Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Unelmien Teatteri - UTFR!

Unelmien teatteri -podcastin juontajat Marlo Takamäki ja Jere Virtanen käsittelevät milloin mitäkin Manchester Unitediin tai brittifutikseen liittyvää aihetta. Koko ikänsä Unitedia kannattanut kaksikko paneutuu podcasteissaan Unitedin historiaan, henkilöihin seurassa ja sen ympärillä, fanittamiseen, fanikulttuuriin ja tietenkin päivän polttaviin aiheisiin.United on miehille uskonto, joka ajaa yhä uudestaan matkustamaan Manchesteriin katsomaan pelejä livenä, tapaamaan faneja eri puolilta maailmaa ja käyttämään sen kaiken kuuluisan vapaa-ajan monenlaisissa seuraan liittyvissä hankkeissa.Podcastit nauhoitetaan legendaarisella Helsinki Red Room -museolla.

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 12 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 25.4.2020.

Antti Niemi - Oulusta jalkapallomaailman huipulle

Julkaistu 29.6.2020

Unelmien Teatteri -podcast saa tusinan täyteen, kun Marlon syntympäivä-erikoisjaksoon saadaan vieraaksi kaikkien aikojen suomalaismaalivahti Antti Niemi.Marlo ja Jere selvittävät haastattelussa miten Niemi lopulta päätyi Valioliigaan, kuinka lähellä siirto Manchester Unitediin oli, ketkä pelaajavat olivat ne kaikista vaikeimmat maalivahdille ja paljon muuta!Tämän ja muiden jaksojen kaikki eri kuuntelualustat löydät osoitteesta www.united1878.com 

John Gubba - mies Manchester Unitedin tarinoiden keskiössä

Julkaistu 22.6.2020

Unelmien Teatteri -podcastin 11. jakso on erinomaisesti juhannuksen jälkeiseen arkeen sopiva spesiaali! Marlo Takamäen ja Jere Virtasen haastatteluun saapuu maailmankuulu dokumentaristi John Gubba, joka on tehnyt dokumentteja muun muassa Denis Lawsta, Nanista, Old Traffordista ja skeittaavasta pesukarhusta. Tämä erittäin lennokas ja mielenkiintoinen jakso läpikäy Johnin uraa Manchester Unitedin ja jalkapallon parissa. Tarinat tosin rönsyilevät tuttuun tapaan hieman. Jakso nauhoitettiin mökillä Naantalin auringon alla ja keveä tunnelma välittyy varmasti kuuntelijalle.Tässä jaksossa John ilmoittaa tekevänsä suomalaisesta Manchester Unitedin fanitoiminnasta kokonaan oman dokumentin, joka tullaan näkemään ympäri maailmaa!

Valioliiga jatkuu - mihin kenenkin rahkeet riittävät?

Julkaistu 17.6.2020

Unelmien Teatteri -podcastin kymmenes jakso rönsyilee mukavasti tänään illalla jatkuvan Valioliigan loppukauden tunnelmissa. Marlo Takamäki ja Jere Virtanen pohtivat sarjataulukon molempien päiden lopullista järjestystä, Manchester Unitedin maalivahtitilannetta ja tietenkin loppukauden ohjelmaa.Podcastin muut jaksot löytyvät helposti osoitteesta www.united1878.com!

Manchester Unitedin kaikkien aikojen XI

Julkaistu 15.6.2020

Unelmien Teatteri -podcastin yhdeksäs jakso vaatii kuuntelijalta kovaa kisakuntoa. Lähes kolmetuntiseksi venähtänyt spekulointi Manchester Unitedin kaikkien aikojen parhaasta avauskokoonpanosta nostaa vanhimmankin kannattajan muistot pintaan, kun Marlo Takamäki ja Jere Virtanen käyvät omia suosikkejaan läpi.Miten arvottaa pelaajat eri aikakausilta? Millä perusteella toinen on toista parempi? Voiko tässä olla edes väärässä, kun katsoo seuran historiaa?

Alan Keegan - the Voice of Old Trafford

Julkaistu 8.6.2020

Unelmien Teatteri -podcastin kahdeksas jakso keskittyy vain ja ainoastaan siihen Manchester Unitedin legendaarisimpaan ääneen. Marlo Takamäen ja Jere Virtasen vieraana on seuran virallisena kuuluttajana jo 20. vuotta toiminut Alan Keegan.Miten Alan päätyi Old Traffordin viralliseksi ääneksi? Entä Fifa-peliin? Miksi Ronaldon nimi kuulutettiin kaikista viimeisimpänä, kun hän palasi ensimmäistä kertaa Manchesteriin? Vastaukset näihin kysymyksiin ja kymmenittäin upeita tarinoita kuulet, kun kuuntelet tämän uskomattoman miehen haastattelun tässä Unelmien Teatterin uudessa jaksossa.For second time straight you can listen the interview part without understanding a word of Finnish (2tarting from 2:30)! Kaikki jaksot ja kuuntelualustat löydät www.united1878.com -osoitteesta.

Ben Thornley - Class of '92 -superlahjakkuudesta pohjille ja takaisin ylös

Julkaistu 1.6.2020

Unelmien Teatteri -podcastin seitsemäs jakso on todellinen erikoisjakso, kun Marlo Takamäen ja Jere Virtasen vieraana on Manchester Unitedin legendaarisen Class of '92 -ikäpolven ehkä se kaikista lahjakkain pelaaja, jonka ura oli katketa kokonaan jo ennen kuin se kunnolla alkoikaan. "Hän oli kaikista lähimpänä George Bestiä niistä pelaajista, joita olen urani aikana seurassa nähnyt", kuvaili United legenda Nobby Stiles. Vieraan on siis tietenkin entinen pelaaja ja nykyinen MUTV:n kasvo Ben Thornley!Tässä Jeren syntymäpäiväspesiaalissa kuullaan tarinoita Benin uran varrelta. Millainen persoona oli Paul Scholes nuorena? Mitä Ben, David Beckham ja kumppanit tekivät harjoituksien jälkeen nuorena? Miksi vuoristorata on oikea sana kuvaamaan Benin uraa ja elämää tähän asti?  Jakson haastattelu on tehty englanniksi, joten virittäkää itsenne ensi kertaa kaksikieliseen jaksoon! For the first time you can listen the interview part in English. 

Eero Laurila - tarinoita Brittein saarilta

Julkaistu 25.5.2020

Unelmien Teatteri -podcastin kuudennessa jaksossa Marlo Takamäen ja Jere Virtasen vieraaksi saapuu entinen jalkapallokirjeenvaihtaja ja nykyinen valmentaja Eero Laurila. Eero vietti viisi vuotta Englannissa jakapallojournalismin keskiössä, kun hän raportoi suomalaisille muun muassa Helsingin Sanomien ja Ilta-Sanomien kautta. Mitä tarinoita hänelle tarttui tuolta ajalta mukaan ja onko hänellä jotain henkilökohtaista Manhcester Unitedia vastaan? Miksi Englannissa kohistiin, että Laurila vakoili Marcelo Bielsan harjoituksia? Miksi Mixu Paatelainen heitti hänet ulos lehdistötilaisuudesta kymmenen sekunin jälkeen? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaukset saat kuuntelemalla koko jakson!Kaikki jaksot ja eri kuuntelualustat löydät osoitteesta www.united1878.com 

Eppu Salminen - Urheiluhullun näyttelijän punaiset tarinat

Julkaistu 18.5.2020

Unelmien Teatteri -podcastin viidennessä jaksossa Marlo Takamäki ja Jere Virtanen saavat vieraakseen näyttelijänä ja juontajana tunnetuksi tulleen Eppu Salmisen. Jo lähes 50. vuotta Manchester Unitedia kannattanut Salminen sukeltaa uskomattomien tarinoiden kautta oman fanittamisensa ytimeen. Mitä tapahtui 2016 FA Cupin finaalin jälkeisessä juhlinnassa? Entäpä miten Eppu selvisi vuorokauden varoajalla Moskovaan vuonna 2008? Minkälainen Unitediin liityvä jouluperine Salmisen perheellä on? Nämä ja monet muut tarinat aukeavat Epun käydessä läpi omaa punaista historiaansa.Kaikki jaksot ja eri kuuntelualustat löydät osoitteesta www.united1878.com

Kallion kaduilta brittilehdistön Finnish Mad Maniksi

Julkaistu 11.5.2020

Unelmien Teatteri -podcastin neljännessä jaksossa Marlo Takamäki ja Jere Virtanen haastattelevat Ville "Manu" Leppästä. Legendaarinen suomalaisfani kertoo muun muassa miksi Kallion kasvatista tuli hetkessä koko brittilehdistön rakastama "Finnish Mad Man", mitä uskomatonta tapahtui vuoden 1999 Mestarien Liigan finaalireissulla ja nähdäänkö Helsinki Red Roomilla kasvamassa vanhaa Old Traffordin nurmea samalla, kun mies ottaa uutta Manchester United tatuointia vieressä. Kyllä, juurikin näihin asioihin haastattelussa päädytään.Tätä jaksoa et halua missata - sen takaamme! Podcastin lopussa suunnitellaan jo omaa Manchester-kommuunia suomalaisfaneille... 

Fanittaminen

Julkaistu 4.5.2020

Kolmannessa Unelmien Teatteri -podcastissa Marlo Takamäki ja Jere Virtanen käsittelevät Manchester Unitedin fanittamista. Mistä kaikki lähti? Mitkä asiat ovat vaikuttaneet fanittamiseen? Mitä se on tuonut elämään? Fanittaminen on hyvin henkilökohtainen asia, joten tässä jaksossa sukelletaan astetta syvemmälle miesten sielunamisemaan. 

Liverpool F.C. - Mistä vihasuhde on syntynyt?

Julkaistu 28.4.2020

Unelmien Teatteri -podcastin toinen jakso on heti erikoisjakso, kun 30. vuotta ilman pääsarjamestaruutta vaeltanut Liverpool F.C. otetaan käsittelyyn. Podcastin isännät Marlo Takamäki ja Jere Virtanen taustoittavat mistä viha kumpuaa Manchester Unitedin ja Liverpoolin välillä.Mistä kaikki alkoi? Kumpi veti pitemmän korren teollisena aikana? Mikä ihmeen Manchesterin kanaali? Kumpi on niskan päällä ja kumpi vikisee? Mitkä ovat ikimuistoisimpia hetkiä joukkueiden kohtaamisissa?Kuuntele Unelmien Teatteri -podcastin erikoisjakso, joka julkaistaan tasan päivälleen 30. vuotta sen jälkeen, kun Liverpool varmisti 2-1 voitollaan QPR:sta viimeisimmän mestaruutensa.Lisää podcasteja ja fanishoppi löytyy osoitteesta www.united1878.com!

Manchester ja pelimatkat

Julkaistu 25.4.2020

Historian ensimmäisessä Unelmien teatteri -podcastissa Marlo Takamäki ja Jere Virtanen käyvät läpi Manchesteria matkakohteena sekä ennen kaikkea jakavat tietoa Manchester Unitedin pelireissuista. Missä kannattaa yöpyä? Entä syödä? Mistä peliliput? Mitkä pubit ovat must-see-kohteita? Soitetaanpa podcastin aikana myös Manchesteriin! Lisää tietoa podcasteista ja muusta: www.united1878.com

Takaisin podcastien listaan