Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Hikipodcast

Maailman coolein ja hauskin podcast, jossa neljä hikistä kämppistä puhuvat mukavia noin kerran viikossa. Ota yhteyttä [email protected]

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 8 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 24.1.2018.

Kevätretki

Julkaistu 9.5.2018

Hikipodcast lähtee kevätretkelle meren äärelle. Jos haluat tietää mikä elämässä on tärkeää, mitä tapahtui vappuna ja antoiko Seitsemän veljeksen Tuomas Reisijeesukselle sydämen Tinderissä, kuuntele tämä jakso! VAROITUS äänenlaatu on paikoitellen yhtä kamala kuin juttujen taso.

How to look like an alien and alienate people

Julkaistu 18.4.2018

Hikipodcast keskustelee kulmakarvoista sekä suorittaa vaarallisia tieteellisiä ihmiskokeita. Tässä jaksossa otetaan myös kantaa siihen, kannattaako käydä suihkussa ja mikä olisi kutsuvampi nimi kengille. Varoitus: sisältää etymologisia anekdootteja ja pseudolingvistiikkaa. KOKEILE HIKIPODCASTISSA ANNETTUJA KAUNEUSVINKKEJÄ OMAN HARKINTASI MUKAAN.

Money saving realness ja Nilsiän öljysheikki

Julkaistu 6.4.2018

Tässä hikipodcastin jaksossa päivitetään kuulumisia, perehdytään savolaiseen julkimokulttuuriin ja larpataan opiskelijaelämää! Disclaimer: kirosanoja, sekavuutta ja murteita.

Nörtit linnassa

Julkaistu 2.3.2018

Tässä hikipodcastin jaksossa puhutaan Taru sormusten herrasta, mennään Turun linnaan, keskustellaan Jeesuksen treeniohjelmasta ja ruumiinhäpäisystä. VAROITUS sisältää erityismäärän väärää tietoa, kielioppivirheitä ja hikisiä nörttikeskusteluja. Ja näin meni.

Noitacast

Julkaistu 20.2.2018

Tässä hikipodcastin jaksossa tutustutaan tuonpuoleiseen ja otetaan yhteys henkiin ja kissoihin. Opi kuinka voit itsekin optimoida elämänlaatusi loitsuilla. Spoileri: sisältää rajuja okkultistisia kohtia ja paljastuksia Junttidiscon kuningas Frederikin tulevaisuudesta. VAROITUS: kirosanoja ja pakanuutta.

Hikipodcast urheilee: DRRD:n Openskate

Julkaistu 11.2.2018

Tässä jaksossa hikikollektiivi ottaa osaa Turun Roller derby -seura Dirty River Roller Derbyn Open skate -tapahtumaan. Puhumme myös yleisesti kyseisestä lajista ja siihen liittyvistä oletuksista sekä hupijutuista. Selviää myös mikä on jammeri ja miksi pelaajilla on rajut nimet ja kovat pyllyt. Varoitus: sisältää kirosanoja ja räkätystä. www.dirtyriverrollerderby.com Facebook: Dirty River Roller Derby Instagram: dirtyriverrollerderby Avoin scrimmage eli harjoitusottelu 19.2. Ilpoisten palloiluhalli klo 18.30 alkaen, Turku

Kaljalla

Julkaistu 9.2.2018

Tässä hikipodcastin jaksossa Vauvakäsi ja Reisijeesus käyvät kaljalla, tekevät ristisanatehtäviä ja avautuvat aiheesta kuin aiheesta. Sisältää kirosanoja ja kielioppivirheitä.

Hikipodcastin Salijakso

Julkaistu 24.1.2018

Tässä hikipodcastin jaksossa Reisijeesus ja Slaavikyykky puhuvat salilla käymisen ihanuuksista ja kurjuuksista ja niistä asioista joita ihminen siellä kohtaa.

Takaisin podcastien listaan