Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kansan Filmiradio

Suomenkielinen podcast valokuvaamisesta, vedostamisesta, kameroista, elämästä ja low-fi -estetiikasta. Sähköposti: [email protected]

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 72 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 10.6.2019.

Podcast osa 72 Kameroiden suljinäänet ja muuta hauskaa

Julkaistu 26.9.2020

Päivän saarnassa käydään läpi todella tärkeää asiaa, nimittäin kameroiden suljinääniä jotka kaksimiehisen raadin mukaan ovat oleellinen osa kuvaamisen nautintoa ja taiteenluomisen tuskaa. Juontajat ruotivat viinitermein eri suljintyyppien naksahduksia ja kolahduksia. Lopuksi eksytään sivupoluille.

Podcast osa 71 mahdotonta horinaa elämästä ja digikuvaamisesta

Julkaistu 19.9.2020

Päivän jaksossa sedät horisevat elämästä, työnteosta ja valokuvaamisesta. Kukaan ei tiedä mitä Mikko sählää koko ohjelman ajan ja mistä kaikki rapinat johtuvat. Ensi jaksossa lupaamme, että hän on humalassa.

Podcast osa 70 Kansan Vuokraleffa & Filmiradio

Julkaistu 12.9.2020

Päivän jaksossa palataan ajassa taaksepäin ja tullaan sieltä takaisin niin, että pamahdus vain käy. Paljon offtopiccia ilman topiccia.

Podcast osa 69 valokuvausaiheiset Youtube-kanavat

Julkaistu 5.9.2020

Päivän jaksossa ummehtuneet setäjuontajat ruotivat nykynuorison alennustilaa "you-tuubeksi" kutsutussa suoratoistopalvelussa. Ei tosikoille. Ei todellakaan.

Podcast osa 68 suuri kivunlievitys & Hasselbladin huolto -jakso

Julkaistu 29.8.2020

Päivän jaksossa sedät sekoilevat kivunlievytyksen maailmassa ja puhuvat Hasselbladin huolloista. Vahva horinafaktori.

Podcast 67 vastavalokuvaus ja muuta sekoilua

Julkaistu 22.8.2020

Päivän epistolassa pidetään kiinni lupauksista ja puhutaan vastavaloon kuvaamisesta ja vähän muustakin!

Podcast osa 66 lasagnea ja laajakulmaa

Julkaistu 16.8.2020

Päivän lörpötyksissä käydään läpi erilaisia ruoka-aiheisia juttuja ja samalla höpistään myös valokuvauksesta.

Podcast osa 65, kamerafiilistely ja neuvostotekniikan ylistysjakso

Julkaistu 9.8.2020

Pitkästä aikaa Filmiradion vähän kajahtaneet sedät malttavat turista myös kameroista; käydään läpi ainakin neuvostoliittolainen panoraamakamera FT-2 sekä Kansan Filmiradion kautta aikain ensimmäinen kuuntelijalahja: Lomo 135BC.

Podcast osa 64, suuri muuttofiilistely, filosofointi ja kameraihmettelyjakso

Julkaistu 3.8.2020

Päivän keskustelussa liikutaan sujuvasti arjen metafysiikasta neulanreikäkameroihin ja ihmetellään miten punaviini vaikuttaa ihmiseen. Ohjelman taustalla valmistetaan valkosipulikermaperunoita, erittäin vahva offtopic-varoitus kaikille helposti triggeröityville.

Podcast osa 63 Suuri kesätauko, kuuhulluus ja zinfandel -numero

Julkaistu 25.7.2020

Mikä yhdistää kuulentoa, zinfandel -punaviiniä, sekoilua, valokuvausta, hylättyjä hotelleja ja low-fi estetiikan arvostamista yli kaiken? Vastaus: Kansan Filmiradio. Suljetut hotellit joista muistellaan väärin ovat Vuoranta sekä Lahnajärvi: https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/1253926 https://fi.wikipedia.org/wiki/Lahnaj%C3%A4rven_taukopaikka

Podcast osa 62 huomattavan levotonta jorinaa

Julkaistu 11.7.2020

Mistä meidän piti tänään puhua? No puhutaan myös kameroista ja valokuvauksesta.

Podcast osa 61 yleistä jorinaa elämästä ja valokuvauksesta

Julkaistu 4.7.2020

Päivän jaksossa sedät jaarittelevat ummet ja lammet, läpi käydään kaikki lastenkasvatuksesta asunnonvälitykseen. Sivuamme myös valokuvausta, vähän.

Podcast osa 60 6x15 kuvat itserakennetulla kameralla

Julkaistu 27.6.2020

Päivän jaksossa kauhistellaan kesän kuumuutta, lörpötellään asian sivusta ja puhutaan melkein joka jaksossa mainitun Lauri Aarnion itserakentamasta 6x15 formaatin kamerasta joka kuvaa melkein "superlaajakuvaa". Ari saa paskahalvauksen Mikon puheista ja ohjelman loppupuolella kuulemme ohjeet kuinka suorittaa hauska kuje puhelimella.

Podcast osa 59 Die Große Mittsommerfest episoden

Julkaistu 19.6.2020

Kansan Filmiradioksen suuri juhannusnumero, paljon horinaa keskikesän juhlasta, jaetaan hyviä elämänohjeita, puhutaan autoista, negatiivien säilyttämisestä ja sivutaan jonkin verran myös valokuvausta.

Podcast osa 58, kehittämisestä ja kehitteistä

Julkaistu 13.6.2020

Päivän epistolassa käymme läpi erilaisia kehitteitä ja puhutaan kehittämisestä yleensä. Jonkin verran horinaakin mukana.

Podcast 57 huomattavan sekavaa horinaa joka sivuaa valokuvausta

Julkaistu 6.6.2020

Miten Briggs & Stratton ruohonleikkurin korjaus liittyy filmikuvaukseen? Miksi Mikko nakkasi värifilmin vessanpönttöön? Missä Ari on käynyt kuvaamassa ja miksi valo on hanurista? Lopuksia haukutaan kaikki autoilijat. Ei tosikoille.

Podcast osa 56 Värifilmin kotikehityksestä ja yleistä höpinää kehitteistä

Julkaistu 30.5.2020

Viikon jaksossa filmikamerasedät ihmettelevät selkeitä todisteita siitä, että podcastilla ihan oikeasti on kuuntelijoita. Sitten spekuloidaan värifilmin kehittämisestä ja lopuksi Mikko yrittää haastaa riitaa eri kehitteiden käytöstä. Myös naapurin Aake setä mainitaan.

Podcast osa 55 Kansan horinafilmiradio

Julkaistu 16.5.2020

Päivän jakso on pitkästä aikaa lähes puhdasta offtopiccia; mikä onkaan se valtava rikos joka Mikko kohtaan on tehty ja miksei Jaaksi saanut ompelukonetta toimimaan? Kuka hukkasi saksan kielen sanakirjan, minne ja miksi?

Podcast osa 54 Kansan Filmiradion suuri valokuvauskilpailujakso

Julkaistu 9.5.2020

Vihdoin ja viimein Filmiradion lapsena päälleen pudotetut sedät pääsevät ruotimaan suuren valokuvauskilpailun tuloksia. Jakson alussa otetaan reilu offtopic-harppaus elokuvien maailmaan. Vahvaa sekoilua ilmassa.

Podcast osa 53 Kansan Leivontafilmiradio

Julkaistu 1.5.2020

Päivän epistolassa Filmiradion kajahtaneet setäukot ottavat harha-askeleen leivonnan ihmeelliseen maailmaan ja tekevät periaatepäätöksen kehua itseään tavallistakin pontevammin. Ja hauskaa vappua kaikille!

Podcast osa 52, omien kuvien analysointia ja itsetutkiskelua

Julkaistu 25.4.2020

Tässä jaksossa Filmiradion erikoiset sedät miettivät mitä ovat tänään ostaneet Alkosta ja suomivat itseään kovin sanoin kerratessaan aiemmin tekemiään virheitä. Koko jakso on itseasiassa varsinainen henkisen kasvun paikka.

Podcast osa 51 Pimiöstä päivää!

Julkaistu 18.4.2020

Tänään Filmiradion oudot sedät ovat menneet pimiöön ahertamaan ja pulisevat omiaan aiheeseen liittyen.

Podcast osa 50! Haastattelussa nuori mestari Elo Leppihalme

Julkaistu 14.4.2020

Pääsiäispohdintoja ja valokuvaajavieraana reipas kuusivuotias Elo.

Podcast osa 49, haastattelussa Kameratorin Jussi

Julkaistu 4.4.2020

Taas vaihteeksi Kansan Filmiradion kajahtaneet setäukkelit ovat itseään paremmassa seurassa kun "studioon" on saatu Kameratorin toimitusjohtaja Jussi.

Podcast osa 48 keskustelua valokuvaajista

Julkaistu 28.3.2020

Ärsyttävätkö toiset valokuvaajat? Tässä jaksossa ruoditaan toisia valokuvaajia, mutta pääpaino on vahvalla offtopicilla.

Podcast osa 47 suuri koronavirusjakso

Julkaistu 21.3.2020

Tässä jaksossa puhumme vähän koronavirusepidemiasta ja sen vaikutuksista valokuvausharrastukseen.

Podcast osa 46 "Full auto" huijausta vai paskojen kuvaajien salaisuus?

Julkaistu 14.3.2020

Täysautomaatilla kuvaaminen, huijausta vai laiskan kuvaajan pelastus? Mitä noloa on täysautomaatilla kuvaamisessa? Vai onko?

Podcast osa 45 Haastattelussa Kameratorin Juho

Julkaistu 6.3.2020

Haastattelussa Kameratorin Juho! Juho kertoo meille Camerarescue -projektista sekä valoittaa hieman taustoja Santa RAE 1000 filmistä, ensimmäisestä suomalaisesta filmibrändistä.

Podcast osa 44, löpinää filmikuvauksesta

Julkaistu 15.2.2020

Keskis-Pekan haastattelun jälkilöylyistä ollaan siirrytty taas tuttuun ja turvalliseen off topic -löpinään. Keskustelemme sujuvasti viimeaikaisista tempauksista ja muusta.

Podcast osa 43, vieraana Pekka Keskinen

Julkaistu 8.2.2020

Tämän päivän jaksossa vieraanamme on Paippisten Henri-Cartier Bressoniksikin tituleerattu Pekka Keskinen joka avaa kuvausfilosofiaansa ja muutenkin valoittaa kaikelle kansalle mistä hänen rakastamastaan katuvalokuvauksesta on kyse, varsinkin tässä tapauksessa kun kuvataan siten, että jälki on kuin 1950-luvulla. Pekka kuvaa Leica M6 TTL'llä ja hänen mainio nettisivustonsa löytyy osoitteesta; http://attemptsat35mm.com/

Podcast osa 42, valokuvauskerhot ja valokuvaus kaveriporukalla

Julkaistu 3.2.2020

Vuosi 2020 rullaa eteenpäin kovaa vauhtia ja valokuvauksen hassut sedät nauhottelevat rupisilla laitteillaan podcastiä kovaa tahtia. Päivän epistolassa valokuvauskerhot ja vastaava sosiaalinen toiminta valokuvauksen saralla. Onko valokuvauskerhoja vielä olemassa ja kuinka voimissaan ne olevat? Puhutaan myös "photo walkeista" ja mainitaan esimerkkinä Helsinki Facades -instagramtilin haltija Kristo Vedenoja joka on vetänyt photowalkkeja. Lopuksi keskustelu lähtee aivan lapasesta ja Ari & Mikko keskittyvät ruotimaan nuorison puhetta ja rivologisia ilmauksia. Piippauksia tulee paljon!

Podcast osa 41 Uusi vuosi, uudet kujeet, samat vanhat horisijat

Julkaistu 30.1.2020

Vuosi ja vuosikymmen? on vaihtunut, podcasti on ollut reilun kuukauden joulu & uudenvuoden tauolla ja sedät ovat nousseet kivien alta, ropsineet kuusenhavut ja joulukonvehtien kääreet yltään ja laittaneet äänityslaitteet tulille. Otetaan nopea katsaus tämän hetken kuvatilanteeseen ja turistaan muutenkin mukavia hetkisen aikaa.

Podcast osa 40 netistä ostaminen

Julkaistu 18.12.2019

Päivän epistolassa ebaystä ja netistä muutenkin ostaminen.

Podcast osa 39, liian hyvät kamerat

Julkaistu 14.12.2019

Voiko kamera olla liian hyvä? Tätä ja paljon muuta tämän päivän pläjäyksessä!

Podcast osa 38, Suuri Itä-Saksa nostalgiajakso

Julkaistu 27.11.2019

Berliinin muurin murtumisen 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi käymme läpi vähän Itä-Saksan ja muiden kom..itäblokin maiden kameroita. Horina ja porina on tuttuun tapaan sakeata

Podcast osa 37 Kansan juridistiikkafilmiradio

Julkaistu 23.11.2019

Päivän jaksossa "vihaiset sedät" puhuvat valokuvauksen juridisista seikoista, missä saa kuvata, ketä saa kuvata ja saako kuvia julkaista. Tätä jaksoa varten teimme taustatutkimusta ja ohjelmaa nauhoitettaessa läsnä on ollut jonkun lainoppineen nettisivu josta lakitekniset detaljit on ainakin jossain määrin tarkastettu. Jos joudut vankilaan meidän oppien takia, älä syytä meitä!

Podcast osa 36 Kansan filmikuvasuhderadio

Julkaistu 20.11.2019

Päivän jaksossa jutellaan niitä näitä kuvasuhteista ja ihmetellään panoraamakuvia ja -kuvausta.

Podcast osa 35 Kansan digikamera ja kännykkäkamerafilmiradio

Julkaistu 15.11.2019

Päivän jaksossa oudot sedät lähtevät aivan laukalle puhuessaan digikameroista ja kännykkäkameroista. Vahva offtopic -varoitus.

Podcast osa 34, Kuinka tulla hyväksi valokuvaajaksi

Julkaistu 6.11.2019

Tämän päivän jaksossa horisevat sedät yltävä aivan uudelle tasolle itsevarmuudessa ja omakehussa kun koko suomenkieliselle väestönosalle kerrotaan, kuinka tullaan hyväksi valokuvaajaksi.

Podcast osa 33, Kuvien tekeminen

Julkaistu 2.11.2019

Tässä jaksossa puhumme valokuvien tekemisestä prosessina. Vahvaa horinaa.

Podcast osa 32, huomattavan levotonta jorinaa valokuvaamisesta

Julkaistu 30.10.2019

Valokuvauksen outojen setien piti ihan oikeasti puhua jostain, mutta jaarittelut lähtevät laukalle jo heti alussa. Onneksi lopuksi onnistutaan kuitenkin puhumaan yövalokuvauksesta.

Podcast osa 31, haastattelussa kamerakorjaaja Toni

Julkaistu 25.10.2019

Tässä jaksossa kameroiden korjaamisesta kertoo Toni kameratorilta.

Podcast osa 30, "valokuvaajan blokki"

Julkaistu 16.10.2019

Aina valokuvaus ei maistu, mitä tekevät horisevat sedät silloin kun inspiraatio on minimissään ja tuntuu, että kaikki mitä voisi kuvata on jo kuvattu? Ja paremmin. Ja jonkun toisen toimesta?

Podcast osa 29, Kansan niksipirkkafilmiradio

Julkaistu 12.10.2019

Päivän jaksossa filmikuvauksen oudot sedät jaarittelevat ummet ja lammet mielestään kovinkin fiksuista tärpeistä jotka helpottavat valokuvausharrastusta.

Podcast osa 28, pimiössä työskentely

Julkaistu 5.10.2019

Tänään puhumme valokuvien vedostamisesta.

Podcast osa 27, suosikkipolttovälit

Julkaistu 4.10.2019

Tämän päivän jaksossa puhutaan suosikkopolttoväleistä ja erilaisista objektiiveista.

Podcast osa 26, bulkkilaturit ja bulkkilataus

Julkaistu 28.9.2019

Tässä jaksossa puhutaan bulkkilatureista ja bulkkifilmistä. Kuinka ladataan ja miksi edes ostaa kinofilmiä bulkkina.

Podcast osa 25, Kansan renesanssifilmiradio

Julkaistu 25.9.2019

Tämän päivän jaksossa sedät pöpisevät filmivalokuvaamisen renesanssivaiheesta ja samalla sivutaan nuorempien polvien innostuksesta vanhoihin "analogisiin juttuihin".

Podcast osa 24, kompaktikamerat ja pokkarit

Julkaistu 21.9.2019

Tässä jaksossa sedät lähtevät laukalle ja hupisevat ummet ja lammet menneen ajan pokkarikameroista.

Podcast osa 23, vähävalokuvaus ja muuta horinaa

Julkaistu 18.9.2019

Tässä jakossa puhutaan talvivalokuvauksesta ja kuvaamisesta vähäisessä valossa. Paljon offtopiccia.

Podcast osa 22, inhokkiaiheet valokuvauksessa

Julkaistu 14.9.2019

Inhokkiaiheet valokuvauksessa, mikä pilaa sommittelun? Lipputangon kasvaminen päästä ja sähköjohdot ainakin, sekä nykyaikaiset autot. Vahva horinafaktori.

Podcast osa 21, kauan odotettu suuri Smenanumero!

Julkaistu 11.9.2019

Smena 8M. Maailman valmistetuin kamera. Ja hienoin. Ja parhain. Tässä jaksossa filmikuvaussedät hehkuttavat njeuvostoliiton lahjaa maailmalle kyyneleet silmissään. On se ihana!

Podcast osa 20, Suuri juhlanumero!

Julkaistu 7.9.2019

Setien horina siirtyy aivan uudelle tasolle kun on juhlajakson aika! 20 jaksoa paketissa ja nyt on tullut aika vähän käydä läpi kuinka podcast syntyy ja saa muotonsa. Vahva offtopic varoitus keskustelun paisuessa kuin pullataikina.

Podcast osa 19 Taide kuuluu kaikille ja jokainen saa valokuvata

Julkaistu 4.9.2019

Tässä jaksossa puhutaan jokaisen oikeudesta olla luova omalla tavallaan ja siitä kuinka negatiiviset ihmiset pitää heivata roskikseen. Blogipostaus josta ohjelmassa puhutaan, löytyy täältä: https://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/2019/08/minakin-saan-tehda-taidetta.html

Podcast osa 18 filmin ominaisuuksista

Julkaistu 25.8.2019

Tässä jaksossa keskustelumme filmin ominaisuuksista, sen prässäämisestä, paijaamisesta, silittelystä ja ties mistä. Avaamme myös hieman näitä termejä ja pohdimme filmin kehittämisen eri aspekteja.

Podcast osa 17 luontokuvaus

Julkaistu 19.8.2019

Tässä jaksossa pohditaan luontokuvausta ei niin perinteikkäästä näkökulmasta. Tuttuun tapaan keskustelut karkaavat omille teilleen.

Podcast osa 16, Low-Fi estetiikka

Julkaistu 12.8.2019

Tänään lähtee höpinät vallan lapasesta kun sedät avautuvat oman esteettisen silmänsä näkemästä maailmasta jossa kamerat ovat muovia ja autot ruosteisia.

Podcast osa 15, katuvalokuvaus

Julkaistu 8.8.2019

Tämän päivän podcastissa filmikuvaushörhöt jupisevat katuvalokuvauksesta, sen tekniikasta ja historiasta. Ja höpsivät tietenkin paljon muutakin.

Podcast osa 14, kameroiden kunnostus ja korjaus

Julkaistu 29.7.2019

Filmiradion oudot sedät ovat edelleen kesäfiiliksissä ja juttelevat tänään kameroiden korjauksista. Kannattaako se ja miksi?

Podcast osa 13, lomatunnelmissa

Julkaistu 29.7.2019

Filmiradion sedät ovat lomatunnelmissa ja intoutuvat avautumaan lomafiiliksistään sekä lomakuvaamisen auvosta. Ja kehumaan itseään. Studiossa tänään Kiikalan David Hasselhoff ja Jurmalan nuori Tom Selleck.

Podcast osa 10, panorama Wide pic focus free

Julkaistu 10.7.2019

Tänään sedät juttelevat kammottavasta muovilimpusta, nimittäin panorama wide pic focus free kamerasta ja kuinka siitä tehdään "oikea" kamera.

Podcast osa 11, kuinka paljon maksaa filmille kuvaaminen?

Julkaistu 6.7.2019

Tässä jaksossa filmikuvaushörhömme Ari ja Mikko ruotivat harrastukseen käytettyjä rahoja ja välillä yltävät suorastaan kypsään suoritukseen tarkassa analyysissään.

Podcast osa 12, kaksisilmäiset kamerat eli TLR-kamerat

Julkaistu 6.7.2019

Tänään aiheenan kaksisilmäiset peilikamerat eli tuttavallisemmin TLR (Twin Lens Reflex) kamerat. Sekä paljon itsekehua.

Podcast osa 9, vedostaminen "oikeiksi valokuviksi"

Julkaistu 6.7.2019

Kuinka sujuu valokuvien tekeminen negatiiveista? Onko Mikolla tosiaan jätelavakamoista rakennettu suurennoskone? Kuinka on mahdollista saada aasinsilta vedostamisesta Helsinkiläisiin rautakauppoihin 1980-luvulla? Entäs valokuvauskeskustelu lomassa mainitut varastetut omenat ja Natsi-Saksan sotilaat?? Sedät eivät petä tälläkään kertaa vaan outoa horinaa on luvassa ja paljon! Kuuntele ja ylläty!

Podcast osa 8, höpinäpäivä

Julkaistu 2.7.2019

Tänään sedät ovat vauhdissa ja juttua lentää. Myös hihittelyä. Aiheet loikkivat Kodakin kertakäyttökamerasta veroilmoitukseen ja lain harmaalle alueelle. Kuuntelemalla selviää. Tätä jaksoa emme suosittele tosikoille.

Podcast osa 7, Zen ja valokuvauksen kunnossapito

Julkaistu 29.6.2019

Valokuvauksen oudot sedät horisevat tänään valokuvauksen fiiliksestä ja hienoisista nyansseista, kuulija voi samalla miettiä ovatko nämä sankarit tosiaan päässeet peruskoulusta kunnialla läpi.

Podcast osa 6, juhannustaikoja

Julkaistu 27.6.2019

Höpösedät ovat jälleen seikkailleet kamerat tanassa vahvassa etunojassa, heinänuha vaivaa ja virkayskä on vaihtunut niiskutukseen. Vai ovatko sedät liittyneet high societyyn ja nokkivat nyt koukkeinia nokkaan Hollywoodin malliin? Ari on ollut metsässä ja Mikko on ollut landella. Lisäksi tulee tunnustuksia rehujen kuvaamisesta ja käy ilmi, etteivät sedät ihan tiedä mistä horisevat mutta into korvaa faktaosaamisen.

Podcast osa 5, kamapäivä

Julkaistu 20.6.2019

Mihin "tuotteeseen" juontajapojat on tutustutettu kun kerran ensimmäinen näyte on ollut ilmainen? Miksi Lauri on stalkannut sekä Aria, että Mikkoa? Ovatko sedät jo aivan koukussa KAMAAN?

Podcast osa 4, Kansan musiikkfilmiradio

Julkaistu 18.6.2019

Tänään Kansan filmiradio muuttuu Kansan musiikkifilmiradioksi kun pirteät ja raikkaat juontajamme esittelevät Miikkali Leppihalmen tekemän hienon rallin "Smenassa fomaa". Raati antaa 19/5 pistettä. Youtube -linkki artistin tekeleeseen on tässä: https://youtu.be/Lal6HLO_4cw

Podcast osa 3, perehdymme kuuntelijapalautteeseen

Julkaistu 14.6.2019

Elävätkö filmikuvaussedät omaa unelmaansa merirosvoradion deejiinä vai pysyykö keskustelu valokuvauksessa? Kukaan ei tiedä! Tässä jaksossa perehdytään myös syväluotavaavasti kuuntelijapalautteeseen sekä avataan filmirulla lähetyksessä jotta sen salat tulisivat kaikille ilmi.

Podcast osa 2, miksi kuvaat ja yleistä horinaa

Julkaistu 11.6.2019

Miksi kuvata filmille? Miksi kuvata ylipäätänsä? Miksi Ari ampui lapset Smenalla? Yleistä horinaa ja jännittäviä hetkiä tämän päivän jaksossa!

Podcast osa 1 esittely

Julkaistu 10.6.2019

Kansan filmiradion kaikkien aikojen ensimmäinen jakso.

Takaisin podcastien listaan