Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kiksit

Puhetta nautinnosta, kivusta ja palosta urheiluun. Uutisvuoksen podcast.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 3.10.2019.

Kiksit 3: Suvi Savolainen

Julkaistu 13.11.2019

Karateka Suvi Savolaisen tahti on ollut kolmekymppiseksi naiseksi huimaa. Hän on ehtinyt opiskella jo viisi ammattia, eivätkä harrastuksetkaan rajoitu pelkästään karateen, jonka kautta hänet toki parhaiten tunnetaan. Viime vuonna Imatran koululiikuntaohjaajana työskentelevä Savolainen antoi alkusysäyksen hankkeelle, jonka päämääränä on rakentaa Imatralle lasten ja nuorten sisäaktiviteettipuisto. Uutisvuoksen Kiksit-podcastissa Savolainen kertoo nyt, mitä hankkeelle kuuluu tällä hetkellä.

Kiksit - Jakso 2: Vieraana Niki Tuuli

Julkaistu 30.10.2019

Muutto alakouluikäisenä Imatralle oli ratamoottoripyöräilijä Niki Tuulelle kuin lottovoitto. Moottoripyörähullussa kaupungissa hän on nykyisin jo Imatran oma kultapoika, jonka suorituksia maailmalla seurataan innolla.

Kiksit - Jakso 1: Vieraana Matias Lehtonen

Julkaistu 12.10.2019

Kiksit -podcastin ihka ensimmäisessä jaksossa Einonkatu 2:n vaatimattomaan studioon istahtaa vieraaksi Imatran oma midas, Ketterän mestarivalmentaja Matias Lehtonen. Mistä hän ammentaa intohimon valmentamiseen? Mitä joukkuetta hän kannatti lapsena? Ja onko tulisieluinen valmentajapersoona polttanut takanaan siltoja? Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastauksen kuuntelemalla tämän jakson.

Tiiseri: Kiksit-podcast

Julkaistu 3.10.2019

Uutisvuoksen Kiksit-podcast alkaa. Kuuntele, mitä kaikkea toimittaja Joonas Tapanisen podacst käsittelee.

Takaisin podcastien listaan