Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


POKS

POKS VOL 4 - Veronica ja Sita kutsuvat sinut jälleen mukaan keskusteluihinsa! Kauden teemoissa vilisee tuttuun tapaan aiheita maan ja taivaan väliltä - uusi jakso luvassa joka perjantai. Ps. Lisämateriaalia luvassa Instagramin puolella @pokspodcast

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 46 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 22.5.2019.

46. ”Päivä laskee, minä lähden nyt.”

Julkaistu 18.9.2020

Elämämme musiikit part 2 on täällä! Jatko-osassa jatketaan muistojen tiellä yläasteelta nykypäivään saakka - Limewirestä iPodeihin ja Tokio Hotelista Skrillexiin. Millaisia sanoituksia Veronica hyödynsi IRC-gallerian kuvissa? Miksi teini-ikäinen Sita rakasti Cheekin Mä oon niin leija -kappaletta? Entä tunnistaisitko biisin väärin kuulluista lyriikoista: ”After bottle of gin she looks like a virgin”?

45. Pökäleyllätys, kaukosuhde ja muut syyskuulumiset

Julkaistu 11.9.2020

Vesijuoksusta meditoimiseen ja kelluvasta yllätyksestä assarin palkkaamiseen. Tässä jaksossa käydään läpi kaikenlaisia syyskuulumisia (sekä tunneskaalat naurusta itkuun). Sita kertoo, mikä on ollut parasta Jussin kanssa viime aikoina, Veronica taas pohtii kaukosuhde-elämää. Millä lodiikalla 27-vuotias voi olla isoisä? Entä miksi Veronican ja Sitan voi löytää keskustasta itkien supersankari-asennossa? #kelluvapökäle

44. Prinsessa Rupsunen ja ärsyttävät sänkykumppanit

Julkaistu 4.9.2020

Nukkuminen, unet ja kaikki muu aiheeseen (enemmän tai vähemmän) liittyvä. Jaksossa keskustellaan niin kuorsaamisesta, iltapalarutiineista, sooloseksin vaikutuksesta nukahtamiseen kuin raivostuttavista herätysäänistä. Sita kertoo papan viimeisimmät temput unissaan, Veronica taas karateiskusta peiton alla. Mutta miksi Veronican unet keskeytyvät joka yö? Millaisia ovat inhottavimmat, toistuvat painajaiset? Kumpi oli ylivoimaisesti lapsuuden paras herätyskello: Niiskuneiti vai Aku Ankka? Tämän viikon top3:ssa extrana POKSin kuuntelijoiden hauskimmat ja häiriintyneimmät unet. Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Mossan kanssa.

43. Isoisänä temppelin munkki ja vankilan vanginvartija

Julkaistu 28.8.2020

Tällä viikolla keskustellaan niin mummolan äänimaisemista, lapsuuden muistoista kuin nykyisistäkin suhteista isovanhempiin. Minkä yllättävän kommentin Veronica sai tatuointisuunnitelmiinsa? Miten ja miksi Sitan thaimaalainen mummo toruu häntä pukeutumiseen liittyen? Jaksossa saadaan kuulla Sitan isoisän matkasta munkiksi sekä Veronican mummin neuvot enkeleihin. Ps. Kun puhut suomea tarpeeksi kovaa, se saattaa muuttua englanniksi.

42. Hiertävät stringit ja pelästynyt pappa

Julkaistu 21.8.2020

Erilaiset kehot Instagramissa ja Alkon muovipussi treenikassina. Luvassa on treenijakso rentoon POKS-tyyliin! Veronican takapuoli tallentui koko kuntosalin ihasteltavaksi pukuhuoneeseen - ja oli siellä muutama muukin muuttuja, kun pyyhe jäi kotiin. Sita lukittautui vatsaongelmien vuoksi vessaan ja piileskeli kanssajoogaajia liian pitkään. Jaksossa pohditaan, miltäköhän tuoksumme ohikulkijoiden nenään lenkkeillessä - ja miksi stringien asennon korjaaminen on niin vaikeaa salilla?

41. Alkusyksyn eka POKS

Julkaistu 14.8.2020

WE ARE BACK! Kesä 2020 saattoi olla erikoisin koskaan, mutta kyllä sen aikana tapahtuikin vaikka mitä. Veronica sai mullistavan kirjeen ja Sita riehui papan kanssa kirveellä mökkeillessä. Jaksossa käydään läpi myös tulevan syksyn suunnitelmia; Sita on vuokraamassa itselleen liiketilaa ja Veronica pinkoo ennätyslenkkejä puolimaraton mielessään. Poksin neloskauden jaksot julkaistaan tuttuun tapaan joka perjantai! Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.

40. Veronican suihkun sijainti ja Sitan henkevät elämänvinkit

Julkaistu 1.5.2020

Kevätkauden viimeisessä jaksossa pelataan jaksoteema-bingoa! Eikun, vedetään pöydältä? Joka tapauksessa puheenaiheita ammennetaan aiemmilta kausilta yhdistellen yllättäviä teemoja: mitä keskustelua syntyy lapsuudesta ja deittailusta? Miten seksilelut liittyvät peileihin ja jääkaapin kahvaan? Millaisia vaikutuksia sometyöllä on kehonkuvaan? Veronica ja Sita puivat myös suhdettaan alkoholiin, ensimmäisiä ”treffejään” sekä Sitan käsittämätöntä pissalaulua. Ps. Kiitos höpönassut kuluneesta kaudesta ja palataan POKSin parissa kesällä!

39. Kammottava migreeni ja lapsi, joka ei avannut suutaan hammaslääkärissä

Julkaistu 24.4.2020

Nyt Omakanta auki ja vitamiinit tulille - tällä viikolla puhutaan kehosta ja terveydestä! Jaksossa nauretaan vainoharhaisille sinkkitankkauksille ja keskustellaan lääkäreiden energioista. Millainen kilpirauhasen liikatoiminta on, ja voiko se kallistua vajaatoiminnan puolelle? Mikä on aurallinen migreeni ja miksi se on niin vaikea vaiva? Sita avautuu prokrastinaatiostaan eli siitä, miten ahdistavien asioiden lykkääminen näkyy myös lääkärikäyntien määrässä. Veronica taas avaa ajatuksiaan lapsettomuus-ennusteesta, jonka sai jo 20-vuotiaana. Mutta miksi Veronica joutui ilokaasuhoitoihin? Ps. Käy allekirjoittamassa aloite sairaanhoitajien palkkojen nostamiseksi täällä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6440?fbclid=IwAR0EvmVfhIOJGjyM0y9r8u0j5lFGrLeOB21Z6wiC2lQ9hgOnlHZPDm0L1Ng

38. Kuka ristii lapsensa Muumipapaksi?

Julkaistu 17.4.2020

On aika vastata kuuntelijoiden kysymyksiin! Milloin on oikea aika muuttaa kumppanin kanssa yhteen? Millaisen koiran Veronica ja Sita ottaisivat? Mikä oli POKS-podcastin alkuperäinen nimi? Mitä tehdä, kun vihaa kumppanin vanhempia? Vapaa ruokavalio tekee Veronican onnelliseksi, Sita taas fiilistelee suunnittelemansa kalenteria. Jaksossa käydään läpi myös sijoittamista, nostalgisia pelejä, lempiherkkuja ja katumusta.

37. Totuus karanteenielämästä

Julkaistu 10.4.2020

Uhmataan tavallisuutta POKS-tyylillä. Tässä jaksossa Veronica ja Sita jakavat vinkkejä, joita kannattaa testata omalla vastuulla; Risto Räppääjä aamukahvilla voi pelastaa tai pilata päivän ja maastaveto toisella ihmisellä joko toimii tai ei. Kotiin saa kylpylähenkeä saunomalla pimeässä ja TikTokista tuttu Level Up -vessapaperihaaste onnistuu myös ilman lemmikkejä. Joko olet kokeillut huonekasvi- ja viinipullo-treeniä? Fiilisteletkö Rahapajan Bella Ciao -hymniä vai tirkisteletkö salaa Temppareita? Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Ginger Joen kanssa.

36. Poikaystäviä matkoilta ja outoja thaimaalaisia kansanjuhlia

Julkaistu 3.4.2020

Kakkoskaudella julkaistu matkustusjakso saa tällä viikolla jatkoa! Veronica kertoo ensimmäisestä lomaromanssistaan - joka muuten elää edelleen. Sita taas paljastaa, miten tapasi entisen kumppaninsa vaellusreissulla. Onko Aasiassa vain ystävällisiä ihmisiä? Miltä tuntuu viettää joulu ulkomailla? Miksi Thaimaassa juhlitaan uutta vuotta peräti kolme kertaa vuodessa? Ps. Vaikka lähdet kanssamme mielikuvamatkailuun, muista pysyä kotona ja turvassa.

35. POKS TESTAA: Ennustuksia ja puhdistavia itkuja

Julkaistu 27.3.2020

Onko kortteihin uskominen? Tässä testijaksossa studioon istahtaa (sopivan turvavälin päähän) Tarot-harrastaja, joka tekee Veronicalle ja Sitalle tulkintahetken. Miten on mahdollista, että Sitan kortin tulkinnassa mainitaan hänen äitinsä nimi ja Veronican perheen tähtimerkit löytyvät kortista? Tarot-pakasta nostetaan menneisyyden, nykyhetken ja tulevaisuuden kortit, joiden kautta Sita haluaa pohtia uraansa. Veronica taas hyppää syvään päähän ja avaa padot esittäessään lapsuuteen sekä rakkauteen liittyvän kysymyksen.

34. Nyt saa nauraa

Julkaistu 20.3.2020

Se tunne, kun asiakaspalvelija pyytää sinua muistelemaan salasanaasi, joka on kullipalli123... Onko varaa arvostella Pitbullin sanoituksia, jos tekee itse videoita otsikolla ”Syön hedelmiä suihkussa?” Miksi vanha tiskirätti haisee niin oksettavalta? Montako kiukkupuhelua saa dumpata kumppaninsa niskaan? Veronica kertoo, miten nololta tuntuu heittää live-lähetyksessä high five ohi, Sita taas jakaa yllättäviä vinkkejä menkkapikkareista (ei niistä kulahtaneista Snoopy-pöksyistä, vaan oikeista kuukautisalkkareista). Vaikka tällä viikolla käydään läpi vitutuksenaiheita, jakso on täynnä hyvää mieltä ja naurua. (Äänitetty 9.3.)

33. Öljytty lantio ja lapaset gaalassa

Julkaistu 13.3.2020

Aurinko paistaa ja kevättä rinnassa - vai onko? Tässä toivejaksossa keskitytään kuulumisiin (äänitetty 9.3.) Mitä Veronica teki viime viikonloppuna Helsingin Erottajalla? Miten Sitan reikäsormikkaat, lapaset ja burleski liittyvät radiogaalaan? Sita tanssii sensuelleja seksitansseja teatterilla, Veronica taas alusvaatteisillaan kotona. Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Nextoryn kanssa.

32. Mätäpaiseita, itseruskettavaa ja kyseenalainen harakka

Julkaistu 6.3.2020

Kauneusjakso POKS-tyylillä. Kumpi kärsii hilseestä ja kummalle tuli yllätyssyylä? Mitä kauneusleikkausta on harkittu ja mitä mieltä ollaan itseruskettavasta? Jaksossa Sita kertoo mm. aknekokemuksista sekä permanenttikiharoistaan ja Veronicalle paljastuu salaisuus Palmoliven ja Ray-Banin takana.

31. Totuus sinkkuudesta ja Tinderistä

Julkaistu 28.2.2020

Nyt puhutaan deittailusta. Tällä viikolla paljastuu, montako matchia Veronica sai viikossa ja mitkä ovat tämän hetken Tinder-trendit. Onko parempi poseerata profiilikuvassa koiran, imurin vai omien lihasten kanssa? Keskustelussa puidaan myös niin jäänrikkomiskysymyksiä, 420-ilmiötä kuin eron vaikutuksia itsetuntoon.  Kuinka paljon emojeita voi tunkea Tinder-bioon? Mikä kappale on Veronican tunnusbiisi Tinderissä? Mitkä biot tekivät suurimman vaikutuksen? Kumpi voittaa: pallokala vai mustekala?

30. Parempia ihmisiä..?

Julkaistu 21.2.2020

Tämän viikon aiheena on itsensä kehittäminen. Veronica haluaisi oppia sisäistämään omat taitonsa ja olemaan ylpeä osaamisestaan, Sita taas pohdiskelee hyvän viestijän ja keskustelukumppanin ominaisuuksia. Jaksossa kuullaan omalla tavallaan kamalat ääninäytteet ruotsinkielentaidoista sekä Sitan olkapään rusahduksista. Mukana myös Veronican koskettava tarina junakohtaamisesta. Mutta miten shamaanit, korianteri, Tampereen julkinen sauna ja lonkero liittyvät aiheeseen?

29. Taksi-oksu, Redcat ja kielletty huone kotibileissä

Julkaistu 14.2.2020

Mitä riettaita vuosia! Tässä jaksossa palataan jälleen teinitarinoiden pariin. Veditkö 18-vuotissynttäreillä tiaran päähän tai oliko bilemekossasi legendaarinen paljettiresori? Sita juhli nuoruudessaan norjalaisten inttipoikien kanssa hotellissa ja Veronica joutui nalkkiin menessään rapsuttamaan sosiaalityöntekijän apukoiraa. Mitä kotibileissä nuoruudessa pelättiin eniten? Kuka piilotti kanapaketit vierailta? Entä miksi Rovaniemen kotibileissä saunaa kutsuttiin ”turmion pesäkkeeksi”?

28. POKS TESTAA: Alapään sokerointi

Julkaistu 7.2.2020

Tässä jaksossa Sita ja Veronica pakkaavat mikit mukaan ja jalkautuvat ulos studiosta! Testissä on nimittäin bikinialueen sokerointi, johon pääsette mukaan erittäin intiimillä tasolla. Luvassa niin konkreettisia vinkkejä sokerointia harkitseville kuin koomisia ääniä peppukarvojen poistamisesta.

27. Sininen uni & Beibillä on peppua

Julkaistu 31.1.2020

Veri auringossa väreilee... eikun mitä? Tässä jaksossa käydään läpi elämämme musiikit! Pelkäsitkö pienenä Salaiset kansiot -tunnaria vai Harry Potterin sävelmää? Muistatko lehtien takasivuilta tilattavat soittoäänet ja logot? Oletko joskus imutellut Spice Girls -tikkaria tai fiilistellyt Disney-biisejä? Sitan kevätjuhlassa laulettiin meneviä virsiä, mutta Veronican koulussa hoilattiin vaan kookospähkinöistä.

26. Alastomana uuden edessä

Julkaistu 24.1.2020

Vartalo ja seksi. Mikä kiihottaa toisen kehossa, minkä kohdan koskemisesta itse syttyy ja miten itsetunto vaikuttaa uuden kumppanin kohtaamiseen? Verho on heikkona miesten reisiin ja Sita innostuu hampailla riisumisesta. Jaksossa jaetaan ajatuksia myös mm. kondomin käytöstä, orgasmien näyttelemisestä ja aikataulutetusta seksistä.

25. Kevään eka POKS

Julkaistu 17.1.2020

Nikotiinia, cashew-juustoa ja seksiä Selviytyjissä. On aika asettua kevään odotukseen Sitan, Veronican ja JUOMIEN kanssa. Kaikki faktat tiskiin heti aluksi: Sitan hienhaju on voimakas, Veronica ei pysty luopumaan paheistaan ja rauhaset tukitaan 2020. Kauden ensimmäisessä jaksossa Veronica ja Sita listaavat asioita, joita ilman eivät voisi elää.

24. Syksyn viimeinen POKS

Julkaistu 20.12.2019

Iloisia ja surullisia jouluja. Tässä jaksossa puidaan nykyhetken kuulumisia, kerrotaan omista joulusuunnitelmista sekä kerrataan vuoden 2019 unohtumattomimpia tapahtumia. Lopuksi palataan vielä höpötitin, tamponi-karhukävelyn sekä foliokakan pariin. Kiitos tästä vuodesta kaikille kuuntelijoille - ja ihanaa joulua!

23. Tuoksuvia tusseja, harmaita miehiä ja kaktari-mimmejä

Julkaistu 13.12.2019

”So fresh, so mufuckin’ clean” ja muita hienoja lauseita Sitan kouluvihkon takakannesta. Tässä jaksossa puidaan ala-asteen hauskimpia muistoja. Veronica kierrätti miehiä ja salalappuja ympäri luokkaa, Sita taas sanoitti mitä hienompia laululyriikoita. Jaksossa kuullaan myös Veronican kokemuksia Steiner-koulusta. Ps. Suosittelemme sokerointia - ainakin kainaloihin.

22. Totuus julki

Julkaistu 6.12.2019

”Milloin valehtelette? Onko eron ajatteleminen normaali vaihe parisuhteessa? Miten saitte idean POKS-podcastiin? Millainen oli teidän autokoulukokemus? Miksi miehillä ei ole vessoissa roskiksia? Paljonko podcastista maksetaan?” Te kysyitte, me vastaamme.

21. Essi Sitasalminen ja märät sukkahousut

Julkaistu 29.11.2019

Elämämme kodit! Tässä jaksossa palataan lapsuuden koteihin ja Pokémon-julisteiden maailmaan. Mitä Veronica ja Sita rakastivat omissa huoneissaan? Ja miltä taas muutto ensimmäiseen 14 neliön asuntoon tuntui? Jaksossa myös Veronican tunnustus, jota kukaan ei ole vielä kuullut.

20. Mitä jos...

Julkaistu 22.11.2019

Mitä jos Sitan isoisovanhemmat eivät olisi selvinneet sodasta Kiinassa ja Suomessa? Mitä jos Veronica olisikin päätynyt pop-bändiin klarinetti kourassa? Mitä jos tatuoitu, parrakas kokki olisi ollut Veronican kohtalo - tai mitä jos Sita olisi luonut uransa Rovaniemen Taipumattomissa? Mitä ikinä elämässä tapahtuukaan, onneksi aina löytyy vähintään yksi syy kilistellä. Kaupallisessa yhteistyössä Blue Nun 24K Gold Editionin kanssa.

19. Bali-ennustus ja strippari Agia Napalla

Julkaistu 15.11.2019

Eikö se niin mene, että mitä reissussa tapahtuu, se jää sinne? Ei tällä kertaa. Tässä jaksossa nimittäin paljastetaan parhaimmat matkatarinat, mm. kuinka Sita houkuteltiin kikkelinheilutus-risteilylle ja miten Veronican rinkka räjähti lentokentälle. Mitä Veronica vaati reppureissussa ystäviensä petikavereilta, ja mitä Sitalle tapahtui matkalla Spice Girls -konserttiin?

18. The Seksilelujakso

Julkaistu 8.11.2019

Nyt pärisee ja tärisee! Kauan odotetussa seksilelujaksossa Veronica ja Sita esittelevät lempituotteensa yöpöydän laatikosta. Jos olet miettinyt, kenelle pepputapit sopivat tai miten Womanizerit ja Satisfyerit eroavat tavallisista vibraattoreista, tämä jakso on sinulle! Testissä myös makukortsut sekä liukkari, jolla voi maustaa aamusmoothien.

17. Leppis, W.I.T.C.H. ja Koululainen

Julkaistu 1.11.2019

Pelkkää nostalgiaa! Nyt sukelletaan onnellisiin lapsuusmuistoihin ja nauretaan niin mielikuvitusystäville kuin pissaisille Pokémon-korteillekin. Jaksossa Veronica kertoo Hammaskeijun keikasta sekä itse tekemästään hajuvedestä. Sita taas esittää lapsena sanoittamansa kappaleet ”Älkää juoko kaljaa” ja ”Sä oot kuin kaktus”. Studiossa ei olla varmoja, lauloiko Britney Spears tosiaan viinasta, seksistä ja huumeista, mutta Gimmel ja Kokkelivekkulit ovat ainakin hyvässä muistissa. Kaupallisessa yhteistyössä Fazer Candy Storen kanssa.

16. Mitä sulle kuuluu?

Julkaistu 25.10.2019

Kaamosajan lähestyessä Sita ja Veronica syventyvät keskustelemaan omista kokemuksistaan mielenterveyteen liittyen. Mikä voi auttaa paniikkikohtaukseen tai ahdistukseen? Onko diagnoosin saaminen pelottava asia - vai kenties helpottava käännekohta paranemisprosessissa? Jakso on kaupallisessa yhteistyössä Jaa #valoa -kampanjan kanssa, joka tarjoaa matalan kynnyksen keskusteluapua pimeinä hetkinä. TW: syömishäiriöt, ahdistus- ja paniikkikohtaukset, itsetuhoisuus, viiltely, masennus, itsemurha

15. Kebab, etana, sinihomejuusto

Julkaistu 18.10.2019

Seksi ON suklaan korvike. Tässä jaksossa Sita ja Veronica fiilistelevät maailman parasta asiaa - ruokaa! Haisevatko suomalaiset tosiaan thaimaalaisten mielestä pilaantuneelta maidolta? Kumman ruoka-aiheisen lahjan sinä valitsisit: säkillisen tikkareita vai kuolleen heinäsirkan? Ja mihin ihmeeseen katoaa se kuuluisa maalaisjärki, kun kyse on ruokien maustamisesta? TW: Mainintoja syömishäiriökäyttymisestä

14. Ketkä päästämme lähellemme?

Julkaistu 11.10.2019

Syyskauden toisessa jaksossa syvennytään keskustelemaan ystävyydestä. Veronica ja Sita pohtivat, onko heillä enemmän nuoruudenaikaisia vai aikuisena muodostuneita ystävyyssuhteita - ja miten ne eroavat toisistaan. Kumpi on kokenut ihmisten hamuavan ystävyyttä julkisuuden takia, ja miten menkkapikkarit liittyvät päivän puheenaiheeseen? Viikon suosituksessa testaamattomia seerumeita ja testattu reseptikirja.

13. Syksyn eka POKS

Julkaistu 4.10.2019

Sitan ja Veronican POKS-podcast palaa odotetulla kakkoskaudella! Kesän kilistelyjen jälkeen rauhoitutaan syystunnelmiin, mutta vilttien alta kuullaan myös perinteisiä naurukohtauksia ja uskomattomia tarinoita. Ensimmäisessä jaksossa suunnataan monien kauniiden tarinoiden ja ideoiden syntypaikkaan: vessaan.

12. Kesän vika POKS

Julkaistu 16.8.2019

Viimeistä viedään! Tässä jaksossa fiilistellään POKSin kulunutta kesää ja puhutaan some-työstä. Sita ja Veronica kertovat, montako euroa on tienattu podcastilla ja millä tavalla vloggaajat huijaavat My day -videollaan. Mikä ärsyttää muiden sisällöntuottajien yhteistöissä ja mikä on mystisten ”videoverkostojen” rooli? Ps. Kiitos kaikille höpönassuille tästä ensimmäisestä kaudesta, toivottavasti kuullaan taas!

11. Erolapset

Julkaistu 9.8.2019

Kaikilla on menneisyytensä, ja joskus on hyvä pohtia, miksi olemme sellaisia kuin olemme. Veronica ja Sita kertovat ensimmäistä kertaa kokemuksiaan vanhempiensa erosta sekä siitä, kuinka se vaikutti heihin lapsena - ja miten vaikutukset näkyvät edelleen. Huoltajuustaisteluita, rakkaita sisarpuolia, ristiriitaisia tunteita ja puhdistavaa itkua.

10. Darrapanetus ja nugetit naamalla

Julkaistu 2.8.2019

Kuivia limakalvoja sekä Wolt-draamaa. Kumpi velloo krapulapäivän omissa vainoharhoissaan ja kumpi kohtaa darran let’s go -meiningillä? Millainen morkkis syntyy, kun on ollut kaverin vlogissa tai Tube-kiertueella liian päisällään? Veronica on löytänyt aamulla IG-tägäyksiä itsestään pelkissä kanafileissä, Sita taas on leikkinyt krapulassa oman elämänsä agenttia tuntemattoman numeron häiriköidessä.

9. Status: parisuhteessa

Julkaistu 26.7.2019

Kumpi määrittää limen paikan? Tässä jaksossa käsitellään Veronican ja Sitan nykyisiä parisuhteita ja puhutaan rakkaudesta. Millaisia riitoja kotitöistä ja lautapeleistä voi tulla? Miksi Sita kutsuu poikaystäväänsä "papaksi"? Ps. Itseään monta kertaa elämässä kyyniseksi kuvaillut Veronica kirjoittaa sittenkin rakkauspäiväkirjaa.

8. Massipäälliköt (tai sitten ei)

Julkaistu 19.7.2019

Euron jauhelihasta tonnin tennareihin. Miltä tuntuu, kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista - vai onko asia oikeasti niin? Jakson keskustelussa raha nostattaa niin ylpeyden, häpeän, turvallisuuden kuin ahdistuksen tunteita. Sita ja Veronica puhuvat mm. yrittäjyydestään, opintolainoistaan sekä siitä, onko suhde rahaan muuttunut tulojen myötä. Mitkä ovat heidän kalleimmat ostoksensa, kuka on Veronican lempparikirjekaveri ja miten tatuoinnin peittäminen liittyy opintolainaan?

7. Vedettiin höpötitiä festareilla

Julkaistu 12.7.2019

Panoja bajamajassa ja shotti nimeltä hyppy tyhjyyteen - tässä jaksossa puhutaan festareista sekä erityisesti Sitan, Veronican ja papan Ruissi-kokemuksista. Mikä on paras tapa salakuljettaa juomia ja mitä saa makkaraperunoille, kun pyytää niiden päälle vähän ”höpötitiä”?

6. Kyykkyjä ja räjähtäviä tamponeja

Julkaistu 5.7.2019

Nyt vedetään interwallia oksennus kurkussa ja juostaan jumpassa menkkapaperit lahkeesta heiluen. Treeniaiheisessa jaksossa Veronica ja Sita kertovat kokemuksiaan dieetillä olemisesta ja pohtivat, mitä keuhkot ovat mieltä festariputken jälkeen salilla. Miten karhukävely ja tamponin naru liittyvät toisiinsa? Ja kun puhutaan liikkumisesta, kumpi vertaa itseään Cheekiin, ja kumpi taas itki hävitessään miehelleen mölkyssä?

5. Autopilotti-känni ja palava parveke

Julkaistu 28.6.2019

Miten tupakan jämät eli viivat ja liimat liittyvät ehkäisyyn? Miksi humalassa on niin ihana tapella kumppanin kanssa? Sita ja Veronica kertovat, kumpi sytytti röökin lisäksi kaverin parvekkeen kunnon liekkeihin, ja kumman mies sanoi ”Rakastan sinua” ensimmäisen kerran, kun leidillä oli pää pöntössä pämppäyksen päätteeksi. Menossa mukana DIY-vaahtobileet ja perhe, jossa kalat ja koiratkin poltti.

4. The Seksi-jakso

Julkaistu 21.6.2019

Turhia paineita ja häpeää vastaan. Poksin ensimmäisessä seksi-teemaisessa jaksossa puhutaan siitä, miksi orgasmien saamista tai saamattomuutta on turha vertailla, mikä on Veronicalle ja Sitalle hyvän seksin määritelmä, miltä tuntuu kun kumppani röyhtäisee suuseksin päätteeksi ja mitä mieltä he ovat leluista. Ps. Simba-seksileikki on hot.

3. Ex-rintaliivimyyjä ja Vuoden radiojuontaja

Julkaistu 14.6.2019

Kumpi hihitteli humalapäissään persiljanipuille ja kumpi joi järvivettä krapulaansa ensimmäisessä työssään? Sita ja Veronica muistelevat hulluimpia sattumuksia teiniajoilta, mutta avautuvat myös nykyisestä työstään. Onko ”vain” amiksen käynyt ihminen vähemmän arvostettu? Voiko kirjan kustannussopimuksen saada julkisuuden takia? Jaksossa paljastetaan myös, missä tilanteissa on työpaikalla päässyt itku.

2. Valtavat nännipihat ja norppa hiekalla

Julkaistu 7.6.2019

Ranta-jaksossa Sita ja Veronica keskustelevat siitä... no, mikä nyt rannalla voi olla mielessä: kävisikö meressä pissalla, muistuttavatko häpykarvat neliötä vai tuulilasinpyyhkijöitä ja miten tamponinnarun voi koristella kesäkuntoon.

1. Kesän eka POKS

Julkaistu 22.5.2019

Ihanat ja kamalat menneet kesät. Tässä jaksossa muistellaan mitä muistetaan: Veronica ajamassa puolialastomana varastetulla mopoautolla ja Sita kyykkypissalla nokkospuskassa Ruissin jälkeen. Nyt korkataan tuleva kesä alkaneeksi! (Timpalla.)

Takaisin podcastien listaan