Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Aamukahvi Podcast

Aamukahvi Podcast on nuorille aikuisille suunnattu podcast, jossa puhumme arjesta, deittailusta ja kerromme meidän omia kokemuksia nuorena aikuisena olemisesta.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 9 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 13.10.2020.

Paineita Somesta?

Julkaistu 13.11.2020

Keskustellaan tässä jaksossa somesta ja millaisia somekäyttäjiä me ollaan. Mistä tykätään somessa ja mista taas ei tykätä ollenkaan. 

Idioottisämpylä

Julkaistu 10.11.2020

Puhutaan meidän kokkailuista ja siivous touhuista ja vinkeistä! Ja kerrotaan hauskoja kokemuksia mitä meidän taloudessa on tapahtunut. 

Tuliaisia Thaimaasta

Julkaistu 6.11.2020

Tässä jaksossa kerrotaan vähän meidän erilaisia matkamuistoja ja mitä meille on käyny ulkomaan reissuilla. Puhutaan myös, että mitkä maat oli meijän lemppareita ja mitkä vähemmän mukavia paikkoja.  

Vuokralla Koirankopissa

Julkaistu 3.11.2020

Keskustellaan vähän, että missä ollaan asuttu ja millaisia kokemuksia meillä on ollu meidän edellisistä kämppiksistä ja millasia tulevaisuuden pläänejä meillä on. 

Maksa Verot

Julkaistu 30.10.2020

Tässä jaksossa puhutaan meidän entisistä työpaikoista ja ärsyttävistä pomoista. Puhutaan myös rahanhallinnasta ja miten meiltä se onnistuu. 

Parisuhde vs. Sinkkuus

Julkaistu 27.10.2020

Tässä jaksossa keskustellaan meidän eri elämäntilanteista ja millaista on olla parisuhteessa ja millaista on olla sinkku. Puhutaan myös meidän pidemmän aikaisista suhteista ja millaista kasvua niitten aikana on tapahtunut.

Surkeimmat Deitit

Julkaistu 20.10.2020

Jutellaan meidän online dating kokemuksista ja millaisiin erilaisiin tilanteisiin ollaan päädytty sen kautta.

Iso Pieni Aikuinen

Julkaistu 16.10.2020

Tässä jaksossa keskustellaan vähän nuoren aikuisen elämästä ja vastuusta. Mikä ärsyttää vanhenemisessa ja mikä menee yli äyräiden. Puhutaan myös asioista, jotka tekee iloseks vanhenemisessa ja millasta elämä on verrattuna siihen kun oltiin nuorempia. 

Ketä Missä Milloin

Julkaistu 13.10.2020

Tässä meidän ensimmäinen jakso Aamukahvi Podcastia! Esitellään itsemme ja kerrotaan mitä meidän podcast tulee sisältämään ensimmäisen kauden aikana. 

Takaisin podcastien listaan