Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Sisältömarkkinoinnin aakkoset

Turhien sisältöjen aika on ohi!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 13.9.2019.

06 – Brändilupaus ja pääviestit sisältöaiheiden pohjana

Julkaistu 23.6.2020

Tässä jaksossa kerron miten luot brändilupauksen ja siitä johdetut pääviestit. Pääviestit ovat sisältöstrategiasi kulmakiviä, joista pystyt innovoimaan kaikki yksittäiset sisältösi.

05 – Kilpailijoiden sisältöanalyysi – mitä voit oppia kilpailijoidesi sisältömarkkinoinnista?

Julkaistu 3.10.2019

Sisältömarkkinoinnin aakkosten viidennessä jaksossa opitaan kilpailijoiden sisällöistä. Juulia esittelee kaksi toisiaan täydentävää näkökulmaa kilpailijoiden sisältöjen analysoimiseen. Ensin käsittelemme työkaluja, joiden avulla selvität ketkä tärkeimmät kilpailijasi ovat, mitkä ovat heidän suosituimmat sisältönsä ja millä hakusanoilla näitä suosittuja sisältöjä haetaan. Lopuksi Juulia kertoo myös toisesta tekniikasta, jonka avulla selvität sisältöjen kautta kilpailijoidesi painopisteet ja sitä kautta pystyt […]

04 – Sisällöt eri vaiheissa asiakkaan päätöksentekoa

Julkaistu 21.9.2019

Sisältömarkkinoinnin aakkosten neljännessä jaksossa paneudutaan sisältöihin eri vaiheissa asiakkaan päätöksentekoa.

03 – Mikä on asiakaspersoona?

Julkaistu 17.9.2019

Sisältömarkkinoinnin aaakkosten kolmannessa jaksossa paneudutaan asiakaspersoonaan. Mikä asiakaspersoona on, miten se luodaan ja miten sitä hyödynnetään arvolupauksen ja sisältöaiheiden muodostamisessa?

02 – Brändi-identiteetti sisältöstrategian pohjana

Julkaistu 13.9.2019

Sisältömarkkinoinnin aakkoset -podcastin toisessa jaksossa paneudutaan brändi-identiteetin ja sisältöstrategian suhteeseen. Ottamalla brändi-identiteetin sisältöjen pohjaksi pystyt keskittymään yrityksesi luontaisiin vahvuuksiin ja rakentamaan brändistä eheän kokonaisuuden eri näkökulmista tarkasteltuna.

01 – Mitä sisältömarkkinointi on?

Julkaistu 13.9.2019

SIsältömarkkinoinnin aakkoset -podcastin ensimmäisessä jaksossa paneudutaan perusteisiin. Mistä sisältömarkkinoinnissa pohjimmiltaan on kyse ja mitä sen tekemiseen tarvitaan?

Takaisin podcastien listaan