Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kahvihetkiä Vallilan paahtimolla

Kulta Katriinan podcastissa keskustellaan kahvikupin äärellä ajankohtaisista vastuullisuusaiheista. Jaksoissa vierailevat vaikuttajat ja somestarat kertovat muun muassa, mitä vaihtaisivat kahvipakettiin. Juontajana Mikko Toiviainen a.k.a. Kalenterikarju. Uusi jakso joka kuun toinen torstai.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 11.6.2019.

6. Yksinäisyys - Viena K.

Julkaistu 14.11.2019

"Mä koin, että se on enemmän sellainen ulkopuolisuuden tunne, että kukaan ei ymmärrä tai että ei ole ketään, jolle uskoutua jostain tärkeestä, isosta asiasta." – Mikko Toiviaisen vieraana Viena K. -blogistaan tuttu Viena Kangas, joka kertoo yksinäisyyden tunteistaan. Millaista on olla yksin vaikka on ihmisten ympäröimänä lähes koko ajan?


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

5. Vastuullisuus - Ida Hanhiniemi

Julkaistu 10.10.2019

"Se mikä on mulle on vastuullista, on toiselle ihan eri." Mitä vastuullinen kuluttaminen kenellekin tarkoittaa? Mikko Toiviaisen vieraana Ida365-blogistakin tuttu Ida Hanhiniemi, joka antaa omat vinkkinsä vastuullisempaan kuluttamiseen. Kuuntele myös Mikon ja Idan pohdinnat yritysten osuudesta vastuullisuuskeskustelussa.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

4. Uupumus - Laura Satamo

Julkaistu 12.9.2019

"Tein olevinaan koko ajan töitä, mutten saanut mitään aikaiseksi". Yhtäkkiä päässä surisee, eikä tuttua työtehtävää saa enää suoritettua. Mikko ja Laura ovat molemmat kokeneet eriasteiset väsymykset.


Mikon vieraana Mamma rimpuilee -blogistakin tuttu Laura Satamo, joka työskentelee moninaiseti yrittäjänä markkinointi- ja media-alalla. Kuuntele, mistä Laura ja Mikko tunnistivat, että heidän jaksamisessaan on ongelmia ja mitkä ovat heidän vinkkinsä parempaan jaksamiseen.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

3. Kierrättäminen – Karoliina Tuominen

Julkaistu 8.8.2019

“Hiukset ei kuulu biojätteeseen! Mun aivot räjähti ehkä kolmasti kun kuulin tän.” Kulta Katriinan podcastin kolmannessa jaksossa jutellaan kierrättämisestä. Kalenterikarjun vieraana tubettaja ja Instagram-humoristi Karoliina Tuominen. Kuuntele, mitä Karoliina kierrättää eniten – ja kenelle hän lahjoittaisi kahvipaketin.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

2. Ilmastoahdistus – Sara Vanninen

Julkaistu 11.7.2019

"Jos jatkan näin, myötävaikutan tätä kriisiä. Jotain pitää tehdä." Kulta Katriinan podcastin toisessa jaksossa keskustellaan kahvikupin äärellä ilmastoahdistuksesta. Vieraana ammattibloggaaja ja sisällöntuottaja Sara Tickle. Kuuntele, mitä Sara on valmis tekemään ilmaston eteen – ja mitä ei.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1. Yhdenvertaisuus – Eino Nurmisto

Julkaistu 11.6.2019

“Omana itsenään oleminen loppuu tasan siihen, kun on erilainen kuin kaikki muut.” Kulta Katriinan podcastin ensimmäisessä jaksossa keskustellaan yhdenvertaisuudesta. Vieraana Tämän kylän homopoika -blogista tuttu Eino Nurmisto. Kuuntele, lahjoittaisiko Eino kahvipaketin kitisevälle valkoiselle cis-heteromiehelle vai Kaija Koolle – ja mihin sen vaihtaisi.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Takaisin podcastien listaan