Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


LogisTilan Kiinteistöcast

Tervetuloa kuuntelemaan keskusteluja kiinteistöalan päivän polttavista aiheista! LogisTilan Kiinteistöcastissa tutkitaan kiinteistöalan mielenkiintoista maailmaa eri näkökulmien kautta. Jaksoissamme on vieraina eri tahojen rautaisia asiantuntijoita. Podcastin juontajana toimii asiakkuuspäällikkömme Hanna Temmes.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 30.3.2021.

Millainen on toimitilasijoittamisen nykytilanne?

Julkaistu 19.5.2021

Sijoittaminen kiinteistöihin on vilkastunut nykypäivänä ja yhä useampi sijoittaa myös toimitilakiinteistöihin esimerkiksi rahastojen kautta. Miten tämän päivän sijoittaminen eroaa menneestä ja, miksi ihmisten kannattaa sijoittaa toimitiloihin? Viidennen jakson vieraina ovat FIMin rahastonhoitaja Heikki Palmu ja LogisTilan toimitusjohtaja Rauno Nurmi.

Ideasta innovaatioon

Julkaistu 7.5.2021

Innovaatioksi voi kutsua esimerkiksi uutta tai paranneltua palvelua ja toimintamallia. Sen toteuttaminen vaatii luovuuden lisäksi rohkeutta. Voisiko kiinteistöalaa mullistaa innovaatioilla? Neljännen jakson vieraina ovat SSA Groupin luova johtaja Hannu Holma ja Innotiimi ICG:n innovaatiokonsultti Antti Miettinen.

Mikä on työympäristöjen next normal?

Julkaistu 13.4.2021

Työympäristöt ovat kehittyneet viime vuosina hurjaa vauhtia perinteisistä koppikonttoreista monitilaympäristöiksi. Mihin suuntaan lähiaikojen radikaalit työmuutokset vievät työtilojen kehitystä ja, miten yritykselle sopiva ympäristö määritellään? Kiinteistöcastin kolmannen jakson vieraana on Kohina Oy:n luova johtaja ja perustaja Susanna Kallio.

Brändäyksellä uutta eloa kiinteistöön

Julkaistu 30.3.2021

Brändi on kiinteistön persoona, joka erottaa yksittäisen toimitalon isosta massasta. Se on asia, joka herättää kiinnostusta ihmisissä ja yrityksissä. Miten kiinteistön brändiä rakennetaan? Kiinteistöcastin toisessa jaksossa vieraana on Viestintätoimisto Drumin johtava viestintäkonsultti Vilja Vehkaoja.

Tavoitteena hiilineutraali kiinteistö – miksi ja miten?

Julkaistu 30.3.2021

Rakennetusta ympäristöstä syntyy jopa 30-40% koko Suomen energiankulutuksesta ja päästöistä. Paine parantaa kiinteistöjen ekologisuutta kasvaa ja näkyy jo mm. rahoitushaasteina. Olisiko yksi ratkaisuista kattava energiaremontti? Kiinteistöcastin ensimmäisen jakson vieraana on LeaseGreen Oy:n toimitusjohtaja Thomas Luther.

Takaisin podcastien listaan