Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Pariskunta poikkeustilassa

Pariskunta poikkeustilassa podcast auttaa pariskunnat yli karanteenin – yhdessä tai erikseen. Sisältää huumorin täytteistä parisuhdeterapiaa.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 12 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 5.4.2020.

11. Maksetaan veroja ja pohditaan jatkoa

Julkaistu 4.6.2020

Kauden viimeisessä jaksossa pohdimme mitä karanteenista jäi käteen. Tämän halvemmalla et pariterapiaa saa.

10. Suuri harrastejakso vol.2

Julkaistu 22.5.2020

Paljon kyselty ja kauan odotetty SUURI HARRASTEJAKSO VOL.2!

9. Matkamuistoja Keniasta, Tansaniasta ja Etelä-Afrikasta

Julkaistu 21.5.2020

Tässä jaksossa muistelemme matkojamme Keniaan, Tansaniaan ja Etelä-Afrikkaan - pilke silmäkulmassa. Uusi jakso heti huomenna perjantaina!

8. Martha Stewart on täydellinen karanteenikaveri

Julkaistu 14.5.2020

Jos emme viettäisi karanteenia yhdessä, niin kenen kanssa sitten? Tässä jaksossa molemmat saavat valita haluamansa karanteenikaverit. Kuuntele jo!

7. Suuri harrastejakso! Hot or Not?

Julkaistu 7.5.2020

Suuri harrastusjakso numero 1! Vuoden 2020 trendikkäimmät harrastukset - HOT or NOT? Lisäksi puhutaan siitä, miten lämpimään asfalttiin voi upota ja kuinka monta kertaa asua voi päivän aikana vaihtaa. Pariskunta poikkeustilassa podcast on 2020-luvun parasta pariterapiaa.

Intro - Pariskunta poikkeustilassa podcast

Julkaistu 6.5.2020

Pariskunta poikkeustilassa -podcast auttaa pariskunnat yli karanteenin - yhdessä tai erikseen. Oikeistihan tämä on kolmekymppisen pariskunnan parisuhdeterapiaa. Meitä tämä naurattaa. Entä sua?

6. Balettitossuja ja rokotuksia

Julkaistu 30.4.2020

Maailman parhaassa baletissa saa juoda kaljaa ja näkee vain puolet lavasta. Lisäksi jaksossa selviää miksi laumasuoma on Kallelle ainut tapa selvitä koronaepidemiasta. Pariskunta poikkeustilassa podcast auttaa pariskunnat yli karanteenin – yhdessä tai erikseen.

5. Zombeja, fashionia ja kyyneliä

Julkaistu 23.4.2020

Tässä jaksossa jaetaan karanteeniajan parhaat tyylivinkit. Lisäksi puhutana zombeista, itkemisestä ja lounaskortista. Pariskunta poikkeustilassa podcast auttaa pariskunnat yli karanteenin – yhdessä tai erikseen.

4. Täydellinen karanteeni-ihminen

Julkaistu 16.4.2020

Millainen on täydellinen karanteeni-ihminen? Sopiiko inkivääri makaronilaatikkoon? Mitä Matthew McConaughey tekee meidän olohuoneessa? Pariskunta poikkeustilassa podcast auttaa pariskunnat yli karanteenin – yhdessä tai erikseen.

3. Kaukaa haetut koronauutiset ja jumppapirkkoja

Julkaistu 11.4.2020

Reflektointia ja oppeja podcastin ja parisuhteen yhdistämisestä, kaukaa haettuja koronauutisia ja sijoiltaan menyt olkapää. Lisäksi vuosisadan vinkki lenkkeilijöille! Pariskunta poikkeustilassa podcast auttaa pariskunnat yli karanteenin – yhdessä tai erikseen.

2. Etätyöt ja muumit tiskillä

Julkaistu 5.4.2020

Kolme vinkkiä etätyöarkeen, riidattomaan siivoamiseen ja paperittomiin sähköhommiin. Lisäksi kryptinen sanaselitys erään suomalaisen sanan monikäyttöisyydestä. Pariskunta poikkeustilassa podcast auttaa pariskunnat yli karanteenin – yhdessä tai erikseen.

1. Halpaa ruokaa ja hajuvettä

Julkaistu 5.4.2020

Kun pandemia sulkee kaksioiden ovet ja 50 neliöön mahdutetaan kaksi työhuonetta, leffateatteri, kuntosali, tanssistudio, pikaruokaravintola ja koti, niin kasvaa k***ä otsassa eikä housuissa. Pariskunta poikkeustilassa podcast auttaa pariskunnat yli karanteenin – yhdessä tai erikseen.

Takaisin podcastien listaan