Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


POKS

POKS jatkuu taas! Maaginen seitsemäs kausi viihdyttää sinua kymmenen jakson verran aina joulukuuhun saakka. Podcastissa poksautellaan ja kilistellään elämälle, puretaan tabuja, riemuitaan nostalgiasta ja käsitellään vaikeitakin asioita niin itkun kuin naurun merkeissä. (Ja totuuden nimissä lisätään listaan myös Sitan liian pienille Pokémon-asioille nauraminen, Veronican Wikipedia-osiot sekä muut inside-läpät, jotka on tarkoitettu juuri sinulle.) Lisämateriaalia löydät POKS-podcastin Instagram-tililtä @pokspodcast!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 77 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 22.5.2019.

76. Pirskahtelevan pompöösi uudenvuoden spesöl

Julkaistu 31.12.2021

Erikoispitkä ja erikoishauska UV-spesiaali! Rakkaudella kuratoitu vuosihoroskooppi höpönassuille, nauruhepulit ruotsiksi sekä perinteinen täyttötarina, jonka aukkoihin päätyi ehkä parhaimmat sanat ikinä (silsaiset vuohenkivekset)... Jaksossa luetaan kuulijoiden lähettämiä muistoja POKS:ista, muistellaan kulunutta vuotta ja kerrotaan vuoden 2022 unelmista. Julkost, you know! Happppy new year!

75. Suuria uutisia, joulusuunnitelmia ja boxeriongelmia

Julkaistu 10.12.2021

POKS-studiossa tulvii lunta tupaan ja rauhoitutaan joulunviettoon. Jaksossa keskustellaan joulusuunnitelmista, lahjavinkeistä sekä podcastin seuraavasta vuodesta. Rovaniemellehän on ennustettu kovia pakkasia ja ensimmäistä kertaa myös merituulta. Sita kertoo spesiaalista pipostaan, joka meni rikki turhan aggressiivisten otteiden vuoksi.  Tiktokin kyseenalaiset lemmikkivinkit taas saavat Veronican vihan syttymään. Pappaa on kuritettu POKS-tuotantokausien aikana niin paljon että huomio kiinnitetään nyt Juhaniin ja hänen vaikeuteensa päästää irti asioista. Top3:ssa perinteiseen tapaan kauden parhaat palat. Ihanaa joulua ja palataan UV-jakson merkeissä!

74. Herkkupeput vauhdissa

Julkaistu 3.12.2021

Keskustelussa lempiherkut, ruokarauha sekä lapsuuden nostalgisimmat hittituotteet! Kun Baby Yoda ja lipittävä mysteerivieras on esitelty, Sita ja Veronica suuntaavat jakson aiheeseen mm. Veronican New York -reissun ja aasialaisten jelly-mieltymysten kautta. Mikä on ylivoimaisesti paras dippi sipseille? Miten osterikastike liittyy Veronican lempiherkkuun? Millainen on ainoa karkki, jota Sita ostaa pussissa? Entä mikä on oudoin asia, jonka päälle Veronica on töräyttänyt ketsuppia?

73. Tinder, meditointi, jarruraidat, POKS-reseptikirja

Julkaistu 26.11.2021

Munakokkel- tai siis munatotia ja iloista pulinaa! Jaksossa keskustelun punainen lanka vierii mm. erään opettajan naapurin lottovoittoihin, papan deodoranttiin ja lavastettuun silmätulehdukseen. Sitalla on Veronicalle paljastuksia Juhanin villistä baari-illasta, ja tarinaan liittyy myös Jussi ja Twitter. HP-leffamaratonin voi pitää kerran vuodessa, mutta Possen piilokameravideoita voi kuluttaa aina kun on paha päivä.  Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Kyrö Distilleryn kanssa.

72. ”Et ole kuin muut tytöt”

Julkaistu 19.11.2021

Terästettyä glögiä ja naisviha-keskustelua POKS-tyyliin. Tässä jaksossa pureudutaan isoon ja tärkeään teemaan: mitä naisviha tarkoittaa, millainen historiallinen tausta sillä on ja miten se näkyy ympärillämme tänä päivänä. Veronica kertoo, millaisia ajatuksia paljastavien kuvien postaaminen herättää ja miksi yksin ulkona liikkuminen pelottaa erityisen paljon. Sitaa suututtaa kapitalismin ja naisvihan yhdistämä koneisto, joka hyötyy naisten itsetunnon jatkuvasta lyttäämisestä. Lisää aiheesta POKS-podcastin tilillä Instagramissa: https://instagram.com/pokspodcast. Sisältövaroitus: keskustelua aiheesta seksuaalinen hyväksikäyttö.

71. Gynekologikäynneistä ja pikku pikkujouluista

Julkaistu 12.11.2021

Tällä viikolla saadaan jatko-osa 3. kauden Terveys-jaksolle - mutta siitä ei kyllä taaskaan ole takeita, noudattaako keskustelu aiheen raameja edes sinne päin. Kun joulukalenteri-kuulumiset on saatu vaihdettua, Veronica ja Sita puhuvat gyne-kokemuksistaan ja kertovat omat tilannepäivitykset niin kilpirauhasen ongelmista kuin migreenistä ja psykoterapiastakin. Mutta mikä on pappaperuna ja milloin nähdään Ensimmäisellä kaljalammella?

70. Tanssien jälkipyykki ja nuoruuden juoman yllättävä vaikutus

Julkaistu 5.11.2021

Elämässä on tapahtunut isoja ja pieniä asioita, jotka tietenkin jaetaan ensimmäisenä Höpönassuille. Tämän viikon jaksossa on siis luvassa rehellisiä kuulumisia! Sita kertoo viimeiset mietelmät tanssisyksyn päättymisestä ja siitä, miten pudotuksen jälkeinen ilta oikeasti meni… Veronica halusi edellisenä viikonloppuna elää nuoruuttaan uudestaan, ja sehän toteutui verhoksi pukeutuneena. Suunnitteluun lähtee myös maailmaluokan juhlat, joihin POKS-kuuntelijat pääsevät edellisistä kausista tutuilla tunnussanoilla ja joissa puhelimet jäävät takavarikkoon, jotta Sita saa riehua tanssilattialla ja Veronica viettää iltansa vessan puolella.

69. Turhia vitutuksen aiheita

Julkaistu 29.10.2021

Miksi Sita larppaa metsissä silmälasipäistä harakkaa? Mitä Veronican yhteistyö-stoorien taustalla oikeasti kuuluu? Katsotaan saadaanko vastauksia, mutta tämä jakso on joka tapauksessa PÖÖFEKT! On aika käydä läpi listausta maailman pienimmistä, ärsyttävistä jutuista. Veronica tykittää räntin tuntemattomien ihmisten neuvoista koiriin liittyen ja Sita taas antaa palautetta Papan tavasta nielaista tabletteja. Jaksossa kuullaan myös mielenkiintoisia väitteitä Game of thronesin hahmoista ja tuotteista, jotka Veronica aikoo teettää Pokémon-repun tilalle…

68. ”Tilaisin pimpp- tai siis pumppuhuollon…”

Julkaistu 22.10.2021

Jos kaipaat piristystä arjen harmauteen, paina playta! Tämän jakson sisältö on höpönassujen käsialaa, sillä luvassa on jälleen väärinkuultuja ja aivan todella väärin kirjoitettuja asioita. Mitä tapahtuu, kun äiti saa viestin perusteella kukkien sijaan kullia? Miten Ultra Bra:n klassikkokappaleen sanoitukset oikeasti menevät? Miksi kaikki väärinkuultu liittyy aina navan alle ja mikä on asu-misero tai kuola-surkku?

67. Sängyn alta ilmestyvä käsi, tuijottava ankka ja muut pelot

Julkaistu 15.10.2021

Tällä kertaa Sitaa ja Veronicaa pelottaa ihan kunnolla. Esille kaivetaan kaikenlaiset kammot ja seilataan lapsuudenpeloista aikuisiän sosiaalisiin ahdistuksiin. Jaksossa päästään aivan uudelle alueelle, kun TIETOISKUT valtaavat jakson ääniefektien kera (mistä lie löytyi budjettia). Mikä Veronican lapsuudenpelko järkyttää Sitaa? Entä miten nukkuminen vaikuttaa kammon muodostumiseen? Lopuksi listataan myös oudoimmat fobiat mitä maailma päällään kantaa! Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Lifen kanssa. Koodilla POKS15 saat 15% alennusta Lifen verkkokaupasta 30.11.2021 asti.

66. Avautumisia, tanssikuulumisia sekä totuuksia rakkauden saarelta: Syksyn eka POKS

Julkaistu 8.10.2021

Kauden ensimmäisessä jaksossa tehdään perinteisesti tilannekatsaus ja päivitellään Veronican ja Sitan kuulumiset ajan tasalle. Mikä on ollut yllättävää Sitan tanssisyksyssä? Miltä Love Island -ohjelman kuvaus on tuntunut ja mikä formaattiin liittyvä otsikko sai Veronican tuohtumaan? Mikä on lokinmarja ja mitä uutta POKS-merchiä voisi olla tulossa nyt kun sour-olut on toteutettu? Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Laveran kanssa.

65. Kosintatarina, POKS-olut ja muita isoja uutisia (sekä aivan tavallista hyvää)

Julkaistu 4.6.2021

Only for you höpönassut! Tämän kevätkauden viimeisestä jaksosta löytyy paljon uusia, ihania ja tärkeitä uutisia. Veronica kertoo storytimen (POKS-exclusive!) rakkaudentäyteisestä kosinnasta metsän keskellä, jota Veronica ei ollut osannut aavistaakaan. Sita fiilistelee uutta kalenteria ja tulevaa laittoman ihanaa kesää. Jaksossa paljastetaan myös, onko podin oma sour-olut Pillupalli123 tai Höpönassun höpötiti... Lopussa TOP3 on perinteiseen tapaan lastattu kauden parhailla paloilla. Ihanaa kesää ja palataan taas syksyllä - siihen asti sisältöä Instagramissa @pokspodcast!

64. Tärkeitä ja törkeitä salaisuuksia

Julkaistu 28.5.2021

Ei herkimmille! On aika keventää omaatuntoa ja lähteä puhtoisin mielin kevätlaitumille, sillä tällä viikolla jakson teemana on kuulijoiden salaisuudet. Yksi höpönassu ottaa vastaan läheistensä kehuja hyväntekeväisyystempauksesta, jota hän ei koskaan oikeasti tehnyt, toinen taas harrastaa hämmentäviä asioita yksinollessaan. Mukana tarina peppuporno-yllätyksestä luennolla sekä kummituksesta, joka jättää menkkasiteitä jälkeensä. Eikä POKS tietenkään olisi mitään ilman Veronican ja Sitan omia synninpäästöjä salatilillä stalkkaamisesta ja vandaaliteosta Helsingin keskustassa. Mitä asiaa sinä et ole koskaan kertonut kenellekään?

63. Biseksuaali kaapissa ja oodi ”salasuhteelle”

Julkaistu 21.5.2021

Kun Sitan keittiö on katettu studioon ja kurkkusour sheikattu kuntoon, on aika pysähtyä henkilökohtaisten ja arkojen, mutta niin tärkeiden asioiden äärelle. Jaksossa keskustellaan mm. seksihaluista, identiteetistä, häpykarvoista ja penishieronta-kursseista. Miten ruskeuden kokemus ja biseksuaalisuus yhdistyvät Sitan mielessä? Miksi Veronican alapäätä zoomailtiin TV-ohjelman kuvausten jälkeen? Sekä karvakeskusteluun kuin parisuhdeideaaleihin tuodaan erilaisia näkökulmia, mutta täysin samaa mieltä ollaan kuitenkin siitä, että lipitin on must have.

62. Värikkäitä orgasmeja ja hahmotusongelmia

Julkaistu 14.5.2021

Tällä viikolla käsittelyssä on aihe, joka vaatii vähän alustusta... Teemana on nimittäin mieli ja hahmottaminen. Ihmiset visualisoivat ajankulun eri tavoin: näkyykö sinulle vuosi ympyränä, janana tai kalenterinäkymänä? Keskustelussa ihmetellään, mikä onkaan värikirjo Veronican orgasmien takana ja miten Sitalla on kirjaimellisesti sormet pelissä, kun mietitään mennyttä elämää tai tulevaisuutta. Jaksossa selviää myös, miten Kaunotar ja hirviö -elokuvasta tutut puhuvat teekupit liittyvät kiihottumiseen ja miten planeetat muistuvat mieleen rytmin kautta. Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Lifen kanssa.

61. Teetkö sinäkin nämä kohtalokkaat virheet kotonasi?

Julkaistu 7.5.2021

Home is where your pappa is vai live love laugh? Koti-jaksossa vieraillaan keskustelun kautta sekä Veronican uudessa asunnossa kuin Sitan pidempiaikaisessa kodissa. Veronican tietoiskujen perusteella Sitan luona on odotettavissa niin tulvaa kuin tulipaloakin. Mutta mitä ällöttävää Sita juo vastustuskyvyn nimissä? Ja mikä on Veronican uskomus muovikasvien takana (”Look at my hand, haters”)? Jaksoon saadaan mukaan myös ennenkuulumaton vieras, jolla on muutama sananen sanottavana Veronican paheista kotona... Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Mossan kanssa.

60. Juhlan aihetta ja kaikkien aikojen paras vapputarina

Julkaistu 30.4.2021

10 MILJOONAN BILEET! Tänä perjantaina korttitalo on hyvin huojuva eikä kukaan ole varma siitä, mitkä tarinat on jo kerrottu. Tasuridrinkkejä tarjoilee Veronica, eikä Sita voi uskoa elämänsä ensimmäisen loiventavan olevan tomaattisoppaa sellerinvarrella. Jakson juhlateema kirvoittaa keskustelua niin menneistä vapuista kuin kotibileistäkin, mutta miksi POKS aikoo jalkautua synnytyslaitokselle tai tuntemattomien häihin? Ps. Muistakaa piilottaa vierailta kanasuikaleet vappubileissä...

59. Et voi kuunnella tätä jaksoa nauramatta

Julkaistu 23.4.2021

Se tunne, kun puhelimen automaattinen tekstinsyöttö lähettää deitille ”Helppous pippelin” tai kun koko koululle lähteneessä Wilma-viestissä olikin melko perustavanlaatuinen typo... Nyt kuullaan kaikista hauskimmat mokat ja väärinymmärrykset, kun Veronica ja Sita kertovat niin omista kuin höpönassujenkin kirjoitusvirheistä tai muista hämmennystä aiheuttaneista lipsahduksista. Mukana noloja tilanteita niin kupallisista yhteistöistä ja asiakaspalveluhetkistä ja uskomattoman outoja (mutta kenties silti toimivia) versioita lyriikoista, jotka on kuultu vähän väärin. Varoitus: tätä jaksoa ei kannata kuunnella paikassa, jossa ei saa revetä nauramaan.  Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Kyrö Distilleryn kanssa.

58. Valkovuoto, elimen koko, emätinvaivat: Irti häpeästä

Julkaistu 16.4.2021

POKS-parivaljakko paneutuu tabujen pariin, kun keskustelussa ovat niin eri sukupuolien kehopaineet, hiivatulehdukset kuin pikkaripyykki parisuhteessa. Saisiko peniksille kommentointirauhaa? Mitä ajatuksia gynekologikäynnit herättävät? Miksi valkovuoto on edelleen niin hävettävä aihe? Kuinka moni myöntää laskevansa pikkuhousut pyykkikoriin automaattisesti niin, etteivät muut näe mitä haarakiilaan on tänään tarttunut? Välillä on myös ihan hyvä selventää itselleen, ettei kaikkiin ulkonäöllisiin asioihin vaan pysty vaikuttamaan - ja ettei todellakaan edes tarvitse.

57. Totuus noloista tilanteista ja lintujen lisääntymisestä

Julkaistu 9.4.2021

Tärkeisiin ja erittäin tärkeisiin kysymyksiin saadaan taas vastauksia, kun on aika paneutua höpönassujen viestien pariin. Millaisia epävarmuuksia Veronicalla ja Sitalla on ollut seksiin liittyen? Mitkä sarjat ja ohjelmat kannattaa katsoa karanteenissa? Tuleeko POKS-podcastin oma Pillupalli123-olut kauppoihin? Miten pihvin paisto ja floristin työ liittyvät Veronican uranäkymiin? Jaksossa kuullaan myös, millä uskomattomalla tavalla lapanen voi homehtua ja kuinka kissa vei Sitan kielen kaupan kassalla, kun pupulelun hintalappuun oli lisätty yksi extra nolla. Pappa on laatinut Sitalle iltarutiineihin säännöt, joista Supernanny saisi myös hymyn huulilleen.

56. Aurinko, pussy vibes ja kevään eka POKS

Julkaistu 2.4.2021

Uusi ja uljas kuudes kausi korkataan kuulumisilla. Veronican ja Juhanin uutukaisessa kodissa etsitään kirjaimellisesti kaapin paikkaa sekä ihmetellään vanhoja piirustuksia vuodelta -89. Sita taas kertoo tammikuisesta mielenterveys-saikustaan ja fiilistelee, miten käyrät ovat nousussa kevättä kohden. Keskustelu poukkoilee tuttuun tapaan lempiväreistä oikean terapeutin löytämiseen ja pussy vibes -asenteesta Veronican kauan odottamaan poikkeustilaan. Veronica aloittaa höpönassujen kanssa haasteen: #bongaaSita pelaamassa Pokemon Go:ta (Sitan välikommentti: En pidä tästä.) Uskomatonta ja loppuun asti viimeisteltyä lisämateriaalia löytyy tuttuun tapaa Instagramista @pokspodcast.

55. Vietä ilta kanssamme: Uudenvuoden POKS

Julkaistu 31.12.2020

Terapiasta Gin Lemoniin ja nakkimukista alastonkävelyyn Helsingin keskustassa... Joulukausi sinetöidään erityispitkällä päätösjaksolla, jonka aikana kuullaan niin ennennäkemättömiä ohjelmaosuuksia kuin Veronican ja Sitan rehellisiä tuntemuksia kuluneen vuoden varrelta. Onko 36 miljoonaa euroa sopiva hyvitys kuukaudesta täit päässä? Miksi Sita ja Veronica menivät kurkkumopolla bileisiin? Jos Gin Lemon on näin hyvää, pitääkö Redcatillekin antaa uusi mahdollisuus? Jakson lopussa tuttuun tapaan parhaat palat TOP3:en muodossa. Maailman isoin kiitos kaikille POKS-kuuntelijoille tästä kaudesta ja koko vuodesta ❤️ Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Anyfinin kanssa.

54. Jakso, jolle ei voi keksiä otsikkoa: Välipäivien POKS

Julkaistu 25.12.2020

On aika suunnata katseet kohti... no, Poksin tapauksessa kohti vähän kaikkea, ilman punaista lankaa. Joulu on nyt ohi ja tämän viikon jaksossa keskustelunaiheet kimpoilevat kultaisista hemmotteluista mustiin varpaankynsiin. Kuka on Sarvipää Mehiläinen ja millaisia muuttouutisia paljastuu? Joulusta kuitenkin sen verran, että Veronica järkyttyi paistopisteellä, koska vihreä kuula oli työnnetty aivan väärään reikään, ja Sita mainosti radiolähetyksessä suoraa kilpailijaa täysin mutkitta. Tässä jaksossa pohditaan myös tuntemuksia ystävien lapsista ja raskauksista; syntyykö kaverin vauvauutisista itselle paineita? Ja onhan se nyt ihan hullu ajatus, että jollain on mahassaan vieraat aivot.

53. Joulupukin Kuuma linja ja pissahousut pulkkamäessä: Joulunostalgia

Julkaistu 18.12.2020

Jymypaljastus: Sita otti ensimmäiset tatuointinsa lapsena, Veronican kosto puhelinlinjojlla ja totuus Lumiukko-piirretystä ☃️ Tällä viikolla käydään läpi Sitan ja Veronican hauskimmat joulumuistot lapsuudesta. Hauskuus oli kuitenkin kaukana, kun tonttu ei aikoinaan saapunut hakemaan Veronican kirjettä ja koskematon maitolasi jäätyi pihalle. Tai kun isä jäi kiinni joulukalenterihuijauksesta Sitan Manaaja-tuijotuksen alla... Jaksossa saadaan myös joululle sarjasuosituksia, joita on Veronican mukaan hehkutatti paljon (Sita tosin pitää Potter-maratonin). Miten tontut liittyvät kaksivuotiaan yllättävään aikuistumisriittiin? Kumpi on parempi: kättelevä vai kakkaava lelu? Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä C Moren kanssa.

52. Humalainen uutisankkuri ja täytetty Petteri Punakuono: Joulun merkitys

Julkaistu 11.12.2020

Onko joulu edelleen uskonnollinen juhla vai tekosyy maistaa minttusuklaan makuisia Pringlesejä? Tässä jaksossa keskustellaan tonttujen täyteisen juhlapyhän merkityksestä monesta eri näkökulmasta. Veronica räppää jouluevankeliumin sanasta sanaan ja etsii joulufiilistä paskapaperista. Sita ratkaisee Christmas pudding nipple pastiesin -arvoituksen, mutta mysteerinen pierunhaju jättää kysymyksiä ilmaan. Studiossa myös vieraana pikkujouluista hätälähetyksen vetävä uutisankkuri. Mutta miksi glögi on ”vain miesten juoma”? Mikä on pikkujoulujen vieton alkuperä? Ja miksi joulua voi rakastaa, vaikkei uskoisi ylempään voimaan?

51. Seksijoulukalenterista sinkkukinkkuun: Vastuullinen joulu

Julkaistu 4.12.2020

POKS palaa ennennäkemättömällä spesiaalikaudella 🎁🎄🤶🏼 Veronica ja Sita haluavat viettää joulua kanssanne viiden erikoispitkän jakson parissa! Ensimmäisessä sessiossa kohotetaan tuttuun tapaan malja (tai itse asiassa neljä) ja käydään läpi viime aikojen kuulumiset koirasuunnitelmista taloyhtiön oikeuskiistaan... Vastuullisuuteeman mukaisesti Veronica nostaa pöydälle vihreät asiat ja yllättävät DIY-lahjat. Sita puntaroi, voiko rapistella joulukalenteria asmr-videolla - ja hei, tiesitkö muuten seksikalenterien olemassaolosta? Jaksossa keskustellaan myös siitä, miksi vain jouluna saa muka herkutella hyvällä omallatunnolla. Annetaan kaikille ruoka- ja kehorauha sekä lupa syödä mitä haluaa myös ennen ja jälkeen joulun. Höpönassut koolle, glögit tulille ja POKS kuunteluun ☕️❄️❤️ ️ ️

TULOSSA 4.12.

Julkaistu 28.11.2020

POKS korviin, tonttulakit päähän, suu täyteen vihreitä kuulia ja munatoti käteen! Sita ja Veronica viettävät kanssasi joulunaikaa 4.12 alkaen viiden viikon ajan.

50. POKS-podcastin historian uskomattomin tarina

Julkaistu 16.10.2020

Mikä yhdistää seksiä, pomolle vahingossa lähetettyä viestiä ja kraatereita? Huumori, joka on kauden viimeisen jakson teema! Sita paljastaa, miksi hänet heitettiin varoittamatta lattialle kesken seksin. Veronica taas kertoo niin käsittämättömän tarinan ystävästään, että turvasanoja kaivataan. Jaksossa keskustellaan myös, miksi tyhmän naisen rooli ärsyttää ja milloin thaimaalaisuuteen liittyvät vitsit muuttuvat rasistisiksi. Virallinen suositus: kannattaa laittaa Siri ja muut automaattisanelut pois päältä tätäkin kuunnellessa... Kiitos tästä kaudesta ja ihanaa syksyn jatkoa! Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Bookbeatin kanssa.

49. Säälivitonen ja savesta muotoiltu sukuelin

Julkaistu 9.10.2020

Opiskelujakso osa 2. Tällä kertaa siirrytään ala-asteelta eteenpäin. Veronica ja Sita paljastavat, millaisia koululaisia olivat teininä, miksi ysiluokan viimeinen ranskan koe oli Sitalle dramaattinen ja miksi Veronica oli joutua muotoilemaan sukuelimen savesta koulupäivän aikana. Jaksossa keskustellaan myös siitä, mitkä tekijät vaikuttavat koulumenestykseen ja miksi urapolun pitäisi olla joustavampi yläasteikäisille. Mukana myös nopeat kuulumistenvaihdot (Veronican puolimaraton ja Sitan syysreissu).

48. Työhaastattelu esimiehen istuessa pöntöllä

Julkaistu 2.10.2020

Tervetuloa hengailemaan Poksin parissa erilaisten aiheiden äärellä! Veronica paljastaa ällöttävät (?) paheensa. Kotona oksennus on lähellä, kun Juhani joutuu todistamaan rakkautensa. Sita ystävän yksityisyys on vaakalaudalla, kun tarinaa kertoessa nimi ei millään meinaa pysyä lausumattomana - mutta työpaikka saatiin kuitenkin kaikesta paskasta huolimatta. Jaksossa keskustellaan myös siitä, miten Disney-elokuvat ovat muokanneet lapsena maailmankuvaamme ja ihanteitamme naisvartalosta. Ps. Miltä maistuisi olut nimeltä Pillupalli123?

47. Vuoden vegaani ja märkä tanssilattia

Julkaistu 25.9.2020

Pitkästä aikaa juhlimaan! Tämän viikon jaksossa ihmetellään viime lauantain menoja. Veronica kertoo, miksi meditoi baaritiskin jonossa (pikkasen tekisi välillä mieli antaa kuittia takaisin kun baarissa tytötellään), Sita taas jakaa morkkiksensa vauvan keinuttelun jäljiltä. Mutta miksi housut laitettiin kuivumaan baari-illan jälkeen ja kuka on DIIJEE, kenen kanssa Sita käy viikonloppuisin keskustelua?  Veronica on muuten ansainnut Vuoden vegaani -tittelin jo kahdesti - viimeisimpänä Raumalla snägärillä. Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.

46. ”Päivä laskee, minä lähden nyt.”

Julkaistu 18.9.2020

Elämämme musiikit part 2 on täällä! Jatko-osassa jatketaan muistojen tiellä yläasteelta nykypäivään saakka - Limewirestä iPodeihin ja Tokio Hotelista Skrillexiin. Millaisia sanoituksia Veronica hyödynsi IRC-gallerian kuvissa? Miksi teini-ikäinen Sita rakasti Cheekin Mä oon niin leija -kappaletta? Entä tunnistaisitko biisin väärin kuulluista lyriikoista: ”After bottle of gin she looks like a virgin”?

45. Pökäleyllätys, kaukosuhde ja muut syyskuulumiset

Julkaistu 11.9.2020

Vesijuoksusta meditoimiseen ja kelluvasta yllätyksestä assarin palkkaamiseen. Tässä jaksossa käydään läpi kaikenlaisia syyskuulumisia (sekä tunneskaalat naurusta itkuun). Sita kertoo, mikä on ollut parasta Jussin kanssa viime aikoina, Veronica taas pohtii kaukosuhde-elämää. Millä lodiikalla 27-vuotias voi olla isoisä? Entä miksi Veronican ja Sitan voi löytää keskustasta itkien supersankari-asennossa? #kelluvapökäle

44. Prinsessa Rupsunen ja ärsyttävät sänkykumppanit

Julkaistu 4.9.2020

Nukkuminen, unet ja kaikki muu aiheeseen (enemmän tai vähemmän) liittyvä. Jaksossa keskustellaan niin kuorsaamisesta, iltapalarutiineista, sooloseksin vaikutuksesta nukahtamiseen kuin raivostuttavista herätysäänistä. Sita kertoo papan viimeisimmät temput unissaan, Veronica taas karateiskusta peiton alla. Mutta miksi Veronican unet keskeytyvät joka yö? Millaisia ovat inhottavimmat, toistuvat painajaiset? Kumpi oli ylivoimaisesti lapsuuden paras herätyskello: Niiskuneiti vai Aku Ankka? Tämän viikon top3:ssa extrana POKSin kuuntelijoiden hauskimmat ja häiriintyneimmät unet. Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Mossan kanssa.

43. Isoisänä temppelin munkki ja vankilan vanginvartija

Julkaistu 28.8.2020

Tällä viikolla keskustellaan niin mummolan äänimaisemista, lapsuuden muistoista kuin nykyisistäkin suhteista isovanhempiin. Minkä yllättävän kommentin Veronica sai tatuointisuunnitelmiinsa? Miten ja miksi Sitan thaimaalainen mummo toruu häntä pukeutumiseen liittyen? Jaksossa saadaan kuulla Sitan isoisän matkasta munkiksi sekä Veronican mummin neuvot enkeleihin. Ps. Kun puhut suomea tarpeeksi kovaa, se saattaa muuttua englanniksi.

42. Hiertävät stringit ja pelästynyt pappa

Julkaistu 21.8.2020

Erilaiset kehot Instagramissa ja Alkon muovipussi treenikassina. Luvassa on treenijakso rentoon POKS-tyyliin! Veronican takapuoli tallentui koko kuntosalin ihasteltavaksi pukuhuoneeseen - ja oli siellä muutama muukin muuttuja, kun pyyhe jäi kotiin. Sita lukittautui vatsaongelmien vuoksi vessaan ja piileskeli kanssajoogaajia liian pitkään. Jaksossa pohditaan, miltäköhän tuoksumme ohikulkijoiden nenään lenkkeillessä - ja miksi stringien asennon korjaaminen on niin vaikeaa salilla?

41. Alkusyksyn eka POKS

Julkaistu 14.8.2020

WE ARE BACK! Kesä 2020 saattoi olla erikoisin koskaan, mutta kyllä sen aikana tapahtuikin vaikka mitä. Veronica sai mullistavan kirjeen ja Sita riehui papan kanssa kirveellä mökkeillessä. Jaksossa käydään läpi myös tulevan syksyn suunnitelmia; Sita on vuokraamassa itselleen liiketilaa ja Veronica pinkoo ennätyslenkkejä puolimaraton mielessään. Poksin neloskauden jaksot julkaistaan tuttuun tapaan joka perjantai! Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.

40. Veronican suihkun sijainti ja Sitan henkevät elämänvinkit

Julkaistu 1.5.2020

Kevätkauden viimeisessä jaksossa pelataan jaksoteema-bingoa! Eikun, vedetään pöydältä? Joka tapauksessa puheenaiheita ammennetaan aiemmilta kausilta yhdistellen yllättäviä teemoja: mitä keskustelua syntyy lapsuudesta ja deittailusta? Miten seksilelut liittyvät peileihin ja jääkaapin kahvaan? Millaisia vaikutuksia sometyöllä on kehonkuvaan? Veronica ja Sita puivat myös suhdettaan alkoholiin, ensimmäisiä ”treffejään” sekä Sitan käsittämätöntä pissalaulua. Ps. Kiitos höpönassut kuluneesta kaudesta ja palataan POKSin parissa kesällä!

39. Kammottava migreeni ja lapsi, joka ei avannut suutaan hammaslääkärissä

Julkaistu 24.4.2020

Nyt Omakanta auki ja vitamiinit tulille - tällä viikolla puhutaan kehosta ja terveydestä! Jaksossa nauretaan vainoharhaisille sinkkitankkauksille ja keskustellaan lääkäreiden energioista. Millainen kilpirauhasen liikatoiminta on, ja voiko se kallistua vajaatoiminnan puolelle? Mikä on aurallinen migreeni ja miksi se on niin vaikea vaiva? Sita avautuu prokrastinaatiostaan eli siitä, miten ahdistavien asioiden lykkääminen näkyy myös lääkärikäyntien määrässä. Veronica taas avaa ajatuksiaan lapsettomuus-ennusteesta, jonka sai jo 20-vuotiaana. Mutta miksi Veronica joutui ilokaasuhoitoihin? Ps. Käy allekirjoittamassa aloite sairaanhoitajien palkkojen nostamiseksi täällä: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6440?fbclid=IwAR0EvmVfhIOJGjyM0y9r8u0j5lFGrLeOB21Z6wiC2lQ9hgOnlHZPDm0L1Ng

38. Kuka ristii lapsensa Muumipapaksi?

Julkaistu 17.4.2020

On aika vastata kuuntelijoiden kysymyksiin! Milloin on oikea aika muuttaa kumppanin kanssa yhteen? Millaisen koiran Veronica ja Sita ottaisivat? Mikä oli POKS-podcastin alkuperäinen nimi? Mitä tehdä, kun vihaa kumppanin vanhempia? Vapaa ruokavalio tekee Veronican onnelliseksi, Sita taas fiilistelee suunnittelemansa kalenteria. Jaksossa käydään läpi myös sijoittamista, nostalgisia pelejä, lempiherkkuja ja katumusta.

37. Totuus karanteenielämästä

Julkaistu 10.4.2020

Uhmataan tavallisuutta POKS-tyylillä. Tässä jaksossa Veronica ja Sita jakavat vinkkejä, joita kannattaa testata omalla vastuulla; Risto Räppääjä aamukahvilla voi pelastaa tai pilata päivän ja maastaveto toisella ihmisellä joko toimii tai ei. Kotiin saa kylpylähenkeä saunomalla pimeässä ja TikTokista tuttu Level Up -vessapaperihaaste onnistuu myös ilman lemmikkejä. Joko olet kokeillut huonekasvi- ja viinipullo-treeniä? Fiilisteletkö Rahapajan Bella Ciao -hymniä vai tirkisteletkö salaa Temppareita? Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Ginger Joen kanssa.

36. Poikaystäviä matkoilta ja outoja thaimaalaisia kansanjuhlia

Julkaistu 3.4.2020

Kakkoskaudella julkaistu matkustusjakso saa tällä viikolla jatkoa! Veronica kertoo ensimmäisestä lomaromanssistaan - joka muuten elää edelleen. Sita taas paljastaa, miten tapasi entisen kumppaninsa vaellusreissulla. Onko Aasiassa vain ystävällisiä ihmisiä? Miltä tuntuu viettää joulu ulkomailla? Miksi Thaimaassa juhlitaan uutta vuotta peräti kolme kertaa vuodessa? Ps. Vaikka lähdet kanssamme mielikuvamatkailuun, muista pysyä kotona ja turvassa.

35. POKS TESTAA: Ennustuksia ja puhdistavia itkuja

Julkaistu 27.3.2020

Onko kortteihin uskominen? Tässä testijaksossa studioon istahtaa (sopivan turvavälin päähän) Tarot-harrastaja, joka tekee Veronicalle ja Sitalle tulkintahetken. Miten on mahdollista, että Sitan kortin tulkinnassa mainitaan hänen äitinsä nimi ja Veronican perheen tähtimerkit löytyvät kortista? Tarot-pakasta nostetaan menneisyyden, nykyhetken ja tulevaisuuden kortit, joiden kautta Sita haluaa pohtia uraansa. Veronica taas hyppää syvään päähän ja avaa padot esittäessään lapsuuteen sekä rakkauteen liittyvän kysymyksen.

34. Nyt saa nauraa

Julkaistu 20.3.2020

Se tunne, kun asiakaspalvelija pyytää sinua muistelemaan salasanaasi, joka on kullipalli123... Onko varaa arvostella Pitbullin sanoituksia, jos tekee itse videoita otsikolla ”Syön hedelmiä suihkussa?” Miksi vanha tiskirätti haisee niin oksettavalta? Montako kiukkupuhelua saa dumpata kumppaninsa niskaan? Veronica kertoo, miten nololta tuntuu heittää live-lähetyksessä high five ohi, Sita taas jakaa yllättäviä vinkkejä menkkapikkareista (ei niistä kulahtaneista Snoopy-pöksyistä, vaan oikeista kuukautisalkkareista). Vaikka tällä viikolla käydään läpi vitutuksenaiheita, jakso on täynnä hyvää mieltä ja naurua. (Äänitetty 9.3.)

33. Öljytty lantio ja lapaset gaalassa

Julkaistu 13.3.2020

Aurinko paistaa ja kevättä rinnassa - vai onko? Tässä toivejaksossa keskitytään kuulumisiin (äänitetty 9.3.) Mitä Veronica teki viime viikonloppuna Helsingin Erottajalla? Miten Sitan reikäsormikkaat, lapaset ja burleski liittyvät radiogaalaan? Sita tanssii sensuelleja seksitansseja teatterilla, Veronica taas alusvaatteisillaan kotona. Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Nextoryn kanssa.

32. Mätäpaiseita, itseruskettavaa ja kyseenalainen harakka

Julkaistu 6.3.2020

Kauneusjakso POKS-tyylillä. Kumpi kärsii hilseestä ja kummalle tuli yllätyssyylä? Mitä kauneusleikkausta on harkittu ja mitä mieltä ollaan itseruskettavasta? Jaksossa Sita kertoo mm. aknekokemuksista sekä permanenttikiharoistaan ja Veronicalle paljastuu salaisuus Palmoliven ja Ray-Banin takana.

31. Totuus sinkkuudesta ja Tinderistä

Julkaistu 28.2.2020

Nyt puhutaan deittailusta. Tällä viikolla paljastuu, montako matchia Veronica sai viikossa ja mitkä ovat tämän hetken Tinder-trendit. Onko parempi poseerata profiilikuvassa koiran, imurin vai omien lihasten kanssa? Keskustelussa puidaan myös niin jäänrikkomiskysymyksiä, 420-ilmiötä kuin eron vaikutuksia itsetuntoon.  Kuinka paljon emojeita voi tunkea Tinder-bioon? Mikä kappale on Veronican tunnusbiisi Tinderissä? Mitkä biot tekivät suurimman vaikutuksen? Kumpi voittaa: pallokala vai mustekala?

30. Parempia ihmisiä..?

Julkaistu 21.2.2020

Tämän viikon aiheena on itsensä kehittäminen. Veronica haluaisi oppia sisäistämään omat taitonsa ja olemaan ylpeä osaamisestaan, Sita taas pohdiskelee hyvän viestijän ja keskustelukumppanin ominaisuuksia. Jaksossa kuullaan omalla tavallaan kamalat ääninäytteet ruotsinkielentaidoista sekä Sitan olkapään rusahduksista. Mukana myös Veronican koskettava tarina junakohtaamisesta. Mutta miten shamaanit, korianteri, Tampereen julkinen sauna ja lonkero liittyvät aiheeseen?

29. Taksi-oksu, Redcat ja kielletty huone kotibileissä

Julkaistu 14.2.2020

Mitä riettaita vuosia! Tässä jaksossa palataan jälleen teinitarinoiden pariin. Veditkö 18-vuotissynttäreillä tiaran päähän tai oliko bilemekossasi legendaarinen paljettiresori? Sita juhli nuoruudessaan norjalaisten inttipoikien kanssa hotellissa ja Veronica joutui nalkkiin menessään rapsuttamaan sosiaalityöntekijän apukoiraa. Mitä kotibileissä nuoruudessa pelättiin eniten? Kuka piilotti kanapaketit vierailta? Entä miksi Rovaniemen kotibileissä saunaa kutsuttiin ”turmion pesäkkeeksi”?

28. POKS TESTAA: Alapään sokerointi

Julkaistu 7.2.2020

Tässä jaksossa Sita ja Veronica pakkaavat mikit mukaan ja jalkautuvat ulos studiosta! Testissä on nimittäin bikinialueen sokerointi, johon pääsette mukaan erittäin intiimillä tasolla. Luvassa niin konkreettisia vinkkejä sokerointia harkitseville kuin koomisia ääniä peppukarvojen poistamisesta.

27. Sininen uni & Beibillä on peppua

Julkaistu 31.1.2020

Veri auringossa väreilee... eikun mitä? Tässä jaksossa käydään läpi elämämme musiikit! Pelkäsitkö pienenä Salaiset kansiot -tunnaria vai Harry Potterin sävelmää? Muistatko lehtien takasivuilta tilattavat soittoäänet ja logot? Oletko joskus imutellut Spice Girls -tikkaria tai fiilistellyt Disney-biisejä? Sitan kevätjuhlassa laulettiin meneviä virsiä, mutta Veronican koulussa hoilattiin vaan kookospähkinöistä.

26. Alastomana uuden edessä

Julkaistu 24.1.2020

Vartalo ja seksi. Mikä kiihottaa toisen kehossa, minkä kohdan koskemisesta itse syttyy ja miten itsetunto vaikuttaa uuden kumppanin kohtaamiseen? Verho on heikkona miesten reisiin ja Sita innostuu hampailla riisumisesta. Jaksossa jaetaan ajatuksia myös mm. kondomin käytöstä, orgasmien näyttelemisestä ja aikataulutetusta seksistä.

25. Kevään eka POKS

Julkaistu 17.1.2020

Nikotiinia, cashew-juustoa ja seksiä Selviytyjissä. On aika asettua kevään odotukseen Sitan, Veronican ja JUOMIEN kanssa. Kaikki faktat tiskiin heti aluksi: Sitan hienhaju on voimakas, Veronica ei pysty luopumaan paheistaan ja rauhaset tukitaan 2020. Kauden ensimmäisessä jaksossa Veronica ja Sita listaavat asioita, joita ilman eivät voisi elää.

24. Syksyn viimeinen POKS

Julkaistu 20.12.2019

Iloisia ja surullisia jouluja. Tässä jaksossa puidaan nykyhetken kuulumisia, kerrotaan omista joulusuunnitelmista sekä kerrataan vuoden 2019 unohtumattomimpia tapahtumia. Lopuksi palataan vielä höpötitin, tamponi-karhukävelyn sekä foliokakan pariin. Kiitos tästä vuodesta kaikille kuuntelijoille - ja ihanaa joulua!

23. Tuoksuvia tusseja, harmaita miehiä ja kaktari-mimmejä

Julkaistu 13.12.2019

”So fresh, so mufuckin’ clean” ja muita hienoja lauseita Sitan kouluvihkon takakannesta. Tässä jaksossa puidaan ala-asteen hauskimpia muistoja. Veronica kierrätti miehiä ja salalappuja ympäri luokkaa, Sita taas sanoitti mitä hienompia laululyriikoita. Jaksossa kuullaan myös Veronican kokemuksia Steiner-koulusta. Ps. Suosittelemme sokerointia - ainakin kainaloihin.

22. Totuus julki

Julkaistu 6.12.2019

”Milloin valehtelette? Onko eron ajatteleminen normaali vaihe parisuhteessa? Miten saitte idean POKS-podcastiin? Millainen oli teidän autokoulukokemus? Miksi miehillä ei ole vessoissa roskiksia? Paljonko podcastista maksetaan?” Te kysyitte, me vastaamme.

21. Essi Sitasalminen ja märät sukkahousut

Julkaistu 29.11.2019

Elämämme kodit! Tässä jaksossa palataan lapsuuden koteihin ja Pokémon-julisteiden maailmaan. Mitä Veronica ja Sita rakastivat omissa huoneissaan? Ja miltä taas muutto ensimmäiseen 14 neliön asuntoon tuntui? Jaksossa myös Veronican tunnustus, jota kukaan ei ole vielä kuullut.

20. Mitä jos...

Julkaistu 22.11.2019

Mitä jos Sitan isoisovanhemmat eivät olisi selvinneet sodasta Kiinassa ja Suomessa? Mitä jos Veronica olisikin päätynyt pop-bändiin klarinetti kourassa? Mitä jos tatuoitu, parrakas kokki olisi ollut Veronican kohtalo - tai mitä jos Sita olisi luonut uransa Rovaniemen Taipumattomissa? Mitä ikinä elämässä tapahtuukaan, onneksi aina löytyy vähintään yksi syy kilistellä. Kaupallisessa yhteistyössä Blue Nun 24K Gold Editionin kanssa.

19. Bali-ennustus ja strippari Agia Napalla

Julkaistu 15.11.2019

Eikö se niin mene, että mitä reissussa tapahtuu, se jää sinne? Ei tällä kertaa. Tässä jaksossa nimittäin paljastetaan parhaimmat matkatarinat, mm. kuinka Sita houkuteltiin kikkelinheilutus-risteilylle ja miten Veronican rinkka räjähti lentokentälle. Mitä Veronica vaati reppureissussa ystäviensä petikavereilta, ja mitä Sitalle tapahtui matkalla Spice Girls -konserttiin?

18. The Seksilelujakso

Julkaistu 8.11.2019

Nyt pärisee ja tärisee! Kauan odotetussa seksilelujaksossa Veronica ja Sita esittelevät lempituotteensa yöpöydän laatikosta. Jos olet miettinyt, kenelle pepputapit sopivat tai miten Womanizerit ja Satisfyerit eroavat tavallisista vibraattoreista, tämä jakso on sinulle! Testissä myös makukortsut sekä liukkari, jolla voi maustaa aamusmoothien.

17. Leppis, W.I.T.C.H. ja Koululainen

Julkaistu 1.11.2019

Pelkkää nostalgiaa! Nyt sukelletaan onnellisiin lapsuusmuistoihin ja nauretaan niin mielikuvitusystäville kuin pissaisille Pokémon-korteillekin. Jaksossa Veronica kertoo Hammaskeijun keikasta sekä itse tekemästään hajuvedestä. Sita taas esittää lapsena sanoittamansa kappaleet ”Älkää juoko kaljaa” ja ”Sä oot kuin kaktus”. Studiossa ei olla varmoja, lauloiko Britney Spears tosiaan viinasta, seksistä ja huumeista, mutta Gimmel ja Kokkelivekkulit ovat ainakin hyvässä muistissa. Kaupallisessa yhteistyössä Fazer Candy Storen kanssa.

16. Mitä sulle kuuluu?

Julkaistu 25.10.2019

Kaamosajan lähestyessä Sita ja Veronica syventyvät keskustelemaan omista kokemuksistaan mielenterveyteen liittyen. Mikä voi auttaa paniikkikohtaukseen tai ahdistukseen? Onko diagnoosin saaminen pelottava asia - vai kenties helpottava käännekohta paranemisprosessissa? Jakso on kaupallisessa yhteistyössä Jaa #valoa -kampanjan kanssa, joka tarjoaa matalan kynnyksen keskusteluapua pimeinä hetkinä. TW: syömishäiriöt, ahdistus- ja paniikkikohtaukset, itsetuhoisuus, viiltely, masennus, itsemurha

15. Kebab, etana, sinihomejuusto

Julkaistu 18.10.2019

Seksi ON suklaan korvike. Tässä jaksossa Sita ja Veronica fiilistelevät maailman parasta asiaa - ruokaa! Haisevatko suomalaiset tosiaan thaimaalaisten mielestä pilaantuneelta maidolta? Kumman ruoka-aiheisen lahjan sinä valitsisit: säkillisen tikkareita vai kuolleen heinäsirkan? Ja mihin ihmeeseen katoaa se kuuluisa maalaisjärki, kun kyse on ruokien maustamisesta? TW: Mainintoja syömishäiriökäyttymisestä

14. Ketkä päästämme lähellemme?

Julkaistu 11.10.2019

Syyskauden toisessa jaksossa syvennytään keskustelemaan ystävyydestä. Veronica ja Sita pohtivat, onko heillä enemmän nuoruudenaikaisia vai aikuisena muodostuneita ystävyyssuhteita - ja miten ne eroavat toisistaan. Kumpi on kokenut ihmisten hamuavan ystävyyttä julkisuuden takia, ja miten menkkapikkarit liittyvät päivän puheenaiheeseen? Viikon suosituksessa testaamattomia seerumeita ja testattu reseptikirja.

13. Syksyn eka POKS

Julkaistu 4.10.2019

Sitan ja Veronican POKS-podcast palaa odotetulla kakkoskaudella! Kesän kilistelyjen jälkeen rauhoitutaan syystunnelmiin, mutta vilttien alta kuullaan myös perinteisiä naurukohtauksia ja uskomattomia tarinoita. Ensimmäisessä jaksossa suunnataan monien kauniiden tarinoiden ja ideoiden syntypaikkaan: vessaan.

12. Kesän vika POKS

Julkaistu 16.8.2019

Viimeistä viedään! Tässä jaksossa fiilistellään POKSin kulunutta kesää ja puhutaan some-työstä. Sita ja Veronica kertovat, montako euroa on tienattu podcastilla ja millä tavalla vloggaajat huijaavat My day -videollaan. Mikä ärsyttää muiden sisällöntuottajien yhteistöissä ja mikä on mystisten ”videoverkostojen” rooli? Ps. Kiitos kaikille höpönassuille tästä ensimmäisestä kaudesta, toivottavasti kuullaan taas!

11. Erolapset

Julkaistu 9.8.2019

Kaikilla on menneisyytensä, ja joskus on hyvä pohtia, miksi olemme sellaisia kuin olemme. Veronica ja Sita kertovat ensimmäistä kertaa kokemuksiaan vanhempiensa erosta sekä siitä, kuinka se vaikutti heihin lapsena - ja miten vaikutukset näkyvät edelleen. Huoltajuustaisteluita, rakkaita sisarpuolia, ristiriitaisia tunteita ja puhdistavaa itkua.

10. Darrapanetus ja nugetit naamalla

Julkaistu 2.8.2019

Kuivia limakalvoja sekä Wolt-draamaa. Kumpi velloo krapulapäivän omissa vainoharhoissaan ja kumpi kohtaa darran let’s go -meiningillä? Millainen morkkis syntyy, kun on ollut kaverin vlogissa tai Tube-kiertueella liian päisällään? Veronica on löytänyt aamulla IG-tägäyksiä itsestään pelkissä kanafileissä, Sita taas on leikkinyt krapulassa oman elämänsä agenttia tuntemattoman numeron häiriköidessä.

9. Status: parisuhteessa

Julkaistu 26.7.2019

Kumpi määrittää limen paikan? Tässä jaksossa käsitellään Veronican ja Sitan nykyisiä parisuhteita ja puhutaan rakkaudesta. Millaisia riitoja kotitöistä ja lautapeleistä voi tulla? Miksi Sita kutsuu poikaystäväänsä "papaksi"? Ps. Itseään monta kertaa elämässä kyyniseksi kuvaillut Veronica kirjoittaa sittenkin rakkauspäiväkirjaa.

8. Massipäälliköt (tai sitten ei)

Julkaistu 19.7.2019

Euron jauhelihasta tonnin tennareihin. Miltä tuntuu, kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista - vai onko asia oikeasti niin? Jakson keskustelussa raha nostattaa niin ylpeyden, häpeän, turvallisuuden kuin ahdistuksen tunteita. Sita ja Veronica puhuvat mm. yrittäjyydestään, opintolainoistaan sekä siitä, onko suhde rahaan muuttunut tulojen myötä. Mitkä ovat heidän kalleimmat ostoksensa, kuka on Veronican lempparikirjekaveri ja miten tatuoinnin peittäminen liittyy opintolainaan?

7. Vedettiin höpötitiä festareilla

Julkaistu 12.7.2019

Panoja bajamajassa ja shotti nimeltä hyppy tyhjyyteen - tässä jaksossa puhutaan festareista sekä erityisesti Sitan, Veronican ja papan Ruissi-kokemuksista. Mikä on paras tapa salakuljettaa juomia ja mitä saa makkaraperunoille, kun pyytää niiden päälle vähän ”höpötitiä”?

6. Kyykkyjä ja räjähtäviä tamponeja

Julkaistu 5.7.2019

Nyt vedetään interwallia oksennus kurkussa ja juostaan jumpassa menkkapaperit lahkeesta heiluen. Treeniaiheisessa jaksossa Veronica ja Sita kertovat kokemuksiaan dieetillä olemisesta ja pohtivat, mitä keuhkot ovat mieltä festariputken jälkeen salilla. Miten karhukävely ja tamponin naru liittyvät toisiinsa? Ja kun puhutaan liikkumisesta, kumpi vertaa itseään Cheekiin, ja kumpi taas itki hävitessään miehelleen mölkyssä?

5. Autopilotti-känni ja palava parveke

Julkaistu 28.6.2019

Miten tupakan jämät eli viivat ja liimat liittyvät ehkäisyyn? Miksi humalassa on niin ihana tapella kumppanin kanssa? Sita ja Veronica kertovat, kumpi sytytti röökin lisäksi kaverin parvekkeen kunnon liekkeihin, ja kumman mies sanoi ”Rakastan sinua” ensimmäisen kerran, kun leidillä oli pää pöntössä pämppäyksen päätteeksi. Menossa mukana DIY-vaahtobileet ja perhe, jossa kalat ja koiratkin poltti.

4. The Seksi-jakso

Julkaistu 21.6.2019

Turhia paineita ja häpeää vastaan. Poksin ensimmäisessä seksi-teemaisessa jaksossa puhutaan siitä, miksi orgasmien saamista tai saamattomuutta on turha vertailla, mikä on Veronicalle ja Sitalle hyvän seksin määritelmä, miltä tuntuu kun kumppani röyhtäisee suuseksin päätteeksi ja mitä mieltä he ovat leluista. Ps. Simba-seksileikki on hot.

3. Ex-rintaliivimyyjä ja Vuoden radiojuontaja

Julkaistu 14.6.2019

Kumpi hihitteli humalapäissään persiljanipuille ja kumpi joi järvivettä krapulaansa ensimmäisessä työssään? Sita ja Veronica muistelevat hulluimpia sattumuksia teiniajoilta, mutta avautuvat myös nykyisestä työstään. Onko ”vain” amiksen käynyt ihminen vähemmän arvostettu? Voiko kirjan kustannussopimuksen saada julkisuuden takia? Jaksossa paljastetaan myös, missä tilanteissa on työpaikalla päässyt itku.

2. Valtavat nännipihat ja norppa hiekalla

Julkaistu 7.6.2019

Ranta-jaksossa Sita ja Veronica keskustelevat siitä... no, mikä nyt rannalla voi olla mielessä: kävisikö meressä pissalla, muistuttavatko häpykarvat neliötä vai tuulilasinpyyhkijöitä ja miten tamponinnarun voi koristella kesäkuntoon.

1. Kesän eka POKS

Julkaistu 22.5.2019

Ihanat ja kamalat menneet kesät. Tässä jaksossa muistellaan mitä muistetaan: Veronica ajamassa puolialastomana varastetulla mopoautolla ja Sita kyykkypissalla nokkospuskassa Ruissin jälkeen. Nyt korkataan tuleva kesä alkaneeksi! (Timpalla.)

Takaisin podcastien listaan