:n analyysit (43:13)


Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #41 - Lentävä hollantilainen pelastaa Formulat?

Julkaistu 10.8.2020

Knuppi ei petä ja aika puudu. Valtterin jatkosopimus syynnissä, mitkä ovat tallin suunnitelmat tulevaisuudessa? Racing Point sai rankun, mutta menikö FIA:lla taas sormi suuhun? Aika-ajot ja kisa puintiin. Sähläsikö talli Valtterin voiton vai oliko Verstappen edes lyötävissä? Miksi Vettelin ja Ferrarin suhde ei toimi, ryppyjä on muuallakin kuin rakkaudessa. Tilannekatsaus vetotuloksiin ja uudet sisään. Vitsillä arkku kiinni.


Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi


Hulkin kisapaluu, Bottaksen jatkosopimus, Vettel Aston Martinille (02:25)

Racing Pointin rangaistus (15:05)

Aika-ajojen topit ja flopit (26:08)

Mihin kaatui Mercedeksen voitto? (34:28)

Vettelille ei Ferrarin touhut maistu (55:16)

SHIKAANI #40 - Renkaat puhkesi Silverstoneen

Julkaistu 3.8.2020

Hulkenbergin unelmapaluu vaihtui pannukakkuun. Ketkä ansaitsevat kehut ja kenelle napsahtaa raippaa Silverstonen aika-ajoista? Albonin käkikellosta alkaa virta loppumaan - kuka tilalle ja milloin? Hävisikö Bottas kisan ensimmäiseen mutkaan? Grosjeanin hengenvaarallisista sekoiluista kovempia rangaistuksia? Renkaat pettivät alta Silverstonessa, minkä takia ja mikä ratkaisuksi?

Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

Perez out, Hulk in (02:26)

Huhut Räikkösen lopettamisesta (06:55)

Albonille monoa? Milloin ja missä? (11:56)

Hävisikö Bottas kisan ykkösmutkassa? (22:59)

Grosjeanin hengenvaaralliset sekoilut (32:00)

Silverstonen rengasshow (45:00)

SHIKAANI #39 - Väliviikon vetäsyt

Julkaistu 28.7.2020

Knuppi turpoaa kerrankin oikealla osumalla! Uudet radat listalle herkuttelujen kera, neljä rataa ulos kalenterista! Pikakatsaus pikkuluokkien tilanteeseen. Missä on suomalaiset lupaukset, soudetaanko suossa suomalaisen moottoriurheilun osalta? Silverstonen veikkaukse esiin. Keke debytoi vitsirintamalla, taso ei ainakaan nouse.

SHIKAANI #38 - Sateentekijä palautti marssijärjestyksen Unkarissa

Julkaistu 20.7.2020

Vaihtaako Vettel punaisen pinkkiin? Minkälainen sinetti saadaan Racing Pointille aikaiseksi? Valtterilla polttelee lähtöviivalla, oliko kyseessä varaslähtö? Verstappen ratavallista podiumille. Sakotettiinko Haasia neroudesta vai tyhmyydestä? Taktiikat syynätään edestä, takaa, alhaalta ja päältä. Veikkaukset tarkastetaan, Fantasyn voittajat ilmotetaan ja paska vitsi ilmoille lasketaan.


Ajankohtaista: Vettel, Williams, RP, Haas (03:21)

Unkarin aika-ajojen topit ja flopit (17:58)

Verstappen & Red Bullin huippusuoritus (27:57)

Bottaksen startti pilasi kisan (34:56)

Kenelle kenkää Ferrarilta? (43:27)

Varikkostrategiat (51:22)

Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #37 - Torjuntavoitto Itävallasta

Julkaistu 13.7.2020

Kahdella knupilla ja vastauksella sisään. Pelastaako Alonso Renaultin tulevaisuuden vai lapioidaanko toiveet kankkulan kaivoon? Vesikelissä vain rattimiehet pärjää. Topit ja flopit kisasta. Joko Maranellossa laitetaan miehet vaihtoon vai vieläkö annetaan luottoa Binottolle? Pienet siivut Unkarista veikkauksineen. F1 Fantasyssa pallit heiluu ja kärkipaikka vaihtuu! Kahdella paskalla vitsillä ulos.


Alonsosta sateentekijä Rellulle? (04:17)

Virtuaalikisoista haittaa kuskeille? (08:09)

Aika-ajojen topit ja flopit (11:11)

Maranellon sekoilu jatkuu (20:17)

Pinkki Mercedes laittoman nopea? (27:44)

Hungaroringin lyhyt oppimäärä (46:12)


Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi


SHIKAANI #36 - Vale on Itävallan keisari!

Julkaistu 6.7.2020

Kauden ensimmäinen taputeltu ja uutta huutaa. Kenellä viisari on ylöspäin ja miksi Ferrarilla se on alaspäin? Onko sarjassa uusi keskikasti vai mennäänkö samalla kaavalla? Luotettavuus ongelmana - kenellä pannu kestää ja kenellä sensorit sekoilee? Loistavassa kauden avauksessa rankkua ja draamaa, mutta aiheesta. Janoisille vitsi tiedossa.

Itävallan aika-ajot (04:11)

Bottas vs Hamilton (17:12)

Luotettavuusongelmat (21:38)

Onko Formuloissa enää keskikastia? (25:18)

Ferrarin täysi farssi (29:08)

Hamiltonin rangaistus oikein vai ei? (39:53)

Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #35 - Back in business!

Julkaistu 1.7.2020

Mugello ja Algarve kisakalenteriin, onko näistä tosiaan mihinkään? Tarvitaanko kauden aikana varakuskeja tai jopa varakuskien varakuskeja? Joko Hamilton sysätään vihdoin vallasta ja miten se onnistuu? Ketä kannattaa seurata Spielbergissä, ketkä ottavat parhaat lähtöpaikat ja kuka vie kisan? Shikaanikot vetävät omat veikkaukset tiskiin, häviäjälle tatuointia tai muuta tyhmää kauden jälkeen! Paskalla vitsillä loppuu tämäkin laulu.

SHIKAANI #34 - Öljyä koneeseen, Itävallassa jyrähtää!

Julkaistu 9.6.2020

F1-kausi häämöttää lähempänä edessä kuin edellinen takana.

Kekellä ei knuppia pakota, jaetaanko virkaveljelle taas hopeaa? F1-kausi poljetaan noin kuukauden päästä käyntiin Itävallassa. Käännetäänkö lähtöjärjestys kokonaan uusiksi? Onko Frank Williamsilla myyntihousut jo laitettu jalkaan? Kurvataanko tulevalla kaudella jopa Mugellossa? Kuskimarkkinat olivat pässinlihaan shikaanikoille. Vieläkö Alonso ponnistaa vai onko Vettelin vuoro jäädä eläkkeelle? Budjettikatostako pelastaja sarjalle? Jakson lopussa paska vitsi seisoo.


F1-kausi käyntiin (03:05)

Williams for sale (08:35)

Mugello ja tuhannes kisa (14:20)

Carlos Sainz ja Ferrari (18:35)

Daniel Ricciardo ja McLaren (24:50)

Alonso ja Vettel kestoaiheina (31:50)

Syväsukellus F1:n kulukattoon (38:35)


Suomen ajankohtaisimman Formula 1 -podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.twitter.com/shikaani || facebook.com/shikaanif1 || www.shikaani.fi

SHIKAANI #33 - Väliraportti keskeltä shikaania

Julkaistu 11.5.2020

Kausi starttaa, mutta koska ja missä? Simracing on nostanut osakkeita, mutta bensan katku puuttuu. Turrini vie Vetteliä jo pois Ferrarilta - onko Sainzista vai Ricciardosta seuraajaksi? Onko suomalaisella formulataivaalla näkyvissä tähtiä vaiko vain pelkkä musta-aukko? Lopussa vitsi seisoo.

Kauden aloitus 2020? (04:08)

Virtuaalikisat (06:55)

Vettel ulos - Ricciardo sisään? (10:39)

Eddie Jordanin kristallipallo (17:50)

David Schumacher & Elias Seppänen (20:50)

Vitsilopetus (32:38)


Suomen ajankohtaisimman F1-podcastin löydät myös sosiaalisesta mediasta! www.facebook.com/shikaanif1 || www.twitter.com/shikaani || www.shikaani.fi

SHIKAANI #32 - Lääkettä epidemiaan

Julkaistu 28.3.2020

Henkistä lääkettä epidemian keskellä. FIA voisi näyttää kaapin paikan perumalla koko kauden. Muuttaako tämän hetkinen kriisi kuljettajamarkkinoita? Putoaako joku nykyisistä talleista kenties pois joukosta iloisesta? Onko sim racingista korvaajaksi kovina aikoina? Onko Toton uusi osoite vihdoinkin selvinnyt?


Viasat & C More (03:09)

Perutaanko koko F1-kausi 2020? (10:37)

Virtuaalikisat ja sim racing (18:30)

Sääntöuudistukset siirtyy kaudelle -22 (26:25)

Sebastian Vettel, Toto Wolff (29:20)

Vitsilopetus (41:15)


Suomen ajankohtaisimman F1-podcastin löydät sosiaalisesta mediasta - www.fb.com/shikaanif1 || www.twitter.com/shikaani || www.shikaani.fi

SHIKAANI #31 - Kausiennakko 2020

Julkaistu 7.3.2020

Shikaanikot palaavat kausiennakko kainalossa pilttuuseen. Viekö korona-virus tuhkatkin pesästä - putoaako muitakin kisoja pois? FIA veti vesiperän taas, epäselvät ilmoitukset jatkuvat. Kenestä kruunataan kauden 2020 maailmanmestari? Joko Hamilton syöstään vallasta ja ketkä taistelevat jämäpaikoista? Tämä jakso ei lopu vitsiin vaan paskaan tarinaan satiaisista.

Knopilla sisää, knupilla ulos.


Ajankohtaiset: FIA, DAS, Korona (05:41)

Kausiennakko: Kärkitallit, Formula 1.5 (18:09)

Kausiennakko: Viralliset veikkaukset (36:37)

F1 Fantasy (45:15)

Vitsilopetus (50:42)


SHIKAANI #30 - Talvitestien antia

Julkaistu 20.2.2020

Kynät nurkkaan ja piirtopöydältä radalle - talvitauko on ohi! Shikaanikot puraisevat tuoreet menopelit auki. Kenellä on tiukin perä? Kuka kopioi ketä? Onko Williams nousemassa ahjosta jo tällä kaudella? DAS puhuttaa, mutta mistä on oikein kyse? Jakson loppuun saadaan tuttu ja turvaton äärimmäisen huono vitsi.

Shikaanikot eivät koronaa sairasta muuta kun pullosta, tarvitaanko Kiinan GP:lle sijaista?


SHIKAANI #29 - Erikoisjakso Keke Rosberg

Julkaistu 29.1.2020

Suo, kuokka ja Keke. Shikaanikot pyhittävät erikoisjaksossa tunnin Keke Rosbergin uralle. Oliko hammaslääkärin opinnot pakokaasuihin vaihtanut Rosberg aliarvostettu urallaan? Miksi Keke jakoi mielipiteeet suomessa sekä ulkomailla? Oliko aikaansa edellä ollut kuljettaja liikaa suomalaisille? Ajotaidoilla ja imagollaan Keke loi kirkkaan palan suomalaisen moottoriurheilun historiaa.

www.fb.com/shikaanif1 || www.twitter.com/shikaani || www.shikaani.fi || Shikaani - Suomen ajankohtaisin Formula 1 -podcast.

SHIKAANI #28 - Jatkaako Mercedes formuloissa 2021?

Julkaistu 8.1.2020

Uusi kausi ja uudet tuulet puhaltavat Shikaanin tuulitunnelissa. Shikaanikot analysoivat talvitauon ajankohtaisimmat uutiset ja kuskispekulaatiot  lävitse.

Kuka Leclercin tallikaveriksi 2021? (09:10)

Kuka Verstappenin tallikaveriksi 2021? (22:15)

Ketkä ajavat Mercedeksellä 2021? (33:11)

Jatkaako Mercedes enää formuloissa? (42:20)

Kubican siirtyminen Alfa Romeolle (48:32)

Perinteinen vitsilopetus (57:46)


www.fb.com/shikaanif1 || www.twitter.com/shikaani || www.shikaani.fi || www.jakso.fi - Äänestä Suomen parasta podcastia 2019!

SHIKAANI #27 - F1-kausi 2019 pikakelauksena

Julkaistu 17.12.2019

Shikaanikot paketoivat formulakauden 2019 lahjapakettiin ja pukin konttiin. Jaksossa käydään kauden kisojen parhaimmat tärpit läpi kommenttien kera. Lisäksi raati valitsee kauden onnistujat ja sykähdyttävimmät hetket sekä antaa raippaa niille, kenellä ei ihan lähtenyt. Jakson lopussa poikkeuksellisesti hyvä vitsi!


Suomen ajankohtaisin Formula 1 -aiheinen podcast löytyy myös sosiaalisesta mediasta!

www.facebook.com/shikaanif1

www.twitter.com/shikaani

www.shikaani.fi

SHIKAANI #26 Abu Dhabi - Hieno kausi sai tylsän päätöksen

Julkaistu 6.12.2019

Tuoko joulupukki Maranelloon uuden mittakannun ja uudet kisainsinöörit? Jatkaako Mercedes vielä sarjassa, vai onko suuntana jokin muu sarja? Onko Hamiltonista tulossa uusi Ferrarin supertähti ja samalla kaikkien aikojen kuljettaja? Hulkenbergin ura pakeissa, oliko kyse kuitenkin vain lunastamattomista lupauksista? Söikö Honda siivet Red Bullista, katosiko Brasilian vauhti Sao Paolon yöhön?

SHIKAANI #25 - Lepääkö Formulat väliviikolla laakereillaan?

Julkaistu 25.11.2019

Shikaanikot perkaavat väliviikon ajankohtaisimmat höpinät purkkiin. Onko Kubica vain muisto menneestä vai tarvitaanko foliohattu pään suojaksi? Onko Sainz jo ensi kaudella ison kolmen kiikarissa? Yltääkö Dan Ticktum koskaan MM-sarjaan, miten käy Latifin? Jakson lopussa ei ole vitsiä vaan loistava arvoitus.

SHIKAANI #24 - Karnevaalit Brasilian tapaan

Julkaistu 18.11.2019

Oliko Brasiliassa sittenkin se vuosikymmenen paras kilpailu? Red Bull antoi Verstappenille siivet ja Bottas toimi katalyyttina jännitysnäytelmässä. Kuka laittoi Ferrarilla aurauskulmat uusiksi, vai onko syyllisiä sittenkään? Rankkua satoi, pitäisikö FIA:n pitää sadetanssit päätösten nopeuttamiseksi?

SHIKAANI #23 - Säännöt muuttuvat 2021, jatkoon vai ei?

Julkaistu 11.11.2019

Lähteekö Renault sarjasta jo kauden 2019 päätteeksi? Keneltä se on pois, jos kuskit vaihtavat kypäriensä väriä joka kisaan? Uudet tuulet puhaltavat, mutta käykö puhallus vain pohjalevyjen alla? Onko FIA vihdoinkin tehnyt jotain uutta ja mullistavaa? Kisakalenteri on pitkä kuin Dannyn keikkakalenteri, mikä kisoista sietäisi saada monoa?

SHIKAANI #22 - Hamilton kaikkien aikojen kuski?

Julkaistu 4.11.2019

Jaksossa puidaan Austinin kisaviikonloppu. Onko Ferrarilla ylimääräistä bensaa putkessa? Valtteriko ikuinen kakkoskuski? Hamilton GOAT vai jäävätkö saavutukset vieläkin löysäksi legendojen rinnalla? C Moren tiimille raikkaan marraskuiset palautteet puhtaana käteen. Shikaanikkojen vetovihjeet taas päin seiniä, vai ovatko? Jakson loppuun erittäin huono vitsi.

SHIKAANI #21 - Maxicon GP, kumit kestää hermot ei?

Julkaistu 28.10.2019

Jaksossa leivotaan tuorein kisa pakettiin ja shoutataan kuuntelijat. Lisäksi Renaultin lisävimpaimet syynätään Shikaanin toimesta läpi ja jaetaan tuomiot aika-ajoista.
Onko Ferrari taas taktikoinnut itsensä ulos kisasta? Onko FIA:lla ainoastaan hanskat hukassa? Shikaanikot vetomiehinä, kummalle leima otsaan? Jakso päätetään kerrankin hyvään vitsiin!

SHIKAANI #20 - Hamiltonille kuudes kruunu jo Meksikossa?

Julkaistu 21.10.2019

Jaksossa pääaiheena on tuleva Meksikon Grand Prix. Varmistaako Lewis Hamilton jo Meksikossa kuudennen maailmanmestaruutensa? Hamilton on kahtena edelliskautena varmistanut mestaruutensa juuri samaisella radalla. Steinerin saama naurettava rangaistus puhututtaa Shikaanikkoja. Miksei keskikastin taisteluita näytetä lähetyksissä? Pettisen kuuntelijakysymys - pitäisikö Williamsin myydä talli Latifille? Shikaanikot lupautuvat ottamaan tatuoinnit jos Valtteri Bottas voittaa F1-maailmanmestaruuden tällä kaudella. Herkkujakso siis luvassa!

SHIKAANI #19 - Suzukan supersekoilut

Julkaistu 14.10.2019

Supertaifuuni vaihtui supersekoiluksi. Tämän supersekoilun nimi oli jälleen kerran FIA ja tuomarilinja. Vettelin varaslähtö, joka ei ollutkaan varaslähtö, puhututtaa formulakansaa. Suurin hyötyjä Vettelin varaslähdöstä oli Valtteri Bottas, joka sai Heppenheimin rehtorin ansiosta unelmastartin. Valen voitto ja Hamiltonin kolmospalli takasi Mercedeksen kuudennen tallimestaruuden.

SHIKAANI #18 - シケイン Supertaifuuni, Suzuka, Steiner

Julkaistu 10.10.2019

Ennakkohöyryt taifuunivaarassa olevaan Japanin osakilpailuun. Shikaanin hostit lyövät pöytään viralliset veikkaukset, kauden päätteeksi veikkauksissa hävinnyt tilaa Romain Grosjeanin lippiksen. Supertaifuuni Hagibis uhkaa pilata koko F1-viikonlopun. Viikolla on väläytelty kahden uuden F1-tallin tulemista gridille 2021 - mikä on Campoksen ja Pantheran potentiaali? Steinerin lärviä koitetaan tukkia uhkailulla, miten käy?

SHIKAANI #17 - Sebastian, it's Mattio.

Julkaistu 29.9.2019

Ferrarin tallimääräykset puhuttavat jälleen. Mikä oli logiikka Sotshin tallimääräysten taustalla, vai oliko sitä ollenkaan? Heppenheimin rehtori osoitti, ettei kukkoilua purematta niele. Mercedekselle osui turva-autoruletissa jättipotti, mutta Hamilton ei kisaa ajamalla voittanut. Sotshin kisaviikonlopun paras ajosuoritus löytyy Albonilta tai Sainzilta. 

SHIKAANI #16 – Ferrari kaksoisvoittoon taidolla ja tuurilla

Julkaistu 23.9.2019

Ripaus tuuria ja hanskallinen taitoa ratkaisi punaisten kaksoisvoiton Singaporessa. Uhrattiinko kuningas Charles Heppenheimin valtiaan edessä tietoisesti? Onko Mercedeksellä ryppyjä rakkaudessa? Riittääkö Ferrarin lento maailmanmestaruuteen asti? Näihin sekä moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen tästä jaksosta. Syväkäsittelyssä Singaporen GP vuosimallia 2019.

ERIKOISSHIKAANI - Formula 1 ja 1990-luku

Julkaistu 17.9.2019

Kuvaputkitelevisiot on viritetty nyt kultaiseen 90-lukuun. Tämä vuosikymmen muistetaan seuraavista formulalagendoista: Prost, Senna, Mansell, Hill, Villeneuve, Schumacher, Häkkinen, Alesi, Berger. Ysärillä nähtiin myös useampana vuonna likaista peliä niin kuskien kuin tallienkin välillä. 

Vuosikymmelle osui useamman huippukuskin väliset kilvoittelut. Lopulta vuosikymmen päättyi suomalaisittain upeasti Mika Häkkisen kahteen maailmanmestaruuteen.

SHIKAANI #14 – Peronin onnettomuus, kaikkien aikojen aika-ajosirkus ja Kuningas Charlesin valtakausi

Julkaistu 9.9.2019

Monzan kisaviikonloppu herätti paljon keskustelua. F3-luokassa meinasi käydä Alexander Peronilla kalpaten, kun Parabolicassa auto lähti kanttarista ilmalentoon. Halon ansiosta selvittiin kuitenkin ilman kuolonuhreja. Aika-ajoissa nähtiin kaikkien aikojen sirkus, kun kenelläkään ei tuntunut olevan vetohaluja ja kaikille olisi imuapu maistunut. Monzassa 2019 alkoi viimeistään Kuningas Charlesin aikakausi.

SHIKAANI #13 – RIP Anthoine Hubert, Spa-Francorchamps, Italian GP:n ensihöyryt

Julkaistu 2.9.2019

Epäonnen luku kuvaa liiankin hyvin tätä jaksoa. Anthoine Hubertin käsittämätön tragedia Belgian F2-kisassa järkyttää koko maailmaa. Kevyet mullat Hubertille. Jaksossa käydään läpi Belgian GP.n tapahtumat ja otetaan ensihöyryt legendaarisesta Monzasta.

SHIKAANI #12 - Kuskiruletti pyörii, loppukausi kristallipallosta ja ensihöyryt Belgian GP:stä.

Julkaistu 28.8.2019

Shikaani palasi varikkopilttuusta uudella takasiivellä ja energialla radalle. Kahdestoista jakso käsittelee F1-sirkuksen ajankohtaiset puheenaiheet, kuskiruletin pyörittelyä ja ensihöyryt tulevasta Belgian GP:stä. Jaksossa myös hierotaan kristallipalloa loppukauden osalta. Löydät meidät nyt myös Facebookin ihmeellisestä maailmasta!

ERIKOISSHIKAANI - Mika Häkkinen: Kaksinkertaisen F1-maailmanmestarin ura

Julkaistu 14.8.2019

Erikoisjaksossa keskitytään yhteen suomalaisen formulahistorian legendaarisimpaan kuskiin, Mikä Häkkiseen. Martinlaakson gladiaattorin uralle mahtuu paljon epäonnea ja keskeytyksiä, mutta samalla myös uskomattomia kisasuorituksia ja aika-ajoja. Unohtamatta tietysti kahta peräkkäistä F1-maailmanmestaruutta vuosina 1998 ja 1999. Mika, älä päästä moottoria sammumaan!

SHIKAANI #10 - Varikkostrategiat, Unkarin GP, alkukauden yhteenveto

Julkaistu 5.8.2019

Pääpaino on Unkarin GP:n tapahtumilla. Käydään paljon asioita läpi, mitkä jäivät virallisessa lähetyksessä täysin pimentoon. Leclercin temppua ei voi Bottaksen piikkiin laittaa. Mikä logiikka on tallien varikkostrategioiden taustalla? Mercedeksen paluu terävimpään kärkeen. Niputetaan myös yhteen kauden ensimmäisen puoliskon topit ja flopit.

SHIKAANI #9 - Palautteet, kritiikkiä F1-medioille ja Unkarin ensihöyryt

Julkaistu 31.7.2019

Jaksossa käydään läpi tullutta kuuntelijapalautetta. Itse jakson pihvinä on "pieni" ränttäys varsinkin suomalaisten F1-medioiden uutisoinnin tasosta. Shikaani toivoo tasonnostoa! Lopuksi otetaan ensihöyryt tulevasta Unkarin GP:stä.

Kahdeksikko ja vuosikymmenen paras GP

Julkaistu 29.7.2019

Tässä jaksossa tykitetään 80min pelkkää jälkihöyryä Hockenheimin tapahtumarikkaasta GP:stä. Talli tallilta ruoditaan suoritus Saksan osakilpailussa. Jaksossa tuodaan myös uusi osio mukaan, nimittäin keskustelupalstojen parhaat.

ERIKOISSHIKAANI - Formula 1 ja 2000-luku

Julkaistu 23.7.2019

On aika kaivaa taas historiankirjat ja VHS-kasetit esiin. Jaksossa käydään läpi Formula 1 -kaudet vuodesta 2000 vuoteen 2009 asti.  Vuosikymmen muistetaan pitkälti Ferrarin dominoinnista sekä vuosien 2007 ja 2008 uskomattomista mestaruustaisteluista. Mahtuipa vuosikymmenelle mukaan myös yksi suomalainen F1-maailmanmestaruus. Kuskeista muistetaan David Coulthard, Michael Schumacher, Rubens Barrichello, Felipe Massa, Jarno Trulli, Giancarlo Fisichella, 

SHIKAANI #6

Julkaistu 15.7.2019

Shikaanin kutosjaksossa puidaan pitkään ja ihanasti Silverstonen GP:n jälkihöyryt sekä otetaan ensituntumat Hockenheimin kisaviikonloppuun. Puheet siitä että Mercedes suosii Hamiltonia tai hänellä kävi vain hyvä tuuri, on ihan järjettömiä. Hamilton olisi voittanut Silverstonen ilman turva-autoakin. Perustelut tälle sekä paljon muuta selviää kuuntelemalla!

SHIKAANI #5

Julkaistu 10.7.2019

Jaksossa puidaan Valtteri Bottaksen saamaa turhaa perusteetonta kritiikkiä, varsinkin kotikentältä Suomesta. Leave Vale alone!

Käydään myös läpi legendaarinen Brittien Grand Prix eli Silverstonen kisan ensituntumat. Karavaani kulkee ja Mercedes dominoi. 

ERIKOISSHIKAANI - F1 ja kiistanalaiset jupakat vuosien varrelta

Julkaistu 3.7.2019

Tässä jaksossa käydään läpi pastoreiden mieleen jääneet formulasirkuksen skandaalinkatkuiset jupakat viimeisen 20 vuoden ajalta. Mukana mm. vakoiluskandaali 2007, USA:n GP:n rengassekoilut 2005 ja Ayrton Sennan sekä Alain Prostin toilailut. Paljon myös nousee esiin tuttuja nimiä, kuten Fernando Alonso, Flavio Briatore ja Michael Schumacher.

Kolmas shikaani

Julkaistu 25.6.2019

Kolmosshikaaniin painetaan urku auki 5s aikarangaistuksen uhallakin. Aiheina mm. 

- Ranskan GP:n jälkimaut, miksi Haas floppaa ja McLaren nostaa päätään?

- Kuskien siirtohuhuruletti pyörii, kenellä jää lyhin tikku hansikkaaseen?

- Alkupalat Itävallan GP:hen, kuullaanko taas Peter Bonningtonia ruutulipun jälkeen?

ERIKOISSHIKAANI - Formula 1 ja 2010-luku

Julkaistu 19.6.2019

Jaksossa pyyhitään pölyt (lähi)historiankirjoista ja tarkastellaan Formula 1 -kausia 2010 vuodesta alkaen aina vuoteen 2018 asti. Tämä vuosikymmen muistetaan pitkälti Red Bullin sekä Mercedeksen dominoinnista sekä huippukuskeista kuten Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Sebastian Vettel, Mark Webber, Jenson Button ja Fernando Alonso.

Ensimmäinen shikaani

Julkaistu 12.6.2019

Ykkösshikaaniin painetaan täysillä ilman turhia jarrutuksia. Aiheina mm. 

- Kanadan GP:n jälkihöyryt

- Kuka saa kenkää kesken kauden ja kuka pitää ajohanskat käsissään?

- Alkuhöyryt Paul Ricardi


Takaisin podcastien listaan