Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Deloitte On the Spot

On the Spot on inspiroiva ja ajankohtainen podcast, jonka jaksoissa asiantuntijamme keskustelevat yhdessä vieraidensa kanssa organisaatioiden ajankohtaista ja kiperistäkin haasteista. Tarjolla teräviä näkökulmia, monipuolista pohdintaa ja käytännön vinkkejä. Tervetuloa kuuntelemaan! Kuuntele myös Deloitte Hear'n Go -jaksot edelliseltä tuotantokaudelta.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 10 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 27.9.2018.

Kestävä rahoitus ja transformaatio

Julkaistu 23.11.2021

Kestävän rahoituksen aikakausi – mitä finanssimaailmassa on odotettavissa ja miten sääntelyn piirissä olevien tahojen tulisi nyt toimia?

Business ja transformaatio – mikä se on?

Julkaistu 23.11.2021

Liiketoiminnan transformaatioista puhutaan paljon. Mistä oikeastaan on kyse?

Mitkä trendit ovat nousussa henkilöstöjohtamisessa?

Julkaistu 5.10.2020

Miten työelämä voidaan säilyttää ihmisen kokoisena, kuin yhä uudet teknologiat kaappaavat tilaa? Mitä uusia taitoja työelämässä tarvitaan? Entä löytävätkö merkityksellisyys ja työ toisensa myös tulevaisuudessa?

Miten rakennetaan kyberturvallisuuskulttuuria?

Julkaistu 6.9.2020

Yritysmaailmassa kyberuhat voivat aiheuttaa monenlaisia ikäviä tapahtumia, jotka vaikeuttavat yrityksen toimintaa. Miten yritykset voivat kasvattaa henkilöstön kybertietoisuutta ja rakentaa kyberturvallisuuskulttuuria niin, että työntekijät eri puolilla organisaatiota osaavat toimia kyberturvallisesti?

Tekoälyaika on täällä

Julkaistu 16.4.2019

Tekoäly tulee muuttamaan työmarkkinoita merkittävästi. Suomen tavoitteena on olla myös tekoälyn paras soveltaja. Miten tietovarantoja ja tekoälyä voidaan hyödyntää entistä paremmin? Ja mitä kaikkea tiedolla johtaminen mahdollistaa?

Miten ihmisoikeudet näkyvät yrityksissä?

Julkaistu 4.4.2019

Deloitten Hear’n Go –podcastin viidennessä jaksossa aiheena on monimutkainen ihmisoikeuskenttä. Pureudumme podcastissamme Stora Enson vastuullisen hankinnan ja logistiikan johtaja Johanna Pirisen ja Deloitten ihmisoikeusasiantuntija Lia Heasmanin kanssa siihen, mitä ihmisoikeuksien asianmukainen huolellisuusvelvoite tarkoittaa yrityksille ja mitä se tarkoittaa erityisesti Stora Ensolle?

Tie kiertotalouteen

Julkaistu 14.3.2019

Luonnonvarojen niukkuus, ylikulutus, väestön kasvu, kaupungistuminen ja ilmastonmuutos - miten kiertotalous voi vastata näihin globaaleihin haasteisiin?

Tietohallintojohtajalla on pelinrakentajan paikka yhdistyvässä teknologiakentässä

Julkaistu 12.12.2018

Mitä neljäs teollinen vallankumous voi parhaimmillaan olla ja missä oikeasti tällä hetkellä mennään teollisuuden eri sektoreilla?

Kansainvälisten veroriitojen ratkaiseminen

Julkaistu 2.10.2018

Valtiovarainministeriö ehdottaa kansainvälisten veroriitojen ratkaisemiseen uutta sääntelyä. Mistä oikein on kyse?

Finanssialan varautuminen kriisi- ja poikkeustilanteissa

Julkaistu 27.9.2018

Miten turvataan palkkojen tai eläkkeiden maksu, nostot ja maksut pankkitileiltä, sijoitukset, rahastoyhtiöiden, maksukorttien tai pörssin toiminta, jos finanssisektorille iskee kriisi- tai poikkeustilanne. Onko ala varautunut siihen, jos tietoliikenneyhteydet ulkomaille katkeavat?

Takaisin podcastien listaan