Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Ohjaamocast

Ohjaamocastissa käsittelemme nuorten helsinkiläisten elämään liittyviä kysymyksiä. Teemojamme ovat mm. koulutus, hyvinvointi ja uravalinnat. Ohjaamocastissa mukana keskustelemassa on nuoria ja vaihtuvia asiantuntijoita sekä Ohjaamosta että muista organisaatioista. Ohjaamo Helsinki on maksuton nuorten neuvontapalvelu Helsingissä. Sijaitsemme osoitteessa Fredrikinkatu 48, 00100 Helsinki ja olemme avoinna ti-to klo 12-16, ilman ajanvarausta. Yhteystiedot: [email protected]

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 11 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 14.3.2019.

Ohjaamocast: Asevelvollisuus

Julkaistu 24.6.2020

Intti vai sivari? Ohjaamocastin Asevelvollisuus-jaksossa keskustellaan asevelvollisuuden eri muodoista. Keskustelun vetäjinä Ohjaamon kesätyöntekijät Elina ja Sami. Vieraina siviilipalveluksen suorittanut Harri ja varusmiespalveluksen suorittanut Matti.

Ohjaamocast: Rohkeus

Julkaistu 20.2.2020

Mitä on rohkeus? Ohjaamocastin rohkeus-jaksossa laskeudutaan syvien kysymysten äärelle! Keskustelemassa Eeva, Kuura ja Tuuli, keskustelua vetää Gurmann Saini. Tämä jakso on toteutettu livekeskusteluna Onni Café -kahvilassa 12.2.2020.

Ohjaamocast: Joulu

Julkaistu 19.12.2019

Miten joulua vietetään Irakissa tai Syyriassa vai vietetäänkö ollenkaan? Miltä Suomen talven pimeys tuntuu Suomeen muuttaneesta? Kuuntele ja ota selvää! Keskustelemassa Tiba ja Rama sekä Ohjaamon Tia.

Ohjaamocast: Jännittäminen

Julkaistu 3.12.2019

Jännittäminen on luonnollinen reaktio, mutta milloin se alkaa haitata arkea? Mitä jännittämiselle voi tehdä? Keskustelemassa Ohjaamon psykologi Hanna, Ohjaamon Jännä-ryhmään osallistunut Sonja sekä Ohjaamon Tia.

Ohjaamocast: Pelaaminen

Julkaistu 15.10.2019

Ovatko pelit taidetta? Milloin pelaaminen menee liian pitkälle? Saako Sims-hahmon sytyttää tuleen? Ohjaamocastissa puhutaan tällä kertaa pelaamisesta. Keskustelemassa Digipelirat'on-hankkeen Helmi, media-alalla työskentelevä Panu sekä Ohjaamon Matti.

Ohjaamocast: Harrastaminen

Julkaistu 8.8.2019

Miten Helsingistä löytää aikuisille harrastuksia? Mitä Ohjaamon Sofia harrastaa? Elokuun Ohjaamocastissa uppoudutaan harrastusten maailmaan! Keskustelemassa Nidal, Saskia ja Ohjaamon Sofia.

Ohjaamocast: Kesätöissä

Julkaistu 12.7.2019

Ohjaamocastissa ollaan kesätöissä! Kesätyöntekijämme Dania ja Najah jututtavat Suomen yrittäjien Aicha Manaita ja tulevaa lukiolaista Noushinia kesätyökokemuksista ja kesätöiden hakemisesta.

Ohjaamocast: Pride

Julkaistu 17.6.2019

Kesäkuu on Ohjaamocastissakin Pride-kuu! Tian johdolla keskustelemassa mm. normeista, tasa-arvosta ja yhteisöllisyydestä Noora, Kuura ja Ohjaamon opo Tiina.

Ohjaamocast: Mikä minusta tulee…

Julkaistu 14.5.2019

Tällä kertaa Ohjaamocastissa kysytään, mikä minusta tulee. Keskustelemassa tulevaisuudensuunnitelmista Ada, Ari ja Ohjaamon psykologi Laura.

Ohjaamocast: Työelämä

Julkaistu 16.4.2019

Ohjaamocastin toisessa osassa pureudumme nykypäivän työelämään. Keskustelemassa Henkilöstöpalvelu Heimon Iisu Viinikainen sekä Cristina ja Juuso.

Ohjaamocast: Kohtaaminen

Julkaistu 14.3.2019

Ohjaamocastin ensimmäisessä osassa käsittelemme kohtaamista. Keskustelemassa Ohjaamon ääni -ryhmän Miro, Ohjaamon Onni-hankkeen Sini Korhonen ja HelsinkiMission Kriisipisteen Katja Laamanen.

Takaisin podcastien listaan