Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


POKS

Sitan ja Veronican POKS-podcast palaa odotetulla kakkoskaudella! Kesän kilistelyjen jälkeen rauhoitutaan syystunnelmiin, mutta vilttien alta kuullaan myös perinteisiä naurukohtauksia ja uskomattomia tarinoita. Uusi jakso joka perjantai aina jouluun saakka!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 19 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 22.5.2019.

19. Bali-ennustus ja strippari Agia Napalla

Julkaistu 15.11.2019

Eikö se niin mene, että mitä reissussa tapahtuu, se jää sinne? Ei tällä kertaa. Tässä jaksossa nimittäin paljastetaan parhaimmat matkatarinat, mm. kuinka Sita houkuteltiin kikkelinheilutus-risteilylle ja miten Veronican rinkka räjähti lentokentälle. Mitä Veronica vaati reppureissussa ystäviensä petikavereilta, ja mitä Sitalle tapahtui matkalla Spice Girls -konserttiin?

18. The Seksilelujakso

Julkaistu 8.11.2019

Nyt pärisee ja tärisee! Kauan odotetussa seksilelujaksossa Veronica ja Sita esittelevät lempituotteensa yöpöydän laatikosta. Jos olet miettinyt, kenelle pepputapit sopivat tai miten Womanizerit ja Satisfyerit eroavat tavallisista vibraattoreista, tämä jakso on sinulle! Testissä myös makukortsut sekä liukkari, jolla voi maustaa aamusmoothien.

17. Leppis, W.I.T.C.H. ja Koululainen

Julkaistu 1.11.2019

Pelkkää nostalgiaa! Nyt sukelletaan onnellisiin lapsuusmuistoihin ja nauretaan niin mielikuvitusystäville kuin pissaisille Pokémon-korteillekin. Jaksossa Veronica kertoo Hammaskeijun keikasta sekä itse tekemästään hajuvedestä. Sita taas esittää lapsena sanoittamansa kappaleet ”Älkää juoko kaljaa” ja ”Sä oot kuin kaktus”. Studiossa ei olla varmoja, lauloiko Britney Spears tosiaan viinasta, seksistä ja huumeista, mutta Gimmel ja Kokkelivekkulit ovat ainakin hyvässä muistissa. Kaupallisessa yhteistyössä Fazer Candy Storen kanssa.

16. Mitä sulle kuuluu?

Julkaistu 25.10.2019

Kaamosajan lähestyessä Sita ja Veronica syventyvät keskustelemaan omista kokemuksistaan mielenterveyteen liittyen. Mikä voi auttaa paniikkikohtaukseen tai ahdistukseen? Onko diagnoosin saaminen pelottava asia - vai kenties helpottava käännekohta paranemisprosessissa? Jakso on kaupallisessa yhteistyössä Jaa #valoa -kampanjan kanssa, joka tarjoaa matalan kynnyksen keskusteluapua pimeinä hetkinä. TW: syömishäiriöt, ahdistus- ja paniikkikohtaukset, itsetuhoisuus, viiltely, masennus, itsemurha

15. Kebab, etana, sinihomejuusto

Julkaistu 18.10.2019

Seksi ON suklaan korvike. Tässä jaksossa Sita ja Veronica fiilistelevät maailman parasta asiaa - ruokaa! Haisevatko suomalaiset tosiaan thaimaalaisten mielestä pilaantuneelta maidolta? Kumman ruoka-aiheisen lahjan sinä valitsisit: säkillisen tikkareita vai kuolleen heinäsirkan? Ja mihin ihmeeseen katoaa se kuuluisa maalaisjärki, kun kyse on ruokien maustamisesta? TW: Mainintoja syömishäiriökäyttymisestä

14. Ketkä päästämme lähellemme?

Julkaistu 11.10.2019

Syyskauden toisessa jaksossa syvennytään keskustelemaan ystävyydestä. Veronica ja Sita pohtivat, onko heillä enemmän nuoruudenaikaisia vai aikuisena muodostuneita ystävyyssuhteita - ja miten ne eroavat toisistaan. Kumpi on kokenut ihmisten hamuavan ystävyyttä julkisuuden takia, ja miten menkkapikkarit liittyvät päivän puheenaiheeseen? Viikon suosituksessa testaamattomia seerumeita ja testattu reseptikirja.

13. Syksyn eka POKS

Julkaistu 4.10.2019

Sitan ja Veronican POKS-podcast palaa odotetulla kakkoskaudella! Kesän kilistelyjen jälkeen rauhoitutaan syystunnelmiin, mutta vilttien alta kuullaan myös perinteisiä naurukohtauksia ja uskomattomia tarinoita. Ensimmäisessä jaksossa suunnataan monien kauniiden tarinoiden ja ideoiden syntypaikkaan: vessaan.

12. Kesän vika POKS

Julkaistu 16.8.2019

Viimeistä viedään! Tässä jaksossa fiilistellään POKSin kulunutta kesää ja puhutaan some-työstä. Sita ja Veronica kertovat, montako euroa on tienattu podcastilla ja millä tavalla vloggaajat huijaavat My day -videollaan. Mikä ärsyttää muiden sisällöntuottajien yhteistöissä ja mikä on mystisten ”videoverkostojen” rooli? Ps. Kiitos kaikille höpönassuille tästä ensimmäisestä kaudesta, toivottavasti kuullaan taas!

11. Erolapset

Julkaistu 9.8.2019

Kaikilla on menneisyytensä, ja joskus on hyvä pohtia, miksi olemme sellaisia kuin olemme. Veronica ja Sita kertovat ensimmäistä kertaa kokemuksiaan vanhempiensa erosta sekä siitä, kuinka se vaikutti heihin lapsena - ja miten vaikutukset näkyvät edelleen. Huoltajuustaisteluita, rakkaita sisarpuolia, ristiriitaisia tunteita ja puhdistavaa itkua.

10. Darrapanetus ja nugetit naamalla

Julkaistu 2.8.2019

Kuivia limakalvoja sekä Wolt-draamaa. Kumpi velloo krapulapäivän omissa vainoharhoissaan ja kumpi kohtaa darran let’s go -meiningillä? Millainen morkkis syntyy, kun on ollut kaverin vlogissa tai Tube-kiertueella liian päisällään? Veronica on löytänyt aamulla IG-tägäyksiä itsestään pelkissä kanafileissä, Sita taas on leikkinyt krapulassa oman elämänsä agenttia tuntemattoman numeron häiriköidessä.

9. Status: parisuhteessa

Julkaistu 26.7.2019

Kumpi määrittää limen paikan? Tässä jaksossa käsitellään Veronican ja Sitan nykyisiä parisuhteita ja puhutaan rakkaudesta. Millaisia riitoja kotitöistä ja lautapeleistä voi tulla? Miksi Sita kutsuu poikaystäväänsä "papaksi"? Ps. Itseään monta kertaa elämässä kyyniseksi kuvaillut Veronica kirjoittaa sittenkin rakkauspäiväkirjaa.

8. Massipäälliköt (tai sitten ei)

Julkaistu 19.7.2019

Euron jauhelihasta tonnin tennareihin. Miltä tuntuu, kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista - vai onko asia oikeasti niin? Jakson keskustelussa raha nostattaa niin ylpeyden, häpeän, turvallisuuden kuin ahdistuksen tunteita. Sita ja Veronica puhuvat mm. yrittäjyydestään, opintolainoistaan sekä siitä, onko suhde rahaan muuttunut tulojen myötä. Mitkä ovat heidän kalleimmat ostoksensa, kuka on Veronican lempparikirjekaveri ja miten tatuoinnin peittäminen liittyy opintolainaan?

7. Vedettiin höpötitiä festareilla

Julkaistu 12.7.2019

Panoja bajamajassa ja shotti nimeltä hyppy tyhjyyteen - tässä jaksossa puhutaan festareista sekä erityisesti Sitan, Veronican ja papan Ruissi-kokemuksista. Mikä on paras tapa salakuljettaa juomia ja mitä saa makkaraperunoille, kun pyytää niiden päälle vähän ”höpötitiä”?

6. Kyykkyjä ja räjähtäviä tamponeja

Julkaistu 5.7.2019

Nyt vedetään interwallia oksennus kurkussa ja juostaan jumpassa menkkapaperit lahkeesta heiluen. Treeniaiheisessa jaksossa Veronica ja Sita kertovat kokemuksiaan dieetillä olemisesta ja pohtivat, mitä keuhkot ovat mieltä festariputken jälkeen salilla. Miten karhukävely ja tamponin naru liittyvät toisiinsa? Ja kun puhutaan liikkumisesta, kumpi vertaa itseään Cheekiin, ja kumpi taas itki hävitessään miehelleen mölkyssä?

5. Autopilotti-känni ja palava parveke

Julkaistu 28.6.2019

Miten tupakan jämät eli viivat ja liimat liittyvät ehkäisyyn? Miksi humalassa on niin ihana tapella kumppanin kanssa? Sita ja Veronica kertovat, kumpi sytytti röökin lisäksi kaverin parvekkeen kunnon liekkeihin, ja kumman mies sanoi ”Rakastan sinua” ensimmäisen kerran, kun leidillä oli pää pöntössä pämppäyksen päätteeksi. Menossa mukana DIY-vaahtobileet ja perhe, jossa kalat ja koiratkin poltti.

4. The Seksi-jakso

Julkaistu 21.6.2019

Turhia paineita ja häpeää vastaan. Poksin ensimmäisessä seksi-teemaisessa jaksossa puhutaan siitä, miksi orgasmien saamista tai saamattomuutta on turha vertailla, mikä on Veronicalle ja Sitalle hyvän seksin määritelmä, miltä tuntuu kun kumppani röyhtäisee suuseksin päätteeksi ja mitä mieltä he ovat leluista. Ps. Simba-seksileikki on hot.

3. Ex-rintaliivimyyjä ja Vuoden radiojuontaja

Julkaistu 14.6.2019

Kumpi hihitteli humalapäissään persiljanipuille ja kumpi joi järvivettä krapulaansa ensimmäisessä työssään? Sita ja Veronica muistelevat hulluimpia sattumuksia teiniajoilta, mutta avautuvat myös nykyisestä työstään. Onko ”vain” amiksen käynyt ihminen vähemmän arvostettu? Voiko kirjan kustannussopimuksen saada julkisuuden takia? Jaksossa paljastetaan myös, missä tilanteissa on työpaikalla päässyt itku.

2. Valtavat nännipihat ja norppa hiekalla

Julkaistu 7.6.2019

Ranta-jaksossa Sita ja Veronica keskustelevat siitä... no, mikä nyt rannalla voi olla mielessä: kävisikö meressä pissalla, muistuttavatko häpykarvat neliötä vai tuulilasinpyyhkijöitä ja miten tamponinnarun voi koristella kesäkuntoon.

1. Kesän eka POKS

Julkaistu 22.5.2019

Ihanat ja kamalat menneet kesät. Tässä jaksossa muistellaan mitä muistetaan: Veronica ajamassa puolialastomana varastetulla mopoautolla ja Sita kyykkypissalla nokkospuskassa Ruissin jälkeen. Nyt korkataan tuleva kesä alkaneeksi! (Timpalla.)

Takaisin podcastien listaan