Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Ilmastopodi

Ilmastopodi on Suomen Punaisen Ristin Ilmastovaikuttajien ilmastoaiheinen podcast. Jokaisessa jaksossa vapaaehtoisten vieraana käy eri ilmastoteemainen vieras, jonka kanssa keskustellaan hänen näkökulmastaan ilmastoasioihin. Tervetuloa kuuntelemaan!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 9 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 3.4.2020.

INTRO - Mikä ihmeen Ilmastopodi?

Julkaistu 3.4.2020

Ilmastopodi on Suomen Punaisen Ristin Ilmastovaikuttajien ilmastoaiheinen podcast. Jokaisessa jaksossa vapaaehtoisten vieraana käy eri ilmastoteemainen vieras, jonka kanssa keskustellaan hänen näkökulmastaan ilmastoasioihin. Introjaksossa tutustutaan juontajiin ja ihmetellään, keitä ovat Ilmastovaikuttajat ja mikä on Ilmastopodi.

Jakso 1 - Pekka Reinikainen

Julkaistu 3.4.2020

Ilmastopodi on Suomen Punaisen Ristin Ilmastovaikuttajien ilmastoaiheinen podcast. Ensimmäisen jakson vieraana on kansainvälisen viestinnän ja vaikuttamistyön ammattilainen Pekka Reinikainen, joka kiertää puhumassa ilmastonmuutoksesta eri kuulijakunnille.

Jakso 2 - Mari Pantsar

Julkaistu 3.4.2020

Ilmastopodi on Suomen Punaisen Ristin Ilmastovaikuttajien ilmastoaiheinen podcast. Toisen jakson vieraana on Mari Pantsar, joka on ekologisen kestävyyden ja hiilineutraalin kilpailukyvyn ammattilainen Sitrasta.

Jakso 3 - Zahra Karimy

Julkaistu 3.4.2020

Ilmastopodi on Suomen Punaisen Ristin Ilmastovaikuttajien ilmastoaiheinen podcast. Kolmannen jakson vieras on 17-vuotias ilmastonuori Zahra Karimy, joka on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja ja aktivisti.

Jakso 4 - Melis Figanmese

Julkaistu 3.4.2020

Ilmastopodi on Suomen Punaisen Ristin Ilmastovaikuttajien ilmastoaiheinen podcast. Neljännessä jaksossa vieraana on Melis Figanmese Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun yhdistysten kansainvälisestä liitosta. Melis työskentelee muun muassa ilmastonmuutosviestinnän parissa ja kertoo ajatuksiaan vaikuttamisesta.

Jakso 5 - Susanna Myllylä

Julkaistu 3.4.2020

Ilmastopodi on Suomen Punaisen Ristin Ilmastovaikuttajien ilmastoaiheinen podcast. Viidennen jakson vieras on ympäristöpolitiikan dosentti Susanna Myllylä, joka kertoo, kuinka kansalaisaktivismi näkyy luontokuvaajan ja tutkijan arjessa.

Jakso 6 - Risto Isomäki

Julkaistu 3.4.2020

Ilmastopodi on Suomen Punaisen Ristin Ilmastovaikuttajien ilmastoaiheinen podcast. Kuudennen jakson vieraana on kirjailija Risto Isomäki, joka vapaa-ajallaan toimii muun muassa ympäristöjärjestöissä vapaaehtoisena. 

Jakso 7 - Ami Värtö

Julkaistu 3.4.2020

Ilmastopodi on Suomen Punaisen Ristin Ilmastovaikuttajien ilmastoaiheinen podcast. Seitsemännen jakson vieras on vaikuttaja Ami Värtö, laajemmin tunnettuna @ilmastoahdistus, joka tuottaa ja jakaa ilmastoon liittyvää sisältöä erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Jakso 8 - Tiina Saarikoski

Julkaistu 3.4.2020

Ilmastopodi on Suomen Punaisen Ristin Ilmastovaikuttajien ilmastoaiheinen podcast. Kahdeksannessa jaksossa kuulet Punaisen Ristin kansainvälisen katastrofiavun päällikön Tiina Saarikosken ajatuksia siitä, kuinka ilmastonmuutos näkyy katastrofeissa meillä ja maailmalla sekä miten jokainen voi päästä auttamaan.

Takaisin podcastien listaan