Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Laituri 9 ja 3/4

Astu junaan matkalle Harry Potterin maailmaan. Mukana matkallasi ovat Terhi ja Anna. Kuuntelemasi podcast käsittelee kaikkea Harry Potterista. Luemme läpi Harry Potter kirjat ja yritämme lisätä teidän ja meidän tietämystä velhomaailmasta. Jokaisen kirjan jälkeen omistetaan jakso kirjasta tehdylle elokuvalle. Tervetuloa mukaan!


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 28 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 13.4.2020.

Jakso 25: Salaisuuksia kammio - Gilderoy Lockhart

Julkaistu 15.9.2020

Tässä jaksossa tutustumme Harryn kaameaan päivään, jonka yhtenä päähenkilönä toimii Gilderoy Lockhart. Kuulemme taas esseen mittaisen esitelmän Terhin suusta, kun hän kertoo Gilderoy Lockhartista ja tämän vaiheikkaasta elämästään. Tervetuloa mukaan! Tuotanto by Terhi ja Anna. Music by Terhi. Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja etsi meidät Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4. Liity Facebookissa ryhmäämme Laituri 9 ja 3/4 bodcast bäkkäri ja osallistu keskusteluun. Keskustella voit myös Instagramissa.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 24: Salaisuuksien kammio - Tällipaju

Julkaistu 8.9.2020

Tässä jaksossa Harry ja Ron saavat neronleimauksen lentää autolla Tylypahkaan. He ottavat yhteen koulun Tällipajun kanssa lentäessään sitä päin. Jaksossa kuullaan paljastuksia Annan lapsuudesta ja pohditaan velhojen lastenhankintaa. Tervetuloa mukaan! Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4 -podcast. Tuotanto by Terhi ja Anna. Music by Terhi.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 23: Salaisuuksien kammio - Säilä ja Imupaperi

Julkaistu 1.9.2020

Uusien hahmojen ja paikkojen jakso. Lucius Malfoyn esseenmittainen esittely sekä Viistokujan ja Iskunkiertokujan liikkeisiin tutustumista. Kohtaamisia ja konflikteja. Siitä on tämä jakso tehty. Kuten myös holmipulverista vai hormipurvelista vai hormipulverista. Tervetuloa mukaan! Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4 -podcast. Tuotanto by Terhi ja Anna. Music by Terhi.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 22: Salaisuuksien kammio - Kotikolo

Julkaistu 25.8.2020

Tässä jaksossa tutustumme Weasleyn perheen kotiin eli Kotikoloon. Luvassa naurua ja levottomia huomioita mm. tiirikoimisesta ja lempiaiheestamme kelloista. Älä missaa uutta jaksoa: seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast tai etsi meidät Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4 -podcast. Tuotanto by Terhi ja Anna. Music by Terhi.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 21: Salaisuuksien kammio - Dobby varoittaa

Julkaistu 18.8.2020

Tässä jaksossa jatketaan Salaisuuksien kammion käsittelyä ja tarkempaan analyysiin otetaan luku Dobby varoittaa. Tutustumme jaksossa luvun otsikossakin mainittuun Dobbyyn sekä tutustumme alaikäisten taikomiseen liittyviin lakeihin. Älä missaa uutta jaksoa: seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast tai etsi meidät Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4 -podcast. Tuotanto by Terhi ja Anna. Music by Terhi.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 20: Salaisuuksien kammio - Kamala syntymäpäivä

Julkaistu 11.8.2020

Tässä jaksossa korkataan toinen kirja eli Harry Potter ja Salaisuuksien kammio. Ensimmäinen luku herättää pohdintaa Tylypahkan kesäläksyistä ja kuinka paljon vaivaa illalliskutsujen takia nähdään. Keskustellaan myös, mitä tunteita tämä kirja herättää tässä vaiheessa. Tervetuloa mukaan! Tuotanto by Terhi ja Anna. Music by Terhi. Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja etsi meidät Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

BONUS: Viisasten kivi -elokuva

Julkaistu 6.8.2020

Bonus-jaksossa tällä kertaa pistetään purkkiin Harry Potter ja Viisasten kivi elokuvan myötä. Kuuntele meidän mietteitä elokuvan ratkaisuista ja näyttelijöistä: mistä pidimme ja mistä emme niinkään. Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja Facebookissa nimellä Laituri 9 ja 3/4 podcast. Tuotanto by Terhi ja Anna. Music by Terhi.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 19: Viisasten kivi - Kaksikasvoinen mies

Julkaistu 4.8.2020

Tässä jaksossa Harry saa selville, kuka yrittää varastaa viisasten kiven, ja käydään loppukamppailua. Lukuvuosi loppuu, kun saamme ensimmäisen kirjan loppuun. Jaksossa pohditaan, mitä ajatuksia ensimmäinen kirja herätti ja miten vanhemmat päästävät lapsensa enää Tylypahkaan. Lisäksi keskustelemme vielä vähän lisää lempiaiheestamme huispauksesta. Tervetuloa mukaan! Tuotanto by Terhi ja Anna. Music by Terhi. Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja etsi meidät Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Bonus: Harry Potter 40 vuotta

Julkaistu 30.7.2020

Tällä kertaa tapaamme laiturilla bonusjakson merkeissä ja juhlimme Harry Potterin syntymäpäiviä. Harry Potter täyttää jo 40 vuotta! Jaksossa tutustumme Harryyn ja hänen sukuunsa sekä pohdimme kiperiä kysymyksiä Harryn elämästä ja kirjasarjasta vieraamme kanssa. Jakson lopulla Terhi ja vieraamme Tero testaavat tietämystään Annan laatimassa kisassa sekä julkistamme ensimmäisen visailun kuulijoillemme. Tervetuloa mukaan! Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja Facebookissa nimellä Laituri 9 ja 3/4. Tuotanto by Terhi ja Anna. Music by Terhi. Kiitos vieraamme Tero osallistumisesta podcastin tekoon!


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 18: Viisasten kivi - Lattialuukun läpi

Julkaistu 28.7.2020

Tässä jaksossa Harry, Ron ja Hermione menevät lattialuukun läpi estääkseen Kalkarosta saamasta viisasten kiveä. Kolmikko kohtaa erilaisia haasteita ja lopussa odottaa yllätys. Lisäksi Anna tekee asioista liian vaikeita, Terhi ei osaa puhua ja yhdessä haaveillaan Potter-pakohuoneesta. Tervetuloa mukaan! Tuotanto by Terhi ja Anna. Music by Terhi. Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja etsi meidät Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 17: Viisasten kivi - Kielletty metsä

Julkaistu 21.7.2020

Tässä jaksossa Harry, Hermione, Draco ja Neville menevät suorittamaan jälki-istuntoaan kiellettyyn metsään. Metsässä kohdataan erilaisia taikaolentoja sekä haamu taikamaailman menneestä. Lisäksi V.I.P-tutkinnossa Anna haastetaan tiedoistaan taikaolennoistaan ja annetaan mielikuvituksen lentää puhuttaessa basiliskeista. Tervetuloa mukaan! Tuotanto by Terhi ja Anna. Music by Terhi. Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja etsi meidät Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 16: Viisasten kivi - Norjalainen röpelöniska Norbert

Julkaistu 14.7.2020

Tässä jaksossa Harry, Ron ja Hermione tutustuvat Hagridin kautta lohikäärmeisiin. Tätä myöten joudumme käymään myös sairaalasiivessä. Tervetuloa mukaan! Ps. Terhi yritti säätää mikrofonia välillä, jottei taustamelu kuuluisi, mutta siitä olikin enemmän haittaa kuin hyötyä. Tuotanto by Anna ja Terhi. Music by Terhi. Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja etsi meidät Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 15: Viisasten kivi - Nicolas Flamel

Julkaistu 7.7.2020

Tässä jaksossa tutustutaan Nicolas Flameliin, sillä lapset saavat vihdoin tietää tämän mysteerisen henkilön henkilöllisyydeen. Jaksossa yritetään huonoin tuloksin vältellä spoilauksia ja pohditaan taas kerran huispaukseen ja luutiin liittyviä yksityiskohtia. Tervetuloa mukaan! Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja etsi meidät Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4. Tuotanto by Anna ja Terhi. Music by Terhi.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 14: Viisasten kivi - Iseeviot-peili

Julkaistu 30.6.2020

Tässä jaksossa käsitellään Harry Potter ja Viisasten kivi -kirjan jakso Iseeviot-peili. Jaksossa joululoma saapuu ja Harry saa ensimmäistä kertaa kunnon joululahjoja, muun muassa näkymättömyysviitan. Sen turvin Harry löytää Iseeviot-peilin, joka näyttää ihmisen syvimmät toiveet. Opimme lisää peilistä ja Potterin suvusta. Tervetuloa mukaan! Tuotanto by Anna ja Terhi. Music by Terhi. Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja etsi meidät Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 13: Viisasten kivi - Huispaus

Julkaistu 23.6.2020

Tässä jaksossa käsitellään Harry Potter ja Viisasten kivi -kirjan jakso Huispaus. Jaksossa tutustutaan huispauksen sääntöihin ja todetaan monet kerrat kuinka aivan kaikkea ei ymmärretä. Tervetuloa mukaan! Tuotanto by Anna ja Terhi. Music by Terhi. Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja etsi meidät Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 12: Viisasten kivi - Kurpitsajuhla

Julkaistu 16.6.2020

Tässä jaksossa perehdytään Harry Potter ja Viisasten kivi -kirjan lukuun Kurpitsajuhla. Tässä jaksossa pääsemme Harryn kanssa oppimaan hieman huispauksesta ja Kurpitsajuhlaan, jolla on yllättävä loppu. Jaksossa pohdimme Harryn ja Ronin kyseenalaisia valintoja. Podcastin on tuottanut Terhi ja Anna. Musiikista vastaa Terhi. Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast. Etsi meidät Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4. Nähdään laiturilla!


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 11: Viisasten kivi - Keskiyön kaksintaistelu

Julkaistu 9.6.2020

Tässä jaksossa perehdytään Harry Potter ja Viisasten kivi -kirjan lukuun Keskiyön kaksintaistelu. Kappale, joka oli unohtunut meidän molempien mielestä. Jakson aikana tutustutaan uusiin hahmoihin ja todistetaan kuinka ahdinko voi yhdistää ihmisiä. Podcastin on tuottanut Terhi ja Anna. Muusikista vastaa Terhi. Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast. Etsi meidät Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4. Tavataan laiturilla!


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 10: Viisasten kivi - Juomamestari

Julkaistu 2.6.2020

Jaksossa käsitellään Harry Potter ja Viisasten kivi -kirjan luku Juomamestari. Jaksossa Harrylla ja muilla Tylypahkan oppilailla alkavat oppitunnit. Harry huomaa, ettei taikominen olekaan niin yksinkertaista. Kaiken lisäksi taikajuomien opettaja Kalkaros näyttää inhoavan Harrya. Tervetuloa mukaan! Tuotanto ja editti Terhi ja Anna. Musiikki by Terhi. Instagram: @laituripodcast Facebook: Laituri 9 ja 3/4 tai @laituripodcast


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

BONUS 1: Taikasauvat

Julkaistu 28.5.2020

Ensimmäisessä bonus-jaksossa käsittelemme teidän kuulijoiden sauvatietoja. Muista, että tämä kannattaa ottaa huumorilla ja kuvaukset eivät välttämättä pidä paikkansa. Käymme läpi aika monia puulajeja ja tätä kautta opitaan paljon uutta taikasauvojen puulajeista, mutta myös taipuisuudesta. Tervetuloa mukaan! Seuraa meitä instagramissa @laituripodcast ja seuraa meitä Facebookissa nimellä Laituri 9 ja 3/4 -podcast. Tuotanto ja editointi by Anna ja Terhi. Music by Terhi.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 9: Viisasten kivi - Lajitteluhattu

Julkaistu 26.5.2020

Jaksossa käsitellään Harry Potter ja Viisasten kivi -kirjan luku Lajitteluhattu. Jaksossa Harry pääsee vihdoin Tylypahkaan ja hänet lajitellaan Rohkelikkoon. Jaksossa kuulemme myös Lajitteluhatun ja Sir Nicholaksen historiasta. Tervetuloa mukaan! Tuotanto ja editti Terhi ja Anna. Musiikki by Terhi. Instagram: @laituripodcast Facebook: Laituri 9 ja 3/4 tai @laituripodcast


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 8: Viisasten kivi - Laituri 9 ja 3/4

Julkaistu 19.5.2020

Jaksossa käsitellään Harry Potter ja Viisasten kivi -kirjan luku Laituri 9 ja 3/4. Nimikkojaksossamme tutustutaan uusin hahmoihin ja lähdetään junalla kohti Tylypahkaa. Tervetuloa mukaan! Tuotanto ja editti Terhi ja Anna. Musiikki by Terhi. Instagram: @laituripodcast Facebook: Laituri 9 ja 3/4 tai @laituripodcast


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 7: Viisasten Kivi - Viistokuja part 2

Julkaistu 12.5.2020

Tässä jaksossa käsittelemme Viisasten kiven lukua Viistokuja. Jaksosta oli niin paljon puhuttavaa, että jakso jakautui kahteen osaan. Tässä osassa Harry ja Hagrid astuvat Irvetan holveihin ja Harry pääsee ostoksille. Jaksomme kuulemme, saako Anna 10 pistettä ja pöllömerkkejä. Tervetuloa mukaan! Ideointi, editointi ja äänitys: Terhi ja Anna. Music by Terhi. Seuraa meitä intagramissa @laituripodcast ja etsi meidät Facebookista tagilla @laituripodcast tai nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 6: Viisasten Kivi - Viistokuja part 1

Julkaistu 5.5.2020

Tässä jaksossa käsittelemme Viisasten kiven lukua Viistokuja. Jaksosta oli niin paljon puhuttavaa, että jakso jakautui kahteen osaan. Tässä osassa Harry matkustaa Lontooseen ensimmäistä kertaa ja kohtaa velhomaailman. Tervetuloa mukaan! Ideointi, editointi ja äänitys: Terhi ja Anna. Music by Terhi. Seuraa meitä intagramissa @laituripodcast ja etsi meidät Facebookista tagilla @laituripodcast tai nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 5: Viisasten kivi - Avainten vahti

Julkaistu 28.4.2020

Jaksossa 5 käsittelemme Viisasten kiven lukua Avainten vahti. Jaksossa tutustutaan uuteen hahmoon, mietitään ihmisten biologiaa ja tunnetaan omantunnon tuskia. Kuuntele mistä on kyse! Seuraa meitä instagramissa @laituripodcast ja etsi meidän Facebookista nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 4: Viisasten kivi - Kirjeet ei-keneltäkään

Julkaistu 21.4.2020

Tervetuloa laiturille! Tänään käsittelyssä Viisasten kiven luku Kirjeet ei-keneltäkään. Luvassa pohdintaa siitä, kuinka paljon pöllöt voivat kantaa kirjeitä ja Annan imitaatio Petuniasta. Enjoy! Tuottajat ja editointi: Terhi ja Anna, music by Terhi. Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja etsi meidän Facebookista samalla tagilla tai nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 3: Viisasten kivi - katoavainen lasi

Julkaistu 14.4.2020

Tervetuloa laiturille! Tänään käsittelyssä Viisasten kiven luku Katoavainen lasi. Luvassa pohdintaa yksityiskohdista sekä Terhin elokuvaimitaatiota. Enjoy! Tuottajat ja editointi: Terhi ja Anna, music by Terhi. Seuraa meitä Instagramissa @laituripodcast ja etsi meidän Facebookista samalla tagilla tai nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jakso 2 - Viisasten kivi: Poika joka elää

Julkaistu 13.4.2020

Ensimmäisessä jaksossa käsittelemme Harry Potter ja Viisasten kivi -kirjan ensimmäistä lukua: Poika joka elää. Esittelemme kaksi kirjan olennaista jaksoa ja opimme heistä uutta nippelitietoa. Lisäksi lopussa Terhi haastaa Annan ensimmäisessä haasteessa. Tervetuloa! Tuottajat ja editointi: Terhi ja Anna. Music by: Terhi Heikkilä. Seuraa meitä instagramissa @laituripodcast ja etsi meidät Facebooksita tagilla @laituripodcast tai nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Laituri 9 ja 3/4 - Jakso 1: Esittely

Julkaistu 13.4.2020

Laituri 9 ja 3/4 ensimmäisessä esittelyjaksossa tutustut podcastin tekijöihin, Annaan ja Terhiin. Kerromme tarkemmin mitä podcastissa on luvassa! Seuraa meitä instagramissa @laituripodcast ja etsi meidät Facebookista tagilla @laituripodcast tai nimellä Laituri 9 ja 3/4.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Takaisin podcastien listaan