Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Lomallon Matkassa matkailupodcast

Lomallon Matkassa matkailupodcast vie sinut tutustumaan mielenkiintoisiin matkakohteisiin ympäri Suomen. Sarja tarjoilee matkavinkkejä ja etsii paikallisia erikoisuuksia, matkatarjouksia unohtamatta. Juttuseurana matkailun ammattilaiset, paikalliset yrittäjät ja lomasta nauttivat turistit. Matkaoppaana Jenni Vuorio. Tervetuloa mukaan hyväntuulen seikkailuun! Ohjelman tuottaa Finland Vacation Club, jonka Instagram sivuilla @finlandvacationclub voi käydä katsomassa kuvamateriaalia reissutunnelmista.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 20 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 6.5.2022.

Lomallon Matkassa OSA 19 HOTEL SVEITSI, Hyvinkää

Julkaistu 10.2.2023

Auton nokka suunnataan tällä kertaa kohti Sveitsiä; nimittäin Hotel Sveitsiä Hyvinkäällä. Matkaan otetaan mukaan aktiviteettitestaajat & aputoimittajat Aaro ja Aava - ja vauhtiloma voi alkaa! Ratkeaako Way Out pakohuoneen mysteeri? Kuka on Jekku? Mikä on Sveitsin uimalan parasta antia? Miten sujuu Super Ball? 

Kuulemme myös Hotel Sveitsin Tuija Lehtojoen ja Kaisu Erosen vinkit tämän Etelä-Suomessa sijaitsevan todellisen elämysten valtakunnan erikoisuuksista. Aktiviteettejä löytyy lukemattomia niin yritys-, ystävä- kuin perheporukoillekin. Kuuntele ja heittäydy kanssamme hauskaan lomaseikkailuun!

Myös Lomallon kautta lomailet kätevästi Primehotelsin Hotel Sveitsissä.

Toimittaja: Jenni Vuorio

Ohjelman tuottaa: Finland Vacation Club.
Kuvamateriaalia reissuista: https://www.facebook.com/vacationclub.fi ja Finland Vacation Clubin Instagram -sivut.

Lomallon Matkassa OSA 18 UUSI VUOSI SAARISELKÄ

Julkaistu 31.12.2022

SEIKKAILUNTÄYTEISTÄ UUTTA VUOTTA 2023 kaikille kanssamatkaajillemme!
Vuoden viimeinen matka vie meidät nauttimaan Lapin lumosta Saariselälle. Otamme uuden vuoden vastaan makkaraa Mettäbaarin nuotiolla paistellen, käymme upeassa Aurora Queen Resortissa ja tutustumme porojen sielunelämään saamelaisen poro-oppaan johdolla. Tarjolla on monta matkavinkkiä Saariselän matkaajille.

Lomallon matkatarjoukset löydät täältä: www.lomallo.fi

Toimittaja: Jenni Vuorio

Ohjelman tuottaa Finland Vacation Club, jonka Instagram ja Facebook sivuilta löytyy kuvamateriaalia kaikista reissuistamme.

Lomallon Matkassa OSA 17 JOULU NAPAPIIRILLÄ Joulupukin Pajakylässä

Julkaistu 22.12.2022

Suuntaamme jouluksi Napapiirille etsimään joulun taikaa ja tapaamaan tonttuja sekä tietysti itse joulupukkia!
Viemme aputonttutoimittajan kanssa Tallitontun eläinystäville jouluherkkuja ja kuulemme jouluisia tervehdyksiä. 

Mutta kuka on Urmas? Ja mikä mahtaa olla joulupukin ikä? Entä miten joulupukki ehtii jouluaattona koteihin ympäri maailman?

Kuuntele ja lähde kanssamme Joulupukin Pajakylään aistimaan joulun tunnelmaa!

Toimittaja: Jenni Vuorio

Tutustu myös www.lomallo.fi ja lomaile helposti ympäri maailman.

Ohjelman tuottaa Finland Vacation Club. Matkatunnelmia löydät myös kuvina Finland Vacation Clubin Facebook ja Instagram sivuilta.

Lomallon Matkassa OSA 16 IVALO ja INARI

Julkaistu 15.12.2022

Lomallon Matkassa suuntaa loppuvuodeksi suureen seikkailuun Lapin lumoon. Tällä kertaa pysähdymme pakkasen paukkuessa tunnelmalliseen Ivaloon ja Inariin kuulemaan matkavinkkejä pohjoisimpaan Suomeen. Tutustumme saamelaisuuteen, koemme kauniin kaamokseen ja kuulemme legendan karhupesäkivestä sekä monta muuta tarinaa.

Toimittajana Jenni Vuorio.

Lomallon kautta sujuu lomailu myös upeissa Lapin kohteissa, tutustu: www.lomallo.fi

Matkailupodcastin tuottaa Finland Vacation Club. 

Kuvia ja videoita reissuista löytyy Finland Vacation Clubin Facebook- ja Instagram -sivuilta. 

Haastattelut on tehty joulukuussa 2021.

Lomallon Matkassa OSA 15 LAPPEENRANTA

Julkaistu 8.12.2022

Seikkailemme Lappeenrannassa joulua odottavissa tunnelmissa. Pääsemme huumaavien tuoksujen maailmaan Suomen parhaaksi valitussa kahvipaahtimossa, juttuseurana Lehmus Roasteryn pääpaahtaja Jussi Tyrnävä. Saamme parhaat matkavinkit kun tapaamme Lappeenrannan matkailujohtaja Mirka Rahmanin ja testaamme kauppatorin vetyt. Kuulemme myös miten valtavasta hiekkakasasta syntyy jättimäinen liukumäki!

Haastattelut on tehty joulukuussa 2021.

Lomallon tutustumislomat: www.lomallo.fi/tutustumislomat

Ohjelman tuottaa Finland Vacation Club. Reissutunnelmia: www.facebook.com/vacationclub.fi

Lomallon Matkassa osa 14 IKAALINEN SPA

Julkaistu 1.12.2022

Tiemme vie tällä kertaa legendaariseen Ikaalinen Spahan Tampereen kupeeseen. Pääsemme etsimään sisäistä Robin Hoodiamme kun uppoudumme jousiammunnan saloihin - tuleeko osumia vai lentelevätkö jouset mihin sattuu? Liikunta- ja vapaa-ajan päällikkö Joni Suominen on kärsivällinen opettaja ja jousiammunnan taitaja. Jututamme myös talon toimitusjohtaja Eero Ahoa, iloisia lomailijoita ja Lomallon toimitusjohtaja Petri Makkosta. Mutta kuka ottaa vesidisco haasteen vastaan?

Lomallon tutustumislomat löydät täältä: https://lomallo.fi/tutustumislomat/

Toimittaja: Jenni Vuorio

Ohjelman tuottaa: Finland Vacation Club.
Kuvamateriaalia reissuista: https://www.facebook.com/vacationclub.fiLomallon Matkassa OSA 13 HERRANKUKKARO, Turun saaristo

Julkaistu 24.11.2022

Tällä kertaa podcast kajahtaa ilmoille ei enempää eikä vähempää kuin Linnunpöntöstä! Olemme hämmästyttävien asioiden äärellä Herrankukkarossa, vanhan kalastajakylän ympärille rakentuneessa hyvän olon paikassa Turun saaristossa. Tutustumme maailman suurimpaan maasavusaunaan, astelemme Herrankukkaron erikoisella kyläraitilla, kuulemme omalaatuisista sauna jameista ja selvitämme miten Herrankukkaro on määritelty seitsemän tähden paikaksi!

Otamme myös haasteen vastaan - miten käy erikoisessa löylyn tarkkuusheitto kisassa?

Herrankukkaron temmellyskenttään meidät tutustuttaa itse kyläpäällikkö Karioskari Kangas.

Toimittaja: Jenni Vuorio

Tuotantoyhtiö: Finland Vacation Club, matkakuvia: www.facebook.com/vacationclub.fi

Lomallon huippuedulliset tutustumislomat löydät osoitteesta: www.lomallo.fi/tutustumislomat

Lomallon Matkassa OSA 12 PRIMEHOTELS

Julkaistu 17.11.2022

Sukellamme tällä kertaa Primehotelsin uniikkeihin hotelleihin Helsingissä. Kohteina uudenkarheat Taidehotelli AX Jätkäsaaressa ja Hotel Mestari Kampissa sekä nostalginen Hotel Rantapuisto Itämeren rannalla Vuosaaressa.

Vaan kuka on Örkki? Miten Stefan Lindfors liittyy Primehotelsiin? Mikä historiallinen hotelli avataan Helsinkiin kesällä 2023? Mitä me suomalaiset arvostamme hotellimajoituksessa? Lähde kanssamme mielenkiintoiselle hotellikierrokselle kuuntelemalla Lomallon Matkassa matkailupodcast ainutlaatuisista Primehotelsin kohteista. Juttuseurana hotellinjohtaja Riitta Liikamaa, myyntijohtaja Timo Hakala ja hotellinjohtaja Nora Hasan.

Lomallon maailmaan pääset parhaiten tutustumaan varaamalla itsellesi tutustumisloman osoitteesta www.lomallo.fi/tutustumislomat.

Toimittaja: Jenni Vuorio

Ohjelman tuottaa: Finland Vacation Club 

Matkakuvia: www.facebook.com/vacationclub.fi

Lomallon Matkassa osa 11 HOTELLI KATAJANOKKA

Julkaistu 10.11.2022

Me lusimme tämän jakson Hotelli Katajanokalla Helsingissä, entisessä historiallisessa vankilamiljöössä. Astelemme näyttävien tiilimuurien sisään persoonalliseen ja ainutlaatuiseen hotelliin kuulemaan talon värikkäästä historiasta. Mitä tuumasi Volvo Markkanen vankilan tiloihin saneerattuun hotelliin astellessaan? Miksi sunnuntai oli aikoinaan vankien suosikkipäivä? Mistä syystä hotellihuoneiden ikkunat ovat edelleen osittain katonrajassa? Miten vankilamenneisyys näkyy ja tuntuu tämän päivän modernissa hotellissa? Tarinoita kanssamme jakaa hotellinjohtaja Tiina Ruuska ja hotellin Head Concierge Sami Joutsenvuo.

Hotelli Katajanokka on yksi Primehotelsin kohteista ja näihinkin hotellelleihin pääsee kätevästi Lomallon asiakkaana. Tutustu Lomalloon osoitteessa www.lomallo.fi/tutustumislomat.

Toimittaja: Jenni Vuorio

Podcastin tuottaa: Finland Vacation Club https://www.facebook.com/vacationclub.fi
Kuvamateriaalia ja matkatunnelmia löydät Finland Vacation Clubin Facebook ja Instagram sivuilta. 

#matkailupodcast #lomallonmatkassa #finlandvacationclub

Lomallon Matkassa OSA 10 JÄRVISYDÄN

Julkaistu 25.10.2022

Suuntaamme Linnansaaren kansallispuiston portille Saimaan sydämeen nauttimaan eksoottisen Järvisydämen tunnelmasta, kuulemme monia hurjia tarinoita paikkaan liittyen. Lähdemme myös ongelle, mutta suoko Ahti antejaan kun yritämme kalastaa oman lounaamme? Kuulemme norppa-oppaan työstä ja tutustumme tarkemmin tähän paikalliseen Saimaan asukkiin. Klikkaa play ja hyppää mukaan seikkailuun upeisiin Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämen maisemiin!
Kuvia matkasta löytyy tuotantoyhtiö Finland Vacation Clubin Instagram ja Facebook-sivuilta.

Lomallon edulliset tutustumislomat löydät osoitteesta www.lomallo.fi/tutustumislomat.

Lomallon Matkassa osa 9 TAMPERE (jatkuu)

Julkaistu 8.10.2022

Tapahtumarikas Tampereen seutu kutsuu meitä! Maistamme Pyynikin Näkötornin terassilla kuuluisat munkit, haemme joulupukin apulaisiksi Koiramäen joulupuistoon ja tutustumme remontoituun Ikaalinen Spahan. Nautimme myös kulttuurista Tampereen Komediateatterissa Jukka Puotilan seurassa! Kuuntele matkavinkit ja kurkista matkatarjoukset www.lomallo.fi/tutustumislomat osoitteesta. Kuvia matkoiltamme löytyy Finland Vacation Clubin Instagram ja Facebook -sivuilta.

Matkatoimittajana: Jenni Vuorio

Matkailupodcastin tuottaa Finland Vacation Club.

Lomallon Matkassa osa 8 TAMPERE

Julkaistu 7.10.2022

Tie vie Suomen Manchesteriin ja maailman saunapääkaupunkiin Tampereelle! Tapaamme Tampereen Komediateatterin tähden Jukka Puotilan, joka kertoo mikä Mansessa viehättää, selvitämme mille suomalaiset nauravat ja mitä naurettavaa Tampereelta löytyy. Toki otamme tuntumaa myös saunapääkaupungin löylyihin. Lisäksi kuulemme Lomallon tapahtumajohtajan vinkit Tampereelle. Lomallo tarjoaa myös super-edulliset tutustumislomat mahtaviin kohteisiin, katso www.lomallo.fi/tutustumislomat.
Kuvia tästäkin reissusta löytyy Finland Vacation Clubin Instagram ja Facebook sivuilta. 

Matkaoppaana kanssasi seikkailee Jenni Vuorio.

Matkailupodcastin tuottaa Finland Vacation Club.

Lomallon Matkassa matkailupodcast osa 7 TAHKO ja KUOPIO

Julkaistu 5.6.2022

Savon sydämeen Tahkolle ja Kuopioon vie tällä kertaa Lomallon Matkassa matkailupodcastin tie. Kapuamme huikeiden näköalojen äärelle Panorama Bar näköalaravintomaan, käymme onnellistamistekoja toteuttavassa hotellissa, tutustumme luomuginejä ja -viskejä valmistavaan Tahkon tislaamoon ja maistamme kalakukkoa Kuopion kauppahallissa. Tervetuloa mukaan matkaan, oppaanasi Jenni Vuorio.

Tutustu tarkemmin Lomalloon ja Lomallon matkatarjouksiin osoitteessa www.lomallo.fi/tutustumislomat.

Podcastin tuottaa Finland Vacation Club, jonka Instagram sivuilla @finlandvacationclub voi käydä katsomassa kuvamateriaalia reissutunnelmista.

Lomallon Matkassa matkailupodcast osa 6 TAHKO

Julkaistu 5.6.2022

Lomallon Matkassa matkailupodcast karauttaa Savon ihmemaille ja tarjoaa tällä kertaa tarinoita Tahko Spasta, iloittelua Super Cornerissa, Tahko Mountainin kuulumisia ja vierailun Savon Lasituotteessa, jossa tehdään lasi-igluja.

Tutustu tarkemmin Lomalloon ja Lomallon matkatarjouksiin osoitteessa www.lomallo.fi/tutustumislomat.

Podcastin tuottaa Finland Vacation Club, jonka Instagram sivuilla @finlandvacationclub voi käydä katsomassa kuvamateriaalia reissutunnelmista.

Lomallon Matkassa matkailupodcast osa 5 SOTKAMO VUOKATTI

Julkaistu 4.6.2022

Elämys lasi-iglussa tähtitaivaan alla, piipahdus Teemu Selänne sviitissä Hotelli Vuokatissa, tunnelmallinen paikallispanimo... muun muassa näitä elämyksiä tarjolla kun matkakohteenamme on Sotkamo ja Vuokatti. Matkaoppaana Jenni Vuorio.

Tutustu tarkemmin matkailupalvelu Lomalloon ja Lomallon matkatarjouksiin osoitteessa www.lomallo.fi/tutustumislomat.

Podcastin tuottaa Finland Vacation Club, jonka Instagram sivuilla @finlandvacationclub voi käydä katsomassa kuvamateriaalia reissutunnelmista.

Lomallon Matkassa matkailupodcast osa 4 HELSINKI

Julkaistu 6.5.2022

Lomallon Matkassa matkailupodcast vie meidät tällä kertaa pääkaupunkiimme Helsinkiin! Käymme merillä jännittävällä katamaraaniristeilyllä, näemme kirjaimellisesti tähtiä vierailulla Helsingin Observatorioon ja Kaivopuiston Tähtitorniin. Kuulemme myös persoonallisessa Cafe Regatassa viiden pennin legendan ja monta muuta tarinaa. Tervetuloa seikkailemaan kanssamme Helsinkiin! Matkatoimittajana ja -oppaana Jenni Vuorio.

Lomallon laadukkaat tutustumislomat: www.lomallo.fi/tutustumislomat

Ohjelman tuottaa Finland Vacation Club, jonka Instagram sivuilla @finlandvacationclub voi käydä katsomassa kuvamateriaalia reissutunnelmista.

Lomallon Matkassa matkailupodcast osa 3 KAINUU VUOKATTI / SOTKAMO

Julkaistu 6.5.2022

Lomallon Matkassa matkailupodcast vie meidän tällä kertaa matkalle Kainuun sydämeen Sotkamoon ja Vuokattiin! Kainuun metsien keskeltä löytyy Aake Kallialan ideoima elämysmatkakohde Korpikorsu jossa kuulemme mm. yllättävän serenadin! Tapaamme Sotkamon kunnanjohtajan upeassa Pajuniemen kartanossa ja Super Jymyn toimitusjohtaja kertoo parhaat matkavinkit. Selvitämme myös mitkä ovat erikoisimmat matkatoiveet mitä Lomallon asiakaspalvelussa on toteutettu. Hyppää matkaan mukaan - kanssasi seikkailee Jenni Vuorio!

Lomallon edulliset tutustumislomat ja matkatarjoukset: www.lomallo.fi/tutustumislomat

Ohjelman tuottaa Finland Vacation Club, jonka Instagram sivuilla @finlandvacationclub voi käydä katsomassa kuvamateriaalia reissutunnelmista.

Lomallon Matkassa matkailupodcast osa 2 SAARISELKÄ

Julkaistu 6.5.2022

Matkailupodcast Lomallon Matkassa vie meidät mielenkiintoisiin matkakohteisiin eri puolille Suomea - seikkailu Saariselällä jatkuu tässä osassa! Selvitämme muun muassa mikä on varsinkin ulkomaalaisten turistien suosima Aurora Alarm, kuka on Sössö ja istahdamme maailmankuulun savusaunan leutoon lämpöön. Hyppää mukaan matkaan! Toimittajana Jenni Vuorio.
Katso matkatarjouksia ja Lomallon tapahtumia täältä: www.lomallo.fi/tutustumislomat

Ohjelman tuottaa Finland Vacation Club, jonka Instagram sivuilla @finlandvacationclub voi käydä katsomassa kuvamateriaalia reissutunnelmista.

Lomallon Matkassa matkailupodcast osa 1 SAARISELKÄ

Julkaistu 6.5.2022

Lomallon Matkassa matkailupodcast OSA 1 Saariselkä

Kultahulluuden äärellä! Lennämme Lappiin Tankavaaran Kultakylään ja astumme kirjaimellisesti kullankaivuusaappaisiin - jännitämme kullanhuuhdonnan maailmanmestarin ja Kultakylän isännän Marko Tourun kanssa löytyykö vaskoolista kiiltävää. Selvitämme mikä on Tankavaaran suurin kultalöytö ja minkälainen oli Sauva-Aslakin kultauni - Vuorion Jenni heittäytyy kultahuumaan Suomen Lapissa. Saariselällä kuulemme myös lisää matkailupalvelu Lomallosta! Loistavia matkatarjouksia ja -tapahtumia löytyy täältä: www.lomallo.fi/tutustumislomat

Ohjelman tuottaa Finland Vacation Club, jonka Instagram sivuilla @finlandvacationclub voi käydä katsomassa kuvamateriaalia reissutunnelmista.

Lomallon Matkassa matkailupodcast TRAILERI

Julkaistu 6.5.2022

Lomallon Matkassa vie sinut mielenkiintoisiin matkakohteisiin ympäri Suomen! Kuuntele traileri tästä.

Takaisin podcastien listaan