Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Deloitte On the Spot

On the Spot on inspiroiva ja ajankohtainen podcast, jonka jaksoissa asiantuntijamme keskustelevat yhdessä vieraidensa kanssa organisaatioiden ajankohtaista ja kiperistäkin haasteista. Tarjolla teräviä näkökulmia, monipuolista pohdintaa ja käytännön vinkkejä. Tervetuloa kuuntelemaan! Kuuntele myös Deloitte Hear'n Go -jaksot edelliseltä tuotantokaudelta.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 25 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 27.9.2018.

Verovastuullisuus ja transformaatio

Julkaistu 28.6.2022

Verovastuullisuus on yksi kestävän liiketoiminnan nousevimmista teemoista, mutta miten se pitäisi oikeastaan ymmärtää? Ja eroaako teema yrityksen muusta vastuullisuudesta?

Forensic Due Diligence – mitä se tarkoittaa?

Julkaistu 21.6.2022

Suuret muutokset sisältävät usein erilaisia yritysjärjestelyjä. Tällöin tarvitaan kohdeyritysten tarkastusprosessi, joka voidaan tehdä erilaisilla painotuksilla. Forensic Due Diligence auttaa yrityskaupan osapuolia havaitsemaan ja selvittämään niitä riskejä, joita due diligence -prosesseissa ei tavallisesti havaita.

Demystifying Cyber | Episode 2

Julkaistu 10.6.2022

What does the world of cybercrime look like and how has the game changed in the last years? What happens to cybercrime proceeds? In the second episode of Demystifying Cyber our guest Rob Wainwright, Senior Cyber Partner at Deloitte, and former Head of Europol, and Karthi Pillay, Cyber Risk Leader at Deloitte Finland shed light on the criminal element of cyber.

Demystifying Cyber | Episode 1

Julkaistu 16.5.2022

For most non-cyber leaders cyber remains a mystery. While the risk of threat may be recognized, the impact is often hard to understand or appreciate. Simultaneously, companies’ cyber budgets continue to grow — but where does all the money go? Marco Wirén, CFO for Nokia and Board Member of Neste, and Karthi Pillay, Partner and Cyber Leader for Deloitte Finland, discuss the impact and meaning of cyber.

Sote-uudistus ja henkilöstövalmistelu

Julkaistu 11.5.2022

Uuden organisaation rakentaminen on monimutkainen tehtävä. Mitä asioita uusien hyvinvointialueiden valmistelussa tulee huomioida henkilöstön näkökulmasta?

Ulkoinen laadunvarmistus HX-hankkeessa

Julkaistu 27.4.2022

Suuret muutokset tai hankinnat vaativat aina huolellista valmistelua. Mikä sai puolustusministeriön pohtimaan ulkopuolista laadunvarmistusta HX-hävittäjähankkeeseen ja miten prosessi käytännössä meni?

Talous ja transformaatio

Julkaistu 5.4.2022

Transformaatio keskisuuressa yrityksessä - miten yritys ohjataan uudistumaan?

Ihmiskeskeinen kapitalismi ja transformaatio

Julkaistu 25.3.2022

Money talks – myös vastuullisuudessa. Finanssisektorin ja sijoittajien luoma paine varmistaa, ettei yksikään yritys voi enää sivuuttaa kestävään kehitykseen ja ihmisoikeuksiin liittyviä teemoja. Kyse ei ole kuitenkaan pelkästä sääntelystä. Kysymys kuuluukin, mitä kilpailukyky ja menestys tarkoittavat ihmiskeskeisen kapitalismin näkökulmasta?

Teknologia ja transformaatio – kumpi tulee ensin ja mitkä ovat onnistumisen mittarit?

Julkaistu 15.2.2022

Teknologia ja transformaatio on varsin usein käytetty sanapari. Onko transformaatio tässä ajassa edes mahdollinen ilman teknologiaa? Entä milloin teknologiaan ja digitalisaatioon nojaavaa muutosta voidaan pitää onnistuneena?

Erkka Niemi, konsultti, sijoittaja ja hallitusammattilainen: "Markkinatilanne on tällä hetkellä huikea."

Julkaistu 10.1.2022

Technology Fast 50 -erikoisjaksoissa tavataan Deloitten Fast 50 -listalla aiemmin olleita yrityksiä.

Esa Kinnunen, sijoittaja ja hallitusammattilainen: "Oltiin hullunrohkeita."

Julkaistu 22.12.2021

Mitä kuuluu kasvuyhtiö? Technology Fast 50 -erikoisjaksoissa tavataan Deloitten Fast 50 -listalla aiemmin olleita yrityksiä.

Esko Mertsalmi, Unikien hallituksen puheenjohtaja:"Onni suosii rohkeaa."

Julkaistu 17.12.2021

Mitä kuuluu kasvuyhtiö? Technology Fast 50 -erikoisjaksoissa tavataan Deloitten Fast 50 -listalla aiemmin olleita yrityksiä.

Johtamisen tuki ja transformaatio

Julkaistu 15.12.2021

Työelämä on suuressa murroksessa. Miten kehittää johtamista ja organisaatioita?

Data ja transformaatio

Julkaistu 1.12.2021

Datan sanotaan olevan päätöksenteon polttoaine. Miten data-analytiikkaa kannattaa hyödyntää liiketoiminnan suurissa muutoksissa?

Sote ja transformaatio

Julkaistu 1.12.2021

Vuosien valmistelujen jälkeen sote-uudistus tulee vihdoin. Mistä oikeastaan on kyse?

Kestävä rahoitus ja transformaatio

Julkaistu 23.11.2021

Kestävän rahoituksen aikakausi – mitä finanssimaailmassa on odotettavissa ja miten sääntelyn piirissä olevien tahojen tulisi nyt toimia?

Business ja transformaatio – mikä se on?

Julkaistu 23.11.2021

Liiketoiminnan transformaatioista puhutaan paljon. Mistä oikeastaan on kyse?

Mitkä trendit ovat nousussa henkilöstöjohtamisessa?

Julkaistu 5.10.2020

Miten työelämä voidaan säilyttää ihmisen kokoisena, kuin yhä uudet teknologiat kaappaavat tilaa? Mitä uusia taitoja työelämässä tarvitaan? Entä löytävätkö merkityksellisyys ja työ toisensa myös tulevaisuudessa?

Miten rakennetaan kyberturvallisuuskulttuuria?

Julkaistu 6.9.2020

Yritysmaailmassa kyberuhat voivat aiheuttaa monenlaisia ikäviä tapahtumia, jotka vaikeuttavat yrityksen toimintaa. Miten yritykset voivat kasvattaa henkilöstön kybertietoisuutta ja rakentaa kyberturvallisuuskulttuuria niin, että työntekijät eri puolilla organisaatiota osaavat toimia kyberturvallisesti?

Tekoälyaika on täällä

Julkaistu 16.4.2019

Tekoäly tulee muuttamaan työmarkkinoita merkittävästi. Suomen tavoitteena on olla myös tekoälyn paras soveltaja. Miten tietovarantoja ja tekoälyä voidaan hyödyntää entistä paremmin? Ja mitä kaikkea tiedolla johtaminen mahdollistaa?

Miten ihmisoikeudet näkyvät yrityksissä?

Julkaistu 4.4.2019

Deloitten Hear’n Go –podcastin viidennessä jaksossa aiheena on monimutkainen ihmisoikeuskenttä. Pureudumme podcastissamme Stora Enson vastuullisen hankinnan ja logistiikan johtaja Johanna Pirisen ja Deloitten ihmisoikeusasiantuntija Lia Heasmanin kanssa siihen, mitä ihmisoikeuksien asianmukainen huolellisuusvelvoite tarkoittaa yrityksille ja mitä se tarkoittaa erityisesti Stora Ensolle?

Tie kiertotalouteen

Julkaistu 14.3.2019

Luonnonvarojen niukkuus, ylikulutus, väestön kasvu, kaupungistuminen ja ilmastonmuutos - miten kiertotalous voi vastata näihin globaaleihin haasteisiin?

Tietohallintojohtajalla on pelinrakentajan paikka yhdistyvässä teknologiakentässä

Julkaistu 12.12.2018

Mitä neljäs teollinen vallankumous voi parhaimmillaan olla ja missä oikeasti tällä hetkellä mennään teollisuuden eri sektoreilla?

Kansainvälisten veroriitojen ratkaiseminen

Julkaistu 2.10.2018

Valtiovarainministeriö ehdottaa kansainvälisten veroriitojen ratkaisemiseen uutta sääntelyä. Mistä oikein on kyse?

Finanssialan varautuminen kriisi- ja poikkeustilanteissa

Julkaistu 27.9.2018

Miten turvataan palkkojen tai eläkkeiden maksu, nostot ja maksut pankkitileiltä, sijoitukset, rahastoyhtiöiden, maksukorttien tai pörssin toiminta, jos finanssisektorille iskee kriisi- tai poikkeustilanne. Onko ala varautunut siihen, jos tietoliikenneyhteydet ulkomaille katkeavat?

Takaisin podcastien listaan