Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kiksit

Puhetta nautinnosta, kivusta ja palosta urheiluun. Uutisvuoksen podcast.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 13.11.2019.

Kiksit - Jakso 6: Vieraana Senni Salminen

Julkaistu 25.12.2019

Kiksit -podcastin syyskauden viimeisenä vieraana kolmiloikkaaja Senni Salminen. Salminen nousi tänä syksynä ensimmäistä kertaa yleisurheilun aikuisten maajoukkueryhmään. Entisen junioritähden tie huipulle on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin tasainen. Vielä viime vuonna hänen kantapäänsä ei kestänyt kolmiloikkaa lainkaan.

Kiksit - Jakso 5: Vieraana Emilio Urpalainen

Julkaistu 11.12.2019

Emilio Urpalainen oli nuorena Suomen lahjakkaimpia painijoita, mutta nykyisin hänet tunnetaan parhaiten innokkaana jalkapallomiehenä ja Imatran Palloseuran seurapomona. Hän on henkilö, jolta löytyy mielipide lähes kaikkeen, olipa kyse sitten Imatrankosken kehittämisestä, urheilutalon paikasta tai hallivuokrien suuruudesta. Miehen sukujuuret ovat isän puolelta Argentiinassa, mutta sydän Imatralla. Syntymässä hän kävi kuitenkin Tukholmassa ja vietti osan poikavuosistaan Lapissa tuntureiden juurella.

Kiksit - Jakso 4: Vieraana Jari Tamski

Julkaistu 27.11.2019

Jari Tamski on tehnyt pitkän päivätyön urheilun parissa olematta päivääkään itse urheilija. Imatran Voimistelijoiden entinen puheenjohtaja kertoo Kiksit-podcastissa muun muassa juoksuharrastuksestaan ja perustamastaan urheilumanagerointiyrityksestä.

Kiksit - Jakso 3: Vieraana Suvi Savolainen

Julkaistu 13.11.2019

Karateka Suvi Savolaisen tahti on ollut kolmekymppiseksi naiseksi huimaa. Hän on ehtinyt opiskella jo viisi ammattia, eivätkä harrastuksetkaan rajoitu pelkästään karateen, jonka kautta hänet toki parhaiten tunnetaan. Viime vuonna Imatran koululiikuntaohjaajana työskentelevä Savolainen antoi alkusysäyksen hankkeelle, jonka päämääränä on rakentaa Imatralle lasten ja nuorten sisäaktiviteettipuisto. Uutisvuoksen Kiksit-podcastissa Savolainen kertoo nyt, mitä hankkeelle kuuluu tällä hetkellä.

Takaisin podcastien listaan