Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Taloustaito Podcast

Taloustaito on Pohjoismaiden suurin talousaikakauslehti.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 8.4.2019.

Paljonko velkaa sijoitusasuntoon? Asuntosijoittaja Miika Vuorensolan vinkit

Julkaistu 9.9.2019

Sijoitusasunnon osto onnistuu harvalta ilman lainarahaa, mutta miten paljon velkaa uskaltaisi ottaa? Miten hallita riskejä? Piileekö uudisasuntojen isoissa yhtiölainoissa vaaroja sijoittajalle? Taloustaidon Ulla Simola tapasi asuntosijoittaja Miika Vuorensolan, joka antoi pitkän sijoittajakokemuksensa pohjalta vinkkejä velkavivun käyttöön.

Vanha sukumökki - lahjaksi, myyntiin vai vuokralle, Veronmaksajien Georg Rosbäck?

Julkaistu 12.8.2019

Onko sukumökkisi jäämässä tyhjilleen ja mökille mietitään uutta käyttöä? Mitä veroasioita kannattaa ottaa huomioon jos mökki lahjoitetaan sukulaiselle, myydään tai laitetaan vuokralle? Vieraana verojuristi Georg Rosbäck, toimittaja Satu Alavalkama

Mikä yhtiömuodoksi yritykselle, Veronmaksajien Juha Koponen?

Julkaistu 17.6.2019

Mikä yhtiömuodoksi uudelle yritykselle? Miten erilaisia yrityksiä ja yrittäjiä verotetaan? Asiantuntijana johtava verojuristi Juha Koponen, toimittaja Satu Alavalkama.

Miten saa osakesäästötilistä parhaan hyödyn, Pörssisäätiön Sari Lounasmeri?

Julkaistu 25.4.2019

Uudella osakesäästötilillä sijoittaja voi hyötyä verotuksen lykkääntymisestä ja tienata korkoa korolle. Kaikille sijoittajille ja kaikissa tilanteissa osakesäästötilikään ei ole paras mahdollinen ratkaisu. Kenelle se sopii ja miten siitä saa parhaan hyödyn? Taloustaidon Ulla Simola kysyy, Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri vastaa.

Mitkä vähennykset pitää vaatia veroilmoituksessa 2018, Veronmaksajien Päivi Kaari?

Julkaistu 8.4.2019

Esitäytetyllä veroilmoituksella on suuri osa tiedoista valmiina, mutta monet vähennykset pitää muistaa itse vaatia, Veronmaksajien johtava verojuristi Päivi Kaari sanoo. Toimittaja Satu Alavalkama. Veronmaksajat lupaa rullahiihtää kilometrin kohti jokaista podcastin kuuntelijaa, joka tarkistaa ja täydentää esitäytetyn veroilmoituksensa näiden ohjeiden mukaan ja postaa sitten nimensä kommenttikenttään.

Takaisin podcastien listaan